Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Ariel227

Ariel227 Fórum-zöldfülű

Köszönöm. Sikerült.

Luminary és Dolphin kedveli ezt.
  2. zsóka56

zsóka56 Fórumprofi

Üdvözletem. Most vettem szintlépő csomagot, azt megkaptam, egyidöben vettem prémiumcsomagot, és farmaranyat, azt nem kapztam meg. Szeretném a segitséget. Köszönöm. zsóka56 ID: 1412578. ( Kiléptem, vissza, frissitettem is )

3. .Angyalka666.

.Angyalka666. Haladó

Kedves Dolphin!

Megkerestem a hozzászólásomat. Te magad válaszoltál rá
    Kedves Dolphin!

377-es hsz-ből idézek, amit nekem írtál (19. oldal):
    "Szia,
    jelenleg nem tapasztalok semmi problémát a Játékkal, s nincs ilyen központi jelzés, hogy gond lenne vele.
    Kérlek, próbáld meg az alábbiakat végigcsinálni, ha még nem tetted korábban:
    <<Központi javaslat>>
    A mai Közleményben megírtuk, hogy a hét elejei probléma miatt jövő héten le fog futni egy szkript a Napi belépési bónusz és a Halloween naptárhoz kapcsolódóan.
    Köszönjük türelmedet."

Nálam 2-án veszett el a napi belépési ajándékom. Le is írtam...

4. Klárika51

Klárika51 Junior szaki

Sziasztok!
    klárika51,ID:36255600 vagyok. A kérdésem,hogy a Gyopárvölgybe mi adja a gyümölcsszedőt?
    Válaszodat előre is köszönöm.

5. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a probléma, ahogy megírtuk a Közleményben, szeptember 30-án és október 1-jén állt fent, a Központ ezekre a napokra futtatta le a szkriptet, ahogy a Közleményben ezt megírtuk a Központ kérése alapján. Mi ezt nem tudjuk felülbírálni.
    A bejelentkezési naplóban azt látom, hogy 2025-10-02 19:59:39-kor bejelentkeztél a játékba, azt, hogy az ajándékot aznap miért nem vetted át Rackótól nem tudom megmondani. S valóban most jobban megnézve, egy nappal elmaradásban vagy októberben, a 2. ajándékot 2025-10-03 10:27:48-kor vetted át.
    Én sajnálom, hogy a sorozatod ezzel megszakadt, de itt a Fórumon mi ennél többet nem tudunk ügyedben tenni. Ha gondolod, fordulj a Supporthoz, kérj ott felülvizsgálatot ügyedben.
    A Supportról itt találsz bővebb információt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-support.6729/
    A bejelentésben olyan e-mailcímet adj meg, amit rendszeresen olvasol, mert a választ oda fogod megkapni (a rendszer által beírtat tudod módosítani, ha szükség lenne rá). A Supporttal folytatott levelezésből már ne hozz semmit a Fórumra, mert levéltitoknak minősül.
    Ha esetleg problémába ütközöl a "Nem vagyok robot" igazolásában, akkor a képernyőméretet kell csökkenteni, ezt a CTRL és - gomb, vagy a CTRL és egérgörgő segítségével tudod megtenni. A bejelentés beküldése után visszaállíthatod a méretet (CTRL és + gomb, vagy egérgörgő segítségével).
    Megértésedet köszönöm!

macimami1958 kedveli ezt.
  6. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!

Az Enciklopédiában megtalálod, itt: https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy-Általános-tudnivalók.23079/#post-1324697
    • Egyéb:
    NévHol? / Miből?Felhasználás
    FőkulcsMinden Gyopárvölgyi területen (jelenleg az Északi erdő és Alpesi kert) / Minden tárgyból (amely időzítővel rendelkezik)Újabb termelési helyek feloldása
    BorostyánkőÉszaki erdőn / Minden fábólAlpesi megrendelők kérhetik
    Virágzó ágÉszaki erdőn / Minden fábólAlpesi megrendelők kérhetik
    GyümölcsszedőÉszaki erdőn / Minden fábólEgyes fák előállításához szükséges
    MetszőollóÉszaki erdőn / Minden fábólEgyes fák előállításához szükséges
    Virágkoszorú Alpesi kertben / Minden növényből Alpesi megrendelők kérhetik
    Gombakosár Alpesi kertben / Minden növényből Alpesi megrendelők kérhetik
    Kerti gereblye Alpesi kertben / Minden növényből Egyes növények előállításához szükséges
    Kerti ásó Alpesi kertben / Minden növényből Egyes növények előállításához szükséges

További infók a Gyopárvölgyről:

macimami1958, Dolphin és -ágianyu33- kedveli ezt.
  7. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ellenőrzésem alapján az alábbi vásárlásaid voltak ma délután:
    - 2025-10-21 17:44:03-kor vásároltál egy Nagy szintlépő csomagot
    - 2025-10-21 17:44:39-kor vásároltál Farmaranyat, és kaptál rá bónuszt is, a Farmaranyod egyenlege 290-ről 455-re emelkedett (150 FA + 15 FA jóváírást követően 2025-10-21 17:44:39-kor)
    - 2025-10-21 17:48:42-kor vásároltad meg a Szezonbérletet.
    A Prémium csomagod ma délelőtt, 2025-10-21 10:00:11-kor járt le, ezt nem hosszabbítottad még meg.
    Amennyiben erről is van tranzakció visszaigazolásod (a bankodtól és e-mailben a Farmeramatól), akkor a Supporthoz kell fordulnod, ezt ők tudják kivizsgálni.
    A Supportról itt találsz bővebb információt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-support.6729/
    A bejelentésben olyan e-mailcímet adj meg, amit rendszeresen olvasol, mert a választ oda fogod megkapni (a rendszer által beírtat tudod módosítani, ha szükség lenne rá). Csatold be a tranzakció igazolásait, amik a rendelkezésedre állnak, s adj meg minél több információt az ügyedhez.
    A Supporttal folytatott levelezésből már ne hozz semmit a Fórumra, mert levéltitoknak minősül.
    Ha esetleg problémába ütközöl a "Nem vagyok robot" igazolásában, akkor a képernyőméretet kell csökkenteni, ezt a CTRL és - gomb, vagy a CTRL és egérgörgő segítségével tudod megtenni. A bejelentés beküldése után visszaállíthatod a méretet (CTRL és + gomb, vagy egérgörgő segítségével).
    Megértésedet köszönöm!

macimami1958 kedveli ezt.
  8. zsóka56

zsóka56 Fórumprofi

Köszönöm hálásan a részletes ismertetöt. Ezeket meg is kaptam mind, csak az a furcsa, hogy a prémium csomaggal inditottam a vásárlást, és az nincs meg. Majd intézkedem. Legyen szép heted. Üdv: Erzsike

Dolphin kedveli ezt.