Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. adszat86

  adszat86 Utánpótlás-írogató

  Sziasztok!
  Segítséget szeretnék kérni, a növények grafikái nem változnak amikor már arathatóak, ugyanabban a fázisban mutatja őket mint ültetéskor. A fáknál szintén csak a kopár lombkorona látható pedig arathatóak. Előre is köszönöm!
  adszat86
  ID:14897319
   
 2. Othep

  Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

  Szia.

  A Központ számára a probléma ismert.
  A javítása valószínűleg megtörténik a hét folyamán.
  Türelmedet kérjük. :)
   
 3. Enike**

  Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

  Szia!

  Köszönjük a türelmedet!

  Az ellenőrzés folyamán azt látni, hogy a 18-as pályát 2023-05-28 21:18:18-kor elkezdted és 2023-05-28 21:19:37 sikeresen befejezted, ekkor meg is kaptad jutalmát ennek a szintnek, de csak a pálya teljesítéséért, mert nem sikerült időn belül...
  Majd lejátszottad a 19-es pályát 2023-05-28 21:19:51 és 2023-05-28 21:20:40 között, valamint a 20-as pályát 2023-05-28 21:20:54 és 2023-05-28 21:21:20 között... ezután visszatértél a 18-as pályához, és egymás után többször is lejátszottad azt. Ekkor az első kísérletnél (2023-05-28 21:21:53 és 2023-05-28 21:22:38 között) megkaptad az időn belüli ajándékokat, de más ekkor már nem járt, hiszen a többi (a szint teljesítéséért járó garantált) jutalmat már megkaptad korábban. Ezután 2023-05-28 21:23:11 és 2023-05-28 21:28:07 között összesen még 6 alkalommal kezdted el és fejezted be sikeresen a játékot, de jutalmat ekkor már valóban nem kaptál, mivel azokat korábban erre a szintre már mindet megszerezted. A 18-as szint után simán mentél tovább a 21-es szintre, amit sikeresen meg is tudtál első próbálkozásra csinálni időn belül.
  A 22-es pályának viszont megint 3x fogtál hozzá, azonban minden alkalommal minijáték közben befrissítetted az oldalt, nem pedig kiléptél belőle az X-el. Így valóban nem kaptál ezek után semmilyen jutalmat, mivel nem is végeztél a minijátékokban semmilyen lépést el.
   
 4. Ritaan

  Ritaan Fórum-zöldfülű


  Szia!

  Köszönöm a választ, de ahogy írtad a 18-as pályáról, miért nem lépett tovább, ha már teljesítettem, előtte automatikusan a következő pályára ment, itt miért nem lépett, miért adta 6-szor ugyanazt a pályát? Én hibáztam, nekem kellett volna tovább lépni, vagy a játékban volt a hiba, hogy nem ment tovább?

  Rita
   
 5. adszat86

  adszat86 Utánpótlás-írogató

  Köszönöm szépen! :)
   
 6. Enike**

  Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

  Szia!

  Mivel visszaléptél a pályán, onnantól a játék már nem vitt előre automatikusan, hanem ugyanazt a pályát adta be mindig, teljesítéstől függetlenül.
  Sajnos ezt a játékosnak saját magának kell figyelni, hogy ha nem csak előrefelé halad a pályán, hanem menet közben "visszalép" a már elvégzett feladatok, szintek közé, akkor ott már neki kell navigálnia a bábuval, hogy mikor melyik pályát szeretné elvégezni.

  A játék úgy van beállítva, hogy a sikeresen elvégzett szint után a bábu automatikusan átlép a soron következő szint mezőjére, azonban ha a játékos úgy dönt, hogy "visszatekint" a már elvégzett szintek közé, akkor onnantól a bábu a játékos kezében van mindaddig, amíg ismét a soron következő, még elvégezetlen szintre nem lép, és onnan tovább...

  Hiszen automatikusan csak akkor lehetséges a továbbjutás, ha az adott szintet sikeresen befejeztük, függetlenül attól hogy ezt időn belül sikerült -e véghezvinni, vagy netalán időn túl. Ha az adott szint sikeres (tehát minden könyv a színre-szín alapon a helyére került), akkor a szint teljesítéséért járó garantált jutalom jár. Ha ezt még időn belül is sikerült véghezvinni, akkor jön a "bónuszjutalom".
   
  aida2330, Othep és stb_farmer kedveli ezt.
 7. killerfordie

  killerfordie Fórum-zöldfülű

  Sziasztok!

  Mint már régen hallottatok róla, az indamail.hu mail szolgáltató fizetőssé tette a "szolgáltatásait". Ez azt eredményezi, hogy 2023.05.01 nappal a még nem aktivált előfizetésű fiókok 21 nap haladékot kaptak a fizetésre, majd inaktiválják, és törlik az addig használt fiókot. Ebből van most kis problémám.

  Írtam a supportnak 05.20, 05.21. nappal levelet a játékból, hogy nem tudom megváltoztatni a játékbeli karakterem e-mail címét, majd ma, 10 nap elteltével válaszoltak is a kb 3 megnyitott jegyre, amit összevontak, hogy kellenek adatok. Megadtam nekik azokat az adatokat amiket kértek(2012 körül regisztrált profil, gondolhatjátok mennyi adatra emlékszem), majd válaszban közölték, hogy küldjem el nekik a sz.igazolványom mind2 oldaláról készített fényképet. Milyen jogon kérhet ilyent az üzemeltető? Mi erről a véleményetek?
   
 8. Enike**

  Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

  Szia!

  A Support-ra nem kell igazolvány. Kérlek, vedd fel újra a Support-tal a kapcsolatot, és várd meg a válaszukat.

  Türelmet kérünk, amint lehet, segíteni fognak bizonyára!
   
  killerfordie kedveli ezt.
 9. killerfordie

  killerfordie Fórum-zöldfülű

  Ezt sajnálattal hallom. Első levélben a szokásos sablonszöveget kaptam, adjak meg több tucat információt, olyant is, ami az évek során feledésbe merülhetett, majd mikor arra válaszoltam, jött rá hamarosan a válasz a support-tól. Nem szeretném elküldeni nekik a jogosítványom másolatát, mivel ez több visszaélésre adhat esélyt. Igazából ha a support időben válaszolt volna a megkeresésemre, talán nem jutottunk volna idáig. Vagy nem is kellene support, ha a játék egyes elemei, értem ezalatt a jelszó/e-mail változtatást, maradéktalanul működne. A darkorbit nevű játékkal szintén ez volt a problémám, ott az egyik support tag(ha jól emlékszem Márk) segítőkész volt, később azt is elárulta miért nem tudtam megváltoztatni az e-mail címem. Azt állította, hogy felkerült a címem egy tiltólistára, mert évekig nem változtattam e-mail címet, és ezáltal védve vagyok az account lopástól. Köszönöm szépen nem kérek ilyen védelmet.

  Képernyőfotó 2023-05-30 - 22.21.39.png
   
 10. Enike**

  Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

  Szia Ismét!

  Természetes, hogy az e-mail cím változtatás miatt próbálnak minél jobban beazonosítani téged a Supporton, hiszen a lehetőségekhez mérten kell a lehető legtöbbet megtudniuk rólad azért, hogy biztosra menjenek: a farmhoz tartozó játékosfiók valóban a Tiéd.

  Ezért tényleg csak azt tudom javasolni, hogy írj a Supportnak, és kérlek légy türelemmel.

  Köszönjük szépen a megértésedet!
   
 11. Rózsa1950

  Rózsa1950 Fórum-zöldfülű

  Bocsánat de a nagy lakoma eventhez sem kanalat, sem üres üveget nem kaptam?
   
 12. SnéDóri

  SnéDóri Fórum hercege

  Szia. Ennél az eventnél nem jelzi felugró ablak a kanalat. Automatikusan megkaptuk, csak válaszd ki a kezdő növényt.
   
  stb_farmer kedveli ezt.
 13. Enike**

  Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

  Szia!


  Az eventismertető ezen része bizonyára segítség lehet számodra:

  Az event ablakában, mindegyik területrész külön kerül megjelenítésre.
  Egy területrészhez négy darab teljesítendő feladat tartozik. A feladatokat kizárólag egymás után, sorban tudjuk teljesíteni, és egyszerre csak egy területrészt tudunk teljesíteni.


  Mindegyik területrészhez tartozik egy kezdő mező, amivel az adott területrészhez tartozó feladatsorokat tudjuk elérhetővé tenni, és így kapjuk meg az eventnövényhez tartozó hozzávalót is. Összesen három ilyen mező szerepel az event ablakában. Mindegyik területrészhez kizárólag egy kezdő mező tartozik.

  Az event indulását követő első belépéskor kapunk 1 darab Evőkanalat.
  Az Evőkanál segítségével tudjuk a döntést meghozni.


  Válasszuk ki az event ablakában, az adott területrészhez tartozó kezdő mezőt. Ekkor jobb oldalt megjelenik a beadás ablaka:

  [​IMG]

  Minden egyes kezdő mező feloldásakor megkapjuk az adott területrészhez tartozó különleges kelléket.
  A fenti képen a Főfarm területrészhez tartozó kezdő mező beadás ablaka szerepel.
  A kezdő mező jutalma minden esetben kizárólag az adott területrészhez tartozó különleges kellék.


  Feloldást követően, a kapott különleges kellék segítségével tudjuk lekeverni a malomban az adott területrészhez tartozó eventnövényt. Ugyanis, egy adott eventnövény lekeveréséhez a Üres üvegen kívül, az adott területrészhez tartozó különleges kellékre is szükségünk van.

  A lekevert eventnövényt ezután termesztenünk kell és az adott területrészhez tartozó feladatokba beadni.
  Mindegyik területrész végén lévő utolsó feladat teljesítésével egy újabb Evőkanalat kapunk.
  Ezután ismét választhatunk a már megmaradt kettő terület közül.
  Amennyiben a második területrész feladatsoraival is végeztünk, akkor már csak a hátralévő utolsó területrész feladatait tudjuk teljesíteni. FONTOS, hogy ekkor is fel kell oldani a kezdő mezőt az adott területrészen!

  Az Üres üveg különleges kellékből 5 óránként 5 darabot ad számunkra a rendszer! Így, minden esetben, egy-egy területrészhez tartozó eventnövényből minimum 5 darabot le tudunk keverni.

  Figyelem!
  Mindaddig nem léphetünk az új területrészre, amíg nem végeztünk az elkezdett területrész összes feladatával, hiszen a feladatsor utolsó ajándéka lesz a következő Evőkanál, mellyel másik játékterületet nyithatunk meg.
  Kivétel ez alól a játékterületek határain lévő egy-egy játékmező.
  Két szomszédos játékterület között a határoló különleges mező feladata teljesíthető, ha a vele határos feladatokat már teljesítettük.


  Amennyiben feloldottunk egy játékrész kezdő mezőjét, az event ablaka látványosan jelzi számunkra.
  Az aktuális lépések jól láthatóan eltérnek egymástól.
  Az elvégzett, a soron következő és a még hátralévő feladatok mezői másképp néznek ki:
  [​IMG]
   
  stb_farmer kedveli ezt.
 14. Rózsa1950

  Rózsa1950 Fórum-zöldfülű

  Bocsánat meg találtam mindent!
   
  Enike** kedveli ezt.
 15. fraudragon

  fraudragon Fórum biztosa

  Szép estét!Májusra ígérték a gyopáros fejlesztését...Végűl is a május elmúlt.Vagy nem ez év májusára gondoltak a fejlesztők?
   
 16. Enike**

  Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

  Szia!

  Ajánlom kedves figyelmedbe az eventnaptár-tervezetet, amelyet kollégám készített, és a mai nap folyamán közzé is tett itt a fórumon.
  Mint olyan, természetesen nincsenek benne kőbe vésve az események és az időpontok, de tervezetnek jó.
   
  stb_farmer kedveli ezt.
 17. vénsárkány48

  vénsárkány48 Törzsjátékos

  Szervusztok!
  Szükségem lenne a turbómalomra, sajnos a tervezetben nem látom. Tudja valaki, hogy mikorra lehet számítani a gyors malomra?
  Köszönöm a segítséget!
   
 18. Sali~*.*

  Sali~*.* Fórum elő legendája

  Szia!
  Általában havonta, a hónap első- második hetében érkezett eddig.
   
  Enike** és stb_farmer kedveli ezt.
 19. Enike**

  Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

  Szia!

  Általában nagyjából ugyanolyan időközönként jelentkezik ez a miniakció. Ha azt nézzük, hogy májusban 8-9 körül volt, szerintem júniusban is nagyjából akkor várható, ha minden rendben megy.
   
  Sali~*.* kedveli ezt.
 20. vénsárkány48

  vénsárkány48 Törzsjátékos

  Köszönöm szépen mind kettőtöknek!
   
  Enike** kedveli ezt.