Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. moncsiárpi

moncsiárpi Haladó

nem tudom de már nagyon unom amit csinálnak----ha nem értenek hozzá,adják vissza a régieknek------mert maguknál semmi nem müködik----------------------sajnálom----------de egy nulla amit maguk létrehoznak.

soresne kedveli ezt.
  2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    jelenleg valóban nem elérhető a játék, itt találod a Közleményt róla:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/játék-elérési-probléma.25401/
    Megértésedet és türelmedet köszönöm Modi társaim nevében is.

.marcsikamama. és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  3. kosagi

kosagi Fórum mestere

Persze. Én is az első sort szerettem volna letenni.

4. Dolphin

Szia,
    a teszt során nálam is megjelent a napraforgó, így továbbítottam a problémádat.
    Az lett a megoldás, hogy az 5. oldalról törölték a korábban lerakott 17 matricádat, s visszakaptál 17 db ragasztót.
    Kérlek, próbáld meg most lerakni az oldalra a matricákat (max. 30 db). A plusz ajándékot a 17 matrica lerakása során nem fogod ismételten megkapni.
    Kérlek, jelezz vissza, hogy helyreállt-e a rend Nálad.
    Köszönöm türelmedet!

Luminary kedveli ezt.
  5. kosagi

kosagi Fórum mestere

Köszönöm szépen a segítséget, már működik.

Dolphin kedveli ezt.
  6. Dolphin

Szia,
    köszönöm a visszajelzést, további jó játékot!

kosagi kedveli ezt.
  7. Nelli60

Nelli60 Junior szaki

Sziaztok! Áthoztam az event csevegőjéből a kérdésem.
    Valamiért nem tudok piros matricát készíteni . Van 38 ragasztóm 16 piros zsetonom de a matrica készítése gombra kattintva nem jelenik meg szürke matrica. 0 (azaz nulla) matricát ír felül, pedig a narancssárga oldalon még 280 -at mutat. Valaki tudna segíteni, hogy mit csinálok rosszul?? Köszönöm a segítséget előre is! Nelli60 ID: 2744989

8. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Kérésedet elvittem megvizsgálásra, türelmedet kérem, jelenleg nincs fent ellenőrzésre jogosult kolléga.
    Köszönöm!

9. GabeszTdi

GabeszTdi Utánpótlás-írogató

sziasztok, a fölhősorról hiányzó elemeket hogy lehet utólag megszerezni? köszi

10. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Leginkább a csere eventek alkalmával tudod megszerezni a hiányzó dekorokat. :)

11. GabeszTdi

GabeszTdi Utánpótlás-írogató

szia, csere eventek? bővebben? bocs csak nem rég kezdtem újra és elég sok mindenben nem vagyok képben

12. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Ahhoz, hogy tovább tudj lépni, először narancs matricákat kell készítened. Vagyis kijelölöd a jelenleg szürke matricát és narancs zseton segítségével fejleszted narancsra. Jelenleg nem rendelkezel narancs zsetonnal, ezért nem tudod elvégezni a műveletet. Ha, már van narancs matricád - ne ragaszd be! - lépj át a piros albumba. Ekkor fogod tudni a narancs matricákat fejleszteni pirosra, amihez szükséged lesz a piros zsetonra is. Ezek után már beragaszthatod, ha van elég ragasztód.
    A fejlesztésről bővebben olvashatsz a Matrica album kibővítése: Matrica sorozatok részletes leírásában az alábbi linken.https://board-hu.farmerama.com/threads/matrica-album-kibővítése-matrica-sorozatok.25321/#post-1399476

A Matricás album jelenlegi hibájáról itt olvashatod a hivatalos közleményt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/matrica-sorozat-albumok-hibája.25417/

upload_2024-9-17_17-51-9.png

Sok sikert!:)

Swartsch és -ágianyu33- kedveli ezt.
  13. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Utoljára szerkesztett: 17.9.24
    GabeszTdi kedveli ezt.
  14. kigyo51

kigyo51 Törekvő

Szia.... Talán volt valamiféle belépési probléma, talán 15 uszkve 20 percig legalábbis erről olvastam itt a fórumon. Nálam 1 perc időkiesés sem volt. 3 farmmal játom, 2 db kisfarm különböző böngészőkben, 1 db 238-as farmom => kigyo51 pedig kliensben. Mindegyik farmom folyamatosan nyitva van a laptopomon egy időben. Azaz egyszerre mind a három. Tehát ha belépési probléma van az nem érint engem, talán ezért nem vettem észre a problémát.

Sali~*.* kedveli ezt.
  15. Marcsi0819

Marcsi0819 Aktív író

Kedves Othep!
    Ne haragudj, csak most vettem észre a 2. válaszod, nagyon szépen köszönöm a kollégádnak is. Mindig igyekszem először az enciklopédiában utánanézni annak, amit kérdezni szeretnék, hogy feleslegesen ne terheljelek Benneteket, most nem voltam elég alapos.
    Köszönöm szépen még egyszer,
    Marcsi0712

Dolphin kedveli ezt.
  16. feki13

feki13 Fórum veteránja

Sziasztok!

3 napja nem tudok beragasztani egy matricát sem az albumba, csak homokóra megy. Megnéznétek nekem?
    Farm név: fekike13 ID: 52380041

Köszi szépen előre is! :)

17. aida2330

aida2330 Fórumgróf

-ágianyu33-, Dolphin és feki13 kedveli ezt.
  18. feki13

feki13 Fórum veteránja

aida2330 kedveli ezt.
  19. Nelli60

Nelli60 Junior szaki

Köszönöm a választ! A mostani eventnél ki is próbáltam és így valóban működik, de így a 4 matrica lerakásáért elfogyott 4 narancs és 4 piros zseton is. Tehát duplán vonta le a zsetonokat. :( Azért Köszönöm a tippet!

20. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    örülök, hogy sikerült a fejlesztés és tovább tudtál lépni.
    Részemről az nem tipp volt, hanem így működik a matricák fejlesztése, amit linkeltem is neked.

Részlet az Új matricás album ismertetőjéből:

Költségek
    • 1 db 1. szintű (sárga) matrica fejlesztése 2. szintűre (narancsra) XY db narancszsetonba kerül.
    • 1 db 2. szintű (narancs) matrica fejlesztése 3. szintűre (pirosra) XY db piroszsetonba kerül.
    A költségek XY-el vannak jelölve, mivel a költségek sorozatonként változnak.

NE FELEDJÉTEK!
    Amennyiben beragasztunk pl. egy 2. szintű (narancs) matricát a 2. szintű (narancs) albumba, azt onnan már nem tudjuk kiszedni, AZAZ FEJLESZTENI SEM TUDJUK AZ ADOTT MATRICA SOROZATBAN, KIZÁRÓLAG A KÖVETKEZŐBEN! Amennyiben szeretnénk egy 3. szintű (piros) matricát, annak a menete az, hogy az alap 1 szintű (sárga) matricát fejlesztjük 2. szintre (narancsra), és a 2. szintű (narancs) matricát fejlesztjük 3. szintű (pirosra) és végül azt tudjuk a 3. szintű (piros) albumba beragasztani!

Tehát a sárga matricát narancsra, a narancsot pedig pirosra kell fejlesztened, ha a piros albumot szeretnéd feltölteni. Lényeges, hogy a fejlesztésre szánt matricákat ne ragaszd be, mert akkor már nem tudod kivenni az albumból ebben a sorozatban. Így előfordulhat, hogy nem lesz annyi matricád, hogy a piros albumot is feltöltsd. Egy - egy sorozatban limitált a résztvevő matricák száma. Nem az számít, hogy a régi matricás albumodban mennyi matrica van.
    Ha mégis elfogynak a fejlesztésre használható matricák, akkor az automatából 3 szerencseérme bedobásával 75% esélyed van új matricát kapni. Illetve az eventek matrica nyereményeit tudod még használni.
    Sok sikert!:)

Dolphin kedveli ezt.