Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. ambrusne

ambrusne Fórum nagymestere

Szeretném megerősíteni az email címemet, nem találom hol lehet!
    Nem kaptam az email címemre semmi ajándék kódot!
    Unalmas, de sok a napraforgó, lassú a játék!!!
    Kellemes hétvégét kívánok! Üdv.
    Köszönöm!

2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Ellenőrzési lehetőség:

[​IMG] [​IMG]

Amit még tudok javasolni:

- Nézd meg nem került-e a kódos levél a Spam (levélszemét) mappába?
    - Ellenőrizd, hogy az aktuális, érvényes e-mail-címmel vagy-e feliratkozva?
    - Fel van-e iratkoztatva több farmod ugyanazzal az e-mail-címmel? Ilyenkor, ha ugyanazon e-mail-re van több levél, a levelező rendszerek hajlamosak egybefűzni a leveleket.
    - Az e-mail-fiókod nincs eldugulva?
    - Írd be a leveleződ keresőjébe, hogy Farmerama. Lehet, hogy úgy könnyebben megtalálod a kódos levelet.

Viszont azt tudnod kell, hogyha esetleg eddig nem voltál feliratkozva, akkor, ha most meg is erősíted az e-mail-címedet, most utólag nem kapsz kódot, csak legközelebb.

Remélem, sikerrel jársz. :)

-ágianyu33- és macimami1958 kedveli ezt.
  3. marina1950

marina1950 Junior szaki

marina1950 vagyok.ID.2035551 2 és fél hónapig kórházban voltam, boldog vagyok, hogy még van a farmom. Aratóval learattam, csak a belépési bónusznál maradt egy felkiáltójel, ami jelenleg nem a legnagyobb gondom az egyebek mellett, amit most nem részletezek. HA lenne egy pici időtök és ránéznétek, nagyon megköszönöm.Szép napot kívánok mindenkinek!

4. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Köszönöm a türelmedet. :)
    Kollégám ellenőrzése szerint nincs a farmodon felkiáltójeles jegyzetlap.

-ágianyu33- kedveli ezt.