Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. HUNOK

HUNOK Utánpótlás-írogató

Hello
    A piacon miért nem látom a menyét és róka eladó példányokat
    Gazda: HUNOK ID: 30899691

2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Ők farmos állatok.
    A Farmos piacon keresed őket?
    Ha igen, és mégsem látod az eladó tételeket, végezz el kérlek, egy sütitörlést és jelezz vissza, hogy sikerrel jártál-e.
    Melyik böngészőben vagy kliensben játszol?

macimami1958 kedveli ezt.
  3. Othep

Szia.

Ez a kérdés már túlmutat a moderátori segítségnyújtáson.
    Amit én tennék, ha az én farmom lenneÉ
    Először is végigvinném a kommunikációt a német fórumon, hátha tudnak valamit segíteni. (És már el is kezdted).
    Válaszuktól függően beszélnék a Vodával és / vagy a Supporthoz fordulnék.

csabi9911, macimami1958 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  4. csabi9911

csabi9911 Törekvő

Irtam a nemet forumon, sikerult a vodafonnal is beszelnem es allitasuk szerint CGNAT gateways dolgokat DDoS-Attack-nak nez a farmerama szervere/tuzfala ha vodafonos mobilneten keresztul szeretnem elerni a szervert.Magyarul lehetseges tamadast inteztek a kornyekrol ezen a neten keresztul es ezert az atlag felhasznalokat is tamadoknak nezhetik ha bizonyos IP intervallumba tartozunk. Ti tudtok e irni a Farmerama vezetoinek vagy irjak a supportnak?

5. Othep

Szia.

Kérlek, vedd fel a kapcsolatot a Support-tal.
    Legalább 140 karakterrel részletezd a problémát.

Olyan e-mail-címet adj meg, ahol a support válaszát majd fogadni tudod.
    De az alapértelmezetten megjelenő címet át is tudod írni ilyenre.

Kérlek, a velük folytatott levelezésedből már semmit ne hozz a fórumra, mert levéltitoknak minősül.

Ha problémába ütköznél a "nem vagyok robot" vagy ''ember vagyok'' igazolással. akkor vedd kisebbre a képernyő méretét a CTRL és - vagy a CTRL és egérgörgő használatával. (A CTRL és + vagy a CTRL és egérgörgővel vissza tudod később állítani.)

csabi9911 kedveli ezt.
  6. HUNOK

HUNOK Utánpótlás-írogató

Köszönöm a választ
    reggel ccleanereztem és az asztali gépen chrome használok.
    mostanra több piaci árunális észrevettem hogy nem látható
    Gazda: HUNOK ID: 30899691

7. Othep

Na most, lehet, hogy butaságot kérdezek. de mit jelent az, hogy ''nem látod'' őket?

Nem csupán szürkében látod őket?
    Mint itt a saját piacomon a ludat?
    upload_2025-11-30_13-47-32.png

Ez azt jelenti, hogy nem kapható lúd, mert senki sem tesz ki belőle a piacra... senki sem árulja.

Ebben az esetben saját termelésen kívül annyit tudsz tenni, hogy ebben a topikban megkéred a többi gazdát, hogy tegyen ki számodra a keresett állatból.
    Piac - mit, miért érdemes venni, eladni

A piacszámod itt meg tudod nézni: PIAC SZÁM .
    Esetleg bontogatsz ládákat.
    Ebben a topikban a CTRL+F billentyűkombinációval tudsz keresni és Enter-rel lépegetni a találatok között:
    Minden, amit egy láda rejt

Sylja kedveli ezt.
  8. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Drága Othep!
    Én is így jártam. Én földet akartam cserélni, s kiszedte a beültetett s még meg nem érett skarlátpajzsot is. Akkor nem kapok 5 magot?
    Várni kell Hetfőig?
    ID: 47173818

9. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Szia Ninett. Elvileg a skarlátra adja 5 óránként, a tíz órás pengére nem kapunk. Persze ettől függetlenül itt nagy veszteség az eltűnt mag.

Ninett79 kedveli ezt.
  10. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia Dóri!
    Köszönöm a választ, akkor várok rá. Én voltam a bamba.... De annyira gáz,hogy fel van osztva az eventes terület.. Az ember rutinból nyomja, mert ott már beérett,Akkor mindenhol---- de itt még nem stb... Áhhhh :D

SnéDóri kedveli ezt.
  11. Othep

Szia Ninett kedves,

Én is úgy tudom, hogy a Skarlátpengéből jön az 5 óránkénti pótlás.