Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. kincseseva

kincseseva Járnitanuló

Sziasztok!
    Az a problémám, hogy megcsináltam a hétvégi gazdaköri feladatot, rajta volt a pipa,
    és mégis hiányzik két strandlabda,ezért nem tudtam feloldani két ablakot a medvénél
    Sehol se találtam, hogy hol máshol lehetett ezt megszerezni.
    Sajnos mindhárom farmomon így jártam. Mit rontottam el?
    Köszi, ha válaszoltok

kincseseva 4568935

2. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Nem rontottad el, csak nem olvastad végig a Svindlertábor ismertetőjét.

A Svindlertábor első és harmadik küldetésénél fel van tüntetve különleges tárgyként a Strandlabdazseton és a táblázatokban az elérhetősége:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/svindlertábor-hétvégi-gazdaköri-küldetések.26616/#post-1459395
    https://board-hu.farmerama.com/threads/svindlertábor-hétvégi-gazdaköri-küldetések.26616/#post-1459397

Jelenleg 2 db Strandlabdazsetont tudtál megszerezni, amit meg is tettél. Gratulálok!
    A másik kettőt, majd az augusztus 22-én induló Svindlertábor III-ban tudod megszerezni.

További jó játékot!

Swartsch kedveli ezt.
  3. kincseseva

kincseseva Járnitanuló

Akkor jó, már azt hittem, elrontottam az eventet.
    Köszönöm a választ

Luminary kedveli ezt.
  4. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Elakadtam 2 napja,valamit elronthattam? kerestem a lapátvirágot is,de sehol nem leltem.Megnéznétek mi lehet a baj? Sehol nem találok rá a jó utra.Előre is köszönöm.
    magdi06 ID:10570559.

5. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Segítséget kérek, mert hiába van meg a Strandlabdazsetonon, nem tudom beadni! Mit rontottam el? Itt egy kép : https://ibb.co/JFsXmNqy
    Farm név : franyo121 ID : 36281016

6. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Nem tudom, honnan lehet Neked egy harmadik zsetonod... A 4 zsetonból kettőt az elmúlt hétvégén szerezhettünk meg, a másik kettőt majd a harmadik hétvégén kaphatjuk. Szóval nem az a hiba, hogy nem tudod beadni, hanem hogy mutat Neked egy darabot valamiből, ami - elméletileg - nem is lehetne a birtokodban. Látható a képeden, hogy két zsetont már beadtál a party pörgetéses és az órás mezőkre.
    Próbálj takarítani, vagy egy másik böngészőből belépni; majd nézd meg újra. Majd ha erre jár valaki illetékes, megnézi mi történhetett, de mindenkinek még csak 2 darab zsetonja lehet.

Ráadásul én ezt látom magamnál, ami szerint a következő mező nem is az órás, hanem a gyöngyös lesz (azon nincs lakat):

Utoljára szerkesztett: 4.8.25, 17:58
    -ágianyu33- kedveli ezt.
  7. -BombadilToma-

Szia!
    Egy kicsit bővebben kifejtenéd, mi a gond? A lapátvirág a hétvégi event növénye volt, teljesen rendben van, hogy most már nem találod. Péntek 10 órától vasárnap 22 óráig lehetett ültetni a Baha főültetvényen - ahogy ez az eventismertetőben is olvasható:

1. küldetés

A küldetés kezdete (várhatóan): 2025. augusztus 01. (péntek) 10:00 óra
    A küldetés vége (várhatóan): 2025. augusztus 03. (vasárnap) 22:00 óra

Eventnövény:
    Az adatok 1x1-es területre vonatkoznak.

KépNévÉrési időTP/TTPÜltethetőKezdő mennyiségVisszaváltási érték / db
    [​IMG]Játéklapát-virág05:30 óra55Bahamarama ültetvény10 db
    (+5 db a prémium gazdák számára)
    7x TTP
    5x CSP

Kuzdern, -Sudden-, Luminary és még 1 ember kedveli ezt.
  8. Bali2016

Bali2016 Fórum-zöldfülű

A Maja majmoknál kiváltottam a korallfát, de nem tudok venni, mert nincs a piros kosárban.
    Köszönöm a segítséget! ID57732523

9. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    A Bahama farmra belépve, Bal oldal>>>Piros kosár>>>Fák alatt keresve megtalálod a Korallfát!

upload_2025-8-4_22-57-4.png
    A fa piacképes, szintén a Bahamás fák között keresd, Cserenapon is hozzá tudsz jutni!
    További sikeres játokot kívánunk!

Luminary kedveli ezt.
  10. nemethnagyi

nemethnagyi Haladó

ID:23650516
    Szervusztok!
    Egy kis segítséget szeretnék kérni.A svindlertábor event teljesítettem de az ott szerezhető strandlabdazsetonból nekem
    egy hiányzik.Hová költhettem el? esetleg mit ronthattam el?
    Segítségeteket előre is köszönöm !

11. -BombadilToma-

Szia!
    Ezen a hétvégén 2 zsetont lehetett szerezni. A másik kettőt majd a 3. hétvégén kaphatjuk meg.

Zsuzsikan, semmirevaló, -Sudden- és 2 más kedveli ezt.
  12. -napszámos-

-napszámos- Utánpótlás-írogató

ID 9070219 Szeretnék érdeklődni, hogy nekem nem sikerül vagy még nem indult el a krokodil tenyésztés?

13. -BombadilToma-

Szia!
    Még nem indult el. Még csak előkészülni lehet: ólakat venni és krokodilt termelni. Az előzetes eventnaptár szerint 14-én kerül játékba a krokodil tenyésztése.

Zsuzsikan, kigyo51, -Sudden- és 3 más kedveli ezt.
  14. Serenity81

Serenity81 Utánpótlás-írogató

Sziasztok van egy olyan problémám hogy most vettem farmeraranyar 150 et de nem mutatja . Nem frissul a farmeraarany szint nálam.
    Ki be léptem ,de mégsem sem.
    Gazda: Serenity81 ID: 57895316

15. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    2025-08-05 10:07:31-kor vásároltál 150 farmaranyat amit meg is kaptál.
    Jelenleg 153 farmaranyad van.

Ha egy ki belépés után sem jelenik meg a számodra, akkor töröld a sütiket és gyorsítótárat.

További jó játékot.

16. Serenity81

Serenity81 Utánpótlás-írogató

köszönöm szèpen. Sikerült

-Sudden- kedveli ezt.
  17. -méhecske54-

-méhecske54- Fórum-zöldfülű

Szép napot.Segítségre lenne szükségem.Lejárt a bankkártyám,újat kaptam.Már egy párszor csináltam.Most azonban nem jövök rá,hol kell az előzőt törölni,az újat beírni.Előre is kösz a segítséget.4 év már régen volt.

18. Zsófi0101

Zsófi0101 Fórum mestere

Szép estét mindenkinek:)
    Érdekes dolgot vettem észre. Álszúrszop fából 80 db, XL-eséből pedig 19 db. beragadt a raktárba. Ezzel szemben nem találok eventest, aminek itt kellene lennie, és az eventes kroki ólból sincs egy darab sem.
    Megnéznétek, hogy mi lehet a gond ?
    Köszönöm szépen:)
    Zsófi
    Zsófi0101 ID: 3246475

19. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Az ál-szúrszop fák még nem kerültek visszaváltásra, kérlek, légy türelemmel amíg ez nem történik meg.
    A Szúrszop fáid pedig a bahás fa raktáradban vannak.
    upload_2025-8-5_17-3-55.png
    A krokitanyák (2 db) és az 1-1 darab fejlesztése is a teliholdas állat raktáradban van, amit nem érsz el, mert nincs telihold, de megvan minden.

20. Zsófi0101

Zsófi0101 Fórum mestere

Szia:)
    Köszönöm szépen, te egy igazi varázsló vagy :) Megtaláltam a fákat. Nem Szúrszop faként kerestem őket, hanem Álszúrszop faként...
    Üdv: Zsófi