Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Kérlek, ellenőrizd, hogy nincs-e teli, vagy majdnem teli az Alpesi fatermések nevű tárolód, valamint az sem árt, ha megnézed,hogyan áll a többi tárolód a Raktárban.
    A kritikus helyzetekre egy narancs (majdnem teli) vagy piros (teli) harang figyelmeztet is a Raktáradban.
    Már az Északi erdőbe belépve is kapod a figyelmeztetést a telített raktárrészekről.

(Minta a kép, nem a farmodon készült.)

Ha nem tudsz szüretelni, akkor a gyümölcstárolód telik meg.

Ha megtelik a Fatuskó-tárolód, vagy a Zöldüzemanyag-tárolód (pl. odakerülnek a gallyak),.akkor nem tudod kivágni a fákat...
    Ha ez a helyzet, akkor használj fel a tuskókból, gallyakból.

Ha nem tudod az előállított dolgokat beszedni, pl. faanyagot, humusz, szerszámkészletet, stb. akkor az Anyagok előállítása raktárrész telt meg.
    Készíts jelvényt, fákat, rakj belőlük a környilas Átalakítóba, szolgálj ki megrendelőket. Végső esetben dobj ki belőlük.

A Gyopár kicsit máshogy működik, mint a farm.
    Nem lehet felhalmozni a pajtakészletet.
    Annyit termelj, amennyit felhasználsz.

Ahol lehetséges, ott a Raktárban növeld meg a tárolási mennyiséget a Kapacitás növelése gombbal.
    A gombnak ilyenkor zöldnek kell lennie, és ha ráviszed az egered, megmutatja, mit kell beadni a kapacitás növeléséhez.
    Ha a gomb szürke, akkor még nem vagy a növeléshez megkívánt szinten.

Kérlek, jelezz vissza, hogy sikerrel jártál-e.

kigyo51 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  2. Varázslat6869

Varázslat6869 Járnitanuló

Sziasztok!
    Vásároltam egy talányos tiki fa csomagot, és a farm aranyat le is vonta a vásárlásra, viszont nem kaptam semmit érte!!!

Gazda: Varázslat6869 ID: 50872358

3. Othep

Szia.

Vásárlások után érdemes a játékból egy ki-belépést megtenni, hogy helykre kerüljenek a megvásárolt dolgok..
    Minden olyan talányos ól vagy fa, aminek a nevében benne van, hogy ''tiki'', a bahára való.
    Tehát a Bahás Láda / Fa ikon alá kerülnek a megvásárolt titokcsemeték.
    Ne egy konkrét csomagot keress, hanem kapsz egy kifejlett Kékbanán-fát és 30 db Luzon titokcsemetét ide a Láda / Váza ikon alá.
    Kérlek, jelezz vissza, hogy így sikerrel jártál-e a vásárolt titokfák megtalálásában.

upload_2025-9-20_13-22-7.png

Varázslat6869 kedveli ezt.
  4. Varázslat6869

Varázslat6869 Járnitanuló

Megtaláltam . Köszönöm szépen !!!

Othep kedveli ezt.
  5. Othep

Köszönöm, hogy visszajeleztél.
    Örülök, hogy megtaláltad. :)

-ágianyu33- és Varázslat6869 kedveli ezt.
  6. atyka88

atyka88 Fórum mestere

a gyoparvolgyben az Alpesi megrendeloket lehet novelni?-.--.-vagyis hogy tobben legyenekxD

7. Othep

Szia.

Nem lehet. :)
    Hárman vannak: Fedor, Fülöp, Scarlett hétköznap + Irina a hétvégi vásárló.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  8. jucus100

jucus100 Fórumelemző

Sziasztok !
    Segítséget szeretnék kérni. A vásárlásoknál szeretnék paysafét - tel fizetni. Nem tudom, hogy hogy működik a dolog. Eddig bankkártyával fizettem. Előre is köszönöm a segítséget.

9. mrsdomino

mrsdomino Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. A feladatoknál van egy felkiáltójel, viszont nem látom, hogy melyik feladattal nem foglalkoztam, ott nem
    találok felkiáltójelet. Megnéznétek? Köszönöm szépen!
    mrsdomino ID: 14958061

10. Othep

Szia.

Amikor beteszed a kosárba, amit vásárolni szeretnél, akkor a fizetési módok közül a Paysafecard-dal fizetést kell kiválasztanod.
    Előfordul, hogy le kell nyitnod a ''Több fizetési mód''-ot a választáshoz.
    upload_2025-9-20_18-5-42.png

Amikor megjelenik a Paysafecard oldala, akkor be kell írnod, azt a 16 jegyű kódot, amit vásárláskor kaptál.

Ismertető: https://board-hu.farmerama.com/threads/paysafecard.2301/#post-355012

11. Othep

Szia.

Elvittem ellenőrzésre a kérdésedet.
    Jelenleg nincs ellenőrzésre jogosult Kolléga szolgálatban.
    Amint megérkezik, hozom a választ.
    Szíves türelmedet kérem. :)

12. Kicsi-Szív78

Kicsi-Szív78 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Abban szeretnék segítséget kérni hogy a jelenleg futó eventet nem tudtam elkezdeni. Mi lehet ennek az oka?
    upload_2025-9-20_18-23-32.png
    Gazda: Kicsi-Szív78 ID: 5964678