Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    köszönjük türelmedet, a Központ orvosolta a problémát.
    Egy KI/BE lépést követően meg tudod vásárolni már a ládát.
    További jó játékot!

Szia,
    attól mert ismételten megírod kérdésed, nem fogsz előbb választ kapni. Vannak olyan kérdések, amit helyben meg tudunk oldani és gyorsabban tudunk rá válaszolni, s vannak olyan kérdések, amelyek picivel több időt igényelnek, mint a mostani Te eseted, ahol a Központ tudta orvosolni a problémát. (Amíg vártam a Központ visszajelzésére, haladtam a többi kérdéssel, hisz tudtam, hogy ezt a problémát gyorsan tudja orvosolni a Központ.)
    Köszönjük, ha a jövőben picit türelmesebb vagy (amennyiben netán 24 óra eltelte után nem kapsz választ egy kérdésedre, akkor azt beidézve érdeklődj, ne új bejegyzést írj).
    További jó játékot!

Utoljára szerkesztett: 16.12.25
  2. vargamarika

vargamarika Haladó

Köszönöm szépen válaszodat! Sajnos a Trágya helyett SZTápot vettem!Ezt jól el bandzsítottam!Így jár aki figyelmetlen!/vagy nagyon siet/További szép napot kívánok !

Dolphin kedveli ezt.
  3. zigus46

zigus46 Haladó

Helló... megcsináltam a városi protectet a mai napot és egy feladatot nem fogadott el az öserdöbe 4. mühelyt kért betakaritani meg van, söt 5 van és nem fogadta be ..nézzetek már utána... köszi ID 6654290

4. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    őserdő nincs a Játékban. Esőerdő van, az a Bahán a baloldali terület. Ott arattál Terményes ólakat?
    Eddig 3 terményes ólat számolt el, így még egyet kell aratnod 23:59 előtt.
    Sok sikert!

genka53 kedveli ezt.
  5. zigus46

zigus46 Haladó

OK elirtam ,de már rendeztem , köszi

Othep kedveli ezt.
  6. Lenczy

Lenczy Fórum ezredese

Sziasztok! Még soha nem nulláztam, így kérdezném: Minden területen lévő ólakra hat?

7. farmerSS

farmerSS Fórum admirálisa

Szia

Igen, bárhol nullázhatsz: bahán, farmon, teliholdason (amikor nyitva van)
    A lényeg, hogy legyen bőven tápod, ha mód van rá, akkor neonos ólak (több állat) és persze a rekeszekbe minden, ami szintén a db. számra jótékony....

Lenczy és -ágianyu33- kedveli ezt.
  8. Lenczy

Lenczy Fórum ezredese

Köszönöm, így sajna nem megy, mert csak 4-5 állattal tudtam volna normál farmon, ám akkor a többi területen táp nélkül marad sok ól.

farmerSS kedveli ezt.
  9. farmerSS

farmerSS Fórum admirálisa

Ott nullázz és azokkal az ólakkal, amelyikkel tudsz és szeretnél.
    Nem kell mindenhol.
    Szerintem érdemes ennek még utána olvasnod.
    Sok sikert !

macimami1958 és Lenczy kedveli ezt.
  10. szupercsősz1

szupercsősz1 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! a Derüs támogató csomag nem jelenik meg pedig megvenném,csak Csendeséj és az Ünnepi csomag ID 15244633

11. -mofa2000-

-mofa2000- Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! Nálam sem jelenik meg . segitséget kérnék. ID 19755814

12. KövesiJné

KövesiJné Járnitanuló

Szia, nem találom a ládát.

13. marcsi5556

marcsi5556 Fórum mestere

Sziasztok.Van feladat vagy csak ol és fa mert nálam nincs hogy hol készül.ID:33327404

Köszönöm szépen most jelent meg

Moderátor által utoljára szerkesztve: 18.12.25
  14. Zolibá56

Zolibá56 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Segítséget kérnék!
    Nálam a Cukkorrúd kála eventnövényből nincs meg a 10 db kezdő mag, nem tudom elültetni, 0-át mutat.
    Ha szépen megkérem az illetékes modit megnézné, mi lehet az oka? Előre is köszönöm!
    Farmnév: krom56
    ID: 1981243

15. sarahpappfarm

sarahpappfarm Járnitanuló

a derüs támogató csomag nem jelenik meg sarahpappfarm ID:6360526

16. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    A Derűs támogató csomag nem mindenkinél jelenik meg, sajnos erre nekünk nincs ráhatásunk.

Megértésedet köszönöm.

17. -Sudden-

Szia.
    A Derűs támogató csomag nem mindenkinél jelenik meg, sajnos erre nekünk nincs ráhatásunk.

Megértésedet köszönöm.

18. -Sudden-

Szia.

Milyen ládát?

19. -Sudden-

Szia.

Megértésedet köszönöm.

macimami1958 kedveli ezt.
  20. donkartacs07

donkartacs07 Fórum hercege

Nincs trágya a piacon!