Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. wrola

wrola Járnitanuló

Sziasztok!

Ládák nyitogatásából kaptt dolgokat nem mindig írja jóvá a rendszer, frissités után sem változik semmi. Rendszeresen, nem egyedi eset. Tehetek ez ellen én valamit? Ha esetleg rá néznétek, miért történhet ilyen?

Köszönöm.

wrola ID: 24892428

2. Verus00000000

Verus00000000 Fórum-zöldfülű

3. jucus100

jucus100 Fórum biztosa

Sziasztok !
    A mostani eventben a farmbónusz láda II. nem engedi érméért kiváltani, minden más egyebet igen. .
    Tud valaki segíteni hogy miért ?

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  4. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Sali~*.*, Dolphin és jucus100 kedveli ezt.
  5. jucus100

jucus100 Fórum biztosa

smoldering kedveli ezt.
  6. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a Gyopároson a Raktár nem gumifalú, itt amit megtermelünk, fel is kell használnunk. Készíts jelvényt, add oda a Megrendelőknek, dobd be a Fatermést az Újrahasznosítóba, de a kiskuka ikonnal tudsz belőle törölni is. Aratni csak akkor tudod a fákat, ha van a Raktárban (2. épület) elegendő hely a Fatermésnek.
    Gyopárvölgy ismertetőjét <<ITT>> tudod átismételni.
    Ha ez a válaszom nem segít, akkor hozz kérlek, Farm nevet és Farm ID-t, ezek nélkül érdemben nem tudunk segíteni.
    Megértésedet köszönöm!

Sali~*.* kedveli ezt.
  7. Dolphin

Szia,
    pontosan milyen küldetésre gondolsz?
    A tegnap indult Szezonkóstoló eventnövénye a Mályvacukorbokor, melyet a Főfarmon és a Szédült szántón tudunk ültetni.
    Ha nem erre gondoltál, akkor kérlek, pontosítsd a problémádat.
    Megértésedet köszönöm!

Sali~*.* kedveli ezt.
  8. Dolphin

Szia,
    kérlek, add meg melyik napon melyik ládád nyitását ellenőrizzük. Amikor kinyitunk egy ládát a tartalma azonnal jóváíródik a farmon.
    Az utolsó két ládabontásod eredménye:
    - 2025-12-11 16:48:27-kor nyitottál 5 db Bónuszláda II-t, ebből 2x 250.000 TP-t kaptál és 3x 250.000 TTP-t
    - 2025-12-11 16:47:04-kor 2 db Fás és ólas ládát nyitottál, eredménye: 1x Montezuma ciprus és 1x Júdásfa. Mindkettő bekerült a Dobozba a Fák alá.
    További jó játékot!

Sali~*.* kedveli ezt.
  9. sticzmaria55

sticzmaria55 Járnitanuló

miért nincs felröppenő a bahán, holott a tegnapi posztban ezt jelezték. sticzmaria55 ID:4678918

10. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Dolphin kedveli ezt.
  11. Dolphin

Szia,
    gondolatolvasók nem vagyunk. Ha nem írod le pontosan mire vagy kíváncsi, nem tudunk rá választ adni.
    Nem jelezted első kérdésedben, hogy a Vásárlási bónusz rendszernél is hibát tapasztaltál. Ott csak a csomagot írtad, annak elemeit kikerestem Neked - tehát a kérdésedre teljeskörű választ kaptál.

50 Farmaranyat honnan szerettél volna kapni? A Farmer ünnepi csomagban 50x Szupertáp volt. Lehet ezt elnézted?
    2025-12-12 09:42:07-kor vásároltál 150 FA-t, jóváírásra is került 165 FA a farmodon, 8-ról 173-ra emelkedett az egyenleged.

Vásárlási bónusznál 92 pontnál tartasz jelenleg, az alábbi ajándékokat kaptad meg:
    2025-12-10 20:20:56-kor 10x Szupertrágya, 10x Farmpengő, 4x Szerszámosláda II
    2025-12-12 09:42:07-kor 20x Kacsa Kata szupertrágyája és a Dzsinnládából Pogó show (+) dekort kaptál, ez bent van a Dobozodban a Váza alatt.
    <<ITT>> tudod a részleteket átolvasni a Vásárlási bónuszról.
    Ha további kérdésed lenne, írd le pontosan.
    További jó játékot!

Sali~*.* és -ágianyu33- kedveli ezt.
  12. sticzmaria55

sticzmaria55 Járnitanuló

Baby72 kedveli ezt.
  13. pittikepoter

pittikepoter Járnitanuló

Szervusztok!
    Ez tök szép és jó, csakhogy sokan ( én is ) a tegnap este megjelent ismertető alapján ültettünk.
    Sőt, reggel "rendben" learattam a farmos területeken, és ültettem az eventnövényt. Utána mentem intézni a dolgaimat.
    Bahát érintetlenül hagytam, hogy tíz után sok felröppenőm legyen. Ehhez képest semmi sem jött.
    Az újabb kiírás jóval az után "született", hogy elvégeztem a reggeli teendőimet.
    Ki és hogyan kárpótol engem és sok más játékostársamat ( társunkat ) ezért a MOCSKOS , ALJAS húzásért?! És a többiért, amit az utóbbi időszakban elkövetnek?!