Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Mit értesz azon, hogy Unity felület?
    A játék alapja a Unity szoftver, egy játékmotor. Böngészőben, és kliensben is. (A kliens egy lebutított böngésző, amin csak farmozni lehet.)

Próbáld meg a linken leírtak szerint újratelepíteni a klienst: https://board-hu.farmerama.com/thre...ések-és-válaszok.10943/page-3934#post-1371549
    Jelezz vissza kérlek, megoldódott-e a probléma?

macimami1958 és Sali~*.* kedveli ezt.
  2. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Köszönöm a választ. Nem kliensben játszom, hanem böngészőben, ezért a kliens újratelepítése nem releváns. A hibaüzenet egyértelműen Unity‑oldali memóriahibát jelez („Runtime Error: memory access out of bounds”), és több játékosnál is jelentkezik.
    Kérem, hogy vizsgáljátok meg a problémát, mert ez nem felhasználói hiba, és az event teljesítését akadályozza.

Utoljára szerkesztett: 21.12.25
    macimami1958, Swartsch és cemá2002 kedveli ezt.
  3. Othep

Szia ismét,

Kérlek, végezz el egy süti- és gyorsítótártörlést.
    Próbálj ki egy másik böngészőt, pl. Firefox-ot, esetleg Operát.
    Nézd meg a kliens-t is, hogy kizárhassuk a böngészőhibát.
    (Letöltési link: IDE )
    Továbbítottuk a Központba is a problémát.
    Válaszuk megérkezéséig szíves türelmedet kérem.

macimami1958 kedveli ezt.
  4. monika6767

monika6767 Törzsjátékos

Sziasztok! Segítséket szeretnék kérni, mert már nem tudom mit tegyek. Novemberben volt az a unity frissítés, és én azóta a telefonomon nem tudok játszani,( Xiaomi 14T pro) belépés után csak fekete a képernyő. Megnéztem a tanácsotokat, és a telóm alkalmas rá, hogy fusson a játék. Próbáltam cromon, edgen, operán, de sehol nem megy. Mindent frissítettem, már nem tudom mit tegyek.Ha tudsz valami okosat, nagyon megköszönöm.
    Letötöttem a telós verziót, pótmegoldásként, de az nagyon nem tetszik.
    UserID:4820063, monika6767

Köszönöm a munkádat!

5. Sylja

Sylja Fórum parancsnoka

Szia!
    A telefonos problémával kapcsolatban itt találsz egy hivatalos közleményt (Unity frissítés) és egy linket a belépéshez: https://board-hu.farmerama.com/threads/unity-frissítés-várhatóan-2025-11-05-én-14-órától.26993/#post-1472798
    Nálam ez működik.

Sali~*.* és Othep kedveli ezt.
  6. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Köszönöm a választ. A sütiket minden nap törlöm, így a javasolt lépések nem szükségesek. Már az Edge megjelenése óta kizárólag ebben a böngészőben játszom, más böngészőt nem használok és nem is vagyok hajlandó letölteni. Nem játszom kliensel, sem több farmmal, így a sütik sem keveredhetnek — csak akkor keverednének, mint hab a habverő alatt, ha több böngészőt, klienst vagy egyéb hókuszpókokat töltögetnék le a játékhoz . Várom a központ visszajelzését.
    Köszönöm szépen a válaszod és a türelmed.:)

macimami1958, Swartsch, vihence és 3 más kedveli ezt.
  7. monika6767

monika6767 Törzsjátékos

Sylja kedveli ezt.
  8. Othep

Szia.

Akkor próbáld meg Firefox-szal.
    Sokaknak azzal is jól fut a játék.

9. kutyika

kutyika Utánpótlás-írogató

Köszönöm :)
    Esetleg van fejlemény ügyemben?

10. valibori69

valibori69 Fórumlakó

Mi is a zuhatagok szigete? 4 szupertrágya. Mind a háromra megadtam, előtte jeleztem ez az oldal nem érdekel Nem fogadta el . Nem szeretem ezt az oldalt, csak a farmeramat. Gyopárvölgy nem érdekel Ha az új játékban fontos, sajnálom. Én csak küszködöm vele. Ez számomra nem jó. Ha nem vehetek részt az új játékban, mert ostobán, tudatlanul, érdektelenül nyomkodtam, és lettem 6. szintű véletlen volt. Nem érdekel a gyopárvölgy, szeretném ha ez így lenne. Köszönöm szépen.

11. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A Zuhatagok szigete a Bahán van, semmi köze a Gyopárvölgyhöz. Itt Othep jóvoltából megtalálod az összes terület elnevezését: https://board-hu.farmerama.com/thre...és-haladók-részleg.19474/page-46#post-1481142

Dolphin, macimami1958, vihence és 3 más kedveli ezt.
  12. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

Szia.

A probléma javításra került, ha azóta nem tetted meg, próbáld meg megvásárolni megint.
    Köszönöm a türelmed.

13. denesrozalia94

denesrozalia94 Utánpótlás-írogató

Sziaszgk!
    Lejátszottam egy pár táblajátékot, kellett volna fészket kapnom és fát is, de nem kaptam meg... Segítenétek?
    Köszi.
    denesrozalia94 ID: 12970867

14. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    2025-12-23 00:40:07-kor játszottál le egy mini-játékot, ezért egy Koreai fenyők ládáját kaptál (ebben van a fa), ezt a ládák között találod meg: Doboz->váza ikon-> elhasználódó fül. A ládát neked kell manuálisan kinyitni, abból kapod meg a fát
    2025-12-23 00:46:33-kor játszottál a kirakóssal ezért egy Kardinálispintyek ládáját kaptál (ebben van az ól). Szintén a ládák között találod és ezt is manuálisan kell kinyitnod.

Jelezz vissza, ha bármi gond van.

Dolphin és macimami1958 kedveli ezt.
  15. kutyika

kutyika Utánpótlás-írogató

Szia!
    Köszönöm szépen!

16. denesrozalia94

denesrozalia94 Utánpótlás-írogató

Szia!
    Megtaláltam! Köszönöm szépen a munkádat!
    BOLDOG KARÁCSONYT, KELLEMES ÜNNEPEKET ! :inlove:

17. semmirevaló

semmirevaló Kivételes tehetség

Sziasztok! A táblajátékban a kirakós játék nem indul el, csak be rakja a pipát és vég! Már több böngészőben próbáltam de semmi eredmény!! Sajnos így nem tudok fák szaporítani! Köszönöm a választ!

Sali~*.* kedveli ezt.
  18. Sylja

Sylja Fórum parancsnoka

Szia!
    Nem adtál meg azonosító adatokat: farmnév, ID-szám. Ezek nélkül nem tudnak a Moderátorok segíteni.

semmirevaló kedveli ezt.
  19. semmirevaló

semmirevaló Kivételes tehetség

Bocsi: semmirevaló ID 49645828

Sylja kedveli ezt.
  20. Sylja

Sylja Fórum parancsnoka

Utoljára szerkesztett: 23.12.25