Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    sajnos lehetséges.
    Ma reggel megtörtént az ismertető módosítása, <<ITT>> találod, sajnos figyelmetlenségem miatt nem került bele ez az információ az ismertetőbe, hogy a 6-12-18-24-30. napok átvétele több FA-ba kerül, mint az adott ablakhoz tartozó többi 5 napnak az utólagos átvétele.
    Az okozott kellemetlenségért elnézést kérek.

2. Klárika51

Klárika51 Junior szaki

Sziasztok!
    klárika 51,, ID:36255600 vagyok.Kérdésem, hogy a Zombiboltba a Főjutalmaknál miért nem tudok a csillagos érmével vásárolni?
    Segítségedet előre is köszönöm!

3. termelekné

termelekné Fórum-zöldfülű

Szia!
    Köszönöm válaszodat. Semmi baj, végül is csak egy játék, mindenki hibázhat. :)

Dolphin kedveli ezt.
  4. Dolphin

Szia,
    pontosan mit nem tudsz megvásárolni?
    A ládákat nem Csillagos érmékért tudjuk kiváltani, ahogy az a képen is látszik:
    upload_2025-10-14_18-43-18.png

Ehhez Állatos játékok ládára van szükséged, ami lehet a Pajtádban, vagy a 46. pályáktól tudsz belőlük szerezni.
    Ha nem ez volt a problémád oka, akkor kérlek, pontosítsd, részletezd.
    További jó játékot!

5. Klárika51

Klárika51 Junior szaki

Szia!
    Nem erre gondoltam ez az egyébbe itt mindent megvettem. A főjutalmakban lévő két tárgyra gondoltam az első oszlopba.
    Segítségedet előre is köszönöm!

6. Dolphin

Szia,
    a kép, amit hoztam, a főjutalmakat tartalmazza.
    A dekorok kiváltásához Csillagra van szükséged.
    Ellenőrzésem alapján ezen a farmon már kiváltottad a dekorokat, mindegyiket egyszer lehet, így továbbra sem értem, mit nem tudsz kiváltani :-(
    - Túl korai taps (+) dekort 2025-10-13 14:08:47-kor váltottad ki
    - Mint vízköpő a laborban dekort 2025-10-13 14:08:56-kor váltottad ki
    - Tök párbaj dekort ma, 2025-10-14 10:49:01-kor váltottad ki.
    Kérlek, adj pontos nevet, hogy mit nem tudtál kiváltani.
    Köszönöm!

Sali~*.* kedveli ezt.