Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. PBerti

PBerti Törekvő

A Baha ültetvényen 9 db koreai fenyőm van. Máshol nincs kitéve és a menüben sincs egy sem. Ez azért is érdekes,mert párosával kapjuk, így 9 db nem lehet....egy valahol elveszett.
    PBerti ID: 11476283

2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Elvittem ellenőrzésre a problémát. Amint lesz ellenőrzésre jogosult Kolléga szolgálatban, hozom a választ.
    A hétvége és Ünnep miatt ez hosszabb időt is igénybe vehet, szíves türelmedet kérem. :)

zsani_apja kedveli ezt.
  3. Othep

Megtörtént az ellenőrzés:
    Nincs semmi gond Nálad.
    5 sima, 2 XL és 2 XXL fával rendelkezel most.

Tudunk egyesével is szerezni fát:

Dolphin kedveli ezt.
  4. uschi5555

uschi5555 Fórum-zöldfülű

kérem hol találok a raktáraruház köszi

5. Othep

Dolphin, Ninett79 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  6. Hilda_Brown

Hilda_Brown Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Több olyan bónuszt nyertem/kaptam mostanában (pl. +3 növénybetakarítási, +1 eventnövény) ahol az info ablakban nem írják hogy melyik rekeszbe jó. Másoknál (pl teliholdas ól +2) szerepel a gyémánt rekesz.
    Ha nem írják akkor a rekeszen felüli sávban jelenik majd meg ha aktiválom?
    Ha most nyertem event+-t, azt másik eventben is felhasználhatom?

Köszönöm! :)

7. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Igen, ahol nem szerepel a rekesz, ott jellemzően a bónuszsorba kerül a bónusz. Ennek van előnye és hátránya. Előnye, hogy nem foglal rekeszt. Hátránya, hogy a rekeszes bónuszok hatóideje növelhető a Legrózsaszínűbb pite termékkel, de az a rekeszek feletti bónuszsor elemeire nem hat.
    Különbség még az, hogy a rekeszekbe tett bónuszok esetén, ha többet használsz fel ugyanabból, akkor a hatóidő nő; míg a bónuszsorba tett bónuszok esetén a hatás adódik össze. Pl. a Répás-almás csatni +2 növényt ad 18 órán át. Ha kettőt aktiválsz, akkor +2 növényed lesz 36 órán át. A Teliholdas betakarításnövelő +2 rémterméket ad 24 órán át. Ha kettőt aktiválsz, +4 rémterméked lesz 24 órán át. A Legrózsaszínűbb pite a csatnira hat, és a hatóidőt 30%-kal növeli (18:00 helyett 23:24), de a teliholdas betakarításnövelőre nem hat, az marad 24 órás.
    (Léteznek kivételek, jellemzően a kosárban megvett azonnal induló bónuszok a rekeszek fölé kerülnek, de a hatóidejük adódik össze. A pajtából aktivált bónuszok viszont mindig a fenti sémát követik.)
    Bármelyik bónuszt akkor aktiválod, amikor az Neked jó. Nincs jelentősége, honnan származik. A pajtádban van, Te rendelkezel vele.

KicsiVid, Sali~*.*, Swartsch és 4 más kedveli ezt.
  8. atyka88

atyka88 Kivételes tehetség

EN VAGYOK A FARMKIRALYA....dekaraciot meg lehet porgetni a porgeton?

Sali~*.* kedveli ezt.
  9. Sylja

Sylja Fórum parancsnoka

macimami1958, rjolka és Dolphin kedveli ezt.
  10. asszony48

asszony48 Aktív író

KB 2000.felülvolt a láda mindig abböl nyitottam ha szüksáűégen volt ,és azösszes el tünt .Köszönöm ha meg nézed.

*idézést javítottam / Dolphin

Moderátor által utoljára szerkesztve: 30.12.25, 08:47
  11. kiscicuka

kiscicuka Aktív író

Szia:) Az imént rendeltem akciós FA csomagot, ami a hírek felületen jelent meg. Jött is az üzenet, hogy megkaptam, a fenti sávban viszont nem iródott jóvá a 300 FA. Lennél szíves ránézni?
    kiscicuka 15810327

12. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    az a Trágyadombok ládája, s erről már megkaptad az információt ebben a válaszunkban.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/minden-egyéb-kérdés-ide.19464/page-77#post-1485042

2025. november 26-án 12:39:01-kor kinyitottál egyben 2404 db Trágyadombok ládáját.
    Sajnos a trágyadomb maximális kapacitása miatt a kibontott trágyák elvesztek. Ezt megírtuk abban a válaszban is. Ha nem erre gondolsz, akkor add meg, hogy mit keresel pontosan és mikor láttad utoljára az általad keresett mennyiséget. A Ládákról itt tudsz tájékozódni:
    <<Ládák rejtelmei>>
    További jó játékot!

macimami1958 kedveli ezt.
  13. Dolphin

Szia,
    a Játék naplója alapján 2025-12-30 08:56:17-kor került jóváírásra a 330 FA a farmodon, az egyenleged 413-ról 743-ra emelkedett, ha Te nem ezt látod, akkor töröld a beragadt Sütiket és lépj be újra.
    További jó játékot!

kiscicuka, Sali~*.* és macimami1958 kedveli ezt.
  14. tamásimre

tamásimre Fórum-zöldfülű

Szia! Boldi08 ID: 54540580 A kirakós minijáték kb. 3 napja nem indul el. kipipálja ,de nem ad koreai fenyőt.

15. kiscicuka

kiscicuka Aktív író

Töröltem az előzményeket, takarítottam a Cclener-rel, ki-be léptem többször, még mindig 413 FA-t mutat a játék.

Most íródott jóvá. Köszönöm szépen a fáradozásod.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 30.12.25, 12:22
    Dolphin és Sali~*.* kedveli ezt.
  16. Dolphin

Szia,
    javításra került a Mini-játék. Javaslom, hogy a jövőben ne várj a jelzésig ilyen sokáig, s ne lépj ki menet közben a mini-játékból, s ne is frissíts.
    1 db Koreai fenyők ládája jóváírásra került a farmodon, amelyet egy KI/BE lépsét követően megtalálsz a farmodon.
    Sok sikert a folytatáshoz!

17. gabi1479

gabi1479 Utánpótlás-írogató

Hali,kérdezném,hogy a napi küldendő ünnepi süti se jelent meg rendesen,és plusz vettem még más farmomról farmaranyért,hogy meglegyen végre a tiz,de egyse jött meg reggeltől.id szám:4657019,a másik id szám:4144918 egyikre se jött meg.

18. Dolphin

Szia,
    nemsokára benézek Hozzád, de ugye azt tudod, hogy az időre aratható mezők érési idejét az Ünnepi sütik felhasználásával tudjuk csökkenteni. 10% időcsökkentés 2 db Ünnepi sütibe kerül. Mivel minden mezőnél 5x tudjuk használni a csökkentést, ez 10 db Ünnepi süti felhasználást jelent mezőnként (dobozonként). Szóval, ha szoktad csökkenteni a mezők érési idejét, akkor oda elég sokat el tudunk használni.
    Az ellenőrzés után hozom az információkat mindkét farmodról.
    Megértésedet köszönöm!

19. Enikő65

Enikő65 Fórumlakó

Sziasztok!
    Szeretném ha segítene valaki. Tenyésztettem ma elég sokat viszont az eredmények naplója üres. És nem az a legnagyobb gond hanem nem kaptam meg a tenyésztésben szerzett sötétítő szentjanos ill. macskatündér és krokodil állatokat. Közben adtam be a a gazdakörbe is.
    Enikő65 ID: 1804235

20. gabi1479

gabi1479 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen a választ!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 30.12.25, 19:51