Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. imike90

imike90 Járnitanuló

pl. ünnepi szelem

2. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Az Ünnepi szellem dekor ládát ad, és az ilyen dekorok általában nem cserélhetők. Így az lehetett a hiba, hogy valamikor cserélhető volt.

3. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a központ döntése alapján az ünnepi szellem dekor lekerült a cserélhető/ajándékozható tárgyak listájáról.
    Hogy valaha is visszakerül majd, azt egyenlőre nem tudjuk megmondani.

4. -iza52-

-iza52- Aktív író

nem jön sárga mező, nem értem ezt a piaclekérdezést.

5. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Valaki mindig átszínezgeti. A felső mezőbe gépeld be az ID számodat (szóközök nélkül), és nyomj egy ENTER-t. Az alsóban látod a piacod számát.

Sali~*.* kedveli ezt.
  6. Dolphin

Szia,
    ha problémád van, kérlek, a megfelelő Topicba írj, ne csak úgy valahova a Fórumon. Minden topicnak megvan a szabályozása. Köszönöm, ha így jársz el - javaslom, tanulmányozd újra a Fórum szabályzatot.
    A sárga mező lehet más színű is, ha nem olyan Windows / Excel verzióban nyitod meg a táblát, mint amiben készült.
    A lényeg, hogy a felső színes sorba kell beírni az ID-dat és utána Enter, most nekem is zölden jelent meg a mező - az alsó színes mezőben lévő szám mutatja a piac számodat:
    upload_2023-8-7_15-39-15.png

Sali~*.* kedveli ezt.
  7. barka24

barka24 Fórum-zöldfülű

Helló! Az üzlet és ajándékban cseréltem egy lámaólat gyöngytyúkra. De nem találom a raktáramba de a lámaólat elvette.Filenchen 90 el cseréltem ma. Megnéznék. Köszi Id:57023020

8. Dolphin

Szia,
    a gyöngytyúk bahás állat, ott kerested?
    Az ellenőrzésig pici türelmedet kérem. Köszönöm

Sali~*.* kedveli ezt.
  9. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján még nem jutottál el a Bahamaramára, így még picit várnod kell a Gyöngytyúkodra
    upload_2023-8-7_22-13-32.png
    A területre való eljutást a Bölcs Tölgyön tudod majd kiváltani, ha lesz hozzá elegendő csillagod:
    upload_2023-8-7_22-16-49.png

Erről a területről itt olvashatsz bővebben:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/bahamarama-avagy-trópusi-farm.5871/

Sali~*.* kedveli ezt.
  10. VéresDénes

VéresDénes Járnitanuló

Szeretném kérdezni, hogy meddig kell elfogadni a szabályzatot?Ma már beléptem vagy 3x és el kellett fogadnom németül és utána magyarul is minden belépésnél.
    Nem gond, de máskor csak magyarul volt és elég volt 1x elfogadni.
    Lehet, hogy ez hiba?

fairmike, mama02-56, Sylja és 4 más kedveli ezt.
  11. CsakJucinak12

CsakJucinak12 Fórumprofi

A Gyopáron az az alpesi megrendelőknél eldönthetem, hogy a már teljesen bemaximált kapacitás miatt nem fogom megkapni a hajtass fát vagy mást, csak az ATP-t. De az újrahasznosítóban nem tudom betakarítani az ATP-t, ott a hajtass fa miatt felszólít, hogy bővítsek kapacitást. Nincs hova, maximumon vagyok. Nem tudom az ATP-t beszedni, hisz vettem hajtass fa nagy csomagot, amivel bőven túlléptem a 4000-es keretet. Nem ajánlja fel, hogy elvesztem a hajtass fa bónuszt. Nem engedi a rekeszt törölni és semmi mást. Amíg elvileg el nem fogy a raktárból a kapacitás 4000 alá, addig semmit nem enged.
    CsakJucinak12 ID: 21676744

Utoljára szerkesztett: 8.8.23
  12. feri461

feri461 Fórum-zöldfülű

Sziasztok egy kis segítséget szeretnék kérni.Mindig megjelenik a felirat hogy az ön adatainak védelme fontos számunkra,s ez kissé zavaró.Hogy lehet eltüntetni,már a gépet újra indítottam de semmi.Segítségeteket köszönöm.

13. zanzivál

zanzivál Junior szaki

Nekem is felugrik állandóan kétszer is egymás után mindegyik farmon, és ez reggel óta van. Elfogadom mindig és mégis.

Baktati kedveli ezt.
  14. attilaszaszi55

attilaszaszi55 Fórum-zöldfülű

Szia.Segítséget szeretnék kérni.Tegnap este eltűnt a farmomról több mint 1000 farmarany. tudnál ebben segíteni? Előre is köszönöm. Farmnév:attilaszaszi55 ID:33978045

15. secike

secike Fórum-zöldfülű

Nálam is ez van már reggel óta.

16. pietro52

pietro52 Törzsjátékos

Sziasztok!

Mi lehet az oka annak, hogy kinyitottam a mai rackót, végig néztem a híreket, ajánlatokat mégis ott van még egy felkiáltójel? Van még valami amit nem vettem észre?

17. Dolphin

Szia,
    próbáld meg másik területeken is megnyitni az Újságot, valószínű több akció van, mint az 5 darab, ami ott meg tud jelenni egyszerre. Másik területről lehet más sorrendben adja be őket, s akkor megjelenik a tétel, amit keresel. Illetve egy frissítés is segíthet.
    Ha ezek nem segítenek a megoldásban, akkor ellenőrzéshez kérlek, add meg a Farm neved és Farm ID-dat, enélkül sajnos nem tudunk segíteni. Köszönöm

18. Dolphin

Sziasztok,
    a felugró ablakok problémáról tudnak már a Központban, türelmeteket kérjük a javításig.
    Köszönjük!

19. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján tegnap 2023-08-07 10:58:12-kor az eventben a bal oldalon a 75. sort Farmarannyal oldottad meg.
    Ennek ára 1100 FA volt.

20. pietro52

pietro52 Törzsjátékos

Köszönöm a gyors választ. Kiléptem, visszaléptem és eltünt a felkiáltójel.

Dolphin kedveli ezt.