Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Dr.Szotyoládé

Dr.Szotyoládé Törzsjátékos

Szia! Milyen növényekkel lehet nullázni?

2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    <<ITT>> találsz információt a témában.
    Sok sikert!

3. elefáncsifáncsi

elefáncsifáncsi Kivételes tehetség

Szép estét! Most tanácstalan vagyok!!! Mi az az ÁLLATÜDÜLŐ és hol lehet megszerezni?

4. Sylja

Sylja Fórumfelvigyázó

Szia!
    A Bahán találod, itt az ismertető róla:
    Állatüdülő

Utoljára szerkesztett: 10.12.25, 17:58
    -ágianyu33- és elefáncsifáncsi kedveli ezt.
  5. elefáncsifáncsi

elefáncsifáncsi Kivételes tehetség

köszönöm szépen, a kezdetektől (amióta megvan) használom, de nem tudtam, hogy ez a neve!!;) Bocsi!

Sylja kedveli ezt.
  6. Gumimarcsi

Gumimarcsi Utánpótlás-írogató

szia. mi az , hogy takaritsak be az ültetvényen ólat? hol találom?

7. Dolphin

Szia,
    a Baha Ültetvény a Bahás részlegen a középső termő terület, az Esőerdő és a Zuhatagok szigete között.
    1-s számmal jelölve a képen:
    upload_2025-12-10_22-52-52.png

Sok sikert!

8. Verus00000000

Verus00000000 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Tegnap az alábbi tárgyakat ki fizettem és még mindig nem kaptam meg! Verus00000000 ID: 17730616 Tudnátok segíteni?
    Kedves Verus00000000!
    Köszönjük a 1773169655 jelű megrendelésedet (dátum: Farmerama) a 2025.12.10. oldalán és reméljük, hogy sok örömöd telik a megvásárolt tárgyakban.

A megrendelésed adatai:
    DátumTranzakció számaTermékFizetési módÖsszeg
    2025.12.10.1773169655Farmer ünnepi csomagHitelkártya719 HUF

A megrendelt termék pár percen belül rendelkezésre áll a felhasználói fiókodban.
    Ha kérdésed van ezzel a fizetési tranzakcióval kapcsolatban, kérjük, vedd fel a kapcsolatot a supporttal: Support

9. farmerSS

farmerSS Fórum admirálisa

Szia

Tegnap már megkaptad a választ, hogy rendben mindent megkaptál.

https://board-hu.farmerama.com/thre...és-haladók-részleg.19474/page-44#post-1480531

Dolphin és -ágianyu33- kedveli ezt.
  10. zolmány

zolmány Fórum biztosa

Sziasztok!
    A Múzeumot miért nem tudom learatni sehogy mióta beleraktam az új 3x3 dekort, aminek fogalmam sincs mi a neve mert nem tudom megnézni sem. Jó hogy ott áll pár Mrd Tp benne és csak nézem.

11. Dolphin

Szia,
    ez egy hiba, amelyről tud a Központ, a hiba javítása folyamatban.
    Amit Játékosok tapasztaltak, akkor nem tudják aratni, ha a múzeum TP értéke túl magas. Ha kevesebb bónuszuk aktív, olyankor sikeres az aratás. Így próbáld meg napközben többször aratni, hátha Te is sikerrel jársz.
    Másik javaslatom: tedd ki addig a Lyukas gond nevű dekort önállóan területre, amíg a hiba javítása nem történik meg (igen tudom, sok helyet foglal).
    Megértésedet köszönöm!

12. Dolphin

Szia,
    nem tudom miért írtál ma újra, hisz tegnap kaptál már választ itt:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...és-haladók-részleg.19474/page-44#post-1480531
    rről kaptál értesítést is, a Fórum jobb felső sarkában. Ha ott a zöld szövegre kattintasz, akkor rögtön a válaszhoz visz.
    upload_2025-12-11_9-58-23.png
    z segítség abban az esetben is, ha nem tudod már, hogy melyik topikban tetted fel a kérdésedet.

De más módon is meg tudod találni a korábbi bejegyzéseidet, pl. a Keresőbe beírod a neved a nyíllal jelölt mezőbe, s így az összes bejegyzésedet meg tudod nézni.
    upload_2025-12-11_10-0-53.png

Amennyiben a válaszomat nem fogadod el, akkor valóban a Supporthoz kell fordulnod.
    A bejelentésben olyan e-mailcímet adj meg, amit rendszeresen olvasol, mert a választ oda fogod megkapni (a rendszer által beírtat tudod módosítani, ha szükség lenne rá). A Supporttal folytatott levelezésből már ne hozz semmit a Fórumra, mert levéltitoknak minősül.
    A Supportról itt találsz bővebb információt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-support.6729/
    Ha esetleg problémába ütközöl a "Nem vagyok robot" igazolásában, akkor a képernyőméretet kell csökkenteni, ezt a CTRL és - gomb, vagy a CTRL és egérgörgő segítségével tudod megtenni. A bejelentés beküldése után visszaállíthatod a méretet (CTRL és + gomb, vagy egérgörgő segítségével).
    További jó játékot!