Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Köszönöm, hogy visszajeleztél. Nagyon örülök neki.
    További jó játékot. :)

jucus100 kedveli ezt.
  2. kiszsoka

kiszsoka Utánpótlás-írogató

Kérlek segírsetek!
    A farmomom nem működika térkép nyíl, nem tudok közlekedni a helyszíbek között, nem jutok be a városba a feladatokhoz,éseltűnt a felső sor .Nem tudom megnézni az üzeneteimet
    Előre is köszönöm.
    Kiszsóka

3. HUNOK

HUNOK Utánpótlás-írogató

Az asztali gépen Chrome van ,a mobilon Firefox,egyforman megy,az asztali gép Wifi röl a telefon mobilmhálözatrol

4. Othep

Szia.

Végezz el egy süti- és gyorsítótártörlést,
    Ehhez itt találsz segítséget, Dolphin Kollégától: Sütik / Gyorsítótár törlése:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...ések-és-válaszok.10981/page-5997#post-1459676
    Előzmények törléséhez:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...ános-témák-részleg.19446/page-29#post-1469913
    vagy ha ismered, akkor használj CCleaner-t.

Ha nem jársz sikerrel, hozz farmnevet és ID-t.
    S akkor azt is írd meg Melyik böngészőben vagy kliensben játszol?

5. Othep

Nincs más ötletem, sajnos.
    Remélhetőleg holnap a Piacra is ránéznek a Központban, amint korábban írtam.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  6. HUNOK

HUNOK Utánpótlás-írogató

Most tettem Firefoxot az asztalira,ugyanugy jelenik meg ,semmi változás

Othep kedveli ezt.