Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Pihepehely

Pihepehely Törekvő

Sziasztok!
    Napok óta nálam is akadozik, vagy be sem lép földekre. Már elkopott az összes takarító eszközöm, mindent megcsináltam :(

Utoljára szerkesztett: 30.10.25, 17:06
    jólóbarát kedveli ezt.
  2. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok!

https://board-hu.farmerama.com/threads/problémák-a-játékkal.26976/

kigyo51 és jófarmerlány kedveli ezt.
  3. szivarvany20000

szivarvany20000 Törekvő

4. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

https://board-hu.farmerama.com/threads/problémák-a-játékkal.26976/

Ma már többször jeleztük a központ felé a visszajelzéseket.
    A válaszig türelmet kérek.
    Köszönöm

5. bativa

bativa Járnitanuló

Erről ennyit! Jelezzük folyamatosan a belépési problémákat, és továbbra is, csak türelemre intenek. Az, már elfogyott.

sticzmaria55 kedveli ezt.
  6. sormar11

sormar11 Utánpótlás-írogató

Ma sem tudom a halloweent megnyitni >:(
    Köszönöm,ha ránéztek
    sormar11
    10445744

7. -sormar-

-sormar- Fórum-zöldfülű

Halloween átvétele: szürke :mad:Terület váltás,szomszéd ajándékozás : talicska !
    Jobb lenne ha 2 napra leállnának és a rendszerüket fejlesztenék,rendbe tennék.Így a játék teljesíthetetlen,bosszantó.Ilyen esetben sokan ráunnak és félbehagyják mindegy ,hogy hány éve játszanak.
    -sormar-
    6310852

8. -MacKay-

-MacKay- Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Szeretném megkérdezni, azon a szerveren, amelyiken vagyok, megszünt a 200%-os termésbónusz? Kb. 30-at elpörgettem és
    nem láttam egyet sem, csak egy 100%-ost.
    Ez nem csak mostanra vonatkozik, a korábbi időszakokra is.
    Érdekes módon, korábban azt olvastam, egyesek milyen gyakran kipörgetik ezeket a bónuszokat az event kezdetekor.
    Egyáltalán mi vagy ki határozza meg, hogy melyik szerveren milyen beállítás legyen.
    Valahogy összhangba kellene hozni, hogy egyenlőek legyenek az esélyek

9. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Új főnyeremény dekor esetén az akció időtartama alatt mindig egy kipörgethető dekor található a főnyeremény helyén.
    Ilyenkor a 200% termésbónusz kipörgetési esélye 0% mivel a helyén mindig egy dekor található.

Erről az információról a kerekkerék ismertetőjében van jelzés LINK.

Érdemes lehet ilyenkor az akció kezdete előtt fél órával pörgetni, így pont nem esel bele az akcióba és tudsz 200%-os termésbónuszt is pörgetni.

10. -MacKay-

-MacKay- Utánpótlás-írogató

Én ezt mind megértem, de mint írtam, sajnos az előző napokban sem látok 200%-ost és 100% -ost is elvétve.
    A kérdésem még mindig az lenne, mi alapján van meghatározva hogy melyik szerveren milyen arányban találhatóak ezek a bónuszok.
    Van másik farmom is, ott sokkal jobbak az arányok, sokszor feldobja az említett bónuszokat.

Utoljára szerkesztett: 31.10.25, 10:10
  11. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok.

Kérlek, a jelzett topikba továbbítsátok a belépési problémáitokat az alábbi közleményben elmondottak szerint. Ennél többet Mi (Moderátorok) sajnos nem tudunk tenni.

Közlemény linkje és az információ, hogy hogyan kell eljárni