Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Gilyan

Gilyan Járnitanuló

Sziasztok! Segítség!!!
    Kifogtam egy nyársorrú halat és nem kaptam meg. A gömbhalat megkaptam. Gond van a játékkal.

2. donkartacs07

donkartacs07 Fórum hercege

3. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Ráállsz a szupertápra, aztán láthatod, hogy 1 db Ékszerész zsetonnal tudod majd kiváltani.
    Azt pedig a Helgrid feladata eventben tudod majd megszerezni.

Swartsch, kigyo51 és Luminary kedveli ezt.
  4. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Mindenki, aki végzett a Svindlertábor 1. küldetésével 2 db Labdazsetont tudott megszerezni, tehát a kezdő lépés után még 2 vizililiomot tudott feloldani ( képen 2-3-as jelölés). További két Labdazseton a Svindlertábor 3. küldetésében - augusztus 4. hétvégéje - lesz megszerezhető, ( képen 4-5-ös jelölés).
    upload_2025-8-2_7-50-16.png

Ahogy Játékostársad írta, ha az egeret az ikonok fölé viszed megmutatja, hogy milyen zseton szükséges a feloldásához. Az event ismertetőjében pedig részletes leírást találsz, hogy a zsetonok melyik eventben szerezhetők be.

Az ismertető ide vonatkozó részét az alábbi linkre kattintva tudod ismételten elolvasni:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...teken-átívelő-pecás-event.26623/#post-1459448

További jó játékot!

NémaLevente, Swartsch, kigyo51 és 3 más kedveli ezt.
  5. donkartacs07

Köszönöm , értem, de a leírásban a 4 hétvégi küldetés van írva, gondolható lett volna hogy arányosan vannak az ikonok elosztva, mint eddig, azaz a 20 ikonból heti 5 db nyitható , a név azonosság félrevezető, nincs számozva hogy melyikben.
    https://kepfeltoltes.farmgazdak.hu/image/pUj

6. Luminary

Szia!

Nem tudom, hogy hol olvastál 4 hétvégi küldetésről.
    Részlet az ismertetőből:

Az event a Hírek felületéről és az Eventóráról érhető el.

Ez az event 4 másik eseményen ível át.
    A kellékeket azokból az eventekből lehet/kell összegyűjteni, hogy itt is haladni tudjunk.

Az eventek neve munkacím, változás lehetséges!
    - Svindlertábor
    - Helgrid feladata
    - Bevezetés a Farmmunkába
    - Strandbáros forgatag
    Tehát a Svindlertáboron kívül további 3 eventben tudod megszerezni a zsetonokat, amit a felsorolásban látsz.
    Már a cím is erre utal :

Békás mennyország - eventeken átívelő pecás event
    Évek óta visszatérő esemény a pecás event és mindig több eventen keresztül kellett összegyűjteni a szükséges zsetonokat.

További jó játékot!

GA-BI-O-Farm, Swartsch és kigyo51 kedveli ezt.
  7. semmirevaló

semmirevaló Kivételes tehetség

Sziasztok! Azt szeretném meg kédezni, a pecás jékban a strandlabát hol megszerezni? A hétvégi kazdaköri freladatokat telsítettem de csak 2. labda érkezett. Mikor érkezik a másik 2. labda? Előre is köszönöm a választ!

8. Luminary

Szia!

Kicsit feljebb megtalálod a választ, de linkelem neked:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/minden-egyéb-kérdés-ide.19464/page-28#post-1459775

Röviden: Augusztus 4. hétvégéjén.

Sok sikert!

GA-BI-O-Farm, Swartsch és kigyo51 kedveli ezt.
  9. donkartacs07

Luminary és Othep kedveli ezt.
  10. semmirevaló

semmirevaló Kivételes tehetség

Köszönöm szépen a választ, így már meggyugszok.

Luminary kedveli ezt.
  11. gpro

gpro Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen.

.barbi1., Luminary és Othep kedveli ezt.
  12. Gilyan

Gilyan Járnitanuló

ID szám: 2326762
    Gazda : Gilyan

13. Luminary

Szia!

Türelmedet kérem, hétvége révén lehet, hogy tovább fog tartani az ellenőrzés. Továbbítottam a problémádat.
    Köszönöm.

Swartsch és Gilyan kedveli ezt.
  14. Gilyan

Gilyan Járnitanuló

Köszönöm szépen. Más gondom is van . Végeztem az eventtel és két dekort nem kaptam meg az Álmosító várakozást és a Pörgő susziszakácsot. Minden oszlopot teljesítettem . ID 2326762 Farmnév: Gilyan gazda. Köszönöm a segítséget.

15. Luminary

Swartsch kedveli ezt.
  16. Luminary

Szia!

Köszönöm a türelmedet.
    A játék naplója szerint 2025-08-01 14:16:50 órakor sikerült kifognod a Nyársorrú halat, amiért 2 db Party Pörgetés jegyet kaptál.
    A többi haltípusból még nem érted el az ajándékhoz szükséges mennyiséget.
    Legutóbb 1 db Homárt kaptál, 2025-08-02 17:05:33 órakor.
    Megértésedet köszönöm, további jó játékot!

Othep kedveli ezt.
  17. VéresDénes

VéresDénes Junior szaki

Nekem csak annyi felszólalásom lenne, hogy jó lenne azokra is gondolni, akik régen játszanak ezzel a játékkal, DE sajnos nem áll módjukban új számítógépet venni.Tudom nem kötelező a játék, DE aki ennyi ideje játszik, az nem szívesen hagyja itt. Ma pl. vagy 3x frissítettem, és akkor sem tudtam megnézni mindent.Még az alapvető dolgok elvégzése is nehézségekbe kerül.
    Remélem nem törlik a beírásomat.
    Gép tisztítása minden játék előtt megtörténik a részemről.
    Köszönöm, hogy leírhattam az észrevételemet.

18. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Természetesen nem törlöm az írásodat.
    Azonban sokkal jobban illene a Panaszkönyvbe, mivel olyan gondolatot vetettél fel, amelyen egy Moderátor nem tud segíteni (mint pl. egy elveszett dekor esetében). Csak visszajelzésként lehet továbbítani a Központ felé.
    Vagyis nem a Segítségkérő topikba való.
    Ha gondolod ismételd meg írásodat a Törzsasztalon a Panaszkönyv-ben.

Csak általánosságban válaszolok Neked, kizárólag a saját véleményemet kifejezve.
    És nem is a Farmerama-ra gondolok, konkrétan.
    Egy internetes tevékenység többtényezős dolog, függ pl. saját gépünk állapotától, fejlettségétől, az internetszolgáltatóktól, az internetkapcsolat minőségétől, a felhasználóktól.
    Például hétvégén rossz időben, sokkal többen netezhetnek, többen, jobban terhelik a hálózatot, így az internetezés lassabbá, nehézkesebbé válhat.
    Vagy, ha egy gép memóriája kisebb, hamarabb telítődhet elhasznált sütkkel, vagy a gyorsítótár hamarabb megtelik, vagy nem bír el sok megnyitott ablakot, stb.
    Sajnos azt is tudomásul kell venni, hogy a technika rohamléptekkel fejlődik.
    A szoftverek, programok egyre fejlettebbek, egyre több mindent tudnak kezelni, de egyre több erőforrást is igényelnek.
    Valahol olvastam, hogy kb. hét évente gépet kell váltani.
    Egyszerűen azért, mert nem tudják az új fejlesztéseket, programokat kezelni a régi gépek egy idő után. És nem is készítenek már új programokat a régi gépekre. Elavulttá válnak. Ez olyan, mintha egy régi autóra már nem gyártanának alkatrészt.
    Régi számítógépekre pedig nem írnak új programot, fejlesztést.
    És ez azt is maga után vonja, hogy egy programot nem lehet a végtelenségig ''butítani'', hogy gyengébb gépekkel is kompatibilis legyen.

Senki nem várja el, hogy egy játék miatt új gépet vegyetek.
    De az biztos, hogy minden gépet bővíteni, fejleszteni kell egy idő után, pl. nagyobb memóriát tenni bele.
    Hogy egy gép mire alkalmas, vagy mire nem, azt szakember tudja megmondani.
    Sőt az is lehet, hogy valaki a saját céljaira hosszú-hosszú ideig tud egy programot vagy gépet használni, mert azon a területen nem, vagy kevés fejlődés, fejlesztés történik.

És sokszor az is elég, ha megtesszük, a rendelkezésünkre álló apróbb intézkedéseket a jobb múködésért.
    Bezárjuk a felesleges ablakokat, hétvégén kábelen netezünk, mert az erősebb, mint a wifi, kikapcsoljuk az animációt, sütit törlünk, routert pihentetünk.
    Köszönöm, hogy elolvastad. :)

kigyo51 kedveli ezt.
  19. VéresDénes

VéresDénes Junior szaki

Én köszönöm a választ.Annak amit Ön leírt, annak nagy részét tudom, mert tapasztaltam már ennyi idő után.Csak egy pl. hogy 13 és 15 óra között ha lehet nem szabad belépni, amikor valami új kezdődik. A Panaszkönyv, meg hát ..........na nem mondok semmit sem.Részemről egyenlőre ennyi, és a továbbiakat majd meglátom, hogy ennyi idő után folytatom e.Majdnem a kezdetektől. További szép napot. Ja és bocsánat, hogy rossz helyre írtam.

Othep kedveli ezt.
  20. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja