Mutasd a Birtokod | Archívum

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Galadriel, Aug 25, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok !
    De türelmetlen valaki ! :D :p;)
    Sajnos a VV néha átírja az életünket és önnálósítja magát ! Bocsi a késésért !

Akkor a játék !
    Mennyi Tp hiányzik a 230.szintemhez ?

A tippelők :
    Anyóca:.400 000 000
    Mesike:.645 000 000
    Dóri :......36 000 000
    Julika:...299 999 999
    Marika:.325 000 125
    Szellőrózsa:450 000 000
    Kuzdern:515 000 000
    Zsani:apja:421 421 421
    Katka54:..500 000 000
    Imi*:.....2 000 000 000

A NYERTES nem más, mint Marika/ballamarika44/

Köszönöm, hogy játszottatok velem!:)
    Sajnálom, hogy kicsicicus és koko nem tippeltek ! :(
    Marikának cserenapkor megy a neon ól, a Pünkösdi csokrokat holnap elkezdem postázni .
    Most szaladok szavazni ! :)
    Szép álmokat mindenkinek !

2. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Gratula a nyertesnek...szép álmokat;)

3. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Nálunk szép. Süt a nap, de a reggel csípős volt. Elszörnyedtem a hatalmas, maszknéküli, fórészt oltatlan tömegen. Remélem nem lépünk az indiai útra....
    Gratulálok az event (ki)végzőknek. Tudunk mi, ga akarunk!

Megyek szavazni.

Köszönjük a játékot!

Gratulálok Marika! Ügyesen tippeltél.

4. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

A nyertesnek gratulálok:inlove:

5. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

Sziasztok.
    Olvasni kezdtem és meglepetés lett. Én nem sürün nyerek.
    Köszönöm a gratulációt. Annácska neked meg köszönöm majd az ajándékot.
    Nálam a gyöngy még mindég hiánycikk. Marika

6. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok..Annácska köszönjük a játékot..:) Marika gratulálok jól tippeltél. :) Hát én egy kicsit mellé méricskéltem..mint szoktam;).
    Szavazok.

7. jófarmerlány

Sziasztok !
    Szavaztam .:)
    Marikám, tegnap annyira siettem az írással, hogy elfelejtettem gratulálni neked, nagyon szuper volt a tipped, nagy gratula hozzá !
    Ma elküldtem a Pünkösdi csokrokat, négyet innen, hármat a "kicsimről", remélem mindenki megkapta !
    Holnap a "tiszteletbeli" tagok is megkapják ! :D;)
    Mesikém, valamelyik nap olvastam, hogy ajándékot küldtél. Kerestem-kerestem, de sajnos nem jött tőled semmilyen ajándék .:(
    Nekem sincs még gyöngyöm, ha így haladok nem is lesz .:( Utálom a szerencsefüggő eventeket !:wuerg::cry:

Mesikém, jobban körülnéztem, meglett az aji, nagyon elbújt a "lencsék" között és nem is Te küldted ! :D:pxD

Last edited: Apr 26, 2021
  8. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot!
    Nálunk borult az ég, szürkeség van. Tegnap fogyókúrás rántott borjúlábat ebédeltünk. A férjem kedvence, és most tudtam hozatni. Ritkán készítik, macerás. a párom boldog volt, szóval megérte.

Megint event. Röpcsis.
    Segítség (csernigy gazdától) és még segítség (ChocoBounty-tól)

Megyek szavazni.

De igenis én kűttem. De tudod te aztatat....

Last edited: Apr 27, 2021
  9. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Marika,gratulalok,ügyesen tippeltel.Annacska,köszi a jatekot es bocsi hogy nem vettem reszt benne.Gyöngyöm meg mindig nincs,de gyüjtögetek az utolso napokra.A holnapi eventet csinalom,köszi Emese hogy hoztad a infot,sok sikert mindenkinek.
    Talan ez is erdekel valakit.

A topic 2. hozzászólása kiegészítésre került az alábbi információkkal.

Fontos információk, taktikai javaslatok:
    • Az 1. futam végén duplázhatjuk a Paradicsom repülő bronz I. dekort, ezáltal kettő darab alap dekort szerezhetünk meg.
    • A 2., 3., 5. futam végén megszerezhető paradicsom-repülő-frissítéseket duplázni szükséges, annak érdekében, hogy maximum fejlesztettségű dekort érjünk el.
    • A szezon-jutalompontok és a a szezonzsetonok is duplázhatók.
    • A Versenyzseton - a Titkos tó event kelléke – két (vagy három) futamban duplázandó, mert 6 db-ra van szükség a vízililiomok kiváltásához, a horgászutalványokhoz.
      • Erre, az 1. futamban a 21. nyereménysor – 42. lépésben,
      • 2. futamban a 22. nyereménysor – 60. lépésben,
      • 3. futamban a 27. nyereménysor – 65. lépésben és a
      • 5. futamban a 26. nyereménysor – 64. lépésben van lehetőségünk.
    • A felhősor a 4. futam végén szerezhető meg, 71 lépés megtételével.
      • A lépésszámokat az event ismertetőben megtalálható táblázatok információi alapján vettük számításba.
    Javasoljuk, értesítsétek azokat a szomszédaitokat ezekről a tanácsokról, akik esetleg nem fórumoznak, de a megoldásban segítheti a játékukat.
    Köszönjük, ha így tesztek.

A Fórum szabályzata
    Enciklopédia | Általános kérdések | Hibabejelentés
    Kérdés, probléma esetén a farmnév, User ID szám megadása szükséges!

10. jófarmerlány

Sziasztok !
    Szavaztam !:)
    Kokokám, nem volt "erőszak", hogy mindenáron szavazzál, ez most így alakult nálad ! :D;)
    A Pünkösdi csokrok remélem mindenkihez eljutottak ?
    Egyedül zseni_apu volt betelve, neki majd holnap megy . /hajnalban :D/
    Jó sokat lehet majd"kapálni" a holnap kezdődő eventben /is/, ha sok mindent duplán szeretne valaki kiváltanii!

REGGEL NEM LEARATNI a FŐFARMON és a SZÉDÜLT SZÁNTÓN !!!!

11. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok én is csinálom az eventet..de egyenlőre kicsit zavaros amit olvastam a duplázással.
    Igen Annácska megkaptam a pünkösdi csokrot a Puli-bázisrólxD....köszönöm szépen. Azért jutott eszembe a bázis mert hétvégén néztem a Csillagok között c. filmet..már másodjára....és kicsit gondolkodtam utánna még rajta. De valahogy csak megértettem. :)
    Megyek én is ránézek az utalványokra ..meg a horgászbotra...hátha lesz valami jó. Holnap átolvasom ezt a duplázást...vagy nem bonyolult? Jóéjszakát.

12. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Szia!

A pünkösdi csokrot köszönöm szépen:inlove:

13. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napor
    Nálunk maradt a borulás, szürkéség. Mindjárt megyek tornázni, kell egy kis sport. Az eventet csinálgaton, de nem fogok beleszakadni. Dupla kütyűért nem küzdök, a meglévőket sem tudom még átlátni sem. Kipakolni meg teljesen reménytelen.

Annám, köszi a csokrétát.

Megyek szavazni.

14. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Sziasztok! :)
    Szavaztam.
    Eventet elkezdtem! Majd látom...;)
    Gratulálok Marikám! Ügyes voltál. Annám köszönöm a csokrot, és a játékot!:inlove:
    Szép estét nektek!

15. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Jó korán kell hajnalodni ahhoz. :D ;) Én már gondolatban bevonzom az ajándékokat, amire sok gazda felébred. :D
    Legyen az, hogy én küldök neked és az olyan, mint ha te küldted volna nekem... ;)

16. jófarmerlány

Sziasztok !
    Szavaztam .:)
    Na , ez itt maradt tegnapról ! :D:wuerg:
    Akkor szép hajnalt, szép napot mindenkinek !:)

17. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Sikerült, köszi és a lehetőséget is! ;)

18. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Kicsivel világosabb van, mint tegnap, de nincs a napnak szeme.A játék a keresőben játszhatatlanul vacak, a kliens alá meg fagyasztott borsót kell rakni, hogy ne lángoljon a laptopom.
    Az 1. futammal megvagyok. Jól kitoltam magammal, mert be akartam gyűjteni az új pörgetős dekort, elpancsoltam több mint 100 (tetű lassú) pörit, és semmi. Most olvasom, hogy csak délután lesz....:wuerg::mad:

Vigyázzatok magatokra, szerintem ki lehet még bírni sörözés nélkül kicsit...

Megyek szavazni,

19. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szép délutánt!
    Most értünk haza, ide-oda futkostunk. Kellett, meg kicsit csavargyár volt...:p Itt süt a napocska, néha bújocskázik, de többnyire sütöget.
    6.-ik pörgetésem! :inlove: Aztán a 8.-ik ra is beadta...:D Később szavazok, eventet nyűvöm. Minket is hívogatnak ide-oda, nem megyünk most még egy jó darabig. Állítólag jön a 4.-ik hullám mindent elsöprő erővel... Csak ne így legyen!:cry:

20. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Thread Status:
Not open for further replies.