Mutasd a Birtokod | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Szép álmokat mindenkinek!

cili53, **jeje**, -Anyu- és 4 más kedveli ezt.
  2. **jeje**

**jeje** Fórum bárója

Jó reggelt!
    Köszönöm. Igen,mert amúgy is szerettem volna valamit alkotni nyugtatásképpen...
    Köszönöm.
    Egyáltalán nem fontos tervezni. Én speciel elkezdem rakosgatni a dolgokat és ahogy sikerül. Van amikor a széleken ültetek takarékba másfajta növényeket is és lecserélem ha valami mégsem tetszik.
    *
    Az eventből semmit sem értek én sem. Majd alakul.Ültetem ,aratom amiket kell ,aztán majd lesz valahogy.
    Jövő hétre kértem szabit,holnap utazok a szüleimhez.
    -
    Szépek a képek!
    Felajánlást nem írtam,mert még fogalmam sincs mit is ajánljak fel.
    -
    Gyöngy,én is képhostot használok. Amikor anno keresgéltem,erre az egyre sikerült feltölteni regisztráció nélkül.

cili53, jófarmerlány, -Anyu- és 5 más kedveli ezt.
  3. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Szakadó eső. Ma tervben van/volt a temető látogatás, de nem tudom meg tud-e valósulni. Borzasztó macerás ez az event. Ráadásul nem értem, hogy lehet használni a megszerzett bónuszokat. Mikor kell őket aktivizálni, aratás előtt vagy után.... A könyvpakolást utálom.

Megyek szavazni.

Zene:

OK. Visszaraktam. Tényleg soha semmi illetlent, de nem illetlent sem látok.
    Jaj, de jó lesz nektek! Meg leszel szeretgetve, rendesen. Az eventtel sokan vagyunk így, én is kapálok, aratok, majd lesz valami.

Utoljára szerkesztett: 27.10.23
    cili53, **jeje**, jófarmerlány és 3 más kedveli ezt.
  4. kicsicica!!!

kicsicica!!! Fórumelemző

Sziasztok, szép napot mindenkinek!

Az eső szakad kint, szóval nem túl vidám az időjárás, de engem nem zavar, én nagyon szeretem ezt a fajta időt. :)

cili53, **jeje**, jófarmerlány és 4 más kedveli ezt.
  5. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Sziasztok!
    Jól felmérgeltem magam...Nem bírom a könyvespolcot elrendezni, hogy jó legyen...:mad::mad::mad::mad::mad::mad:
    Semerre nem megy!
    Kilépek, frissítek semmi! >:( ua. a játékot mutatja, a bónusz már órákkal ezelőtt lement, olyan mintha lefagyott volna. Kilépés után ua.:oops::oops: És nem értem hogy kell kipótolni, mert állandóan van benne piros, és már mindenre is rákattintottam, de semmi...:sleepy:
    Azért szavazok. Itt is szakad az eső hajnal óta... Beragadtunk a lakásba. Nem baj, addig sütök főzök...:p
    Annám! Gyönyörűséges lett az Őszi képed!:inlove:

6. cili53

cili53 Fórum bárója

Sziasztok:)

Nálunk is szakad, könyvespolc rendező idő:)xD

Szia Anyu:)

pecástündér segítsége magyarul:)

https://board-hu.farmerama.com/threads/kockák-frászos-estéje-csevegő.24152/page-11#post-1350961

Szavazok:) Nagyon szép @jófarmerlány az őszi képed:)

**jeje**, -Anyu-, szellorozsa és 4 más kedveli ezt.
  7. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Engem is megőrjít a könyvespolc. Azt sem értem, hogy mi van, ha lejár az idő? Nem kapunk ajándékot?

Anna nagyon csini az őszikéd!

8. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok....csak néztem Anyu mint a moziba8)milyen polc...azt hittem otthon nem tudod elrendeznixD...de látom event...én még ott nem járok...ültetek...aratom a fákat ..meg trágyázok..de mitt kell majd csinálni nem tudom...:eek:
    Megnéztem a szavazóba a képeket amivel indultok...azta:D milyen gyönyörűek mind....hát nem mondom hogy könnyű lesz a választás.
    Én még azé nem tettem ki az induló képet...mer várom a keretet..de nem akar megjönni;)xD..hogy keretes legyen..de ahhoz a szavazóba meg kéne jelenni...de csak a magyaron van rajta....hátha holnapra megérkezik....ha nem akkor a trutyi nélküli lesz..és akkor írom a felajánlásokat is... Szavazok...esik fújjmeg minden...:sleepy:

9. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép estét
    Elárulja nekem valaki, hogy mi az a felvonás, és mikor lesz ?
    Szellőcske! Minden nap kapunk 2 db ingyenes pocos játékot, amit AZNAP EL KELL JÁTSZANI. Nem gyűjthető.

cili53, **jeje**, -Anyu- és 5 más kedveli ezt.
  10. jófarmerlány

Sziasztok!

11. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Ragyogó napsütés, langymeleg idő van. Az eventtel totyorgok, de hát ez mindig ilyen totyorgós. Ma megszereztem a pixelfás dekort. Megyek majd a gyerekekhez.

Megyek szavazni.

Zene:

cili53, **jeje**, jófarmerlány és 5 más kedveli ezt.
  12. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szép 7 végét! Ma olyan köd volt, hogy elindultam sétálni, és eltűnt a Hanna...:wuerg:xD:inlove:
    Nagyon köszönöm! :inlove: Közben tegnap addig gyötörtem a polcot, hogy rájöttem....:wuerg:xD:cry:
    Szavazok!
    És várom a nevezéseket! Aki szeretne még indulni holnapig hozhatja a nevezését! Rózsám, Annám, Tündérkém...???
    Őszi-Halloweeni képverseny

Utoljára szerkesztett: 28.10.23
    cili53, pecástündér, **jeje** és 5 más kedveli ezt.
  13. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Nevezz te is Drágaság! Meglett a kutyuli, ugye?

Szerintem ezzel az őszi képpel nevezhetsz is.

Minden eddigi nevezőnek és Annának is elküldtem a racsatnit. Drágaszág, ha nevezel kapsz még. ;)

14. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!

Lesznek még képek? Mert akkor este küldöm a sorrendet anyunak.

Ezt már reggel megírtam, de beragadt. :D Azért most elküldöm. :)

15. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szép estikéket!
    Djágasszág! Most nem akajok nevezni... Majd a karácsonyira!:) Persze, hogy meglett, tetszett neki, hogy eltünögethet...:wuerg:xD
    Hahóóóóó! Apjuk!;) Még várok 3 nevezést. Holnapig van határidő... Annám, Rózsám, és Tündérkémét...;)

cili53, pecástündér, **jeje** és 5 más kedveli ezt.
  16. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Itt vagyok en is,csak csendes olvasgato vagyok.Ezt a eventet meg most sem ertem,de azert csinalom,reszemröl csak kinlodas.
    Megyek szavazni es a uj kepeket nezegetni.

cili53, -Anyu-, zsani_apja és 4 más kedveli ezt.
  17. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok...ez az egyik Dylan kedvencem:) egyszer hoztam én is. megunhatatlan. Én is hozom a nevezést..nem jött a szavazóba át a németre a keretes :( Így keret nélküli..
    Nevezésem :
    https://kepkuldes.com/image/D2k2W2 Címe : Húúúú...hu hu :)
    Felajánlás :
    1 hely : pocoklégyfogó
    2 hely: virágosdallamok
    3 hely: élőholtkincs

A polcost nem értem..adogatok be ennyi..így érdemes csinálni ? mit kell még , polcos meg beadogatás gondolom...de átolvasom ...Szavazok..

Utoljára szerkesztett: 28.10.23
    cili53, koko.54, zsani_apja és 5 más kedveli ezt.
  18. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Én is itt vagyok, csak olvasó üzemmódban :D
    Emese, köszönöm a csatnit, megkaptam.
    Szellőrózsa és Jófarmerlány gratulálok az új képekhez, nagyon szépek lettek.
    Mindenkinek szép álmokat kívánok :D

-Anyu-, cili53, koko.54 és 4 más kedveli ezt.
  19. jófarmerlány

Sziasztok!
    Mesike, köszönöm az ajit! :D
    Holnap jövök én is a nevezésemmel, még vacilálok rajta és hozom a felajánlásokat is.
    Naptárnyitogatás!! :)

cili53, -Anyu-, koko.54 és 5 más kedveli ezt.
  20. **jeje**

**jeje** Fórum bárója

Jó reggelt!

Kevesellem a képversenyre hozott nevezéseket. Akkor volt jó mikor volt legalább 10 nevező...

Anyum,mindhárom helyezett és te mint szervező kaptok egy villát (nem vasvillát),medencét és golfpályát.
    -
    Az eventet már egyszerűnek látom. Tegnap a hazafelé vezető úton végre el tudtam olvasni az eventismertetőt és így már minden érthető. A könyvpakolás is nagyon egyszerű, főleg hogy megnéztem Pecástündér és Gyöngy (a csevegőben) videóit.Köszi nektek,nagyon hasznosnak bizonyultak !!! A bónuszok használata is teljesen úgy működik mint bármilyen bónusz,az aratás előtt kell használni. Én mielőtt aratok,akkor aktiválok egyet-egyet. Nem érdemes szerintem minden bónuszt amink van...mármint egy fajtából aktiválni minden darabot mert nem fog duplázódni a termés,csak a hatóidő...az meg ugye lejárna mire beérne pl az event ól.
    Azzal volt csak problémám,hogy nem lehet egyszerre 3 dolgot szállítani mert egyszerre csak egyfajtát érzékel a rendszer. Nem értettem hogyhogy beadok elegendő cuccot és mikor szállítok utána mégsincs beadva elég érték. De olvastam a csevegőbe a megoldást,így már az is világos.
    Az már nem biztos,hogy sikerül végigvinni és bezsebelni az összes jutalmat...azért próbálkozom.
    -
    Emesém,most inkább a szüleimnek kell a szeretgetés...Köszi a lekvárt!
    -
    Megyek szavazni,

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.