Visszajelzés Neon rockopera - tenyésztős event 2023.június - Eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Enike**, témanyitás ideje: 14.6.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. stb_farmer

stb_farmer Rutinos

Ezt az eventet meghagyom másoknak, én csak úgy belekukkantok - a 3 zombi juh ólammal, kevés táp hozzávalóval és a pajtában lévő 100 zombijuh készlettel messzire nem jutok :) Persze, termelem szorgalmasan a táphoz a növényeket, meg azt a 3 ólat üzemeltetem, de most inkább a Gombakert terület felszabadításához kapcsolódó gazdakörikre fogom a nagyobb hangsúlyt fektetni.
    Aki belefog, annak hajrá a neon ólhoz :)

2. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Szia! Az egész eventet meg lehet !123 kripta kaktusszal + még a kiegészítések! Az állatos részt meg 126 pokoli kutyával + valami kiegészítés ! Mondjuk a 100 zombi tényleg kevés!

3. stb_farmer

stb_farmer Rutinos

Köszi, aranyos vagy :) Majd lesz még lehetőség arra a neon ólra, nem sietek én sehova - a kriptamécses kaktuszból van már ennyim :) - de pokoli kutya is hibádzik meg a fenti számhoz :)
    Egyáltalán nem szomorkodom az event miatt, hasznosan töltöm a telihold kertben az időt az egy hét alatt :) Szerintem lesznek még így páran az újabb, kisebb gazdák közül - hátha nekik jól jön az ötletelésem. 8)

T.Annie23, Kuzdern, Domos52 és 6 más kedveli ezt.
  4. PaySkin

PaySkin Fórum mestere

Sziasztok!

Hát ez szuper, mert a legutolsó infóm az volt, hogy bármit lehet tenyészteni, múltkori egytáposnál tele is pakoltam. Most meg kiderült, csak a juhok mehetnek, nem kis mennyiségben. Én pont emiatt vettem meg az első 5 fejlesztést a szörfös kunyhóhoz, mert ha mindegy mit tenyésztünk, simán megcsinálom! De most esélyem sincs rá, így a fejlesztések is ugrottak.
    Hálásan köszönöm, másra is jó lett volna az a 125 FA!

Maca2013, SzuperTájfun, ^^Ayumi^^ és 3 más kedveli ezt.
  5. GreekYogurt

GreekYogurt Fórum mestere

Szia!

Én ugyanígy jártam és még örültem is mert zombijuhból kevés van.
    Igaz, én nem költöttem semmit de akkor is rosszul esett. -.-
    Talán volt valamikor egy újabb infó amiben írták, hogy csak és kizárólag a zombibirkát lehet tenyészteni és amit mi már nem olvastunk. :(

PaySkin, SzuperTájfun és ^^Ayumi^^ kedveli ezt.
  6. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A kiírás szerint a jobb oldali részbe csak zombijuh és tenyésztett zombijuh adható be. Látom, hogy a táblázat nem ezt írja, de a szövegben Enike külön kiemelte:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/neon-rockopera-tenyésztős-event-2023-június.23696/#post-1325034

Szóval, ha tényleg így lesz, a pokoli kutyáknál újratervezés...

7. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

Zombijuh létszám növelése céljából nyitogattam ládákat:
    1973 db
    boszorkányos M ládából lett
    33 zombijuh 1,67%
    48 szentjani 2,43%
    49 macskatündér 2,48%
    120 borzongató fűz levél 6,08%
    114 izzó falevél 5,78%
    110 szarkofágkörte 5,58%
    80 lidércfénygömb 4,05%
    86 mályvacukor kísértet 4,36%
    114 kriptamécses kaktusz 5,78%
    60 trutyiszörny 3,04%
    90 veres szem 4,56%
    23 teliholdas betakarításnövelő 1,17%
    106 boszorkányalma 5,37%
    sok 6-7 %-os vagy kisebb arányú növény

2697 db boszorkányos S ládából lett
    80 zombijuh 4,05%
    69 szentjani 3,50%
    65 macskatündér 3,29%
    76 borzongató fűz levél 3,85%
    65 izzó falevél 3,29%
    72 szarkofágkörte 3,65%
    76 lidércfénygömb 3,85%
    62 mályvacukor kísértet 3,14%
    66 kriptamécses kaktusz 3,35%
    67 trutyiszörny 3,40%
    73 veres szem 3,70%
    23 teliholdas betakarításnövelő 1,17%
    73 boszorkányalma 3,70%
    81 polipcsáp 4,11%
    65 medúzagyümölcs 3,29%
    sok 6-7 %-os vagy kisebb arányú növény

Netudki50, ildiko44, maszilva és 6 más kedveli ezt.
  8. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Szia! Köszi,akkor nem jól értelmeztem,de nálam ez sem probléma.van elég! Meg hát ennyi tenyésztésnél csak össze kell hogy gyűljön annyi pajta érték amit bekell adni! Nagy ugrálást kívánok mindenkinek aki nekifog!

9. elefáncsifáncsi

elefáncsifáncsi Kivételes tehetség

Fájó szívvel ez a neonosodást ki kell hagyom, mrt ennyi zombijuh a világo nincs, etenyésztettem a múltkoR
    Még akkor sem lesz meg, ha minden bónust bevetek! :( Csak a fejlesztéseket sajnálom :(

ildiko44, Jucus1949 és SzuperTájfun kedveli ezt.
  10. csillaglili55

csillaglili55 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Ne hajigáljatok meg kövekkel, de(!) - ugyan minek a neon zombijuh, mikor kb. három havonta van nyitva a temető - én csak így hívom - és akkor lehet juhot tenyészteni? Teljesen felesleges egy halom szupertápot rááldozni, persze kinek hogy tetszik, de nekem rögtön ez jutott eszembe. :cry:

Netudki50, ^^Ayumi^^, Ani1975 és 5 más kedveli ezt.
  11. dögös92

dögös92 Járnitanuló

100%-ban igazad van megint csak arra halytanak hogy pénzért vásárolj csomagokat, mint egy robot ezt hajkurássza az egyik módi is. Ha ennyi pénze van akkor vegyen nekem vagy 5 csomagot.
    Lassan 7 éve játszok mg sincs 1200 zombijuhom minek is lenne eszméletlen mennyiség el vannak szálva maguktól.
    Ja és mondogassák a bónuszokat, kiváncsi lennék sima bónuszokból hogy csinál 1 hét alatt munka melett 88 juhból 1200???

^^Ayumi^^ és Jucus1949 kedveli ezt.
  12. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Valóban, én is azt gondolom, hogy valakinek odafent nagyon elgurult a gyógyszere: egy tenyésztős eventet teljes egészében egyetlen állatra alapozni, amelynek az ólja sem szerezhető be egyszerűen és korlátlanul, minimum átgondolatlan. Valóban nagyon sok zombijuh kell, még ha 1200-nál kevesebb is elég, mert a tenyésztés során vissza is kapunk alap állatot.
    Ugyanakkor, mi van ebben az eventben, ami miatt kihagyhatatlannak tartod, és úgy érzed, muszáj fizetned? Én semmit sem látok benne, ez egy simán kihagyható event.

13. dögös92

dögös92 Járnitanuló

Köszi az eggyetértést első sorban, másod sorban, is igazad van ki is hagyom, sajnos nem éri meg.

ildiko44, inanna11, -gyöngy-581 és 4 más kedveli ezt.
  14. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Teljesen igaz. Azért ez még a régi gazdáknak is kihívás. Én a magam 40 zombijuhával, 235-ös szinten nem is tudom mit kezdjek.... Én is hagyom a fenébe, hisz nyilván esélytelen...Kiknek találták ezt ki???

ildiko44, Maca2013, csopke1 és 4 más kedveli ezt.
  15. zsilinszkiorsi

zsilinszkiorsi Aktív író

Sziasztok!
    Csatlakozom az elégedetlenkedők táborához. Én úgy látom, hogy arra próbálnak rávenni minket, hogy minél többet vásároljunk... Valljuk be vannak olyanok akik nem tudnak eventet kihagyni (nincs ezzel semmi baj), és valahogy "ránk akarják erőltetni" a vásárlást, mivel valószínűleg alaposan megcsappant a bevétel a meggondolatlan eventekkel, fejlesztésekkel :(
    Belekezdek, aztán majd látom meddig jutok. :)

ildiko44 és alex0824 kedveli ezt.
  16. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

S még,hogy meg fog csappani a bevétel,ha így folytatják... De az ő bajuk. Nem kötelező eventeznünk.. :D

sosoump, ^^Ayumi^^ és alex0824 kedveli ezt.
  17. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Lehet úgy gondolták, hogy a gazdák nekiállnak teliholdas növényeket termelni szupertrágya hegyekkel, meg megzombult szentjani ólakat szórnak tele szupertáppal, hogy zombibirka ólakat gyártsanak, amiket megint agyon lehet szórni szupertáppal és még pörgetni is lehet ezerrel a plusz hozamért. Ezután már csak a szerelemkuckóba kell némi szupertáp. Végül is akinek kell maradéktalanul a szörfös kunyhó az költekezzen, hiszen kihagyhatatlannak ítélték meg azt a tulajdonságai miatt.
    Én úgy gondoltam, ha nem hozz eleget a konyhára a gyopár, akkor kénytelenek lesznek minél kedvezőbb akciókat behozni a farmra, amivel rá lehet venni a játékosokat a költekezésre. De ez a módszer, amit ezzel az eventtel csináltak ez pont nem az. Emlékszem, amikor Merilin azt írta, hogy úgy látni bármit lehet majd tenyészteni, tehát ez első verzió barátságos volt, aztán kapzsin beletrollkodtak!
    A végén annyira érdektelené teszik a farmot, hogy a végén felüdülés lesz a gyopáron minden kockán növényeket ültetni és fákat. Lehet ez a cél?

muksika, Szélcsengő1, sosoump és 10 más kedveli ezt.
  18. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

A "Neon rockopera" teliholdas tenyésztős játékra épülő esemény élő, online!

14:00 óra után lépjetek ki a játékból, majd térjetek vissza a farmra!

Ellenőrizzétek, minden részlet játékban van-e már.

A bekészített és kivárt tenyésztések begyűjtését akkor arassátok, hogyha felkészültetek bónuszokkal és egyéb kellékekkel.

Megtervezett és átgondolt játékkal haladjatok a feladatokkal.

Sikeres, szórakoztató eventet kívánunk
    a Farmerama csapata

levi5, Holdsarló, Dolphin és 2 más kedveli ezt.
  19. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Érdeklődni szeretnék, hogy ki az a moderátor, aki hajkurássza a csomagvásárlást? Vagy hogyan kell érteni a mondanivalódat?

levi5, inanna11, farmeres53 és 2 más kedveli ezt.
  20. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Szia!
    Amit a pletyisben olvasol egy eseményről, az még az esemény előtt is megváltozhat 1-2 nappal. Az event sikertelenségéről a játékosok véleményéről, biztos lesz visszajelzés, így még kompenzálhatják a dolgot, akár egy újabb csomagvásárlással vagy azzal, hogy valamelyik eventbe több fejlesztést raknak be jutalomként.
    :)

-BombadilToma- és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  21. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :)

Ezek az új tenyészállatok mikor kerülnek játékba?

Új zombijuh-tenyészállatok:
    A tizenharmadik zombijuh
    Michael Juhson
    Híres zombijuh
    Gazdag zombijuh
    Lázadó zombijuh

HéricsBáró, Kuzdern, genka53 és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.