Visszajelzés Neon rockopera - tenyésztős event 2023.június - Eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Enike**, témanyitás ideje: 14.6.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Én is ezt szeretném kérdezni, mert hiába vannak ezek az új tenyészállatok, radioaktív zombi juhot nem engedi tovább tenyészteni.

Kuzdern, genka53, mermeze50 és 2 más kedveli ezt.
  2. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Egyelőre nincs róla információnk. A központtól kapott anyagban csak ennyi adat szerepelt róluk.

maszilva, vihence és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  3. macsek.

macsek. Törekvő

14 órától kellett volna. Én megcsináltam végig a tenyésztést, akkor tűnt fel, hogy csak az a 4 fajta van, ami korábban már játékban volt. Luxus bájitalt is használtam, gondoltam ha kapok nagyobb szintűt, akkor fog megjelenni a tenyészthető állatok között. >:(

genka53, JUCUS és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  4. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

S ez így rendben is van??? Már ne haragudj, tudom nem a te hibád, de ami már itt zajlik az a viccesnél is viccesebb. Vagy inkább siralmasabb....

sosoump, genka53, §Böbe13§ és 4 más kedveli ezt.
  5. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Köszi, reméljük hogy vasárnapi 1 tápos tenyésztésnél már lesz értelme tenyészteni

Kuzdern, genka53, inanna11 és 2 más kedveli ezt.
  6. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Kezdjük a végén: megpróbálhatják átszorítani az embereket a Gyopárra, de ehhez ott egy működő, élvezetes játék kéne. Jelenleg még nem az, és nem látszik, mikor válik azzá, ha ugyan elérünk odáig. Arról nem is beszélve, hogy az itt játszók a farmot szeretik, egy részüket nem lehet erőszakkal másik játékra átirányítani.

Szerintem embereket rávenni arra, hogy költsenek olyasmire, amire nem feltétlenül költenének, nagyon átgondoltan, szinte patikamérleggel kimért eszközökkel lehet. Az eventnek megoldhatónak kell látszódnia; éppen csak egy kicsit kérjen többet, mint amit a játékos önerőből, kényelmesen meg tud valósítani. A jelenlegi event ebből a szempontból baltával faragott, nagyon durva. Majdnem biztos vagyok abban, hogy a fentebb fizetési kényszert emlegető játékosok nem fognak fizetni. Az egész arra alapoz, hogy a kevésbé tudatosan játszókat rávegye költekezésre.

Azelőtt, hogy tudtam volna ólakkal nullázni, párszáz zombijuhom volt. Mivel én elsősorban eventezni szeretek, az eventeken kívüli játékom elsősorban arról szólt, hogy ne legyen üres a pajtám. Legyen mindenből, növényből, állatból, terményből, fatermésből egy megnyugtató, a legtöbb event problémamentes elvégzését lehetővé tevő pajtakészletem. Ezt persze csak sok év alatt sikerült megvalósítanom. Azzal a 3-400 zombijuhhal elégedett voltam, megnyugtatónak találtam a mennyiséget. Ennek tükrében ezt a jelenlegi kb. 1000 db-os igényt erősen eltúlzottnak érzem. Sokszor felemlegetjük, én is, Te is, mások is, hogy a fejlesztők nem játszanak élesben. Ez az event is ezt bizonyítja. Egyszerűen fel sem mérik, mennyire sok az az 1000 zombijuh a teliholdas terület feltételei között egy átlag játékosnak, aki nem TOP-ozik, nullázik, nincs a játékban napi 25 órát; azaz nem rendelkezik azokkal az eszközökkel, amelyekkel mások.

És végül: ha ezt a Szörfös kunyhót szánták csaléteknek, hát tévedtek. Talán az egyik leggyengébb gyár típusú dekorunk...

7. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Szia! Én is kérdezni akartam, de látom, nincs értelme. Nálam Fp sem jött.

genka53 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  8. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Úgy értem, nem tudjuk megmondani, mikor fogják bevezetni a teljes tenyésztésüket. A most futó Neon rockoperában nyerhető neon ólfejlesztés, de hiába írtam le az ismertetőben, milyen hozzávalók kellenek az elkészítéséhez, mert építeni egyelőre nem lehetséges. Tehát csak az eventből lehet hozzájutni egyelőre, ugyanúgy, mint a Zombirkanyíró állomás 2.szint: narancs fejlesztéshez.

Az ismertetőben szereplő további ólfejlesztések pedig csak annak az eventkosárnak a megvásárlásával szerezhető meg, amelyik azt tartalmazza:
    -Zombijuh -kifutó 3. szint: piros
    -Zombijuh -kifutó 4. szint: rózsaszín

Sajnos ennél több információnk nincs róluk, mi is megkérdeztük, de egyelőre nem megépíthetők, ez volt a válasz.

levi5, maszilva, koko.54 és 2 más kedveli ezt.
  9. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Szia! Ha nem lesz változás, neki sem érdemes állni a tenyésztésnek! Csak állat és táp pazarlás lenne! Max nem lesz neon juh,na bumm és akkor mi van?

10. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Nem értem mire jó hitegetni a játékosokat?

^^Ayumi^^ és koko.54 kedveli ezt.
  11. mandityalexandra

mandityalexandra Fórumfelvigyázó

Szervusztok!

Csak most jutottam el odáig, hogy megnézzem, mi ez az event, mostanában nem nagyon értem rá. A minap (pont az ólnullázás miatt), volt majdnem 1000 zombijuhom, de az új raktárház feladatába is adtam be valamennyit, 600 maradt. (Itt jegyzem meg, ha meglenne az eredeti létszám sem csinálnám végig, egyrészt, mert sokat akar az event, másrészt, egy teliholdas, sokszor elérhetetlen területű neon engem nem izgat fel - de én nem indulok a TOP-ban.) Megláttam ezt az eventet és a "csinálom ameddig jutok és amennyi kedvem van" hozzáállást vettem fel, pont az általatok leírt indokok miatt. Utána jöttem ide olvasni és láttam, nem vagyok egyedül a véleményemmel.
    A jutalmak nem észtveszejtőek, hogy mindenféle bónuszokat bedobjak, a kunyhó annyira szerintem sem erős, ráadásul nem is akartam maxra fejleszteni, emlékeim szerint 13-18 szint között nekem bárhol jó a láda miatt.

Jó játékot kívánok mindannyiótoknak vagy ezzel az eventtel vagy valami mással! :)

T.Annie23, inanna11, koko.54 és 3 más kedveli ezt.
  12. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Szia! Én inkább erre lennék kíváncsi. S szerintem Réka is erre kérdezett rá: Az újdonságok játékba kerülnek (várhatóan): 2023. június 15. (csütörtök) 14:00 óra

Újdonságok:

..................

Új zombijuh-tenyészállatok:
    A tizenharmadik zombijuh
    Michael Juhson
    Híres zombijuh
    Gazdag zombijuh
    Lázadó zombijuh

Kuzdern, koko.54, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  13. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Eddig fel sem tűnt: a jobb oldali első beadást mindenkinek megéri megcsinálni. 32 zombijuhot kell beadni, és jár érte egy Piccolo...

14. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Szia Toma! Elég rendesen szórja a piccolokat és a bónuszládákat. :)

Kuzdern, alex0824, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  15. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

A neon ólat ki fogom hagyni, a többit megcsináltam.Szerintem ez az ól nem ér meg annyi szupertápot.

16. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Most, hogy ezt az eventet is kivégeztem, akkor figyeltem fel a jutalmul kapott dekorok érés idejére:
    Dekorok

KépNévÉrési idő (óra)TP/BTP kihelyezéstől függőenA tárgy méreteSzükséges szintKihelyezhető
    [​IMG]Neon zombijuh21 óra125 x farmszint
    +
    Több TP minden tárgyból (Teliholdas világ).

Bónusz: 50 %.

Idő: 4:00 óra.
    1x221.mindegyik területre
    (kivéve teliholdas főfarm, gombaerdő, házi kedvenc futtató)
    [​IMG]Neon rockopera27 óra300 x farmszint
    +
    Felgyorsítja a termelést a teliholdas terményes ólakban.

Bónusz: 15 %.

Idő: 4:00 óra.
    2x221.mindegyik területre
    (kivéve teliholdas főfarm, gombaerdő, házi kedvenc futtató)

Egyszerűen nem találok szavakat arra, hogy kinek a csökött agyában született meg ez a 27 óra!?!?! >:(
    Abszolút nem Farmerama-barát időtartam!

éva5111, inanna11, maszilva és 10 más kedveli ezt.
  17. Nyunyiandi

Nyunyiandi Járnitanuló

Sziasztok! Nem tudtam végig csinálni kb400 zombijuhom volt.....utolsó három feladat nem lessz meg. 70 meg 85 világitó rudat már képtelenség....kiraktam minden ólam 3db....de nem lessz meg az a horror mennyiség. Túl lett ez tolva szerintem!!!

18. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia!
    Állatos bónusz... teliholdas bónuszt érdemes aktiválni;) Sok sikert!

19. Nyunyiandi

Nyunyiandi Járnitanuló

Minden is rajtavan....:)

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  20. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

A bal oldalon meg elég a terrortojás növényt beadni, 1047, 2210, 3838 na meg a fénykardot vagy mit.
    Legalább is én azzal tudtam le, van a pajtában belőle bőven.

magdi06, -kaktuszable-, aida2330 és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.