Panaszkönyv | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -forrest-gump-

-forrest-gump- Fórummogul

Köszönöm így tettem

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  2. WCinas

WCinas Járnitanuló

Ennek az új területnek semmi értelme.....Káosz az egész, remélem semmi köze nem lesz az eredeti játékmenethez, külön végleg abbahagyom a farmeramát...Miért nem lehet a meglévő dolgokat tovább fejleszteni és miért kell egy teljesen új játékot integrálni a meglévő eredeti játékba....Káosz, őrület....

T76, -maya64-, gyökértelen és 11 más kedveli ezt.
  3. bündihugi

bündihugi Fórumprofi

Mi ez az új KÁÓSZ!!!!!!!!!!!!!!!!! Tragédia , itt senki se ismeri ki magát ezen az új területen!!!!!!!!!!!! :cry::cry::cry::cry::cry:

4. MonaLisa1954

MonaLisa1954 Fórum-zöldfülű

Sokkal rosszabb lett az aratás.

monster_02 és Goldros kedveli ezt.
  5. H`oótch™

H`oótch™ Fórumlakó

Sziasztok!
    Mióta bejött a Gyopárvölgy azóta miért van az, hogy akár 2-3 alkalommal is frissíteni kell, hogy megnézzem a fórumot?
    És kilépni sem enged...
    Néha pedig lehetne gyorsabb is a játék, főleg a gazdabolt.

Eléggé erős gépem van, így azzal nem lehet gond.
    Köszönöm a választ előre is!

apranax41, monster_02 és *Titi56* kedveli ezt.
  6. *Titi56*

*Titi56* Járnitanuló

Sziasztok!
    Segítségre lenne szükségem. Az 1. páján nem lehet begyűjteni a felsőautomatát.
    Az alsó kettőt, és a 2. pályán mindhármat be lehet gyűjteni.

-Mia78- kedveli ezt.
  7. spagetti24

spagetti24 Kivételes tehetség

Sziasztok!
    Én sem tudom újra elindítani az 1 pálya felső automatáját. A többinél nem volt gond.
    Köszönöm a segítséget.

-Mia78- kedveli ezt.
  8. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Sziasztok!

A hajnali órákban még nem lehetett minden játékosnak leszedni az időzítős berendezést a tenyésztős event első pályáján.

Azok a gazdák voltak az érintettek, akik már szerdán 14 óra után elkezdték a feladatok teljesítését.

Náluk fordult elő ez a hibás időzítős, órajeles ikon. Nem reagált a kattintásra.

Írtuk, hogy "törött" a játékelem. Javítják a központi kollégák.

Ma, 2022. december 15-én, csütörtök délelőtt a javítás érdekében futott egy szkript.

Minden érintett farmon megtörtént a javítás. Az elmaradt szüretelhetetlen síbérletek miatt kaptak a játékosok 2x14 db síbérletet.

Ez a jóváírás rendben megtörtént.

Reméljük, a Ti farmjaitokon is lehet már használni a automata elemet a beérési időben.

Köszönjük a türelmeteket!

Sali~*.*, spagetti24 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  9. csilla1865

csilla1865 Utánpótlás-írogató

Azzal a kérdéshez fordulok önökhöz hogy a pikola ládát kiraktam mikor meg éret le aratam és abba a minutumba eltünt és nem kaptam semit ez hogy lehet elvesztek mi lehet az oka a kérdésemre a választ köszönöm tiszetelettel Ilona

10. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    A Panaszkönyvben ritka a moderátori jelenlét.
    Kérlek hozz farmnevet és ID-számot valamelyik Segítségkérő topikba pl. ide:
    Eltűnt tárgyak keresése (Ól, fa, dekor elem)
    Ott biztosan kapsz majd segítséget.

stb_farmer kedveli ezt.
  11. klaramagyar

klaramagyar Rutinos

Szia, jó reggelt!
    A gyopárvölgyben a 7. szinten vagyok, reggelre eltűntek a megrendelőim, így a haladás még lassúbb. jó lenne ha csinálnának már valamit ezzel az új játéknak nem nevezhető valamivel mert csak a bosszúság van vele.

Goldros, zsósi és juliannakoczkas kedveli ezt.
  12. stb_farmer

stb_farmer Rutinos

Szia, ha a problémád még fennáll, akkor egy segítségkérő topicba írd le kérdésed, ide ritkábban néz be Modi.
    Mindenképpen szükséges lesz a farmneved és az ID-d.
    Egyik megrendelő csak hétvégén tevénykedik.

Sali~*.* kedveli ezt.
  13. baltha54

baltha54 Junior szaki

A FARMERAMA valamennyi dolgozójának köszönötet mondok a játék müködtetéséhez, köszönöm hogy nagyon de nagyon sok embernek kellemes időtöltést alkottak, és a magam nevében kellemes ünnepeket kívánok!. Mégegyszer köszönöm!

Sali~*.*, Othep, -ágianyu33- és 2 más kedveli ezt.
  14. stb_farmer

stb_farmer Rutinos

Köszönjük az Adventi naptár által kapott ajándékokat, az Ajándékkódért kapott dekort, és köszönjük, hogy Farmerámázhatunk :)
    Idén csatlakoztam, de nagyon jó Veletek :)

Békés, boldog karácsonyt MINDEN Gazdának ,az összes Moderátornak és Családjaitoknak! Szép Szentestét!

Sali~*.*, Mici-farmer, Othep és 2 más kedveli ezt.
  15. marina1950

marina1950 Junior szaki

Szép estét és áldott ünnepeket mindenkinek! Köszönöm a rengeteg csodálatos ajándékot.Sajnos november 9-én baleset történt a családban, ezért nem csinálom az eventeket, mert annyira máson jár az agyam, hogy sok értelme nem lenne.Remélem, hogy jövőre újra eventezhetek.Mindenkinek sok sikert és örömöt kívánok!

16. Pitemano

Pitemano Járnitanuló

Sziasztok !
    Nagyon köszönöm az ajándékokat, ez igazi meglepi volt !
    Mindenkinek békés, boldog ünnepeket kívánok !

17. Mici-farmer

Mici-farmer Aktív író

Karácsonyi ajándéközön :) Köszönöm!! :inlove:
    Adventi naptári ajándék mellé kód, belépési ajándék, sikerült pörgetnem egy 100% terménybónuszt PP-n, és a piccolóból megkaptam az első Jack-emet :)
    Boldog karácsonyt Mindenkinek!

18. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Elsősorban a grafikusok munkáját szeretném megköszönni. Mindig elvarázsolnak, nagyon tetszetősek a grafikáik. A Gyopároson a düledező épületek látványa kicsit "aggasztó". A segítőmunkások picinyke hódjai nagyon cukik. A kifejlődött, utolsó "vágásra érett" fák grafikája is lenyűgöz, szívesen nézegetném ha több életük lehetne, vagy nem kellene őket kivágni. Esetleg megfordítani a sorrendet, a szépen kifejlettől menni a kiszáradás felé.

19. juliannakoczkas

juliannakoczkas Fórum hercege

Kedves Fejlesztők!
    Volna ötletem, hogy mit kezdjetek az új területtel, de akkor kitiltanátok.....
    Ha bármi köze lesz, a Farmhoz, azon kívül, hogy onnan kér bármit is, akkor a játékot befejezem!
    Értelmesebb lett volna, a meglévő játékot fejleszteni, lenne ott ott is tennivaló bőven!!!!

20. Borzas.Kata

Borzas.Kata Fórum hercege

Kedves Moderátorok, Adminok!
    Nagyon köszönjük és hálásak vagyunk hogy az ünnepek alatt is helyt álltok, Igazán dícséretre méltó hogy az ünnepek alatt is egyedül lévő, vagy beteg embereknek,-(akiket felvidít a játék, kicsit elfelejtik magányukat, kicsit nem figyelnek a fáj-ra)- gondoskodtok a szórakozásról. Szép munkát végeztek a játék tervezői, a grafikusok, de mindhiába lenne, ha nem lennétek itt hogy segítséget nyújtsatok a tévelygőknek.
    Boldog Új évet, egészséget, gazdagságot, és szeretetet kívánok Nektek. Baráti üdvözlettel Liza

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.