Panaszkönyv | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Farm_Tadity_

  Farm_Tadity_ Fórum veteránja

  Értem. Akkor félreértettem a spoilerben irtakat. Az én levelem elment. Elnézést, de úgy látszik még nem igazán rázódtam vissza a játékba. Köszönöm a választ és elnézést a szőrszálhasogatásért.
   
  Ms.AbyZu és zsani_apja kedveli ezt.
 2. RegiHU2011

  RegiHU2011 Járnitanuló

  Sziasztok! A mai napsütéses tréfa rendkívül idegesítő ismét! Tavaly is ez volt! Miért nem lehet olyan áprilisi tréfát csinálni, ami nem rontja ennyire a szemet vagy legalább ki lehet kapcsolni?
   
  zsani_apja kedveli ezt.
 3. WCinas

  WCinas Járnitanuló

  Ez a napsütés valami elképesztően zavaró a főfarmon....
   
  zsani_apja kedveli ezt.
 4. gerendaimarika

  gerendaimarika Aktív író

  Nagyon zavaró részemről a napsugárzás, remélem másoknak is.
   
 5. zsoka19500609

  zsoka19500609 Utánpótlás-írogató

  Kedves játékos társaim! Nagyon unalmas, hogy mindenbe csak a hibát látjátok és keresitek! Szerintem ki lehet bírni ezt az egy napot!!!
   
  .sylvia72. és rencsike982 kedveli ezt.
 6. Mici-farmer

  Mici-farmer Aktív író

  Sziasztok!
  Nem vagyok az a panaszkodós típus, s tudom azt is, hogy nem kötelező sem játszani, sem az eventeket csinálni - de úgy érzem, hogy a játék fejlesztői egyre inkább a játékosok ellen vannak. :-(
  Ezt a minijátékot én nagyon szeretem, ami most a húsvéti eventben van, de, hogy egy minijátékhoz a 6 órás érésű növényből 770 db-ot kell letermelni, úgy, hogy most húsvét is van, hát nem tudom ezt miért csinálják. :-(
  Jómagam (és sok farmtársam, akik nem játszunk még sok-sok éve,) csak vízzel és trágyával tudom "gyorsítani" a termelést, a keréktől a termésbónusz ritka mint a fehér holló, a bónusz ládákból TP bónusz jön és terményes ólas bónusz (ami nagyon hasznos, csak nem az eventhez)... Piccolóból a Jack is pont ilyen.... így marad a csatni... az ember lánya így vagy viszi magával a családi látogatásokra a laptopot magával, hogy nagyjából a napi 3-4 aratás meglegyen, mert ha nincs, akkor a felhő elérése is nehézkes HUF ráfordítás nélkül (nincs végtelen és önmagától termelődő szupertrágya kupacunk, sem Kacsa Kata trágyája - és a folyamatos event miatt gazdaköri feladatok megoldása is lassan halad, hogy onnan tudnánk kiszedni)
  Sokkal motiválóbb lenne egy-egy event, ha kevesebb növény kellene egy - egy malomtermékhez (általánosságban igaz) vagy gyorsabb érésű növény lenne. De ha mindkettő változna, az lenne még inkább jó.
  A régi rutinos gazdák ezt is, azt is le tudják termelni pár óra alatt, tehát nekik full mindegy, hogy 3 órás vagy 6 órás egy event növény, de így a kisebb gazdáknak is nagyobb lenne a sikerélménye, mert több minijátékot tudnánk játszani, és esetleg meg tudnánk szerezni olyan ajándékokat is, amelyek hasznunkra válna a további játék során, vagy megszereznénk olyan dolgokat, amire így most esélyünk sincs. Számunkra az event nyeremények még motiválóak (lennének), csak lehetetlen megszerezni az elvárások miatt.
  Boldog húsvétot Mindenkinek, s hátha a nyuszi segít a jövőbeli jó irányú változtatásban...
   
 7. zsani_apja

  zsani_apja Fórum elő legendája

  halihoó!

  Rászántam magam hosszas vívódás után, hogy megveszem a fűrészmolnárt egy hónapra. Csak jelezném, hogy ismét lett volna lehetőségem akár három hónapra is megvenni. Viszont most nem tettem, ne hogy ismét elbukjam a két havi árát, mint januárban. Csak gondoltam megírom, hogy semmi változás.
   
 8. Matulabá62

  Matulabá62 Utánpótlás-írogató

  Sziasztok!
  A Szezonkehely nem működik, aratógéppel szedi le mindig, a bónuszt adóval nem szedi le.

  Matulabá62 ID: 13588744
   
  Utoljára szerkesztett: 11.4.23
 9. farmerogirl

  farmerogirl Fórum félistene

  A szezonkehely a tavalyi szezonok kitehetője volt - ha jól emlékszem, még januárban aktív volt, utána elvesztette bónuszt adó tulajdonságát és csak TP-t ad, ezért a sima aratógéppel aratható, nem a tojás aratóval. Az idei dekort szezondíjnak hívják.
   
  Utoljára szerkesztett: 14.4.23
  stb_farmer, Sali~*.*, -ágianyu33- és 2 más kedveli ezt.
 10. CrystalDmon

  CrystalDmon Junior szaki

  Sziasztok!
  A gazdaköribe elkezdtem berakni a mosómedvemaszkokat. A 10,-hez érve, csodálkozva tapasztaltam, nincs munkás kupon csak a gyémántnál egy 12 órás. Ez már nem egy szórakoztató játék, hanem bosszúságokkal teli időtöltés. A tenyésztésről is meg van a véleményem, bármit lehetne rárakni, szinte állandóan csak a következőt adja. A kerekkerékről már ne is beszéljek. Már kedvem sincs party pörgetni, eltűntek a bónuszok, vagy ha éppen ott állna meg, akkor előtte egy pillanatra megáll, majd ugrik egyet. Állandó a partypörgetés vásár, de nem érdemes venni. hiszen semmi érdemleges nincs már benne. Aki pedig állandóan reklámozza, neki miből mi lett, azzal nagyon szívesen cserélek szerver helyet, s megtudja milyen az, amikor mindenből semmi lesz.
  Legyen a napotok szép!
  Üdv Crystal
   
  Ms.AbyZu, Dana64 és .sylvia72. kedveli ezt.
 11. terrdora

  terrdora Törzsjátékos

  Tisztelt Moderátorok!
  Nagyon érdekelne, szeretném megtudni, hogy ezen játék oldala mikor lesz használhatóan gyors, azaz a játék mikor fog normálisan betöltődni, és gyorsan. Jelenleg az első indítás során az oldal fele ha bejön, de a számláló elszámolgat pár percet is. Jelenlegi játékba lépés ( Repülős rész ) további 1 perc vagy több. Gondolják ez egy normálisan működő oldal? Sajnos nem.
  Az olyan fals mondások, hogy cookik törlése, a böngésző, a Windows frissítése... sorolhatnám eddig sem volt akadálya bármi más oldal megnyitásához, csak ezen játék oldalán. Szeretném használni normálisan a játék felületét , de nem lehet.
  Jelezném az olyan link hogy panaszkönyv, a kezdő oldalra mutat, oda nem tudtam ezen gondokat beírni.
  Tisztelettel egy játékos, aki kínlódik az oldalukkal.
   
 12. olgica48

  olgica48 Utánpótlás-írogató

  Sem a titokól, sem a piccoló nem ad már semmi érdekeset. A rengeteg titok ólból sem lett semmi, de a piccolóból sem. Már nem is tudom hogy mi is motivál, hogy még játszak? Kb. 12 éve.
   
  Dana64 és Ms.AbyZu kedveli ezt.
 13. Vi.ni

  Vi.ni Utánpótlás-írogató

  Sziasztok KedvesTamás támogató! Mi ez a káosz? Egy kérésem van szeretném kitörölni Jimmyke01 farm társamat egy percig sem akarom látni nem engedi törölni 1mp-t adok előre is köszönöm a közreműködést Ví.ni!!!!!
   
 14. Enike**

  Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

  Szia!

  Hiába írsz több segítségkérő topikba ugyanazzal a problémával, van olyan helyzet, amit mi nem tudunk megoldani!

  ITT már válaszoltam neked, kérem elfogadását, megértését az általam írt tartalomnak!
  Nem tudunk a játék beállításain változtatni!

  Itt felfrissítheted a tudásod a szomszédok kezelésével kapcsolatban:
  https://board-hu.farmerama.com/threads/szédült-szántó-és-a-szomszédok.1824/#post-4805


  Különös tekintettel ajánlom figyelmedbe az ismertetőből az utolsó, vastagon szedett szövegrészt:

  Az újonnan felvett szomszédot 7 napig nem lehet törölni.

  Kérlek, hogy ez ügyben ne írj többet a fórumra.
  Szíves figyelmedbe ajánlom a Fórum használatának szabályzatát! Nem ismerete nem mentesít a felelősségre vonás, szankcionálás alól!

  Az pedig végképp megengedhetetlen, hogy bárkit a fórumon akár játékost, akár moderátort utasítgass! A játék használatával elfogadtad a játékszabályzatot!
  Ennek figyelembevételével kérlek, mellőzd a továbbiakban az utasítgató, felszólító és sürgető hangvételt a fórumon, valamint ugyanannak a problémának a többszörös bejegyzését!

  Nem tudunk már elnézőek lenni, tiltást és büntetőpontot fog maga után vonni a nem megfelelő fórumhasználatod!

  Kérem fentiek szíves tudomásulvételét!

  Mindazonáltal ez a Panaszkönyv. Itt általában nem szoktunk válaszolni.

  Ha elolvastad (volna) a legelső bejegyzést, ez nyilvánvaló is lett volna számodra!
   
  Koppi, Sali~*.*, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
 15. alex0824

  alex0824 Fórum császára

  Ezek a szavaid, és amiket az elmúlt napokban írtál, kimeríti a moderátorok fenyegetését! Mivel le nem írt, kilátásba helyezett következményekre utalsz velük szemben, ha azonnal nem teljesítik a kérésed!
  A Te esetedben már nem a fórumról való végleges kitiltás, hanem a farmod végleges bezárása is elfogadható megoldás!
   
  HéricsBáró, Koppi, zsani_apja és 5 más kedveli ezt.
 16. Mari210761

  Mari210761 Junior szaki

  Sziasztok!
  Elgondolkodtató a Bigpoint, ezen belül a support problémamegoldó képessége... Április 27-én kezdődött a kálváriám azzal, hogy a Prémium tagságom nem hosszabbodott meg automatikusan, ezzel szemben a Bigpoint 3x nyújtott be fizetési kérelmet a folyószámlám felé. Erről kaptam 3 sms-t, az összegek most is ott láthatók a számlámon. Felhívtam a bankom, írtam a supportnak. Levelezés kezdődött az aktuális kapcsolattartóval, minden eredmény nélkül. Aztán 11 napig csend. Tegnap este a Gyopároson észleltem, hogy a Fűrészmolnár és Erdész előfizetéseim sem hosszabbodtak meg automatikusan. Egész délután használtam őket egyébként. Gyorsan ellenőriztem az üzeneteimet, sms-t, folyószámlát. Ekkor láttam, hogy kaptam e-mailt a supporttól, hogy pillanatnyilag nem tudnak foglalkozni a problémámmal, mármint az előző, Prémium tagság előfizetéses problémával. Érdekes volt ez az egybeesés. Mindegy, a fizetési adataimat azonnal töröltem. Most itt állok, több mint 10 éves játékkal a hátam mögött, és nem tudom, hogy mi a helyzet. Nálam van a probléma, vagy a Bigpointnál? Nem megoldást várok Tőletek, és tudom, azt fogjátok válaszolni, hogy a support ügyeibe nem avatkoztok bele. De akkor kihez lehet fordulni, ha nem történik semmi és nem oldódik meg a probléma a játékkal kapcsolatban? Erre szeretnék választ, illetve ötletet.
  Köszönöm!
  ID: 23438537
   
  zsani_apja kedveli ezt.
 17. Enike**

  Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

  Szia!

  Miután ismét jelentkeztél egy újabb poszttal, amíg én mással voltam elfoglalva, így az új poszthoz írtam a választ. Itt megtalálod.
  Köszönöm a türelmedet!
   
  Sali~*.* kedveli ezt.
 18. alex0824

  alex0824 Fórum császára

  Sziasztok!
  Nagyon szeretném ha a legközelebbi farmexpressznél új játékelemet is meglehetne szerezni!
  Régen áldoztam rá akár 1000 farmaranyat is rendszeresen. Felháborítónak tartom, hogy más játékosoktól simán kicsikarják a farmaranyat például a gyopárral, de engem hanyagolnak! Számomra nem akarnak olyan dolgot berakni az eredeti, igazi farmos játékba, ami engem is bőséges farmarany költésre ösztönözne!
  Én továbbra is a farmon szeretnék minőségi játékot folytatni. Erre regisztráltam, ezt a játékot, ezt a farmos mechanikát választottam magamnak nem mást! Semmi bajom a fejlesztésekkel egy játékban, még azzal sem ha új mechanikát csempésznek hozzá egy más jellegű játékkal. De egy új fejlesztés mellett, továbbra is lebutítva tartani azt, amit anno választottam, amivel játszani szeretnék, amivel szórakozni szeretnék, költeni szeretnék rá, számomra érthetetlen és nem is sportszerű.
  Fejlesszék nyugodtan tovább a gyopárt, bánja a ménkű, de ha újdonságot szeretnék ne kényszerítsenek arra, hogy más olyan játékon kelljen ezért játszanom, amin nem szeretnék mert alapból nem tetszik. Nem kérek sokat, a létező régebbi válogatásokat kérném újra rendszeresen és azokat mindenki számára értékessé tenni a farmexpresszel együtt! Azt hiszem ezek költséges fejlesztések nélkül bármikor aktuálissá, értékessé tehetők, amit a gyopárról nem lehet elmondani!
   
  Kukackukac, Arrah, kicsy0123 és 19 más kedveli ezt.
 19. -gyöngy-581

  -gyöngy-581 Fórum elő legendája

  Sziasztok!
  Mélységesen egyet értek Alex minden szavával, én is várom, hogy a farmon ne csak ismétlések és azoknak a lebutított változatai legyenek. Nem zavar a Gyopár fejlesztése, csinálják csak, de a farmmal szeretnék játszani és ott szeretnék izgalmas, érdekes és lebilincselő játékot játszani, haladni a saját tempóm szerint, a saját örömömre.
  PS: Nem újat várok a mozdony rakományából félreértés ne essék, hanem olyant ami hasznos a játékomhoz. Azt szeretném, ha nem csak a szintlépő csomagokkal tennének érdekelté, hanem más akciókra is költhessek, ami fontos nekem a játékomhoz a haladásomhoz .
   
  Utoljára szerkesztett: 20.5.23
  Kukackukac, vihence, sutimami57 és 10 más kedveli ezt.
 20. HéricsBáró

  HéricsBáró Fórum elő legendája

  Sziasztok

  Szeretnék panaszt tenni , mert nem tetszik a vonat kínálata .
  Ha tetszene , akkor több farmon is vonatoznák jelentős összeggel .
  Nem kérek sokat , csak olyat , ami cserélhető , mert akkor a csere event engedélyekre is áldoznák .
  És ha még a prémet is rá lehetne aggatni , az még több haszon lenne a BP-nek .
  A kacsa kata turbó és társai is jöhetnek rá .
   
  Kukackukac, vihence, kovácspissti és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.