Visszajelzés Sajtok harca - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Swallow, témanyitás ideje: 29.8.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kigyo51

kigyo51 Fórum ismerője

Szia!

A virágfestés dekor csak 20% -kal gyorsítja az ólak beérését, a Tojás puncs 5%-kal, a Valentin-napi cserép 10%-kal gyorsít. Ez összesen még nem elegendő a nullpercezésre az ólaknál, még szupertáppal etetve sem. Mint annál a nemesített növénynél aminél, ha fent vannak a dekorok akkor a szupertrágyával való beszórás után azonnal beérik a növény.

aida2330 kedveli ezt.
  2. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia !
    Itt van pontosan leírva minden

https://board-hu.farmerama.com/threads/fejlődési-taktika.11014/page-238#post-1280818

kigyo51, bactriaanus, bocsinet és 6 más kedveli ezt.
  3. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!
    Ezért kell legalább 4 db virágfestés dekort összegyűjteni hozzá.:)+
    Húsvét 2012 felhősor 10 órán át 5%-kal csökkenti az érésidőt + a 2 arany rekeszes ólakra ható érésidő csökkentő.;)

Megtisztelsz, hogy engem kérdezel:), de kb. annyi közöm van a játék szervezéséhez és felépítéséhez, mint itt a Fórumon bárki másnak:oops:. Nem tudom. :( Sokszor, sokan leírták már, hogy nincs összhangban a megnyerhető, szerezhető érme mennyisége a bolt kínálatával. Nem csak most, korábban sem. Nem megy odafönt a matek,- xDxDxD-, ez van.

Szia!

Amikor új dekort vezetnek be, mindig ez a helyzet. A leírásban csak a 200 %-os teljes bevételi bónusz és azt hiszem a 200%-os TP bónusz szerepel, hogy ilyenkor hiányzik a kerék kínálatából. De, nekem is az a tapasztalatom, hogy ilyenkor nem érdemes forgatni.:( Látványosan hiányoznak a teljes bevételi bónuszok a kerékről, már ami a megjelenési gyakoriságot illeti. Az új dekort szinte esélytelen kiforgatni, nekem még soha nem sikerült a bevezetéskor. Majd, pár nap múlva.:music:

Utoljára szerkesztett: 2.9.23
    bactriaanus, GA-BI-O-Farm és kigyo51 kedveli ezt.
  4. Ganéj1

Ganéj1 Fórumszaki

5. kigyo51

kigyo51 Fórum ismerője

Szia!

Köszönöm, sokat segítettél, 2010 óta játsom, de erre a trükkre amit írtál még nem jöttem rá. :D

*idézésben volt a válasz, ezt korrigáltam / Doplhin

Moderátor által utoljára szerkesztve: 3.9.23
    bactriaanus, PZoli64 és aida2330 kedveli ezt.
  6. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia kigyo51!

Nem az én érdemem. Ahogy korábban írták neked, -BombadilToma- és egy korábbi Team Leader dolgozta ki. Azt linkelték be, hogy ott megtalálod a szisztémát.

Sokan próbáljuk elérni az állatos nullázást, de sajnos a Virágfestés nem jön gyakran.:( Tényleg türelmesnek kell lenni. Ráadásul nagyon jó a TP-je! Most néztem, hogy csak a rekeszes TP bónuszokkal is 125 milliót ad darabonként. Könnyű elcsábulni, elhasználni, mielőtt összejönne legalább a 4 darab. Ha, nincs felhősor, akkor kell az 5 darab, úgy emlékszem.

Szia!

Gratulálok! Ön nyert!:)
    Felhőt izzítani és a csillagos érmét levásárolni.
    Sajnos nincs tovább, nem szerezhető több érme, nem lehet újra elkezdeni.:(

Utoljára szerkesztett: 2.9.23
    bactriaanus, PZoli64, inanna11 és 2 más kedveli ezt.
  7. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Mivel ez a téma itt tulajdonképpen off, így zárjuk le: az ólas nullázáshoz összesen 100%-nyi bónusz kell olyan felhőkből, dekorokból és termékekből, amelyek minden ólra és mindenhol hatnak. Ez praktikusan vagy 5 db Virágfestés, vagy 4 Virágfestés mellé 20% a következőkből: Valentin-napi cserép, Tojáspuncs/Sajtgolyó, Húsvét 2012 felhő, Karneválkirálynő felhő, Szárnyas ovi felhő. Semmilyen más bónusz nem játszik szerepet az ólas nullázásban; sem víz, sem szupertáp, sem más. A téma részletesen megtalálható az alábbi linkeken:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/event-segédlet-avagy-mit-hogyan.15707/#post-1020871
    https://board-hu.farmerama.com/threads/fejlődési-taktika.11014/page-206#post-1244341

kigyo51, maszilva, PZoli64 és 15 más kedveli ezt.
  8. Minimaci

Minimaci Fórum nagymestere

Bocs', kedves szomszéd; én meg traktáltalak a felröpikkel... még agyaltam is, hogy melyik kellhet jobban... ;)
    Erre most olvasom, hogy passzoltad. Sőt, ha jól értem, egy időre úgy összességében az eventeket.
    De nem esek kétségbe, majd küldök mást...

9. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Event letudva...vacsora sonkás melegszendvics sok-sok sajttal :)

10. strawberry49

strawberry49 Rutinos

Swallow, maszilva, -ágianyu33- és 9 más kedveli ezt.
  11. Chate-farm

Chate-farm Fórum biztosa

Event kész. Nagyon cukik a táncoló sárkányok xD, szívesen látnám őket többször is a farmomon.

cskati01, aida2330, jófarmerlány és 2 más kedveli ezt.
  12. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!
    A Sajtok harca event véget ért, így a csevegő is bezárta kapuit.

Köszönjük az egymásnak nyújtott segítségeket,
    reméljük mindenki sikeresen felépítette az előre eltervezett sárkányos szobrokat!

Találkozunk a következő event csevegőjében!

Kuzdern, GA-BI-O-Farm és .dina1. kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.