Visszajelzés Simogató napsugár - event panaszláda

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Dolphin, témanyitás ideje: 17.7.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Menitala

Menitala Fórumszaki

36 törülközőt letettem. Befejeztem. Most kezdeném újra, de nem bírom letenni. Jobb oldal a tenisz háló oldalon próbálkoztam. Hol lehet folytatni? Köszönöm! Üdv

2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Két törölköző lerakása után kizöldül egy nagy gomb a pálya jobb alsó sarkában.
    Innentől bármikor befejezheted a játékot:

upload_2024-7-20_21-22-54.png

Kérlek, Téged is. hogy legközelebb ne használd a panaszládát segítségkérésre.
    A kérdés nem panasz.
    Köszönjük. :)

3. seprugondok

seprugondok Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen a segítséget meg próbálok figyelni . Bocsánat hogy rossz helyre írtam. máskor erre is oda figyelek.

inanna11, zsani_apja és Othep kedveli ezt.
  4. liliana1965

liliana1965 Fórum-zöldfülű

liliana1965.Leraktam egy törölközőt, de nem tudok másikat mellé rakni, mert cserével sem jött megfelelő. Kilépni sem lehet.

5. Sylja

Sylja Fórum bárója

Szia!
    Hamarabb kapsz segítséget, ha ezt egy segítségkérő topikban jelzed, ott gyakrabban járnak a Moderátorok.
    Add meg a pontos farmnevedet és ID számodat is, anélkül nem tudnak segíteni.

6. liliana1965

Sajnos én is igy jártam és a felhősor sem lesz meg emiatt

7. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Játékostársad már kérte, hogy add meg az azonosító adataidat, mert anélkül nem tudunk segíteni. Hiába írod le, hogy így jártál, amíg nem kérsz segítséget és nem hozol adatokat nem tudunk neked segíteni. Az ID számodat böngészőben a Farmerama kereten találod a gazda neveddel együtt. Kliensben be kell lépni a fogaskerekes ikonnál a beállításokba és jobbra fent találod az ID számodat. Ide várom az adatok pótlását, hogy tudjam törölni a rosszul lerakott törölközőt.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/hibák-bugok-problémák-kezdők-haladók-részleg.19471/

vihence, Swartsch és Sylja kedveli ezt.
  8. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Csak ma van időm arra, hogy foglalkozzak az eventtel. Olvasgattam is.
    A játék kezdetben téglalap alakú pályákat tartalmazott, csak nem figyeltek oda arra, hogy ténylegesen ki legyenek rakhatók dominókövekkel. Én ezt akkor jeleztem, és a következő alkalommal változtattak ezen.
    Aztán áttértek ezekre a cakkos szélű pályákra, amelyek nagyon megnehezítették a nagyobb összefüggő területek kirakását - és ezzel együtt a pályák egy része (szerencsére ez volt a ritkább) megint nem volt lefedhető dominókkal.

De ez a mostani egy szintlépés a játékosok szívatásában. A pályák áttekinthetetlenül kuszák, a törülközőhalmok színei nem különülnek el egymástól eléggé.
    A kezdőpont nem elég jellegzetes, nem vehető észre egykönnyen. És ami a legfelháborítóbb: beteszik egy sarokba, ahonnan alig lehet elindulni. Eddig a játékban mindig le lehetett tenni két dominót - ha nem is egymás folytatásában, de a kezdőpont két oldaláról kiindulva. Most ez nincs, egy rosszul letett kezdő dominó véget vethet a játéknak. Soha ennyi panasz nem volt, mint most. És mi a válasz? Hogy legközelebb a játékos tervezze meg előre a lépéseit. Ez elfogadhatatlan. Ha egyszer az a szabály, hogy csak két dominó letétele után lehet kilépni, akkor a játékot úgy kell programozni, hogy ez minden körülmények között lehetséges legyen. Vagy úgy, hogy a pálya lehetővé teszi (mint eddig mindig), vagy úgy, hogy az utolsó cserére ilyen helyzetben biztosan letehető dominót ad a rendszer. Mindkettő megoldható, csak éppen oda kellene erre figyelni. De nehogy már a játékos legyen a hibás azért, mert az event selejtes... (Persze lehet ez jóindulatú tanács a modik részéről, hogy ha már ilyenre sikerült az event, a játékos mire figyeljen oda. De akkor is, túl sok eset kapcsán jön már elő, hogy a hiba nem is hiba, és a játékos tehet róla...)

És még valami. Ez az event már sokadszorra tér vissza. És mégsem lehet anélkül elkezdeni a játékot, hogy az ember ne olvassa el az ismertetőt - holott lényegi változás nincs. Miért nem lehet a kezdőpontot úgy kiemelni, hogy az nyilvánvaló legyen? Ez általában is igaz az eventek és minijátékok ablakára; alig adnak segítséget, és ami megjelenik a buborékokban, az sem megbízható (részben a rengeteg indokolatlan utolsó pillanatos változtatás következtében).

És akkor még nem beszéltem arról, hogy a dominók lerakása nehézkes, nem megszokott. Az egyik fajta játékban az egérrel "vonszolni" kell a táblára a tárgyat (mint itt is), a másikban csak kattintani, majd újra, ha le akarom tenni. Nem mindegy, melyik oldalát fogom meg. És előfordul, hogy esélyem sincs kiválasztani, hogyan tegyem le, mert e rendszer az egyik lehetséges pozícióba eleve leteszi. Szóval nagyon könnyű eltéveszteni. Miért ne lehetne például az utoljára letett dominót (és csak azt) visszavonni, ha nem úgy sikerül lerakni, ahogy szerettük volna? (Ez egy harmadik megoldás lehetne az elakadás problémájára.)

Summa summarum: a játék egésze egyre kevésbé felhasználóbarát... És a grafika is egyre kevésbé vonzó. A nyári kalendárium is egy vicc: ha nincs ott a szám, nem lehet megtalálni, mire kattintsak. A plusz ajándék megkereséséhez meg fel kell lapozni az ismertetőt. Nonszensz.

Utoljára szerkesztett: 22.7.24
  9. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Alapból imádom a dominót...
    Ezen event virágos verzióját is szerettem:music:
    De a fentebb leírt dolgok miatt csak a minimálisan szükséges dominót használtam fel... :oops:
    pedig jó lett volna egy jó dominós eventtel tovább játszani8)

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  10. liliana1965

Bajban vagyok segítséget kérek !!! az első törülközöt figyelmetlenül , rosszul raktam le, és nem enged tovább. liliana1965 ID: 33528141 Már probáltam jelenteni, de semmi válasz.

11. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Event most már letudva :)

GA-BI-O-Farm, inanna11, vihence és 2 más kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Javaslom hiba topik.... ott választ kaphatsz...

13. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Nem is egy választ kaptál, ahol kértük, hogy hozz azonosítókat, mert anélkül nem tudunk segíteni. Nem tisztem bírálni, hogy miért kellett majd 2 nap az adatok pótlására, hisz a való élet sokszor felülírja a terveinket, a játékunkat. De, kérlek ne mondd, hogy nem kaptál semmi választ. Azt is sokszor leírjuk, hogy ha bármilyen problémátok van a játékban, akkor a segítségkérő topikba gyertek, mert a csevegőkben ritkább a moderátori jelenlét és lehet, hogy csak később kapsz bármilyen válasz.
    Megadtam a segítségkérő topik linkjét is és tényleg figyeltem, hogy mikor jössz vissza. Ettől többet nem tudok tenni, amíg te nem jelentkezel.
    Újraindítottam a játékodat, kaptál új pályát, folytathatod a törölközők pakolását.
    Sok szerencsét a folytatáshoz:)

Kuzdern, Sylja, Bokalmgazda és 3 más kedveli ezt.
  14. szabi044

szabi044 Fórum-zöldfülű

Leraktam a legelső törölközőt és utána nem dobbott semmi használhatót, úgyhogy nekem ennyi volt a játék....:(:(

15. Sylja

Sylja Fórum bárója

Szia!
    A Modik tudnak segíteni, ha valamelyik segítségkérő topikban, - pl. itt: Kérdések, amikhez nem találtál topicot (Általános témák részleg) - jelzed a gondod, és megadod a pontos farmneved és az ID számodat is.

Utoljára szerkesztett: 24.7.24
    inanna11, GA-BI-O-Farm és Dolphin kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.