Visszajelzés Szentjánosbogár fesztivál - 2024. február - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Enike**, témanyitás ideje: 31.1.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

Visszatér a Bingó event mechanika, a lámpásokat ismételten meggyújthatjuk!

Szentjánosbogár fesztivál

Az event kezdete várhatóan: 2024. február 1. (csütörtök) 14:00 óra
    Az event vége várhatóan: 2024. február 7. (szerda) 22:00 óra

Event jellege: Növénytermesztős, felröppenős, malomban keverős, lámpagyújtogatós
    Eventnövény: Izzó bogyó
    Az event felröppenői: Termosz, Sátor
    Malomtermék: Hátizsák
    Event elkezdéséhez szükséges feltételek: 3. bahás szint
    Az event nehézségi fokozata: Közepes/nehéz

Az event a Bahamarama Ültetvényen zajlik.

Az event a hírek felületéről, az event óráról,
    valamint a Bahamarama Ültetvényen megjelenő eventbejáratból érhető el.

Kérünk mindenkit, hogy amíg nem jelezzük, hogy az event elkezdődött és minden rendben megy,
    ne arassatok (a felröppenő miatt) és ne ültessétek el az eventnövényt!

Javasoljuk továbbá, hogy az event teljesítését ne hagyjátok az utolsó pillanatokra,
    nehogy valami nem várt technikai problémátok legyen (pl. áramszünet, internetelérés probléma)
    és emiatt elvesszen az addig elvégzett munkátok.

Az event ismertetője >> ITT << olvasható.

Kérdés, probléma esetén a segítségkérő topikokban lehet segítséget,
    tanácsot kérni, a probléma pontos leírásával, farmnév és User ID szám megadásával:
    Általános témák
    Technikai kérdések
    Kérdések és válaszok

Eventekhez segédlet >> ITT << található.

A bónuszlexikon >> ITT << olvasható.

Növények érési idejéről összefoglaló táblázat >> ITT << olvasható.

Földterületek hozamtáblázata >> ITT << olvasható.

Panasz esetén, a panaszkönyv áll rendelkezésre:

Panaszkönyv

A csevegőre is a fórum szabályzata vonatkozik.
    További tudnivalókat a fórum szabályairól itt olvashatóak:

Házirend

PZoli64, maszilva, .barbi1. és 7 más kedveli ezt.
  2. Enike**

Sziasztok!

Ismert mechanika tér vissza, a bingó.

Változás az előző ilyen eventekhez képest, hogy az eventnövény kizárólag a Bahamarama Ültetvényen ültethető, a felröppenők pedig az Esőerdőből és a Bahamarama Ültetvényről érkeznek.

Kettő felreppenő tartozik az eventhez: termosz és sátor, mindkettő növényekből és fákból érkezik.

A haladási sávban csak az alakzatok teljesítésével tudunk előrébb jutni! Egy alakzatot csak egyszer tudunk kirakni.

Felhívom szíves figyelmeteket, hogy az egyes lámpások meggyújtása, aktiválása farmarannyal kiváltható!
    Azonban ezt a lehetőséget jól meg kell fontolni, utólagosan ugyanis nem visszavonható a művelet, megfelelő mennyiségű farmaranykészlet esetén a játék levonja a játékpénzt.

Sok sikert kívánunk mindenkinek!

Utoljára szerkesztett: 1.2.24
    PZoli64, maszilva, vihence és 12 más kedveli ezt.
  3. zamenik

zamenik Aktív író

Sziasztok, nem maradt le a növény és felröppenős rész?

Goran, Kuzdern, lenoxa és 3 más kedveli ezt.
  4. GreekYogurt

GreekYogurt Fórum mestere

Szia!

Én is észrevettem és már jeleztem. :)

Kuzdern, Nagyii58, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  5. gomboc58

gomboc58 Haladó

Én is pont ezért jöttem, de látom másoknak is feltünt :)

Kuzdern kedveli ezt.
  6. _kimi28_

_kimi28_ Utánpótlás-írogató

Ez most nagyon fura leírás , pont a lényeg maradt le az event leírásnál. o_O

inanna11 és Caccus kedveli ezt.
  7. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Megesik. Emberek,hibáznak. Hamarosan javítva lesz, nyugi. :)

8. Enike**

Kedves Játékosok!

Valóban lemaradt az ismertetőből az eventnövényre, felröppenőkre és a malomtermékre vonatkozó információ, utólagosan pótoltam.

Elnézést kérek a kellemetlenségért.

Jó eventezést kívánok Mindenkinek!

9. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Nyugalom... béke....:music:
    Jó event lesz ez... :inlove:
    Bár a felreppenőért megint zöldségezni kell....:music: No de a felhő jó;) Szóval eventezünk;)

A kosarakat néztem... a legtöbb csak egyszer megvásárolható:wuerg: Nem rémlik, hogy volt már ilyen....
    Persze jó lenne kosár nélkül megoldani... békés lassulás/leálllás mentes indulással...:p

bactriaanus kedveli ezt.
  10. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Számolgassunk...

A szentjánosbogaras eventet is utolérte a felosztás; a felhőig tart az alap event, utána a bónusz rész.
    A felhőig 13 alakzathoz kell a lámpásokat meggyújtogatni, ezért megkapjuk a dekorokat is. Két alakzat maradhat el tehát. A 8. és a 11. igényli a legtöbb növényt, tehát azokat érdemes kihagyni.

A 13 alakzathoz kell 4650 3650 izzó bogyó, 162 200 sátor, 83 77 termosz és 31 hátizsák.
    A hátizsákokhoz kell további 6045 izzó bogyó és 93 termosz. Összesen kell tehát:
    10695 9695 izzó bogyó
    162 200 sátor
    176 170 termosz

A növény a Baha fő ültetvényén termelhető, itt 188 kis kocka áll a rendelkezésünkre. Egy kör hozama 188x3=564 növény, így a teljes mennyiség 18-19 körrel termelhető le. Mivel a növény 6:30 érésidejű (vízzel-trágyával 4:41), azaz kényelmesen csak háromszor aratható, nagyon szoros a menetrend, nem nagyon hagyható ki aratás. (Persze aratható 4-szer is, mondjuk 7:00, 11:45; 16:30;21:15; de nekem ez már kiesik a komfortzónámból.)

A teljes eventhez kell (benne van a malomtermékhez szükséges mennyiség is):
    13715 12715 izzó bogyó (24 aratási kör! - ehhez már biztosan extrák kellenek)
    210 248 sátor
    208 202 termosz
    37 hátizsák

Felröpiből nem kell sok; érdemes lehet minden egyes alakzathoz meggyújtani a felröpis lámpákat is a kis jutalmakért. Ha ezt megtesszük, akkor 465 sátor és 306 termosz kell összesen.

Javítás: Mivel a 3. és a 14. ábra eltér az ismertetőben közölthöz képest, változtak a mennyiségek.

Utoljára szerkesztett: 2.2.24
    -W-595-, times84, Namiamano és 62 más kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

Nem tűnik soknak....
    De a szigeten nullázni sajnos nem lehet... így marad a zöldség ültetés:music:

ildiko44, bactriaanus és kigyo51 kedveli ezt.
  12. -BombadilToma-

Szia!
    A Varázsfa melyik felröpit fogja adni? Elvileg hétfőig megy a szülinapos event, ahol konfettiágyút ad, itt meg a termoszt. De kétfélét nem szokott adni...

Kata_rzis, jólóbarát, genka53 és 12 más kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

Erről jut eszembe... Húúúú de rég használtam a varázsfákat:wuerg:
    Valószínűnek tartom, hogy a lámpás event felreppenőjét adja majd;) Persze simán lehet, hogy tévedek....8)

14. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    amikor elindul holnap az event, onnantól ezen event felröpijét fogja adni, azaz a Termosz fog érkezni a Varázsfától.

maszilva, nagymami2, Sugica és 15 más kedveli ezt.
  15. farmerSS

farmerSS Fórum parancsnoka

Sziasztok !

Nem emlékszem mikor volt utoljára olyan event, ahol a Baha Esőerdőre is szükség volt, így tanácstalan vagyok, hogy ha törlöm a Baha múzeumokat, akkor a farmvisszarendező ugyanúgy telepakolva rakja majd vissza vagy írjam ki, hogy mi van bennük ?
    Nem szeretem a szigeten zajló eventezést, ott szinte minden le van "betonozva".

Kukackukac, genka53, mamszi5107 és 5 más kedveli ezt.
  16. damien

damien Haladó

Ugyan úgy rakja majd vissza, ha a pajtában rendelkezésre áll a szükséges számú ól, és fejlesztése. Ha nem, akkor figyelmeztet, hogy mi nem került visszaállításra.

17. farmerSS

A fáknál-ólaknál tudom, de ebben szintszorzós és egyéb kütyük garmadája van. Ezeket még sose töröltem. Ezért nem tudom...

18. -BombadilToma-

Szia!
    Nem kell sok felröpi, én ott hagynám azt a két múzeumot.

Kukackukac, ladislaw11, maszilva és 11 más kedveli ezt.
  19. farmerSS

Igazad van, ezt fogom tenni, csak így törölgethetem kézzel kifelé az egész területet. .xDxDxD
    Húúú de nem szeretem a bahás terület megbolygatását.

Utoljára szerkesztett: 31.1.24
    Kukackukac, genka53, mamszi5107 és 8 más kedveli ezt.
  20. ferenc0259

ferenc0259 Fórum-zöldfülű

Sziasztok szeretném kérdezni hogy akinek nincs kiváltva az esőerdő,az hozzá se kezdjen az eventhez,mert a felröpik csak onnan jönnek.Szerintem ez kicsit átgondolatlan volt,mivel szerény véleményem szerint van sok kis farmmal rendelkező játékostársam.

9Csillag, Kuzdern, genka53 és 11 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.