Visszajelzés Szentjánosbogár fesztivál - 2024. február - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Enike**, témanyitás ideje: 31.1.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Téged nem észrevenni??? Lehetetlen. :D

-kaktuszable-, szida57, zsani_apja és 2 más kedveli ezt.
  2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Segítesz megfejteni, hogy milyen ablakból vágysz egyre, és mi kezdődött újra?
    Kérlek, gyere egy segítségkérő topikba, kérlek, pl. ide (kattints): https://board-hu.farmerama.com/threads/minden-egyéb-kérdés-ide.19464/

(Te már régi játékos vagy, tudod, hogy itt ritka a moderátori jelenlét, és a segítségkérő topikokban hamarabb kapsz segítséget.)

Dolphin, -kaktuszable-, Swartsch és 3 más kedveli ezt.
  3. Othep

Szia.

Kértelek, hogy gyere át a Segítségkérő topikba, csak kattintanod kellett volna hozzá a linkre, amit adtam.
    Emiatt csak most vettem észre az írásodat.
    Ráadásul rossz az ID-d, emiatt ellenőrizni sem tudtuk.
    Enélkül sajnos csak azt tudom mondani, hogy nem érted az eventet.

Az alsó sávban megjelenő pipa nem azt jelenti, hogy végeztél egy feladattal, hanem hogy be tudnád váltani.
    Kattints rá az alsó sávban lévő pipára, és utána menj jobb oldalon a Beváltás gombra, ezek után lesz kész 1 db feladatod.
    Vagyis nem elég csak a lámpákat felgyújtanod.
    Alakzatokat kell kiraknod.
    Beadogatod egy alakzathoz a kért dolgokat (azaz felgyújtod az alakzatot alkotó lámpákat), utána alul a beváltható alakzaton megjelenik a zöld pipa, arra is rá kell kattintanod (ekkor a pipa nagyobb lesz) és ezután jobb oldalon a Beváltás gombra kattintva megkapod a jutalmat, és a lámpák elalszanak.

upload_2024-2-4_0-23-56.png

Ha esetleg az összes lámpáshoz beadtad már a hozzávalókat, akkor neked kell kiválasztanod egy alakzatot alul, és arra rákattintani, hogy "megnőjön" a pipa, és megjelenjen a Beváltás gomb.
    Javaslom, hogy ebben az esetben a legtöbb lámpást kérő alakzatot válaszd, hogy minél kevesebb beadandód vesszen el. Bár nem veszik el, hisz kaptál értük apróbb ajándékokat.

Dolphin kolléga részletesen leírja, hogyan működik ez: https://board-hu.farmerama.com/thre...ebruár-eventcsevegő.24512/page-5#post-1371263 (kattints a linkre, hogy elolvashasd).

Ha még mindig ellenőrzést kérsz, hozz kérlek egy helyes ID-t, ide (kattints): https://board-hu.farmerama.com/threads/minden-egyéb-kérdés-ide.19464/

Tavirózsa, Dolphin, -Böcsi- és 8 más kedveli ezt.
  4. gazda2431

gazda2431 Járnitanuló

Nekem nem nagyon akar működni a beváltás. Meg vannak gyújtva bizonyos lámpások, az alsó sorban ennek megfelelően két pipa van, de bármelyikre kattintok, szürke árnyalatos marad és nem jelenik meg jobboldalon a "beváltás" gomb. Illetve, ha a pipákra húzom az egeret, néha megjelenik, de az is szürkén. Mit csinálok rosszul? ID: 55602614

Utoljára szerkesztett: 4.2.24
  5. a1a4

a1a4 Törekvő

Meddig működött jól a játék? 1 napig vagy 2-ig. Ma már megint akadozik, lassú, 2x-3x kell rákattintani valamire, hogy elinduljon. Az ajándék küldés kb. 5x annyi idő volt, mint amikor normálisan működik. Szörnyű. Vásárolni viszont teljesen normális működéssel lehet.

6. Othep

Szia.

Nem alakzat lámpáihoz adhatsz be hozzávalókat, hanem csak véletlenszerűen gyújtogatsz.
    Javaslom, hogy alul válassz egy alakzatot, kattints rá.
    Ekkor segítségképpen megjelennek segítő kék körök, melyek kirajzolják, hogy mely lámpához adjunk be az adott alakzathoz.
    Ha a fölötted lévő hozzászólásomban a képrészletet megnézed, vannak ott ilyen kék körök.
    Sok sikert.

Javaslom, ha további gondod támad, legközelebb egy Segítségkérő topikot keress fel. Pl. ezt: https://board-hu.farmerama.com/threads/minden-egyéb-kérdés-ide.19464/
    Az eventcsevegők nem segítségnyújtásra tervezett hely, ritka itt a moderátori jelenlét.

Tavirózsa, Dolphin, -kaktuszable- és 2 más kedveli ezt.
  7. gazda2431

gazda2431 Járnitanuló

Szia!
    Köszönöm a választ, de nem véletlenszerűen gyújtogatok. Alul a 3. és az 5. alakzatot választottam ki (az ezekhez tartozó lámpákat meg is gyújtottam) és így ennek megfelelően alul az alakzatokon meg is jelentek a pipák. És ha rámegyek valamelyik pipára a kettő közül, a kék körök is megjelennek a lámpák körül. De a beváltás gomb nem jelenik meg.

8. Othep

Olyan lámpásokat gyújtottál meg, melyekkel a 3. vagy az 5. ábrát kiválthatod.
    Válaszd ki az egyiket. Kattints rá alul.
    Akkor a pipa "megnő" és megjelenik a beváltás gomb.

Ezt minden alakzatnál meg kell csinálni.
    Egyszerre csak egy alakzatot tudunk teljesíteni.

9. béci781226

béci781226 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nekem is ugyanez a problémám, hogy kiválasztok egy alakzatot és amikor a hozzá tartozó lámpásra kattintok a szállításhoz, azonnal inaktívvá válik az alakzat alul. Így ezáltal ez nem teljesíthető.

10. Othep

Teljesíthető marad az alakzat.
    Add be a lámpásokhoz szükséges dolgokat, hisz lámpákból rakod ki az alakzatot.

Válassz ki egy alakzatot alul.
    Ha rákattintasz, segítő körök is megjelennek, hová kell beadni.
    Add be egyenként a lámpásokhoz a kért dolgokat.
    Ha kész, kattints alul az alakzatra ismét.
    Akkor annak ki kell emelkednie, és megnagyobbodik a pipa is.
    Megjelenik a Beváltás gomb.
    Megnyomod, az ajándékot megkapod, és a lámpák kialszanak.
    Választasz egy új alakzatot, és kezdődik minden előlről.
    Dolphin kolléga leírását is megadom, hátha az többet segít: https://board-hu.farmerama.com/thre...ebruár-eventcsevegő.24512/page-5#post-1371263 (kattints a linkre, hogy elolvashasd).

Javaslom, ha további gondod támad, legközelebb egy Segítségkérő topikot keress fel. Pl. ezt: https://board-hu.farmerama.com/threads/minden-egyéb-kérdés-ide.19464/
    Az eventcsevegők nem segítségnyújtásra tervezett helyek, ritka itt a moderátori jelenlét.

11. béci781226

béci781226 Utánpótlás-írogató

Kipróbáltam. Működik, csak korábban a segítő körök aktívak maradtak a szint teljesítéséig.

farmeres53 kedveli ezt.
  12. gazda2431

gazda2431 Járnitanuló

A 3. és az 5. alakzat teljesítve van, az ennek megfelelő lámpák égnek, a pipák is ott vannak, és ha rákattintok valamelyikre, megnő a pipa is, de a beváltás gomb nem jelenik meg!!! Ez a gond.

Utoljára szerkesztett: 4.2.24
  13. Othep

14. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halo!
    Már látom a fényt.. ;)
    Nagyon jó ez a játék. Még kapkodva is gyorsan megy a gyújtogatás. Végre énrám is figyelemmel voltak ***** :D

Moderátor által utoljára szerkesztve: 4.2.24
  15. Gyíkmobil

Gyíkmobil Fórum-zöldfülű

Végig megcsináltam az eventet, amikor a felhősort be akartam üzemelni , hiányzik a "Szentjánosbogarak vacsorája" kitehető. Teljesen kész van minden az eventben, nem tudom miért nincs meg. Már az összes kitehetőt beszedtem, de nincs közte sem. Köszönöm előre is a segítséget! Gyíkmobil ID 56008171

16. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Eventecske lerendezve:inlove::inlove::inlove:
    Megcsináltam pannik nélkül,nem volt kedvem bontogatni:p
    Kerülgettem őket mint a forró kását,mert elég nehéz volt azt beadni amit szerettem volna, a pipáknál is volt tipi-topi:D:D:D
    Aki kész annak gratula,aki még csinálja sok sikert a befejezéshez;)
    Felhő beüzemelve, piccoló : ej ráérünk arra még8)

17. MózesBotond

MózesBotond Fórum hercege

Szia!

A tegnapi írásom nem feltétlen neked szól, mint a megszólításból is kiderül. Sok bejegyzést láttam, ami arról szólt, hogy nem sikerül A-ról B-re jutni és megragadtam az alkalmat, mert a "megvilágosodás", mint vezérszó kapóra jött, hogy egy kis segítséget adjak a "sötétben" tévelygőknek.

inanna11, zsani_apja és Othep kedveli ezt.
  18. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Kollégám megtalálta neked a keresett dekort, a Házi kedvenc futtatóban találod, középtájon,alul.

maszilva, genka53, -kaktuszable- és 3 más kedveli ezt.
  19. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Szia! Nem az a baj hogy esetleg nem tudja mit kell csinálni, hanem nem engedi a mellette levőt elkezdeni !Nem világít az ábra amit épp csinálnál,minden beadás után kattintani kell hogy most melyik pötty is jön, ? Nálam legalább is így működött , de hála az egeknek már befejeztem!!!

20. Gyíkmobil

Gyíkmobil Fórum-zöldfülű

Nagyon szépen köszönöm! Ott pont nem néztem! Kész a felhősor! Köszönöm mégegyszer!

smoldering és juliannakoczkas kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.