Visszajelzés Szerelem városa - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Enike**, témanyitás ideje: 14.2.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszik az event? Kérjük értékeld!

Szavazás lezárva: 29.2.24.
  1. 1

25 szavazat
    6.5%
  2. 2

9 szavazat
    2.3%
  3. 3

9 szavazat
    2.3%
  4. 4

10 szavazat
    2.6%
  5. 5

43 szavazat
    11.2%
  6. 6

18 szavazat
    4.7%
  7. 7

29 szavazat
    7.6%
  8. 8

48 szavazat
    12.5%
  9. 9

37 szavazat
    9.7%
  10. 10

155 szavazat
    40.5%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

A szerelmesek napja alkalmából elkalauzolunk benneteket a Szerelem városába,
    ahol tenyésztésekkel tudtok haladni a feladatok elvégzése közben!

Következzék a Szerelem városa!

Az event kezdete várhatóan: 2024. február 15. (csütörtök) 14:00 óra

Az event vége várhatóan: 2024. február 20. (kedd) 22:00 óra

Event jellege: Tenyésztős, eventablakba beszállítós

A tenyésztések kategóriák szerint meghatározottak: emlősök, ízeltlábúak, hüllők.

Kellékek a tenyésztésekből:
    jelvények

Event elkezdéséhez szükséges feltételek: 21.szint a tenyésztés miatt, azonban az event maximális befejezéséhez az 58. farmos szint szükséges a teknős miatt.
    Bahamán szükséges az elefánt, az anakonda és a szitakötő megléte.

Az event nehézségi fokozata: Közepes/nehéz

Az event a hírek felületéről, az event óráról,
    valamint a Farmos termő területeken megjelenő eventbejáratból érhető el.

Kérünk mindenkit, hogy amíg nem jelezzük, hogy az event elkezdődött és minden rendben megy,
    ne arassatok a tenyésztelepen a kellékek miatt!

Javasoljuk továbbá, hogy az event teljesítését ne hagyjátok az utolsó pillanatokra,
    nehogy valami nem várt technikai problémátok legyen (pl. áramszünet, internetelérés probléma)
    és emiatt elvesszen az addig elvégzett munkátok.

Az event ismertetője >> ITT << olvasható.
    Az event panaszládája >> ITT << érhető el.

Kérdés, probléma esetén a segítségkérő topikokban lehet segítséget,
    tanácsot kérni, a probléma pontos leírásával, farmnév és User ID szám megadásával:
    Általános témák
    Technikai kérdések
    Kérdések és válaszok

Eventekhez segédlet >> ITT << található.

A bónuszlexikon >> ITT << olvasható.

Növények érési idejéről összefoglaló táblázat >> ITT << olvasható.

Földterületek hozamtáblázata >> ITT << olvasható.

Panasz esetén, a panaszkönyv áll rendelkezésre:

Panaszkönyv

A csevegőre is a fórum szabályzata vonatkozik.
    További tudnivalókat a fórum szabályairól itt olvashatóak:

Házirend

maszilva, ljanika6, PalMa és 11 más kedveli ezt.
  2. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

Ismét meghatározott kategóriák szerint tenyészthetünk a farmon, ezért érdemes az eventismertetőben is vázolt kategóriáknál pl. a hüllőre odafigyelni, nem keverendő a kétéltűekkel.

Event elkezdéséhez szükséges feltételek: 21.szint a tenyésztés miatt, azonban az event maximális befejezéséhez az 58. farmos szint szükséges a teknős miatt.
    Bahamán szükséges az elefánt, az anakonda és a szitakötő megléte.

Az ismertetőben is linkeltem az egyes tenyésztendő kategóriákat, a tenyésztés megkezdése előtt érdemes ellenőrizni, milyen állatok tartoznak az adott kategóriákba.

Emlősök kategória: (kattints a zöld szövegre a linkért)

Ízeltlábúak : (kattints a zöld szövegre a linkért)

Hüllők : (kattints a zöld szövegre a linkért)

Tenyésztésenként garantáltan 1 db jelvényt kapunk az adott kategória szerint. A meghatározottaktól eltérő kategóriából nem kapunk jelvényt. Kicsi eséllyel sem kapunk a másik két meghatározott kategóriából egyik tenyésztési kategóriánknál sem.

A beadandó alapállatok fajtája, valamint a beadandó tenyészállatok szintje is előre meghatározott, tehát most nem tetszőleges a beadás, mivel nem a pajtaérték számít.

Figyeljetek arra, hogy a Szállítás gomb mellett van egy Azonnali befejezés nevű kék színű gomb. Amennyiben ezt választjátok, az adott feladat adott szintjének befejezése történik meg, farmarany ellenében!
    Utólagosan nem visszavonható, így kérlek, nagyon fontoljátok meg a használatát.

Azok a játékosok, akik pl.nem érték még el a teknőst az 58.szinten, farmarannyal tudják kiváltani az érintett feladatokat.

Csakis ennek tudatában fogjatok hozzá az event teljesítéséhez.

Sok sikert, szép ugrásokat mindenkinek!

maszilva, ljanika6, PalMa és 13 más kedveli ezt.
  3. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

ljanika6, PalMa, hófehérke2002 és 10 más kedveli ezt.
  4. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Szokás szerint az event indulásával egyidejűleg startoló Baby Boom ideje alatt letenyésztem mindhárom eventezős farmomon a beadandó jelvényeket, utána szép kényelmesen beadogatom.
    Egy kis előnyt szereztem azzal, hogy a szexikuckót már bepakoltam az egy-tápos tenyésztés végén, így egy menettel kevesebbet kell most tenyészteni az eventhez.

A szerelem városa-
    tenyésztős event
    Ízeltlábúak EmlősökHüllők
    Eventkellékek110 db ízeltlábú jelvény 240 db emlős jelvény110 db hüllő jelvény
    Pajtából25 db pillangók5 Táborozó mosómedve7 db smaragd anakonda
    .7 db fecskefarkú lepke1 db Vámpír mosómedve10 db Agyagedény
    .10 db csillámpor10 db mosómedve maszk3 db Páncél-Jitsu teknős
    .35 db szitakötő5 db Jade elefánt10 db Gördeszka
    .3 db Gót pillangó1 db Asztalos elefánt.
    .10 db Pilótasapka10 db mogyoróvaj.

A nyeremények tetszetősek, két bónusz- és két Piccolo láda is szerezhető a felhőn kívül. :)
    Sikeres tenyésztéseket kívánok mindenkinek! :D:inlove:

5. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Hálás köszönet Neked a táblázatért! Nagyon jó így látni, mit kér a feladat, ami nekem nagy segítség, nem kell ki írogatni, vagy sorban keresgélni a szükséges állatokat. Lesz időm, szépen meg nézem, mi van, mi nincs, és ennek alapján pakolom a házikót. Szeretem a tenyésztést, mert hamar meg van, én is induláskor hamar le is gyártom a jelvényeket. Amit az ismertetőben látni, az event felületet, az megint csuda szép lett, mint mindig, nagy gratuláció a grafikusoknak! A végére biztos gyönyörű szép lesz !

maszilva, T_edit, barracuda117000 és 21 más kedveli ezt.
  6. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia!
    Igen, a grafikusok mindig toppon vannak. Szerintem a játékosok megtartása zömmel nekik köszönhető.
    Nézd csak, mit találtam:

Remélem mindnyájunk event ablaka ilyen lesz, mire végzünk. :D:inlove:

nsziszy, csobi, maszilva és 34 más kedveli ezt.
  7. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Sziasztok!

Amikor már teljesen kész van az event:

:inlove::inlove::inlove::inlove:

aida2330, maszilva, fryczyland és 40 más kedveli ezt.
  8. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Jajjjjjj, de szép! Mondtam én, hogy csodaszép lesz! Köszönöm, hogy hoztátok ezt a két mesés videót! Nekem is az a meglátásom, hogy sokan azért maradtak még a játékban, mert annyira szép a grafikája. Mindig is szép volt. Aztán, amikor meg kaptam az új gépemet, most karácsonyra, amint be üzemeltem, a farmra jöttem először, természetesen. Brutál jó a gép, és FULL HD-s. Egész délután itt nézegettem a farmot, a kincseket, mindent, ami van, mert teljesen másképpen láttam. A színek, a mozgás, bámulatos volt. Még most is fedezek fel rajta új szépségeket, és ez minden nap öröm. A tenyésztős eventekben imádom, mikor mennek körbe a kis motorok, kiskocsik. Az biztos, hogy ilyen szép játék nincs több! Most fel mérem a készletemet, aztán be pakolom a házikókat. Nagyon várom, hogy építhessem ezt a csoda szép várost!

aida2330, csobi, maszilva és 23 más kedveli ezt.
  9. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia!
    Igényes event kigyűjtést hoztál :)köszönet érte...

T_edit, bactriaanus, ~cicus~ és 19 más kedveli ezt.
  10. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Áthoztalak!
    Javaslom tegyél próbát a piacos topikban, lehet a piacodon van valakinek elfekvőbe.
    :)

11. pecástündér

pecástündér Fórumszaki

Egyetlen szavadba kerülne, hogy legyen vámpír mosómedve a piacodon:)

12. farmerSS

farmerSS Fórumgróf

Szia

Soha nem foglalkoztam eddig a beadandó tenyészállatokkal/állatokkal egy-egy event kapcsán, de amióta a kicsimet elkezdtem feltornázni, perpill. 234/599-es szinten van, bizony próbára tesznek itt az eventek.
    Először csak a szükséges sztáppal foglalkoztam, aztán néztem meg alaposabban Genka kigyűjtését, és bizony kerekre tágultak a szemeim, amikor láttam az asztalos elefántot, a 3 páncél teknőst, vagy a vámpír mosómedvét.
    Így már itt tuti ki kell várni az 1 tápos akciót, ami remélem, hogy beköszön a hétvégén, mert lesz meló a hiányzók kitenyésztésével.
    A piacon még csak mutatóban sincs se színes teknős, se színes mosómedve.
    Viszont jók a nyeremények, így semmi se drága alapon: hajrá !

-gyöngy-581, bactriaanus, vihence és 6 más kedveli ezt.
  13. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum biztosa

Sziasztok,
    Segítsetek kérlek... az egyik kérdésem, hogy honnan lehet megtudni, hányas piacon vagyok, a másik pedig, tenyésszek most mosómedvét, hátha lesz egy vámpírosom?
    Köszönöm, ha válaszoltok

14. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum hercege

Akkor most már kiváltom a mosómedve és az elefánt tenyésztést :):):)

genka53, Sali~*.* és Swartsch kedveli ezt.
  15. Supernagyi50

Supernagyi50 Aktív író

Sziasztok! Kérem, hogy segítsetek, a pilótasapkát hol találom, hogy lehet előállítani? Köszönöm!
    Supernagyi50

Sali~*.* kedveli ezt.
  16. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Itt Pilóta sapka a segítség.:)

bactriaanus, vihence, Swartsch és 5 más kedveli ezt.
  17. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Fórum császára

Szia!
    Ugyan a szitakötő nem tenyészthető még, de a terményese a pilótasapka. A városban, a műhelyben tudsz pilóta sapkagyárat
    építeni.

bactriaanus, vihence, aida2330 és 8 más kedveli ezt.
  18. szzsuzsika

szzsuzsika Utánpótlás-írogató

Valamit nem értek. Mi az, hogy előre bepakolom a tenyésztendő állatokat? ha berakom, a tenyésztés rögtön indul. Nem így van?

19. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórum admirálisa

Szia !
    Itt tudod megnézni a piacot.
    https://board-hu.farmerama.com/thre...demes-venni-eladni.17364/page-14#post-1370103
    Ha szeretnéd csinálni az eventet, akkor bizony tenyésztened kell mosómedvét, a vámpíros reményében.

bactriaanus, Zsuzsikan, vihence és 5 más kedveli ezt.
  20. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Előre bepakolom: általában egy tápos tenyésztésnél indítjuk így a tenyésztést. Ezáltal szupertápot tudunk spórolni.
    Az igaz, hogy a tenyésztés a bepakolás után rögtön indul. Azonban, ha jelez a tenyész terep, hogy beszedésre kész a tenyésztés,
    /cumi/ akkor már csak rajtam múlik mikor szedem le. Jelen esetben az event indulásának jelzése után. Ezzel időt spórolok meg.

maszilva, Kuzdern, bactriaanus és 10 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.