Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. macskacicu

macskacicu Járnitanuló

Telecom-os a telefon,amiről az sms-t küldtem volna. A beírt telefonszám és a BIG utáni számok után a küldés gombnál tájékoztat, hogy leveszi a pénzt a számláról, majd kijön a sikertelen megjegyzés. Nem egy farmról próbálkoztam. phpmaster ID 28125698 , macskacicu ID 52539330 A Pénzt a számláról nem vette le, mintha semmi se történt volna

2. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia Nyuszkoful!
    Azt sem játékos nem tudja megváltoztatni, sem mi itt a fórumon nem tudjuk megoldani, mivel ez GEO IP probléma.
    Kérlek írj a játék supportjára, (nem a payment-re) ők megvizsgálják a lehetőségeket.
    A supportot vagy a fönti képen látható support feliratra kattintva, vagy a játék beállításoknál tudod elérni:
    A lenyíló ablakban válaszd az Általános kérdések sort.
    Részletesen írd meg miről van szó, mit szeretnél, mi a problémád, mi volt az előzmény stb., minimum 140 karakterben.
    A supporttól e-mailben kapsz választ, ezért azt az e-mail címet add meg, amin olvasni tudod a válaszát.
    A supportról itt tudsz bővebben olvasni:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-support.6729/
    A vonatkozó Adatvédelmi előírások értelmében, a levéltitok megsértésének elkerülésére, kérlek ezt követően ne írj erről a fórumon.
    Türelmedet kérjük, a probléma megoldása több időbe is beletelhet, attól függően, hogy mennyi intézni való jön össze időközben.

3. Nyuszkoful

Nyuszkoful Utánpótlás-írogató

ID: 1635614
    Nyuszkoful
    Most Magyarországon vagyok
    Képkivágás.PNG Képkivágás.PNG

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  4. Nyuszkoful

Nyuszkoful Utánpótlás-írogató

Rendben, köszönöm szépen a segítséget!:)

5. Havasi_Gyopár

Szia!
    Köszönöm a képet, kétségtelenül az GEO IP-vel van a probléma.
    A supportra küldendő írásodba ezt a képet is tedd be, kérlek.

Kuzdern kedveli ezt.
  6. pankotaiildiko

pankotaiildiko Járnitanuló

azt szeretném megkérdezni, hogy a FA csúszka nem jó? 2x próbálkoztam, de nem kapok egy darab FA sem.
    pankotaiildiko
    30986789

7. Havasi_Gyopár

Szia!
    Köszönjük a válaszodat, utánanézünk, hogy mi a helyzet.
    Amint megtudunk valamit, azonnal jelezzük.

8. Havasi_Gyopár

Szia!
    Sajnos ezt az FA vásárlási módot még nem sikerült javítania a központnak.
    Amíg ez megtörténik, a csomagok vásárlásával kell beérnünk, melynél a legkisebb egység 50 FA-s, amely tetszés szerint többszörözhető akár.

9. pankotaiildiko

pankotaiildiko Járnitanuló

Köszönöm a válaszodat!

10. Havasi_Gyopár

Szia!
    Sajnos rossz hírem van: a Telecom szolgáltatónál nem lehetséges a továbbiakban SMS-sel vásárolni.
    Erről itt olvashatod a vonatkozó közleményt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/sms-fizetés-telekom.21142/

11. Vyca-cica

Vyca-cica Fórum hercege

Sziasztok!
    Nekem egy kis problémám merült fel ládabontogatás közben.
    Eddig minden ládabontás után a kibontott láda eltűnt a raktáramból ehhez képest most:
    Ládabontás után nem eltűnik hanem kinullázódik. Ki kell lépnem hogy eltűnjön, valamint azt is észrevettem hogy mikor beírom a szűrőbe hogy "lád" nem mindent hoz fel van amikor egyet sem, holott van bontani való ládám.
    Köszönöm a segítséget.

12. bündihugi

bündihugi Fórumprofi

Sziasztok! Most pörgettem partyt 95db van és most plusz kettőt pörgettem,de nem írja hozzá,hogy 97 legyen!!! nagyon bosszantó,kiléptem beléptem semmi,frissítettem semmi!!! Tegnap írtam a panaszkönyvbe,szerintük minden oké,de már csak tudok számolni!!! Nem veszek pénzért partyt..... ID :7998026 bündihugi Légyszi nézzetek utána köszönöm. Tegnap is így -2,mivel nemkaptam jóváírást,pedig most partys event is van.

13. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

A probléma az, hogy nem tudod, mennyi pörgetésed volt előtte! Csak utána néztél rá és az már késő.
    Az utolsó pörgetésed előtt 94 pörgetési lehetőséged volt. Egyet elhasználtál, kaptál kettőt, így a party jegyek száma 95-re változott. Tehát megkaptad a nyereményedet!!!

14. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Bizonyára észrevetted, hogy ládabontás során már nem ugrik mindig az elejére. Ez volt a korábban meglévő probléma, ami a nullás verzióval került kiküszöbölésre.
    Nem kell kilépned ahhoz, hogy a nullás láda mennyiség eltűnjön. Elég egyet jobbra vagy balra lapoznod. Ha egy oldalon minden láda nulla már, lapoznod kell a többi láda irányába - ezzel a nullás ládák már el is tűntek.

Vyca-cica kedveli ezt.
  15. bündihugi

bündihugi Fórumprofi

Köszi a válaszodat,de azért nem vagyok h.... és tudok számolni 95+2 = 97 de itt csak nálatok 95...... direkt nem pörgettem utána ,hogy a listán utána tudjatok nézni.

16. Vyca-cica

Vyca-cica Fórum hercege

Nagyon köszi!
    Szép napot!
    :)

17. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A pörgetésnél az animáció egy felesleges sallang. Az eredmény abban a pillanatban eldől, amikor kattintasz. Ha pörgetést nyersz, az is jóváíródik ebben a pillanatban. Mire Te a képernyőn látod, hogy party-t nyertél, már 3-4 másodperce megtörtént a jóváírás. Amióta az első panaszok megjelentek, figyelem magamnál; ha party-t fogok nyerni, akkor a számláló a kattintás pillanatában nem eggyel csökken, hanem eggyel nő.
    Valójában pörgetés előtt kell megnézned, mennyi pörgetésed van, és ahhoz képest figyelni a növekményt.

Kuzdern és Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  18. Borosgazda

Borosgazda Haladó

Sziasztok! Az a gondom, hogy nem tudok FA-t venni a bankban nem enged belépni ahová a kártyaszámot kell beírni.
    Borosgazda
    ID:1468438

19. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Bizonyára van lehetőséged egy másik böngészőt használva megtekinti, hogy a vásárláshoz a banki oldal megnyílik-e ott.

Kérlek, lépj ki a játékból, csukd be a használt böngészőt, takarítsd ki a gyorsítótárat, az elhasznált sütiket.

Ezt követően a használatos böngésződből lépj a farmra, majd kezdeményezd a vásárlást. Mi a tapasztalatod, jelezd itt számunkra.

Ha egy másik böngészőt tudsz használni, akkor annak segítségével lépj a játékba, kezdeményezd a vásárlást.

Vélhetően sikerrel jársz majd az egyik módszert használva.

Néha egy ilyen egyszerű változtatás is vezethet sikerre.

20. *ywy*

*ywy* Utánpótlás-írogató

Szia! Nem tudok belépni a játékba! Megnéznétek mi lehet a baj?
    *ywy* ID 2294324
    Előre is köszönöm!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.