Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. TOPI41

TOPI41 Kivételes tehetség

v
    Válaszod nagyon szépen köszönöm

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  2. csipetke01

csipetke01 Aktív író

Mobilról hívtam az emeltdíjast,eddig nem is volt semmi gond, néhány perc alatt megoldottam a dolgot.A telefonszám már benne volt a mobilomban,tehát többször hívtam ezt a számot,de most valamiért nem sikerült.Megpróbálom másik készülékről,mindenesetre köszi a választ![/QUOTE]

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  3. csipetke01

csipetke01 Aktív író

Bocsi,hogy ismét zaklatlak.Megpróbáltam egy másik számról a hívást,de arról sem lehet hívni.Az automata azt mondja,hogy "A hívott számon előfizető,illetve szolgáltatás nem kapcsolható". Ha más is jelzi ezt a problémát,akkor nézzetek utána légyszí. Köszönöm

4. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia!
    Köszi a jelzést. Mástól nem jött ilyen hibajelentés, ettől függetlenül megírjuk a központba.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  5. veronika011355

veronika011355 Aktív író

T. Modik, kerdesem lenne. Mikor nyilik meg az elsö felhö? Mar beadtam az öt zsetont es gyöngyöm is van a kivaltasra, de sajnos a lakat meg fenn van.
    Elöre is köszönöm
    veronika011355 ID 33969212

6. Havasi_Gyopár

Szia!
    Az első felhő akkor válik elérhetővé, ha az összes mellette levő buborékot kinyitottuk.
    A jelenlegi eventhez a 10-7-5-4-2-1 buborékokat nyitottuk. Ehhez kapcsolódik a 3. számmal jelölt helyen levő felhő, de azt csak akkor kapjuk meg, ha a 8. és 6. buborékot is felfedjük.

7. Havasi_Gyopár

Szia!
    Megkaptuk a hivatalos választ.
    A közeli jövőben lesz változás ebben a rendelési formában.
    Addig legyen kedves mindenki, aki érintett lenne a vásárlásban, válasszon más formát.
    Ez a fizetési forma jelenleg is fel van függesztve.
    Sajnálom, ennyit tudtunk ez ügyben kideríteni, úgyhogy nincs értelme ezután most azzal kísérletezni, hogy másik telefonról stb..
    Próbálj meg a többi fizetési mód közül választani, vagy a családtól segítséget kérni a többi fizetési mód alkalmazásának segítésében.

Kuzdern és -ágianyu33- kedveli ezt.
  8. veronika011355

veronika011355 Aktív író

Köszönöm szepen.

Kuzdern és semmirevaló kedveli ezt.
  9. semmirevaló

semmirevaló Fórum nagymestere

Sziasztok! A gonosz vizek a pecázás részben minden buborékot meg nyitottam de a utolsót nem engedi (felhősor) meg nyitni pedig meg van a feltétel (5 db.) gyöngy. Mi lehet a probléma? Köszönöm a választ!

10. -kata1939-

-kata1939- Fórumszaki

-kata1939-vagyok.ID.44223616. Pápaszemes makit hol tudok venni? kérek szépen a Módiktól választ. Előre is köszönöm.

11. melcsi67

melcsi67 Haladó

Sziasztok! A kísérteties időutazás felhőjét a hozzátartozó 3 elemmel kiváltottam,de azt írja,nincsenek ezek a dekorok a táramban.Mi a teendő? Köszönöm,Melcsi (1253416)

12. JövendölőMáriusz

JövendölőMáriusz Fórum félistene

Szia!
    Amennyiben sikerült az eventben mind a három épületet felépítened, akkor megkaptad a dekorokhoz tartozó fejlesztéseket is.(függönyök).
    Tehát a teendőd a következő:
    Kirakod a kiváltott dekorokat szabad területre és a függönyökkel felfejleszted őket. Ezek után, a már felfejlesztett dekorok felrakhatóak a felhőre.

Havasi_Gyopár és melcsi67 kedveli ezt.
  13. Gabika0809

Gabika0809 Fórum-zöldfülű

Sziasztok. A farmexpresszen nem érkezett meg a titokzatos tenyészet.
    Néztem az ólaknál nincs sehol :(

14. JövendölőMáriusz

JövendölőMáriusz Fórum félistene

Szia!
    Két fajta rakományt lehet az expresszen indítani (farmos és bahamás).
    Kérlek nézd meg a farmon és a bahamán is, az ólas menüdben.

Kuzdern és dusmáta53 kedveli ezt.
  15. .Shinari.

.Shinari. Haladó

sziasztok.Ma reggel, sem tableten, sem telefonon nem tudtam belépni,olyan lassú lett a játék.Tegnap még simán ment.Mi történt?Az egyik farmomra nagy nehezen belépett de kb 15 perc volt mire learattam,azt is a puffin böngészőből,mert a googli elakad a kezdőképernyőn

16. melcsi67

melcsi67 Haladó

Nagyon s
    Nagyon szépen köszönöm a segítséget!!Szép hétvégét kívánok!Melcsi

17. dusmáta53

dusmáta53 Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! Sajnos én sem kaptam meg a rakományt egyik farmomon sem dusmáta53

Sziasztok ! Sajnos én sem kaptam meg a rakományt egyik farmomon sem dusmáta53

Moderátor által utoljára szerkesztve: 16.10.21
  18. ChocoBounty

ChocoBounty Fórum félistene

Szia!

Az első felhősor a 3. számú buborékban található meg.
    A 3. számú buborék feloldásához szükséges az 5. és 6. számú buborék feloldása is. A 6. számú buborékot majd a jövőhét folyamán kezdődő Teliholdas karakteres event alkalmával megszerezhető Démonzsetonnal adódik majd lehetőségünk feloldani.

-ágianyu33- és semmirevaló kedveli ezt.
  19. semmirevaló

semmirevaló Fórum nagymestere

Köszönöm szépen a válaszodat!

ChocoBounty kedveli ezt.
  20. ChocoBounty

ChocoBounty Fórum félistene

Szia!
    A Pápaszemes maki egy új állat, a "Zambézi" talányos tiki-tenyészettel érkezett:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/zambézi-talányos-tiki-tenyészet-állandó-gazdaköri-küldetéssel-2021-október.21660/

Jelenleg, a Pápaszemes maki kizárólag a "Zambézi" talányos tiki-tenyészetből fejlődhet ki.

Pápaszemesmaki-lak
    Gazdaboltban NEM megvehető.
    Szükséges szint: 3. baha szint
    Tárgy mérete: 2x2
    Kép
    Név
    Tulajdonságok
    Építőanyag
    Játékba került
    Megjegyzés
    Pápaszemesmaki-lak​
    Termény: 1 pápaszemes maki
    Érési idő: 12:00 óra
    Tapasztalatpont: 80 BTP
    Trágya mennyisége: 3 db​
    -​
    2021. októberében
    a "Zambézi"
    talányos tiki-tenyészetben​
    -​

Pápaszemes maki állatot vásárolhatsz a piacon, amennyiben majd a játékosok raknak ki ajánlatokat a piacra.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.