Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. jazmin15

jazmin15 Junior szaki

Nem tudom, hogy itt kaphatok-e segitséget. Megváltozott a kártyaszámom és véletlenül kitöröltem az egész vásárlási számom. Biztonsági kód kér 3 szájegyet ezt honnan tudok kérni. Köszönöm a segítséget

2. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Szia. A bankkártyád hátoldalán található a 3 jegyű számkód

stb_farmer kedveli ezt.
  3. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Ha megváltozott a kártyaszámod, ahhoz előbb a régit a játék felületén ki kell törölni.
    Banki ablakban az állapot és felmondás kapcsoló segítségével a kuka ikont válaszd ki. Töröld az adataidat.
    Majd lépj ki a bankból és a játékból is.
    Ekkor érzékeli a "rendszer" a változást, amit kezdeményeztél.

A játékba visszalépve indíts egy új vásárlási folyamatot.
    A megadott lépésekkel, melyek a kártyához is rendeltek a Te és a bankod által meghatározott feltételek mellett rögzítheted a fizetési adatokat.

Ha nem boldogulsz, akkor a saját banki segítséget - bankod ügyfélszolgáltatásánál - kérheted a rendezéshez, a lépések megtételéhez.

4. Judy1618

Judy1618 Utánpótlás-írogató

Sziasztok.Honnan tudom,hogy kb mióta játszom a játékot?Mert régen volt besorolás az ID alapján és körülbelül lehetett tudni,de nem most nem találom.Sajnos a citromail meg szűnik,és az istennek nem tudom meg változtatni az új email címre,mert először a régire küld ki egy meg erősítő emailt,amit 2 napja próbálok,és nem kapom meg.

5. mamarygen

Szia!

A fórum központ részlegében van egy fontos javaslat:

Ezen a linken találsz segítséget a problémás ügyed megoldásához.
    Kérlek, olvasd át, majd szedd össze az adatokat, melyeket továbbítanod kell a megoldás érdekében:
    ITT olvashatod a tanácsot Kazimir Community Team - vezetőnktől.

A másik kérdésedhez van egy kalkulációs segédlet, ami nagy valószínűséggel segíthet a játékod kezdetének megállapításában:
    Mikor regisztráltam a farmomat? - link: https://board-hu.farmerama.com/threads/mikor-regisztr%C3%A1ltam-a-farmomat.14485/

^^Ayumi^^, stb_farmer és Judy1618 kedveli ezt.
  6. 180867

180867 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    180867 ID20806906 az Alpesi játékrészen,2023.04.10.-dike óta nem tudok begyűjteni semmit.A begyűjtés nem zöld,hanem színtelen.Illetve már meggyfát is ültethetnék,de nem engedi.Elrontottam valamit?Köszönöm a segítséget!

7. Grunka-gazda

Grunka-gazda Utánpótlás-írogató

Sziasztok !A felhővel kapcsolatban hol találok leírást ? A kedvenc sorok ,hogy működik ? Köszönöm a választ !

8. stb_farmer

stb_farmer Rutinos

Szia! Nézd meg a tárolóidat, nincsenek-e tele - ez szokta leginkább a problémát okozni

ITT olvashatsz a felhőkről, vagyis az Égig érő paszulyról :)

Kuzdern kedveli ezt.
  9. M.Ambrus

M.Ambrus Utánpótlás-írogató

Segítséget szeretnék kérni az Alpesi játékrésszel kapcsolatban. A 6. szinten vagyok, van három darab Bölcsesség jelvényem. Nem tudom kiváltani a következő területet (I/1), pedig ha ráviszem a kurzort az alvó bagolyra, azt írja ki, hogy feloldásra kész, minden megvan, hogy feloldd a földterületet, de nincs hová kattintani.
    M.Ambrus
    ID: 28950543
    Köszönöm a segítséget!

10. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Kattogd körbe azt a fűcsomót a bagoly körül és előbb-utóbb sikerülnie kell. Sokunknak sokadjára sikerült csak.

Sali~*.*.*, Kuzdern és stb_farmer kedveli ezt.
  11. mamarygen

Szia!

Az ellenőrzés során nem láttam már begyűjtési problémát a farmodon. Begyűjteni a kihelyezett fák megérett szakaszokat követő gyümölcseit tudjuk. Majd ha a fa "élete" lejár, akkor töröljük a földről. Kapunk kellékeket, melyek használhatók a következő elemek előállításához hogy újabb fáink legyenek.

A meggyfával kapcsolatos észrevételedről:
    szürke a kis nyilas ikon a fa jelzésénél, mert hiányzik a feloldás a bölcsesség ösvényén az adott fa csoportjában, amihez gyártanod kell még Arborista jelvényt 1. szintűt.
    180867 ácsműhely.png

Ehhez a jelvényhez sok gyümölcsre van szükség. Tehát még gyűjts termést mindenképpen.

180867.png az alsó, egyedülálló körhöz kötődik a meggyfa feloldása, ha azt teljesíted majd, erőteljesebb színt kap a kör ikonja. (A súgó ábrasor segíthet a folyamatban, a színek jelzésében, annak magyaráz
    Itt látod, hogy nincs még meg a perjel előtti számérték, azt neked kell előállítani. Egy csillagos az 1. szintű Arborista jelvény, az még nincs meg.

180867 bölcsesség ösvénye - gyártói jelvény.png ehhez a + jeles kapcsolóhoz kell majd egyszerre leadnod a megfelelő mennyiségű gyümölcsöt, ha azokat összevárod a leadáshoz, elkészülsz a gyűjtésükkel.
    Az előállítás kapcsoló színes lesz így, vagyis jóváhagyhatod a gyártását a jelvénynek.

Ha megvan az Arborista jelvény 1. szintű építési terve, akkor váltsd át a Feloldás fület, és a cseresznyefák csoport meggyfa elemének körikonja befogadja a jelvényt, amivel színes lesz az első rúna jele. Így már valóban lehet majd meggyfát előállítani az ácsműhelyben folyamatosan, ha a kellékek is rendelkezésre állnak számodra.

Nem a farmos munkához hasonlító ez a folyamat, mert kissé logisztikázni kell, fel kell fűzni a feladatokat, hogyan milyen lépésekkel lehet eljutni a célunkhoz. Időben lehet pörgős, de lehet lassabb is. Minden a gazda idejétől függ.

Valamennyien tanultuk ezeket a lépéseket, felfedeztük, hogyan következnek, mit célszerű termelni, hogyan kell taktikázni a megoldás érdekében.

Kitartó munkát, eredményes gyűjtögetést kívánunk! Sikerrel jársz, abban biztos vagyok!

stb_farmer kedveli ezt.
  12. mamarygen

A felhő leírása: Égig érő paszuly ismertetője

A paszulypatrónus használatával, annak leírásánál olvashatjuk a kedvencek kiválasztásához a javaslatokat. (több hozzászólás egymás után taglalja az információkat 5. - 6. - 7. - 8. poszt)
    • Kombájn (Munkások)
      • Aratógép
      • Vetőgép
      • Állatgondozó
      • Építőmester
      • Paszulypatrónus
      • Tenyésztőrobot
      • Kuponok

Kedvencnek jelölés.

Egyes felhőinket elhelyezhetjük a Kedvencek menüpontban, az alábbi képen látható kis zászlócskára kattintva:

Figyelem!

A Kedvencekben elhelyezett felhők abban a részlegben egy csokorban arathatók,
    de ha olyan kategóriát aratunk amiben van már kiválasztott kedvenc, az is learatódik, mert a kijelöléssel a felhő a fő kategóriájából nem kerül ki!

stb_farmer kedveli ezt.
  13. M.Ambrus

M.Ambrus Utánpótlás-írogató

Nagyon köszönöm, kattogtatva sikerült! :D

Sali~*.* és Othep kedveli ezt.
  14. -kata1939-

-kata1939- Fórumszaki

-kata1939-vagyok. Szeretném megtudni, a pilóta sapkát hogyan tudom megszerezni. Kérek szépen választ.

-kata1939- vagyok. megtaláltam a pilóta sapkát.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 14.4.23
  15. ptzsombi

ptzsombi Járnitanuló

Szia!

2023. április 12-től lehet építeni a városban a műhelyben barkácscuccokért cserében:

Új terményes ól

Pilótasapkagyár
    Elérhető: A városban a Műhelyben megépíthető, ha a Maja szentélyben a 9. kamrában a szitakötő-tó szobra kiváltott.
    Megépítéséhez szükséges 1000 szög, 70 kalapács, 30 ásó, 9 ventilátor, 5 db tollgyűjtő robotkéz
    Érési idő: 16:00 óra
    Termény: 1 db Pilóta sapka [​IMG]
    Tapasztalatpont: 500 TP
    Trágya mennyisége: 4 db
    Kihelyezhetősége: Bahama ültetvény, Esőerdő, Zuhatagok szigete
    Etetéséhez szükséges: 1 db szitakötőtáp + 1 db szitakötő
    Tárgy mérete: 2x2
    Pajtaértéke: 17.396

16. -mamazsu-

-mamazsu- Junior szaki

Üdv gazdák. Ma beszerettem volna lépni a farmjaimmal a kliensbe 1 farmmal sikerült a másodikkal amikor belépnék összerántja az egészet és kiléptet már a 3-kal meg se próbáltam. cc tisztítottam a gépet klienset letöltöttem újból. Segítsetek Köszönöm

17. mamarygen

Szia!

Letörölted a régi kliens "minden fellelhető részét"? Azelőtt, hogy újra töltötted?
    Letöltési mappából, a programokból, alkalmazásokból és a lomtárból is?

Kérlek, ennek nézz utána.

Ha nem tudsz ezeket megoldva a klienssel játszani, akkor marad a web-böngészős felület számodra.

Azok a játékosok, akik hozzád hasonló problémával írtak, az új telepítéssel játszhatóvá tették az alkalmazást.

18. -mamazsu-

-mamazsu- Junior szaki

Sajnos nem, de megcsinálom HA tudom Köszönöm a segítséget.

Sikerült ! :)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 14.4.23
    mamarygen kedveli ezt.
  19. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Remélem jó helyre irok. Szeretném megkérdezni, hogy a csereberénél, miért nem lehet cserélni a következőket: Pimasz totem, Tavaszi virgonckodás, Neon macska, Röfusz, Papírrepcsik. Ezekből három külön adottságokkal rendelkezik ezért feltételezem, hogy azért nem lehet. De a Tavaszi virgonckodásnak és a Papírrepcsiknek semmiféle más tulajdonságuk nincs és azokat sem tudom cserélni. Lehetséges, hogy a farmszint miatt? Ezt a kettőt 136. szinten lévő farmról akartam cserélni. Kérdezném hogy miért nem lehet ezeket cserélni? Már rengeteg helyet átnéztem de nem találtam választ.

Utoljára szerkesztett: 14.4.23
  20. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    A két dekor, ami után érdeklődsz, mind a kettő Rackó ajándéka volt.
    Tavaszi virgonckodás: 2020-ból
    Papírrepcsik: 2021-böl
    A Rackós dekorok sohasem voltak küldhetők-cserélhetők!

stb_farmer és Kuzdern kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.