Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -kaktuszable-

-kaktuszable- Fórum nagymestere

Sziasztok !! Sajnos nem találom a Tavasz ünneplő szuvenírt, tudnátok nekem segíteni, hogy hova bujdoshatott el ??? Remélem csak nem találom, mert ha nincs meg, oda a felhőm :( ID számom 25089814 , farmom neve -kaktuszable- Nagyon szépen köszönöm, ha jut rám időtök :)

2. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Egyik sem. Hiba, majd kiveszik.

bherczeg és Othep kedveli ezt.
  3. -SziliLala-

-SziliLala- Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni,mert nem találom a pihenős szuvenírt, kiegyensúlyozott táplálkozást,virágzás szuvenírt. -SziliLala- ID:24733001

Köszönöm szépen!

4. dundika71

dundika71 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Nem találom a Calavera szuvenírt :( szeretném a segítségeteket kérni a megtalálásában :)
    ID: 34036773 Gazda: dundika71

Köszönöm szépen előre is!

5. -kaktuszable-

Sziasztok !! Sajnos nem találom a Tavasz ünneplő szuvenírt, tudnátok nekem segíteni, hogy hova bujdoshatott el ??? Remélem csak nem találom, mert ha nincs meg, oda a felhőm :( ID számom 25089814 , farmom neve -kaktuszable- Nagyon szépen köszönöm, ha jut rám időtök :)

6. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Már kérdezted egyszer ezt ma.
    Vettem az adást, de nincs ellenőrzésre jogosult kolléga szolgálatban, ezért nem tudok még mit írni.
    Türelmedet kérem. :)
    A Minden egyéb kérdésben fogunk majd válaszolni, mert ott kérdeztél először.

7. -kaktuszable-

Köszönöm szépen !! Nem türelmetlenkedni akartam, csak ezt a fórumot később találtam meg, a másikat meg elfelejtettem törölni, bocsánat !! Nekem a holnap is jó lesz, a segítségért pedig köszönet.

Kuzdern kedveli ezt.
  8. Othep

Szia.

Nem vettem én ezt türelmetlenkedésnek, dehogy is... :)
    Kevesen vagyunk már sajnos, és nem mennek a dolgok olyan gyorsan, mint régen.
    Csak ezt akartam jelezni. :)

soresne, -kaktuszable-, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  9. Othep

Szia.

Minden rendben. :)
    A dekort a Világítótorony területén megtalálod.

-kaktuszable- és -ágianyu33- kedveli ezt.
  10. Othep

Szia.

Kollégám ellenőrzése alapján sajnos a dekort nem szerezted meg.
    A 24. szintig jutottál ebben a szezonban, a calavera szuvenír pedig a 39. szint nyereménye volt.

Kuzdern kedveli ezt.
  11. Othep

Szia.

Kollégám ellenőrzése alapján a Pihenős szuvenírt sajnos nem szerezted meg.
    A 36. szintig jutottál, a Pihenős szuvenír pedig a 39. szint nyereménye volt.

Sajnos a másik két dekort sem szerezted meg.
    A Virágzás szuvenír szezonjában a 35. szintig jutottál a szuvenír a 39. szint nyereménye volt.

A kiegyensúlyozott táplálkozás dekor a Gergő szülinapja event nyereménye volt.
    Megszerzésével megpróbálkozhatsz Cserenapon.

stb_farmer kedveli ezt.
  12. Balatonmáriafürdő

Balatonmáriafürdő Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni, mert nem találom a Favágó szuvenírt. Gazda:Balatonmáriafürdő ID: 56197100

Köszönöm szépen!

13. EpresAnni15

EpresAnni15 Törekvő

Sziasztok,szép napot ! A Gyümölcs ill. Álomország szuveníreimet keresem. Ha tudnátok segíteni a megtalálásukban,nagyon örülnék ! :) ID :24 33 520

14. terrdora

terrdora Fórum ismerője

Tisztelt Moderátorok!
    Nagyon érdekelne, szeretném megtudni, hogy ezen játék oldala mikor lesz használhatóan gyors, azaz a játék mikor fog normálisan betöltődni, és gyorsan. Jelenleg az első indítás során az oldal fele ha bejön, de a számláló elszámolgat pár percet is. Jelenlegi játékba lépés ( Repülős rész ) további 1 perc vagy több. Gondolják ez egy normálisan működő oldal? Sajnos nem.
    Az olyan fals mondások, hogy cookik törlése, a böngésző, a Windows frissítése... sorolhatnám eddig sem volt akadálya bármi más oldal megnyitásához, csak ezen játék oldalán. Szeretném használni normálisan a játék felületét , de nem lehet.
    Jelezném az olyan link hogy panaszkönyv, a kezdő oldalra mutat, oda nem tudtam ezen gondokat beírni.
    Tisztelettel egy játékos, aki kínlódik az oldalukkal.

15. Othep

Szia.

Sajnos nem tudok segíteni.
    Helyes link a Panaszkönyvhöz: https://board-hu.farmerama.com/threads/panaszkönyv.15520/
    (Ellenőriztem!)

-ágianyu33- kedveli ezt.
  16. terrdora

terrdora Fórum ismerője

17. Othep

-ágianyu33- kedveli ezt.
  18. Othep

Szia.

Kollégám ellenőrzése alapján sajnos nem szerezted meg.
    Ebben a szezonban a 23. szintig jutott, a szuvenír a 39. szint nyereménye volt.

Sali~*.* kedveli ezt.
  19. Othep

Szia.

Kollégám ellenőrzése alapján az Álomország szuvenír a Világítótorony területén van, a Gyümölcs szuvenír ugyancsak itt felkutatható.

Sali~*.* kedveli ezt.
  20. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Segitseget szeretnek kerni,a Gyoparvölgyben nem mutatja a haladasi vonalat, mar 4-5 napja.Mit tudnek csinalni?
    ki-be lepes es virus ellenörzes volt.
    koko.54 ID:17504525

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.