Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. gréta201105

gréta201105 Fórumszaki

sziasztok müködik egyáltalán kompenzációs csomag amit 2023.12.13-án 22.00óráig átvehető

2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    nem lehet, hogy már átvetted, december 7-én délelőtt jelent meg a Hírek felületén. Aki átvette már, annak nincs ott már.
    Ha hozol farm nevet és Farm ID-t, szívesen ellenőrzöm :)

3. -tinela-

-tinela- Fórum-zöldfülű

A farm nevem -tinela- ID15686394
    A kompenzációs csomag nem kaptam.

4. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján a múlt héten megjelent kompenzációs csomagot 2023-12-07 14:20:49-kor vetted át, a csomag tartalma jóváírásra került farmodon.
    Minden farmon egyszer lehet átvenni a csomagot, s a Hírek felületén addig volt elérhető, amíg a Játékos átvette.
    Megértésedet köszönöm!
    Részletek itt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/kompenzációs-csomag-átvehető-2023-12-06-12-13.24294/

5. soosmargo

soosmargo Járnitanuló

Segítséget, ill. kis utánajárást kérek a soosmargo ID 17254780 farmra a Megviccelés művészete eventtel kapcsolatban, valamelyik késő este (éjszaka) totál leállás volt, amikor én még szerettem volna "dolgozni". Nem vagyok biztos benne , hogy akkor, de a Megtintázva című dekorhoz kellett volna beadni a növényt, amit nem tudtam teljesíteni. Csak sejtésem, hogy ott akkor, vagy másnap reggel belépési nehézség miatt maradtam le róla. Borzasztó ez az állapot, hogy mikor , meddig enged, milyen fázisban fagy le. Kiszámíthatatlan ilyen körülmények között egyáltalán játszani, figyelni 20-30 percnyi ki-kihagyások után hol is álltam. Köszönöm ha biztató választ kapok, ha nem, akkor is köszönöm a fáradozásotok.

6. Beccaria

Beccaria Járnitanuló

sziasztok!
    Miért nem lehet újra és újra és újra játszani???
    semmilyen böngészővel nem akar dolgozni!
    1 hónappal ezelőtt azt a választ kaptam, hogy dolgoznak a hibán!
    Kérdésem: még mindig? ennyi idő alatt nem sikerült megoldani? mert ahogy tapasztalom NEM!
    mi a cél? ne játszunk?

laccem és szöszi50 kedveli ezt.
  7. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

Nálam is vacakol/t/ a böngészőn keresztül a játék, viszont kliensen semmi probléma, sőt ma még a tegnapinál is gyorsabb. Egy próbát megér !

Beccaria és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  8. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Ha megengeded én is leírom a mai tapasztalatomat:
    Kliensből arattam ma, nulláztam is pár kört, minden hiba nélkül. A játék ezzel (klienssel) teljesen hibátlanul működött, nem akadt meg, nem volt napraforgóm, barikáim, semmi olyan ami a lassulást jelezné. Próbáld meg Te is, hátha nálad is jobb lesz :)

farmerSS és Beccaria kedveli ezt.
  9. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Kollégám belépett a farmodra és az ellenőrzése során megállapította, az 5. napi küldetésnél, az 1. szint, ezüst feladatot, és a 2. szint ezüst feladatot csináltad meg, vagyis, az 5. napi küldetésnél nem szerezted meg a "Megtintázva" nevű dekort.
    Ajándék és csere napon próbáld megszerezni, biztos több gazdának is megvan duplán a dekor, szívesen cserélnek majd veled.

10. Luca2023

Luca2023 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Szeretném megkérdezni, hogy szezonális, eventtel kapcsolatos ajándék hányas szinttől küldhető? 41-es szinten vagyok és nálam szezonális fül alatt csak Wilson jelenik meg, a napi ajándékba küldhető üres üveg és tsai nem. Enciklopédiában erre nem találtam semmit.

11. Dolphin

Szia,
    megjelentek hivatalos közlemények a témában, kérlek olvasd el őket.
    https://board-hu.farmerama.com/forums/tech-hirdetmények.272/
    Igen, még mindig dolgoznak rajta. Ha van rá módod, kérlek, Te is add meg a bekért adatokat, ebben a topikban - köszönjük segítségedet:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/teljesítményproblémák-részletes-jelzése.24318/
    Megértésedet, türelmedet köszönöm!

12. Dolphin

Szia,
    az új eventhez kell a Bahama terület is, így csak azoknál jelenik meg, akik már kiváltották ezt a területet. Ha nincs még Bahama területed, akkor az eventhez kapcsolódó felröpiket sem tudod küldeni.
    Idézek az ismertetőből:
    "Event elkezdéséhez szükséges feltételek: 3. farmos szint és a bahama sziget megléte"
    Ha kiváltod akár most a területet, akkor megjelenik az event Nálad is.
    Bahama területről itt tudsz tájékozódni:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/bahamarama-avagy-trópusi-farm.5871/

Luca2023 kedveli ezt.
  13. Luca2023

Luca2023 Fórum-zöldfülű

Köszönöm a gyors választ, akkor igyekszem a tölgynél kiváltani:)

Dolphin kedveli ezt.
  14. oncogito_

oncogito_ Haladó

Sziasztok!
    Betakarítási sárkányt nem tudok küldeni tegnap óta.

15. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!
    A Betakarítási sárkány már, a Jégsárkány pedig még nem elérhető.
    Magyarázat itt: #3

16. oncogito_

oncogito_ Haladó

Köszönöm. Csak kár, hogy a sárkány vizuálisan még ott van.

Sylja kedveli ezt.
  17. Sylja

Sylja Fórumgróf

Fura. Nálam csak a Wilson és az eventes felröpik látszanak a Szezonális fülön.

Sali~*.* kedveli ezt.
  18. Dolphin

Szia,
    kérlek, hozz Farm nevet és Farm ID-t, vagy ha tudsz csatolj képet a vizuális jelenlétről.
    A Betakarítási sárkány már kikerült a játékból.
    Köszönöm

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  19. soska1joska

soska1joska Junior szaki

A tegnap törölt reklamációt most megismétlem itt!
    Az eddigi szezonok tapasztalatával ellentétben az egyes vevők sokkal több beadandót kérnek, mint eddig (termények:120db, Röfi:70db, ha a rúna ki van váltva). És ebből a szempontból mindegy, hogy az appban, Firefoxon, vagy Chrome böngészőből lépek be. Próbáltam több gépen és több internetszolgáltatónál is, mindenhol a képen jelzett probléma van. Fórumokon érdeklődve érdekesen vegyes a helyzet: van akinél továbbra is 120 a beadandó, de van olyan is, akinél valamelyik terményből !407!-et kért valamelyik vevő!
    Beraktam azt a képet is, mi szerint az összes ide vonatkozó rúnát kiváltottam, de úgy tűnik nem igazán működnek!
    Várom a megoldást (és a kártalanítást?)
    Köszönöm. soska1joska 55549914

20. Dolphin

Szia,
    a tegnapi bejegyzésed törlését indokoltuk, tiltott képfeltöltőt használtál.
    A hozott példákat és jelzésedet köszönjük, megvizsgáljuk, viszont a Bölcs tölgyes rúna kedvezmény a hozott képeidből csak Miss Röfinél vannak, a többieknél nincs "kedvezmény".
    Türelmedet köszönöm!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.