Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Köszönjük a jelzést, máris nyitva áll!

aida2330, kiscicuka és Sylja kedveli ezt.
  2. kiscicuka

kiscicuka Aktív író

Köszönöm szépen!

smoldering kedveli ezt.
  3. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Ellenőrzésem szerint baloldalt, a menüdben a váza ikon alatt van a dekor. A felhőre addig, amíg + os állapotú a dekor, nem helyezhető fel. Tehát tedd ki valahová, arasd le annyiszor, ahányszor jelöli, majd ha elveszítette a tulajdonságát, akkor fel fogod tudni tenni a felhőre.

upload_2023-12-29_16-15-3.png

4. Enike**

Szia!

Alapvetően azon dekorok, amelyek fejlesztésekkel bírnak, vagy összeépíthetőek, nem küldhetők cserenapon sem.
    Sajnos ebben az ügyben nem tudunk számodra segítséget adni.

5. phobos3

phobos3 Fórum-zöldfülű

Enike!
    Köszönöm a válaszod, sajnos akkor a felhőt nem tudom tovább használni, igy jártam. Köszönöm.

Enike** kedveli ezt.
  6. táti_eszti

táti_eszti Haladó

Szia! Kérlek, segíts megkeresni az " Ezüstös fény"-t! A Tábla játékest eventen szereztem /elvileg/, a többit kiraktam a felhőre, ezt viszont nem találom. Előre is nagyon köszönöm!
    táti_eszti
    35048648

7. Enike**

Szia!

Ellenőrzésem alapján az Ünnepi előkészületek felhősorodon csücsül, 2023-12-30 14:34:37-kor fogod tudni legkorábban leszedni róla:

upload_2023-12-29_18-34-7.png

8. táti_eszti

táti_eszti Haladó

Nagyon köszönöm, pedig én is néztem, csak ezek szerint nem láttam.

Enike** kedveli ezt.
  9. Maffin71

Maffin71 Haladó

Köszönöm a segítséget. Megtaláltam.
    Szép estét!

Enike** kedveli ezt.
  10. Pulyka

Pulyka Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Meg tudnátok kérlek nézni, hogy valaha megnyertem-e a Mangó lassi forró fürdő kitehetőt? Már jojózik a szemem, de nem találom, elképzelhető, hogy meg sem nyertem.... Pulyka1 ID: 1849770 Köszönöm szépen!

Hoppá, most nyertem egyet, akkor köszönöm szépen, sztornó a kérdésem! :)

11. bakosagi54

bakosagi54 Fórumelemző

sziasztok! M reggel szintet léptem a gyopáros völgybe kaptam ajándékba felhőt és valami kitehetőt de nem találom őket.Segitenétek? bakosagi54 ID:18559029 köszönöm szépen

-forrest-gump- kedveli ezt.
  12. Enike**

Szia!

Ellenőrzésem alapján a 15.szintet érted el az Alpokban.

Ehhez kapcsolódóan kaptál egy felhősort, ami az Égig érő paszulyon megtalálható.

Alpesi ösvény felhősor - Gyopárvölgy 15. szintjétől

• Lezárási idő: 40:00 óra
    • Kategória: Egyéb bónusz sorai
    • Jutalom:
      • Több TP/BTP a betakarításokból mindenhol és a tenyésztésből is, Bónusz: 1.000%, Hatóidő: 06:00 óra
    • Nem tematikus felhősor, 10 db 1x1-es dekor helyezhető rá.

Dekorjutalom nincs ezen a szinten, hanem az Arborista jelvény - 3. szint vált elérhetővé számodra, tehát mostantól tudsz készíteni ilyet is.

Kuzdern és -forrest-gump- kedveli ezt.
  13. szepesej

szepesej Fórumlakó

Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni nem tudom hogy a cukorkoponyák ösvénye event kitehetőit nem találom , sajnos nem emlékszem rá hogy esetleg nem is csinálta meg az evenet. Ennek a kiderítésére szeretnék segítséget kérni. A választ előre is köszönöm.
    gazda :szepesej :ID: 16046490

Enike** kedveli ezt.
  14. bakosagi54

bakosagi54 Fórumelemző

igen ezt keresem de hiába lépegetek 1-vel a felhőn hogy aktiváljam de nincs sehol

Enike** kedveli ezt.
  15. Enike**

Szia!

Ellenőrzésem alapján a Nehéz tánc, valamint a Rémisztő vacsora dekorok a Napraforgódomb területén találhatóak kihelyezve.
    Az Ősi ünnep dekor a kincses sziget területén van.

szepesej kedveli ezt.
  16. Enike**

Szia!

Írd be felül a keresőbe a felhősor nevét, meg kell lennie:

upload_2023-12-30_9-29-35.png

Az üres felhőidet így is megtalálhatod, csak a kiválasztásra figyelj oda a kategóriáknál: (az üres felhőknél nem fehér minden felhőpamacs az ikonban)

upload_2023-12-30_9-30-42.png

Sok sikert hozzájuk!

aida2330 és Othep kedveli ezt.
  17. bakosagi54

bakosagi54 Fórumelemző

Köszönöm szépen igy megtaláltam

Enike**, Kuzdern és Othep kedveli ezt.
  18. farmisto

farmisto Aktív író

Sziasztok! Régóta vagyok prémiumgazda, de tegnap azt vettem észre, hogy elfogyott a vizem. Ebből arra következtettem, hogy valamiért nem vonódott le az automatikusan megújuló tagságom. Nálam nem voltak változások, kérdésem, hogy újból próbálkozik a rendszer, vagy újra fizessek elő?

Üdv.: farmisto ID:13865716

19. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Úgy tudom, ha élő a banki kártyás opció elmentett adatokkal, akkor a levonás bekövetkezik.
    (1-2 órás differencia lehet, amíg a rendszer beírja az új prémiumot a kártyás fizetési felhatalmazás alapján).

aida2330 kedveli ezt.
  20. atyka88

atyka88 Fórummogul

hello
    szeretnem kerdezni az uveghaz higy mukodik?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.