Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Mint látod, itt a fórumon is válaszolt a Kollégám, hogy nincs lehetőség a Gyopárvölgy visszazárására, pláne úgy, hogy már a 4.szinten vagy ott, tehát a téves vásárlás ignorálása sem lehetséges méltányosságból sem.

A Supportra első ízben a 2024010427001288. számon írtál ez ügyben, 2024.01.04. 12:51-kor írtál, amelyre még aznap 17:06-kor kaptál választ a Support részéről a freemailes email-címedre, amit Te magad adtál meg válaszcímnek.
    Másodszor a 2024010637001221.számon írtál ismét ebben az ügyben 2024.01.06. 10:20-kor a freemailes címedről, amelyre 17:12-kor kaptál választ a Supportról a freemailes email-címedre.

Kérjük, hogy ebben az ügyben ne írj már sem itt a Fórumon, sem pedig a Supportra, mert nem tudunk az előzetesen általad kiváltott Gyopárvölgy visszazárásának ügyében segíteni.

Megértésedet köszönjük.

2. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

A topic jelenleg is nyitva áll.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/levelezési-szűrőrendszer-szavak-jelzése.24395/

Sali~*.* és aida2330 kedveli ezt.
  3. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

4. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Sali~*.*, aida2330 és Ninett79 kedveli ezt.
  5. merylu55

merylu55 Fórumlakó

Nem tudom jó helyen vagyok-e? Már régóta van gondom azzal, hogy a Farmerama játék kilépés után nem zár be. Hosszú idő után kiírja, hogy a FARMERAMA EXE nem válaszol.

6. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    jó helyre írtál, csak hiányos az információ: böngészőben vagy kliensben tapasztalod a problémát? Ha képet is tudnál hozni a problémáról, az plusz segítség lenne. Farm név és Farm ID is szükséges a hiba bejelentésekhez, segítségkérésekhez, ezek nélkül érdemben nem tudunk segíteni.
    A bezárást az X-szel is meg tudod ejteni, mind a böngészőben, mind a kliensben.
    Megértésedet köszönöm!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 9.1.24
    Sali~*.* kedveli ezt.
  7. Dolphin

Szia,
    köszönjük az adatokat, továbbítjuk a jelzésedet a Központ felé.
    Amit én javasolni tudok, az az, hogy töröld le a jelenlegi klienst teljesen (a Programok közül, a Letöltés mappából, és a Lomtárból is), majd futtass egy Ccleanert a gépeden, s ezt követően telepítsd újra.

Sali~*.* kedveli ezt.
  8. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    A Gyopárvölgy Alpesi rózsa aratásához kérek segítséget. Belépés előtt töröltem a sütiket, 39 napra szóló munkásaim vannak, de a kertészem sztrájkol, nem hajlandó a beérett Alpesi rózsát learatni. Mi és hol lehet a hiba? Farmnév : franyo121 ID : 36281016
    Előre is köszönöm ha valaki utánanéz és legalább a hiba okára fényt derít! Itt a kép a jelenlegi állapotról : [​IMG]
    Attól tartok rájöttem a hibára. Csak azt nem tudom, hogy a magok készletét hol tartja nyilván? Mert az előállító helynél nincsenek kész magok.

Utoljára szerkesztett: 10.1.24
  9. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia !
    Menj be a raktáradba, nézd meg nincs -e sárga harang az alpesi növények mellett, ha van, túltermelésed van, csinálj egy műkertész jelvényt a növényekből.

Kuzdern kedveli ezt.
  10. Dolphin

Szia,
    az Alpesi kertben a magok és learatott növények nem egy helyen vannak. A Raktárban két soron szerepelnek - olyankor sztrájkolnak a Munkások, ha az Alpesi növények rekeszben kevesebb hely van szabadon, mint amennyi növényt learatnának a Munkások.
    Itt nem gumifalú a Raktár, mint a Pajta a farmon, itt amit termelünk, azt fel is kell használnunk: Vevők kiszolgálása, jelvények készítése, átalakítóba dobálás.

upload_2024-1-10_9-42-35.png

Sali~*.* kedveli ezt.
  11. merylu55

merylu55 Fórumlakó

Köszönöm, inkább várok. Ma vettem észre, hogy kézi vetésnél kevesebb érési időt mutat, mint vetés után a területen.

Elfelejtettem, hogy hajnalba meg lett a felhő. Kösz mindenkinek.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 10.1.24
    Dolphin kedveli ezt.
  12. vénsárkány48

vénsárkány48 Fórumlakó

Szervusztok!
    Bocsánat, ha nem ide kellet volna írnom, de más helyet nem találtam. Technikai kérdésem van, de nem a játékkal kapcsolatba. Eddig az edge volt bekapcsolva, és azt használtam. Ma reggel mikor a laptopot bekapcsoltam, és az edge-t akartam megnyitni, az egész kép nekem bal oldalon jelent meg, a tálca a helyén van, "csak" az asztal sétált el balra. Egy 2-3 mm széles csík látszik. Fenn az X, lentebb a csúszka. Nem tudom beráncigálni a helyére sehogyan. Most a chrome van nyitva, azt használom. Meg tudná valaki mondani, hogy ez mitől csúszott el (esetleg valamelyik billentyűt véletlenül megnyomtam?), de ami fontosabb, hogyan tudom helyreállítani.
    Köszönöm, ha valaki tud segíteni!

13. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A jobb felső sarokban, az X mellett van egy négyzet ikon. Ha megnyomod visszaállítod az ablakot úgy, hogy betöltse a teljes képernyőt. Ha más a probléma, hozz képet, anélkül nem tudok segíteni.

Sali~*.* és aida2330 kedveli ezt.
  14. merylu55

merylu55 Fórumlakó

Töröltem, telepítettem. Eredmény nem változott. "Jó szórakozás volt" és tovább?? Várok

15. csi48

csi48 Fórummogul

Köszönöm szépen! Sikerült!

-BombadilToma- kedveli ezt.
  16. mirtil00

mirtil00 Junior szaki

Szervusztok!
    Sajnos már több mint egy fél órája nem lehet semmit csinálni a farmomon.100%on talicskáznak barik és pörögnek a virágok.A főfarm felét learatták a munkások,de nem lehet ültetni,másik területre se tudok átlépni.A többi játékos még nem jelzett hasonló problémát?
    Ha lehet próbáljátok már megnézni,hogy mi lehet a probléma,előre is köszönöm a segítséget.
    Gazda:mirtil00
    ID:12282243

17. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Köszönjük az észrevételt, nincs tudomásunk központi hibáról.
    Kérlek ellenőrizd az internet elérésedet, illetve egy Ccleaner-es géptakarítás, modem, router újraindítás megoldás lehet a problémára.
    Hol tapasztalod a problémát? Ha, kliensben játszol próbáld böngészőből elérni a játékot. Ha, böngészőből, akkor esetleg másik böngészőt használj a belépéshez, vagy válts kliensre.
    A fejlesztői csapat munkájának segítésére, megköszönnénk, ha te is megadnád a kért adatokat, amit az alábbi linken érsz el.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/teljesítményproblémák-a-játékban.24309/#post-1361344
    Kérlek jelezz vissza, hogy sikerül-e megoldani a problémát!

Utoljára szerkesztett: 11.1.24
    Sali~*.* kedveli ezt.
  18. mirtil00

mirtil00 Junior szaki

Sajnos még böngészőből mindíg nem működik a játék,én google-chrome böngészőt használom.Kliensen megpróbáltam,ott működik a játék.A kért adatokat sajnos nem tudom megadni mert már idős vagyok és nem értek hozzá.Ki,belépés megtörtént,frissítés ,takarítás,újraindítás és így sem működik.

19. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Én is Chrome-ot használok, és hasít, tökéletesen működik....

mirtil00 kedveli ezt.
  20. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

A korábban megadott adataid alapján kollégám kikapcsolta nálad az animációt és a grafikai megjelenítést is alacsonyabbra vette.
    Kérlek próbáld meg újra böngészőből indítani a játékot és visszajelezni, hogy történt-e javulás!
    Köszönöm az együttműködésed:)

Sali~*.* kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.