Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ibolya5545

ibolya5545 Haladó

Az hogy lehet hogy nem szereztem meg a felhősort? Három nappal korábban már kész voltam az eventtel. Rá is akartam rakni a kitevőket a felhőre, de nem engedte. előbb ki kellett őket tenni és learatni. Most ezzel kész vagyok de nincs mire kirakni mert eltúnt a felhősor.

2. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

A játék naplója szerint ezen a farmodon nem szerezted meg a Felhősort. A dekorok valóban megvannak, de a felhősor hiányzik.
    Sajnálom.

3. Luminary

Szia!
    Kis türelmet, mindjárt nézlek:)

Kukackukac kedveli ezt.
  4. Luminary

Szia, ismét!

Köszönöm a türelmedet.

A térkép alapján jelenleg a 12-es termben vagy. Ezt magad is tudod ellenőrizni, ha a teremben a bal alsó sarokban rákattintasz a Kazamatatérképre. A mindenkori helyzetedet a lila terem jelzi.

upload_2024-10-25_22-54-15.png

Ki kell nyitnod a 18-as terem ajtaját, ehhez 10 darab kulcsra lesz szükséged. Piros nyíllal jelöltem. A mini-játék lejátszása után megkapod a kincsesládából a zafírt, amivel a kék lakatos ajtót tudod majd kinyitni.

upload_2024-10-25_22-48-12.png

Érdemes átolvasni - akár többször is - az event ismertetőjét:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/helgrid-legendája.25535/
    A Kazamatatérkép használatát is érdemes áttanulmányozni:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/helgrid-legendája.25535/#post-1408277

Sok sikert a folytatáshoz.:)

Dolphin, Kuzdern, kigyo51 és még 1 ember kedveli ezt.
  5. Luminary

9805208
    Szia!
    Örülök, hogy kikerültél a 17-es csapdájából és sikerült tovább haladnod.
    Sok sikert a folytatáshoz!

-ágianyu33- és Kuzdern kedveli ezt.
  6. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Szia4 1 óra 45-kor arattam vízi gombát, ami valahol elkallódott, kis teruleteken 5 db- ot kockánként. Nézzétek meg légyszi ! nem került be a raktárba
    ID 9805208

7. Luminary

Szia!

Az, hogy korábban mit és mennyit arattál nem tudjuk megnézni. Azt látom, hogy 2024-10-26 01:50:02-kor ültettél a gombaerdőben eventnövényt ami jelenleg aratható. A Takarító boszorkány gazdaköri feladatba 2024-10-26 01:12:18 - kor szállítottál be 1.111 vízi gombát az 1/3-as, majd az aratás után, 2024-10-26 01:50:46 -kor ismételten beadtál 1.222 eventnövényt, immár a 2/2-es feladatba.
    Eddig összesen 6.664 eventnövényt adtál be a feladatokba és még van 290 a pajtádban.
    További jó játékot.

8. LadyG74

LadyG74 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Az Éjféli verseny 2. felhősorra tehető dekoromat nem találom: a Zombijuh repülését. Segítenétek, hol van? Köszönöm!
    Név: LadyG74 ID: 18857111

Utoljára szerkesztett: 26.10.24
  9. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Kollégám ellenőrzése alapján A Zombijuh repülése (+) a dekorok között található a Láda / Váza ikon alatt,
    A Pörögj, mint egy nyúl ki van helyezve a Világító toronyhoz. 2024-10-27-én 18:25:14 -kor lesz aratható állapotban. Alul, az egérke fölött megtalálod.

upload_2024-10-26_21-40-30.png

upload_2024-10-26_21-41-23.png

Swartsch és Luminary kedveli ezt.
  10. gyöngyhaj

gyöngyhaj Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni Helgridnél nem találok 2 kincsesládát,már háromszor körbejártam és valamiért nem látom.
    gyöngyhaj ID:38913297
    Köszönöm

11. LadyG74

LadyG74 Fórum-zöldfülű

Nagyon köszönöm a gyors választ!

Luminary és Othep kedveli ezt.
  12. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Kollégám ellenőrzése szerint a A 9-es teremben van a két kincsesláda, amit nem nyitottál ki.
    Termek: https://sharedimages.bpsecure.com/xenforo/dungeonmap2024oct.jpg

Swartsch, Luminary és -ágianyu33- kedveli ezt.
  13. katica063

katica063 Törzsjátékos

Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni, mert nem tudok továbbjutni. Ott állok a zafír előtt, föl-le járkáltam, úgy gondolom amit lehetett lejátszottam, de nem tudok haladni tovább.
    katica063 ID: 46043818
    Köszönöm előre is.
    Üdv: Katica

14. Luminary

Szia!

Légyszi' szaladj vissza a 18-as terembe és nyisd ki a zafírt rejtő ládát, mert anélkül nem tudsz tovább menni.
    upload_2024-10-27_0-42-33.png
    A link a számozott térképhez visz:
    https://sharedimages.bpsecure.com/xenforo/dungeonmap2024oct.jpg
    Sok sikert a folytatáshoz!:)

15. Milcsimami

Milcsimami Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Abban szeretném kérni a segítségeteket, hogy szerintem a Helgrid legendája játékot végigvittem, a felhősort is aktiváltam és nem jelenik meg az, hogy végigvittem az eventet. Kihagytam estleg valahol valamit?
    Milcsimami ID: 25105836
    Köszönöm szépen!
    Üdv: Ildi

Megtaláltam! a 25-ös teremben kihagytam egy kincsesládát.

Utoljára szerkesztett: 27.10.24
    Dolphin és Othep kedveli ezt.
  16. julio5555

julio5555 Junior szaki

Sziasztok!
    A Helgrid legendája event 14-es termében lehetett megszerezni a "S lőn világosság+" dekort.
    Nélam ki van nyitva a 14-es terem ládája, de nem találom a dekort.
    ID:18194097

Bocs, nem nyitottam ki az egyik ládát. Megvan!!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 27.10.24
  17. gyöngyhaj

gyöngyhaj Utánpótlás-írogató

18. Boccio71

Boccio71 Fórum ismerője

sziasztok ! a 21 -es minijátékot lejátszottam,nagy nehezen kivirágzik mindkét virág, és nem tudom megszerezni a piros zsetont adó ládát., így a kazamatakulcsot sem adja, pedig kérhetném
    sőt, újra kezdette velem a mini játékot. ez normál?
    gazda név : Boccio71
    ID : 2121759

update : sikerült ....továb léptem közben

Utoljára szerkesztett: 27.10.24
  19. katica063

katica063 Törzsjátékos

20. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Ha a játékot nézzük, sajnos az. Ha azt, hogyan kellene működnie, akkor nagyon nem az...
    --------------
    Nálam is volt ma némi katyvasz. A 15-ös kapunál nem nyílt ki az ajtó. Kiléptem a főfarmra, majd vissza, és a kapu nyitva van. A 20-as teremben lejátszottam a két minijátékot, de nem nyílt ki egyik láda sem. Teljes kilépés, belépés, és ott a két zárt láda, és látom, hogy a minijátékokat sem játszottam le. Pedig de. Sőt, a 10-es teremben az egyik láda, amelyikből már átvettem a kupont, szintén zárva volt. Újra lejátszottam a minijátékokat (nem esett jól, főleg az alsó), most már kinyíltak a ládák. Szerencsére elfogyott a kulcsom, mert mára ez elég is volt...
    Baromi jó lenne, ha végre tennének valamit az ellen, hogy valahol a játék elakad a háttérben, amiről engem "természetesen" elfelejt értesíteni, ezért én ténykedek tovább (amit a játék természetesen hagy), de ebből semmi sem jut el a szerverig, úgyhogy én szembesülök azzal a végleges elakadás-kilépés-belépés után, hogy csinálhatok újra néhány dolgot...
    -------------
    A minijátékról:
    A teljes szélességű pályáknál a Helgridtől legtávolabbi mezőkre csak az egylufis vödrök loccsanthatók ki, a kétlufist már nincs esély a mező felett lelőni. Az egylufis is csak akkor, ha a megjelenésekor azonnal lősz. Nincs idő felmérni, hogy bogár avagy víz tartózkodik abban a vödörben... Ez így puszta szerencsejáték, és ha rosszul jönnek a vödrök, akkor nettó szívatás... Ha pedig magamra húzom a vödröket, a hozzám közeli mezőket már felvirágoztattam, mint Gábor Áron a rézágyúját, akkor egy hosszas, folyamatos lövöldözéssel tüntethetek csak el minden vödröt, hogy újra a legmesszebbi mezőre koncentrálhassak. Ha közben bogár is volt, így jártam.
    A rövidebb pályák sokkal jobban játszhatók.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.