Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. papirocska

papirocska Törzsjátékos

Sziasztok ! Nem tudom mi történik 1-2 aratás után csak forog a virág és nem tudok tovább egyik farmról a másikra lépni , ki léptem , frisssítettem , újra indítottam , cc klénerezztem de nem javul a helyzet . Az event területtel nincs bajom . másnál is van bármilyen gond vagy csak nálam . ID:7825742.

2. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Böngészőben vagy kliensben tapasztalod a problémát?
    Érdemes megnézni, hogy a másik megfelelően működik-e, mert néha megesik, hogy az egyik kifogástalanul üzemel míg a másik pedig nem.
    Sajnos, nekünk a kliensre nincs rálátásunk, így azt mi nem tudjuk ellenőrizni, viszont feltételezem, hogy a sütik és a gyorsítótár törlését még nem tetted meg (mivel nem írtad a hozzászólásodban), ezért javaslom, hogy próbáld meg.
    Ha pedig ezeket is megtetted, akkor többet nem hiszem, hogy tudunk segíteni.
    A kérésed attól függetlenül továbbítottam az illetékesek felé, akik ráfognak nézni a farmodra a válaszig a türelmedet kérem.
    Megértésedet köszönöm.

papirocska kedveli ezt.
  3. papirocska

papirocska Törzsjátékos

Töröltem a sütiket is javult a helyzet , köszönöm a jó tanácsot. Kihúztam minden vezetéket .azóta olvastam más is tapasztalt hasonló tünetet . Nem régi a gépem és nem szokott semmilyen gondom lenni vele legalábbis idáig. további szép estét. Böngészőből játszom kizárólag vagy telefonról.

-Sudden- kedveli ezt.
  4. 20zeno13

20zeno13 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a választ, most éppen le tudtam aratni a csápokat. Remélem így marad, így is veszítettem legalább 2 kört, de mindegy.

5. marcsi5556

marcsi5556 Fórummogul

Szia!Polipot nem tudom le aratni már többször ki be léptem!ID:33327404

6. -Sudden-

Szia.
    Van egy beállítás, ami segíthet megoldani a problémát.
    Ezt a javaslatot itt találod: KATT
    Jelezz vissza kérlek, hogy sikerült-e megoldani.
    Megértésedet köszönöm!

marcsi5556 kedveli ezt.
  7. marcsi5556

marcsi5556 Fórummogul

Köszönöm szépen!

-Sudden- kedveli ezt.
  8. SirHenrik

SirHenrik Junior szaki

Üdv!
    Kérlek nézzetek rá,5-6 aratás után a gombakosár db szám nem változik.
    Ilyen még nem volt.
    Köszönöm.
    SirHenrik
    32263006

9. -Sudden-

Szia.
    A felröppenő érkezése sajnos véletlenszerű nem kőbe vésett, hogy ha előző aratásnál kaptál, akkor most is kell kapnod, de adhatok pár tanácsot a felröppenővel kapcsolatban:
    • Vess hosszú érési idejű növényeket az alpesi kertben, az érési idő is befolyásolhatja a felröppenők gyakoriságát.
    • Használj segítőket (Erdész/Kertész) a segítőkkel való aratás sok játékos elmondása szerint növeli a felröppenők mennyiségét.
    Ezenkívül jegyezd fel, hogy mennyi gombakosár felröppenőd van jelenleg, és ha a következő 5-10 aratásból sem jön a számodra, akkor kérlek jelezd újra itt a segítségkérő topikban és végrehajtunk egy ellenőrzést a kérésednek megfelelően.
    Megértésedet köszönöm és további jó játékot.

Szerkesztés: Kollégám belépett a farmodra és leellenőrizte a gombakosár felröppenési esélyét nálad és nem talált semmi rendellenességet.

A tanácsaim segíthetnek neked, hogy több gombakosár felröppenőt tudj szerezni, kitartást.

10. SirHenrik

SirHenrik Junior szaki

Köszönöm.

-Sudden- kedveli ezt.
  11. Linzer72

Linzer72 Junior szaki

Sziasztok!
    Nem találom a Gördeszkás kavargás-t.Segítségért előre is köszönet.
    Farmnév:Linzer72 ID:18353173

Utoljára szerkesztett: 14.2.25
  12. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a Gördeszkás kavargás (+) dekorod bent van a dobozodban.
    A (+)-os dekorok nem rakhatóak fel közvetlenül a felhőre (gondolom a Paszulyról kerested, ezért nem találtad), ahogy az az ismertetőben is szerepel; előbb ki kell tenni területre, le kell aratni a pluszos jutalmakat, ezt követően törölni kell, s utána már fel tudod tenni felhőre.
    Természetesen kihelyezést követően azonnal is törölhető, ha nincs szükséged a jutalmakra, amit ad - ez a döntésed viszont nem visszavonható, így jól gondold meg.
    A dekorról itt találsz információt:
    https://dekorbazis.farmgazdak.hu/givers/gordeszkas-kavargas-2/
    További jó játékot!

Swartsch kedveli ezt.
  13. Doggyra

Doggyra Junior szaki

Tisztelt Bigpoint! Köszönöm, hogy elérhető már a Farmerama mobil applikáció is! Ma nem működött egy darabig a mobil alkalmazás töröltem és újratelepítettem de 45% -ig betöltött és utánna nem működött! Most már működik, kérem oldják meg a problémákat és frissitsék az alkalmazást is, mert nem minden event/akció elérhető sajnos, például a most futó Valentin-nap event se :| jó volna ezeket megoldani, mert inkább telefonról játszom (nem csak én hanem sokan) és így nem tudom élvezni teljesen a játékot! Köszönettel és tisztelettel! 8)

Tisztelt Support! Kérem szépen, hogy nézzék meg, hogy a Pinátaláma tojást mikor kattintottam le, mert most veszem észre, hogy már nem tojás hanem hacienda! Sokáig nagyon sokáig tartogattam de lehet véletlenül valamikor lekattintottam :eek: pedig vártam míg nagy TP -t kapok érte, hogy akkor kattintsam le. El vagyok szomorodva, ha lehetséges kérem azt is vizsgálják meg, hogy mennyi tapasztalatpontot adott mikor lekattintottam. Doggyra 54492775 Köszönöm szépen :DDDDD

Moderátor által utoljára szerkesztve: 15.2.25
  14. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    kérlek, a jövőben figyelj rá, hogy ne írj egymás alá több bejegyzést. Egy bejegyzésben több témakörben is feltehetsz kérdést.
    Első kérdésedre az alábbi választ tudom adni: ez az event nem érhető el az Applikációban.
    A Farmerama csapata már egy ideje dolgozik a játék mobilverzióján. Egyelőre még korai stádiumban van, ezért hivatalos bejelentés sincs róla, de hamarosan hivatalos információkat fogunk megosztani, amint a központ erre utasítást ad. Addig is, pár információ: az applikáció hivatalos, nyugodtan lehet vele játszani, és hamarosan bejelentésre kerül a béta fázis hivatalosan is. Jelenleg további információkkal nem tudok szolgálni.
    Ebből adódik az is, hogy esetleg nem érhető el minden event még a felületen. Megértésedet és türelmedet köszönöm!
    (amennyiben a telefonod alkalmas rá, böngészőn keresztül eléred az eventes részt is)

Második kérdésedre: először is mi moderátorok vagyunk, nem a Support. A Supportról itt olvashatsz bővebben:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-support.6729/
    Azt sajnos sem mi, sem a Support nem fogja tudni megmondani, hogy a Piñataláma tojást mikor arattad le. A tojás tulajdonságaiból látszik, hogy 60 óra alatt érett be a kihelyezést követően - azt követően tudtad learatni.
    https://dekorbazis.farmgazdak.hu/givers/pinatalama-tojas/
    Azt sem látjuk a Naplóban, hogy egy-egy aratáskor mennyi TP-t kaptál/kapsz utána.
    Amit látok, hogy utoljára ekkor arattad: 2025-01-31 21:27:00, és azt is látom, hogy 2025-02-01 21:27:00 óta beérve áll a Házi kedvenc futtatóban.
    Megértésedet köszönöm, további jó játékot!

Doggyra, Othep és Swartsch kedveli ezt.
  15. marcsi5556

marcsi5556 Fórummogul

Sikerűlt meg oldanom!Köszönöm!!

smoldering és Othep kedveli ezt.
  16. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Sziasztok !
    Én tudom aratni a csápokat,de viszont nem tudom fejleszteni hiába van hínárom.
    Megköszönöm ,ha ránéztek.
    soresne
    5111156

17. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

A Hínárt és a Szívkövet becseréled a Kereskedőnél upload_2025-2-15_11-32-23.png Titkos üzenetre?
    Hozzájutási lehetőség: a kereskedő ablakában szerezhetünk belőle.
    Felhasználási terület: csáp fejlesztéséhez szükséges.
    Visszaváltási érték: 634 CSP / db

Titkos üzenettel lehet Csápot fejleszteni. 3 db szükséges 1 Csáp maximumra fejlesztéséhez.

Ismertető: https://board-hu.farmerama.com/threads/valentin-nap-2025.25993/#post-1435564

soresne kedveli ezt.
  18. keresztanyu51

keresztanyu51 Törekvő

Szia! Segítségedet kérem abba, hogy tudnám a csápokról az ajándékokat leszedni mert nem engedi a rendszer. Köszönöm! ID 34351982

19. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

20. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

szia az lenne a gondom hogy nem lehet nálam leszedni a csápokat eltakarja az ablak másik gépen gond nélkül leszedtem id 516110

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.