Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. gibart

gibart Utánpótlás-írogató

Bocsi, de két számot felcseréltem. Az ID számom: 2431705

2. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

Köszönöm az adataid pótlását.
    A Tűzijátékos stand nevű dekort a szédült szántón találod meg, alul középtájon.
    Megértésedet köszönöm

Moderátor által utoljára szerkesztve: 9.7.25
  3. gibart

gibart Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen!

Luminary kedveli ezt.
  4. Doggyra

Doggyra Aktív író

Sziasztok!

Megváltozott a szupertáp ikonja? Sehol semmi értesítést nem találtam erről. Ma belépve tapasztaltam, hogy mindenütt megváltozott kivéve ha rámegyek a tenyészterepre. A régi jobb volt szerintem ez az új nem sikerült annyira jól túl erőltetett! Képet csatolnék de nem engedi... Ti mit tudtok róla kedves farmtársak?

Üdvözlettel :DDDDD

Ms.AbyZu kedveli ezt.
  5. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Nem volt ilyen jellegű hivatalos bejelentés, tudtommal. A FA és a Csillag grafikáját változtatták régebben, de arról megjelent a hivatalos tájékoztató is.Én nem találok sehol más típusú ikont, mint ami eddig is használatos volt.
    Én ezt látom:
    raktárban.................tenyészterepen.......ólaknál........ víztoronynál
    upload_2025-7-10_8-55-39.png upload_2025-7-10_8-56-17.png upload_2025-7-10_8-57-38.png upload_2025-7-10_9-3-24.png

Az ismertetőben is pont ilyen a szupertáp grafikája, pl. a ládáknál:

Tudnál képet hozni?

Doggyra és Kuzdern kedveli ezt.
  6. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Nálatok minden rendben a belépéssel? Vagy csak velem szórakozik a kliens?
    Vagy 28%-nál, vagy 45% nál leáll, a barik tovább talicskáznak, de nem tölt be tovább többszöri indítás után sem. (A géptisztításon is már rég túlvagyok.)
    Most nagy nehezen ideértem a fórumra a Chrome-ról, de itt is, a farmot még mindig nem töltötte be. A barik is lassított felvételben talicskáznak.
    Lehet, hogy most futtatják és töltik be a délután induló eventeket? Igazán csinálhatnák éjjel, amikor senkit nem zavarnak a játék blokkolásával!

Kuzdern kedveli ezt.
  7. -Sudden-

Szia.
    Nem volt tudomásunk belépési problémákról a reggeli órákban.
    A probléma azóta megoldódott a számodra?

genka53 kedveli ezt.
  8. genka53

Szia!
    Kb. 10 óráig nem volt semmi gond, mert normálisan működött minden. Utána kezdett el "dögledezni".
    Lefuttattam kétszer is a tisztítást, még az alkalmazást is letöröltem, (mindenhol) és újra telepítettem. Most ezt hibajelzést írta ki.
    Le OK-ztam, becsuktam, újraindítottam, és ugyanúgy csak tölt és tölt... még a barik se jöttek elő.
    Valami tipp? Mitévő legyek? Egyet még megpróbálok, újra indítom a gépemet.
    ......
    Újra indítás után se akarja a farmot kiadni. Csak a"Bahamarama szigethez a Bölcs tölgynél nyerheted el a hozzáférést" szöveget nyomja.

Utoljára szerkesztett: 10.7.25
  9. -Sudden-

Kérlek add meg a farmneved és az ID számodat, hogy betudjak hozzád nézni.
    Megértésedet köszönöm.

genka53 kedveli ezt.
  10. genka53

Szia!
    A Kliensbe nem tudsz benézni, a jelzett problémám ott van (ahogy írtam is).
    Abban szoktam játszani, mert a neten farmozni nagyon lassú nálam. Azt ott csak azért nyitottam meg most, hogy fel tudjak jönni írni a fórumra. És
    ott most 45%-on talicskáznak kitartóan a genka53 farmon.
    A kliensben egy másik farm volt megnyitva. De az is lehet, hogy valamit mókoltak benne a központban, mert épp az előbb jött ki a kis ablak, hogy frissült a kliens. Becsuktam majd újra kinyitottam azt a farmot a kliensben, ami előtte nyitva volt, és most ott is 45%-on talicskáznak.
    Gazda: genka53 Azonosító: 17954872
    Köszönöm a segítséget.

Kuzdern és -Sudden- kedveli ezt.
  11. -Sudden-

Beléptem hozzád böngészőből és ott működik a játék - ahogy mondtad is -.
    A kliensre sajnos nekünk nincs rálátásunk és valószínűsíthetően nálad van a probléma, de amit javasolni tudok az az, hogy
    mivel már a számítógépet újraindítottad, ezért még a modem újraindítása is megoldás lehet.

Kapcsold ki a modemet/routert és várj 1 percet, majd kapcsold be újra, ez lehet megoldja a problémát.
    Addig próbáld meg használni a böngészős verziót a játéknak, más esetben próbáld meg másik eszközről a belépést (másik számítógép/laptop).

Ha a modem újraindítása sem segít, akkor töröld a kliens minden hozzávalóját, majd úgy telepítsd újra, lehet, hogy a törléssel maradtak maradék fájlok, amik befolyásolták az újratelepítésnél az új fájlokat.

Ennél többet viszont nem tudok segíteni. Ha ezek sem vezettek eredményre, érdemes lehet felkeresni a Supportot.

Megértésedet köszönöm.

Kuzdern és genka53 kedveli ezt.
  12. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Kliensen nem tudok etetni, pedig van csinálva csokiturmix.
    Eddig csak egyszer tudtam etetni.
    A fő területen nem megy az etetés.

13. kaposvarine

kaposvarine Járnitanuló

Segitséget szeretnék kérni ! ma 14.ó.-kor még több száz FA-om volt, most meg még 100 db-om sincs. Azután érdeklődnék, hogy tudtomon kivül, mire kattinthattam rá, mit csinálhattam rosszul, és mire költhettem, mert igy nem is tudok utána nézni.
    Válaszukat előre is köszönöm !
    ID.: 31339811

14. genka53

Szia!
    Újra telepítettem a klienst, és a helyzet változatlan. Nem akar betölteni sem.
    Most már a betöltési %-ig sem akar elmenni.
    Az Edge-n is próbálkoztam, ott is ugyanez a helyzet.
    A mobilos applikációban is megáll a nyitó képnél, az egérke a fatuskónak támaszkodik és horkol. El se jut odáig most, hogy bekérje a farm adatait. Tudom, hogy az még nem "éles", de pár hete simán megcsináltam ott egy eventet, gondoltam hátha most is sikerül.
    Nem tudnátok a Chrome-n "átfújni" a farmomat, ha esetleg itt van, aki arra jogosult, hogyha lassabban is, de tudnék azon játszani?
    Előre is megköszönném.

15. Luminary

Szia!
    Sajnos, az történt, amire azonnal gondoltam, amikor olvastam a kérdésedet.
    A játék naplója szerint a tenyésztős event 5. lépését 327 FA kifizetésével teljesítetted.
    upload_2025-7-10_16-33-36.png

Az event ismertetőjében ki van emelve, hogy nagyon figyeljetek oda, hogy hova kattintotok. Sajnálom, hogy így jártál.

• Amennyiben nem rendelkezünk elegendő eventtermékkel, van lehetőségünk farmarannyal teljesíteni a feladatokat. Jól gondoljátok meg a használatát, illetve figyeljetek a véletlen mellé kattintásra is, hogy elkerüljétek a téves vásárlásokat. Kattintáskor egy felugró ablak figyelmeztet a vásárlás megerősítésére - ilyenkor még elutasíthatjuk a vásárlást.
    [​IMG][​IMG]

További jó játékot!

Dolphin kedveli ezt.
  16. Luminary

Szia!
    Kérlek hozz farmnevet és ID számot!
    Köszönöm.

17. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

farm név: zoldert ID: 2116615

18. Luminary

Szia!

Minden más működik rendesen, csak a farm nem?
    Az internetszolgáltató rendben? Mobilon mivel játszol? Mobilnettel, vagy az otthoni wifire csatlakozol?
    Nekem is ingadozik itthon a hálózat, amit eddig soha nem tapasztaltam. Én a széllökésekre fogom, biztos van valami gond a szolgáltatónál. Persze, tudom, hogy ez nem oldja meg a problémádat, de válasz lehet a problémára.
    Ha, valahol gond van a hálózattal, azt már a telefonba jelzik a nagyobb internetszolgáltatók, ha próbálunk érdeklődni a hiba okáról.

A modem pihentetést megcsináltad, amit a kollégám javasolt?
    A mi részünkről rendben van amit kértél.

genka53 kedveli ezt.
  19. genka53

Szia!
    Természetesen mindent megcsináltam, amit a kollégád javasolt, hisz közös érdekünk, hogy mindnyájan játszani szeretnénk.
    A mobil úgy van beállítva, hogy amikor itthon vagyok, akkor a wifire kapcsolódik, amikor meg elmegyek itthonról, akkor automatikusan átáll a mobil internetre.
    Itt Sopronban nyugis az idő, úgyhogy vihar sem jelenthet problémát, és egyébként minden más működik, Windows, interneten böngészés stb.
    Sajnos, megint (vagy még mindig) 45%-nál talicskáznak feszt a barik.
    A pláne, hogy ki sem tudok lépni a Chrome-ban megnyitott farmról, mert a talicskázás miatt nem jelenik meg a jobb felső sarokban az X.

20. -Sudden-

Szia.
    Azt, hogy nem tudtál etetni a kliensnél jelentkező hiba okozta, amit az elmúlt órában javítottak.
    Kérlek lépj ki és jelentkezz be újra, utána működnie kell a számodra.
    Ha mégsem, akkor jelezz vissza kérlek.

Megértésedet köszönöm.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.