Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok,
    a fényes karika minden nap pörög, az jelzi, hogy hol található a T napi ajándék.
    A "gödörre" kattintva tudjátok átvenni a mai napi ajándékot:
    upload_2025-7-26_7-29-22.png

Kérlek, próbáljátok meg újra, ha nem sikerülne, jelezzetek vissza, és segítünk az átvételben. Ehhez szükségünk van Farm névre és Farm ID-ra is.
    Sok sikert!

zigus46 kedveli ezt.
  2. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján 2025-07-26 06:44-kor vettél 3 db Mókust, melyek bekerültek a Pajtádba. Jelenleg 18 db Mókusod van.
    upload_2025-7-26_7-46-27.png
    Ha Te nem ezt látod, töröld a Sütiket (Cookies) és ürítsd a Gyorsítótáradat.
    További jó játékot!

3. hzsoka

hzsoka Haladó

Szia! Tudom, hogy minden nap pörög, de ma az ajándékot sem mutatja. Újból megpróbáltam, és semmi! hzsoka ID:31204778 Végre sikerült!!!

4. Dolphin

Szia,
    amire gyanakszom, hogy túl nagy méretre van állítva a képernyőd, így nem jelenik meg az a rész, ahol át tudod venni. Érdemes ilyen esetben kicsit kicsinyíteni a CTRL és - jellel, vagy CTRL és egérgörgő használatával.

Ellenőrzésem alapján már sikerült átvenned a 26-i ajándékot ezen a farmodon, 2025-07-26 08:00:36-kor kaptad meg a 8x Szupertápot:
    upload_2025-7-26_8-4-56.png

Ha Te nem ezt látod, akkor töröld a Sütiket (Cookies) és ürítsd a Gyorsítótáradat.
    További jó játékot!

5. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    A naptár mai ajándékát nem lehet leszedni.
    Nincs a körben ikon és a kör csak pörög.

zoldert ID: 2116615

zigus46 és bokaerzsi kedveli ezt.
  6. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum bárója

Sziasztok,
    A tölgyesen ki volt téve a megtisztázva, ill. bolondos szemüveg dekor... csináltam múzeumot, kitöröltem a két dekort, de nem találom egyiket sem. Ha ráérnétek, és lenne időtök,- megnéznétek, hova lettek? Előre is köszönöm szépen.
    Zsuzsikan, ID: 51687563

7. Dolphin

Szia,
    nem tudom milyen ikont keresel.
    Amint azt a bejegyzésed felett 3 hozzászólással képpel is jeleztem, a gödörre kell kattintani, ott lehet az ajándékot átvenni:
    upload_2025-7-26_8-12-27.png

Kérlek, próbáld meg újra, ha kell kicsit csökkent a képernyőméreten a CTRL és - billentyűk segítségével, vagy CTRL gomb és egérgörgő használatával.
    Ha nem sikerülne, jelezz vissza, s akkor átvesszük Neked.
    Sok sikert!

Ditti58 kedveli ezt.
  8. bokaerzsi

bokaerzsi Aktív író

Sajnos én sem tudom átvenni a 26 napi ajándékot.

zigus46 kedveli ezt.
  9. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

A körre kattintva át tudtam venni. Eddig nem így működött.

10. Dolphin

Szia,
    örülök, hogy sikerült átvenned.
    További jó játékot!

zoldert kedveli ezt.
  11. Dolphin

Szia,
    Neked is csak azt tudom javasolni, amit Játékostársaidnak írtam a bejegyzésed felett. #472
    Ha az nem segítene, akkor kérlek, hozz Farm nevet és Farm ID-t, ezek nélkül nem tudok segíteni Neked.
    Sok sikert!

12. bokaerzsi

bokaerzsi Aktív író

Köszönöm a válaszod, sikerült átvenni.A földön lévő körre kattintva sikerült.

Dolphin kedveli ezt.
  13. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján a Bolondos szemüveg dekorod kint áll az Erdei tisztás területen, a bal alsó sarokrészen nézz körül, ott fogod megtalálni.
    Ilyen dekor nincs a játékban, hogy Megtisztázva, kérlek ennek nevét pontosítsd, hogy a keresésben segíteni tudjak.
    Köszönöm.

Zsuzsikan kedveli ezt.
  14. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum bárója

Köszi a gyors reagálásod, elnézést kérek az elírásért : megtintázva lesz a helyes dekornév...

15. Dolphin

Szia,
    köszönöm a pontosítást. Ez a dekor bent van a Dobozodban, lehet Te is a rossz névvel kerested, amikor nem találtad.
    További jó játékot!

Zsuzsikan kedveli ezt.
  16. keresztanyu51

keresztanyu51 Törekvő

Köszönöm szépen! csak az a gondom nem tudom hol kell őket üreíteni!

17. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Mit szeretnél a Mókusokkal? ''üreíteni''?
    Pont a mondanivalód lényegét képező igét írtad el... :)

-ágianyu33- kedveli ezt.
  18. BZsuzsanna

BZsuzsanna Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Nem tudom átvenni a mai napi ajándékot a Nyári kalendáriumból. Forog körbe , de nem adja fel
    BZsuzsanna ID:4760219

Köszönöm a segítséget

zigus46 kedveli ezt.
  19. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Dolphin, BZsuzsanna és -ágianyu33- kedveli ezt.
  20. Dragneel1992

Dragneel1992 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Normál asztali módban hogyan tudok hozzáférni a mai kalendáriumhoz?
    Eddig vagy a városban kattintottam a főtéren a ládára és úgy dobott be, ahol most másik event miatt már nincs ott a láda, vagy az elérhető eventeknél kattintottam a hírfolyamban rá és úgy dobott be de most ott sem találom...

zigus46 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.