Telihold event-csevegő topic | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

Telihold mini-event érkezik, ezzel egyidőben a csevegő is kitárja kapuit számotokra!

Az akció kezdete (várhatóan): 2023. július 27. (csütörtök) 16:00 óra
    Az akció vége (várhatóan): 2023. július 31. (hétfő) 22:00 óra

A mini-eventről részletesen
    >> ITT << olvasható rövid leírás.

A telihold eseménnyel kapcsolatosan felfrissíthető ismeretek:
    >> ITT <<

Borzongással fűszerezett szórakozást kíván
    a Farmerama csapata

Copyright © 2010-2023 - Magyar FARMERAMA csapat
    Megjegyzés: Az itt leírt adatok tájékoztató jellegűek. Az itt megjelenített információkat megpróbáljuk mindig a lehető legaktuálisabban tartani, ennek ellenére előfordulhat, hogy téves, esetleg nem aktuális adatok, értékek jelennek meg.
    A Bigpoint GmbH, a Farmerama játék üzemeltetője fenntartja magának a jogot a játékban szereplő elemek változtatására, akár előzetes bejelentés nélkül is.

Kuzdern, .dina1., GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  2. karesz

karesz Fórumlakó

Kíváncsian várom, hogy lesz-e boom is hozzá

kontra.sz, Kisfenyő és Sali~*.* kedveli ezt.
  3. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

Tegnap volt boom, erre ma kezdődik a teliholdas event, ahol kellenének a tenyészállatok, de ma persze nincs Boom. xDxDNem értem a Farmerama logikáját. :(:eek:

4. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

most viszont van egy tápos tenyésztés.szinte ua.az. legalábbis nekem,mert bummkor is szinte csak a következő szintűt kapom.

5. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A Boom-nak semmi hatása arra, hogy milyen szintű állatot kapsz. Szedjük csak össze a szabályokat (repetitio est mater studiorum ugyebár, ahogy a művelt pápua mondaná :D ):
    1. Alap tenyésztés 4 egyforma állattal: eredmény egy darab eggyel magasabb szintű állat, szerencsés esetben kettővel magasabb.
    2. Keveréskor az "eggyel magasabb" kifejezés a betett legalacsonyabb szintű állathoz viszonyítva értendő, de ez a minimum eredmény. Akár a betett legmagasabbnál is kaphatunk magasabb szintűt, de nem ismerem a pontos algoritmust a hogyanról, találgatni meg nem akarok. Meg mindegy is, a lényeg a gyakorlat...
    3. A bájital felezi a tenyésztés idejét. Rövidíti még a Bölcs Tölgy rúnája, a rózsaszín zselé termék (arany rekesz), és néhány felhő.
    4. A Luxus bájital nem rövidít, viszont növeli az esélyét annak, hogy ne eggyel, hanem kettővel magasabb szintű állat legyen az eredmény.
    5. Baby boom hatása: egy plusz, bármilyen szintű tenyészállat, vagy plusz 2 db alap állat. Vagyis Boomkor vagy két tenyészállatot, vagy egy tenyészállatot és 2 alapállatot kapunk. A normál eredmény egy vagy két szinttel magasabb, a boom hatására kapott bármi lehet.
    6. A Bölcs Tölgy "Rengeteg kisállat" rúnájának hatása: az esetek 20%-ában kapunk 4 alapállatot, és ritkán plusz egy bármilyen szintű tenyészállatot.
    7. Egy tenyésztés 2 szupertápba kerül, kivéve "Szuper akciós nap" mini event alkalmával, amikor csak 1 szupertáp a tarifa.

Utoljára szerkesztett: 27.7.23
    Othep, -ágianyu33-, Kuzdern és 5 más kedveli ezt.
  6. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a Központ tájékoztatása alapján ma 22 óráig meghosszabbításra került a Mini event.
    Egy ki-be lépés után már eléred az infót az Event órából

7. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

köszi

Köszi a választ, ezt nem vettem észre! Ez jó hír !

Moderátor által utoljára szerkesztve: 19.2.24
    Dolphin kedveli ezt.
  8. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Most, hogy paár szót váltottam Alexszel, hamar összedobtam ezt a kis képet. :D

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  9. kotkoda))

kotkoda)) Utánpótlás-írogató

sziasztok,nagyon szeretem ezt a játékot,évek óta játszom,de van egy gondolatom.Miért nem lehet a teliholdas mezőt állandóan elérni?A másik pedig,hogy miért nem lehetne ugyanugy mindenhez hozzájutni a piacon,mimt más termékekhez ,állatokhoz,növényekhez stb.csak egy ötlet.szép napot,jó játékot :))

10. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia!
    Talán ez a varázsa...:)

11. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    A teliholdas ligetben való játékot én is szeretem. Viszont pont azok miatt szeretem amiket Te kérdésként megfogalmaztál. Itt minden játékos magára van utalva, saját maga állít elő, old meg mindent és tökéletesen igaza van Norbinak (Kuzdernnek) ebben áll a varázsa. Néha megfordul a fejemben, hogy itt hagyom ezt a játékot, néha ez kicsúszik a billentyűzetemen is, de ha állandóra megkapnánk és piacképessé tennék a ligetet komolyan megfontolnám. Óriásit veszítene a szememben a játék élvezetességében, ha ez megtörténne.
    PS: De van a fórumnak egy ötletelős része, esetleg írd meg oda. Mindjárt hozok hozzá egy linket :)

https://board-hu.farmerama.com/threads/játékban-lévő-elemek-továbbfejlesztése-Új.15521/unread

Utoljára szerkesztett: 30.7.23
  12. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

xDxDxD A játékot velünk együtt fogják temetni...xDxDxD sőőőt túl fog élni bennünket;)
    Ha véletlen változna a teliholdas rész jellege... de azt gondolom/remélem, hogy nem fog;) akkor is találnánk olyant ami kihívás és maradunk... játszunk tovább;)

Borzas.Kata kedveli ezt.
  13. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia teliholdas farmocskám .

Szépen visszarendeztelek az eredeti állapotodra . Igaz , messze még az este , de ideje pihenned .
    Ne félj , kiraktam a kriptáimat szépen a maguk csodálatos tündöklésükkel .
    A tüskéiket a legszebb viasszal fényesítettem ki , hogy a legjobban ragyogjanak a telihold fényében .
    Majd szépen betakartam őket és adtam nekik jóéjt puszit .
    Pá pá , pár hét múlva , addig növögessetek , gyarapodjatok terméskék , hadd dagadjon a pajta tartalma majd .
    Nem rosszalkodni , hanem jól viselkedni , bulizzatok szép csendben , hogy a szomszédok fel ne ébredjenek .
    Szépen várjatok rám , nem elcsavarogni más fele , egy pisszenést se haljak a kertek alatt .

14. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!
    Mivel a Teliholdas mini event véget ért, így átmenetileg a Teliholdas csevegő is bezárult.
    A következő mini event alkalmával természetesen újra várunk vissza Benneteket
    itt a csevegő topicban 8)

Kuzdern, Sali~*.* és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  15. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Kedves Játékosok!

A teliholdas kert újra aktív, a topic is megnyitja kaput.
    Jó szórakozást kívánunk mindenkinek!

smoldering, Kuzdern, HéricsBáró és 3 más kedveli ezt.
  16. -gyöngy-581

Szia, sziasztok :)

Azon agyaltam, hogy vajon a hóvégére meghirdetett teliholdas esemény amit az eventnaptár tervezet tartalmaz és egy picit hosszabb, mint a mai meglesz tartva, vagy elmarad?
    Gondolom a mostani a tenyésztős event illetve a babyboom miatt lett megnyitva, (persze ebben lehet, hogy tévedek és csak magamból indulok ki), mert én zombikat fogok tenyészteni :) és oda alapállatra is szüksége lehet annak a játékosnak akinek kevés van

HéricsBáró és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  17. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

Meg lesz tartva.:)

18. -gyöngy-581

Szia!
    Köszönöm szépen a választ :)
    Legyen szép napod :)

Kuzdern, GA-BI-O-Farm és Swallow kedveli ezt.
  19. cicimsincs

cicimsincs Aktív író

Kedves módi csak azt kérdezném, hogy a kriptamécses kaktusz, tényleg 300 óra alatt érik?

20. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Tényleg 300 óra alatt - illetve pontosabban 350 óra alatt, ami gyakorlatilag 2 hét - érik. Kiteszed egy telihold event alkalmával, és learatod a következőn.

inanna11, HéricsBáró és cicimsincs kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.