Visszajelzés Városi projektek - csevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Dolphin, témanyitás ideje: 3.12.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az újdonság? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 9.5.28, 09:58.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
  1. szpiró61

szpiró61 Törzsjátékos

Sziasztok!
    Segítségeteket kérném, mert már bele gabalyodtam teljesen.
    Ezt kéri a feladat. Használj 3 trágyát, ültetvény, ültess 3 növényt ültetvény. Ezt hol találom?
    Kezdj el 2 termelést a mesterségek völgyében. Ott már termeltem arattam de semmi.
    Előre is köszönöm a segítséget. szpiró61 ID: 25554852

2. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Az ültetvényt a Baha területén találod, főfarm rész.
    Bahás (trópusi) területek:
    Ültetvény
    Esőerdő
    Kincses sziget
    Zuhatagok szigete
    Hajótöröttek partja
    A mesterségek völgyében nem lehet aratni, mert ültetni sem lehet.
    Itt minden játékkal kapcsolatos kérdésedre találsz választ.
    Farmerama Enciklopédia

Sok sikert, jó játékot.

Dolphin, Swartsch, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  3. szpiró61

szpiró61 Törzsjátékos

Nagyon szépen köszönöm.

Sali~*.* kedveli ezt.
  4. Dr.Szotyoládé

Dr.Szotyoládé Törzsjátékos

Köszönöm, úgy tettem, és ok!

Kuzdern és farmerSS kedveli ezt.
  5. zsóka56

zsóka56 Fórum ismerője

Hálásan köszönöm a segítséget. Szép adventi hétvégét kívánok.

Kuzdern kedveli ezt.
  6. hagnes534

hagnes534 Fórummogul

Sziasztok!
    A feladat, hogy takarítsak be 2 alpesi növényt. Már négy rózsát betakarítottam és nem írja jóvá. Mit kellett volna csinálni?
    ID14409388

7. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    elsősorban Segítségkérő topikban jelentkezni.
    A Csevegő topik nem az, ez a topik a javasolt a Városi projekthez, de a többi segítségkérő is jó. Kérlek, a jövőben figyelj rá.

Az Alpesi kertben kell 2 ágyásnyi növényt aratnod, nem az Előállítóhelyen kell begyűjteni 2 db magot. Én úgy látom, hogy az Előállítóhelyen gyűjtöttél be 2 db Alpesi rózsa magját. Ezeket ültesd el a kertben és amikor beérnek, utána arasd le és megkapod a pipát.
    Sok sikert!

-ágianyu33- és Sali~*.* kedveli ezt.
  8. cilitunderbaba

cilitunderbaba Járnitanuló

Segitsetek:amaifeladatban kéri,hogy használjak a szédült szántón5 kacsa kata turbó trágyát, használtam és nem adja jóvá?
    cilitunderbaba 18227147

Kőszőnőm,most adta meg

Moderátor által utoljára szerkesztve: 13.12.25, 12:31
  9. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Sziasztok !
    Végig értem a 7 napos városi projekten, meg van mind a 7 birkafej. A 3 órás munkás kupont, hogy tudom megszerezni?
    Akárhová kattintok, nem ugrik ablak . Lehet hézagosan olvastam a tájékoztatót ???:D

10. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Automatikusan megkapod, amint az utolsó pipa is rákerül a feladatra.

11. zsuzsa-mama

Köszönöm szépen, csak akkor nem vettem észre , mert mindent ugyanúgy mutat. Kipipálva minden barifejek ott vannak továbbra is. Gondoltam, akkor eltünnek.

Kuzdern kedveli ezt.
  12. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Majd holnapra tűnnek el.
    Nálam az utolsó pipával együtt jött a felugró ablak a 12 szupertápomról - gondolom együtt van az utolsó jutalommal, csak nem minden jutalom kap felugró ablakot. Meg aztán ilyen feladatoknál ezeket az ember automatikusan azonnal el is tünteti.

Sali~*.*, vihence és zsuzsa-mama kedveli ezt.
  13. zsuzsa-mama

Igen gyors voltam ezek szerint !xD

-BombadilToma- kedveli ezt.
  14. vkgirl2001

vkgirl2001 Utánpótlás-írogató

Azon kívül, hogy bukom a sorozat számlálót, történik valami, ha kihagyok egy napot? Vannak napok, amikor csak annyira van kedvem, hogy begyűjtöm Rackó ajándékát és máshoz nem nyúlok.

15. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Nem kapod meg a 7 napos sorozatért járó, sor végi jutalmat sem.
    Ismertető: https://board-hu.farmerama.com/threads/városi-projektek.27128/#post-1478474

Ha ez nem gond számodra, és megelégszel a napi teljesítésekkel, amikor van kedved, játssz így nyugodtan.

16. MaMo78

MaMo78 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!!Egy kis segítségre lenne szükségem!
    takarítsd be egy alkalommal az átalakítót! Egyszerüen nem tudom a feladatot hol keressem!:)Ha valaki tudna segíteni!!Köszönöm szépen!:)

17. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    A gyopáron keresd, az utolsó épület. Gondolom időnként szoktál faanyagot, humuszt avagy ilyesmit gyártani.

18. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Azt hiszem feltaláltm a spanyol viaszt...
    A mai projektek első sora nem tetszett... cseréltem... arannyal...
    A csere után kapott sem volt szimpatikus.... így újra tudtam cserélni... így már tetszetős feladat érkezett8)
    Ez tetszik:inlove:

19. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!

Kipipálva mind a 4 feladat, az Új projekthez van hátra 13 óra 55 perc. Ha ez letelik akkor kövezkező nap éjfélig van lehetőségem megcsinálni a 4 feladatot? Mert eddig mindig felkeltem hajnal 1 felé, hogy végigcsináljam ,de már kifáradtam. Így, ha du. 3 fele csinálnám meg akkor is jóváírják?

Bokalmgazda kedveli ezt.
  20. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Az ismertető szerint a feladatok teljesítésére adott napon 23:59:59-ig van lehetőségünk.
    Minden nap 00:00:01-kor frissülnek a feladatok Mindenkinél, függetlenül attól, hogy mennyit teljesítettünk előző napon.
    Én még sosem figyeltem ezt a számlálót, de emlékeim szerint éjfél után már frissek voltak a feladatok.
    A lényeg, hogy a teljesítésre az adott nap áll rendelkezésre, tehát pl. a délután fél 4, vagy a reggel 7 is jó.
    Ismertető: https://board-hu.farmerama.com/threads/városi-projektek.27128/#post-1478473