Visszajelzés Vadbanán strandklub - Eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Kazimir, témanyitás ideje: 22.6.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia!
    Dettó:
    Ha weben játszol akkor nézd meg másik böngészőben.
    Ha kliensben akkor F5 vagy Fn és F5 kell, hogy működjön.
    Persze az alap a rendszeres géptisztítás CCleanerrel.
    Próbád meg még azt, hogy a betakarítást jelző sávot a beállításoknál kikapcsolod.

szellorozsa és ulmo12 kedveli ezt.
  2. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Senkit sem szabad a sorsára hagyni. Előbb-utóbb csak lesz valaki, aki elgondolkodik rajta. Sajnos nagy többségében begyepesedett felnőttek vagyunk, nehezen változunk, és nehezen fogadjuk el, hogy másnak is lehet igaza.
    Igazad van abban, hogy csak annak lehet segíteni, aki maga is akarja. Az írásaim arra szolgálnak, hogy minél többen akarják. Hogy ráébresszek embereket arra, hogy maguknak is tenniük kell érte, hogy jobb legyen. És hogy ez nem is akkora nagy áldozat, amilyennek esetleg látszik.
    De sokkal könnyebb mindenért a BP-t hibáztatni, és bennünket a BP bérenceinek titulálni, akiknek minden jó, ami a játékban történik. Hát nem. Nekünk sem jó minden, még akkor sem, ha nem írom le a bánatomat 157-ikként. Ehelyett inkább változtatásokat eszközöltem a saját játékomban, hogy komfortosan érezzem magam (bár ez bizonyos játékelemek tekintetében áldozatokkal járt). Erre próbálok biztatni másokat is, és ezért írok pozitív hsz-okat. Ez nem a játék feltétlen dicsérete, hanem kísérlet arra, hogy rámutassak: akármilyen is a játék, megtalálhatja benne ki-ki a saját örömét. Ha egy kicsit tesz is érte.

maszilva, Blue-dream, RedAngel és 27 más kedveli ezt.
  3. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Kedves Toma és Havasi Gyopár! Őszintén irigylem a türelmeteket:) (Bocsánat, de ezt meg kellett írjam!)

CoraQueen, Ayrin67, PZoli64 és 7 más kedveli ezt.
  4. FRANCIS122000

FRANCIS122000 Haladó

Sziasztok.
    Minden műveletnél frissíteni kell másképp nem működik, tehát frissíteni, frissíteni, frissíteni...
    Felröpi a két területről 24 órás növénnyel 320.

PZoli64, mingo826, szellorozsa és 2 más kedveli ezt.
  5. .hangyóca.

.hangyóca. Fórumszaki

Mindent végigpróbáltam amit leírtál, háromszor indítottam F5-el újra, nem változott semmi. Végül mérgemben kikapcsoltam a gépet, és láss csodát, bekapcsoláskor minden megvolt.

6. Menitala

Menitala Fórumszaki

Igen, minden műveletnél frissiteni kell! Minősíthetetlen nem lehet rendesen megcsinálni a játékot. Nem azokkal van baj akik játszanak - hanem aki nem csinálta meg jól a programot!!!!

Ayrin67, jutka190226, ^^Ayumi^^ és 6 más kedveli ezt.
  7. mandityalexandra

mandityalexandra Fórumfelvigyázó

Tökéletesen egyetértek ezzel - s jómagam tisztában vagyok azzal, legalábbis így hiszem, hogy mik a pontos motivációid, ettől függetlenül jónak tartom, hogy leírtad. Viszont van egy határ, ahol el kell dönteni, mindenkinek magának, hogy neki mi fér bele. Becsülöm és tisztelem aki így gondolkodik és cselekszik, mint te. Én heti 7 nap fizetésért vagy önkéntesként segítői munkát végzek, azt a fajtát, ami a szakmában is a "húzós" kategória. Nekem az már nem fér bele, hogy itt is. (Ezzel most nem mentegetőzöm és nem vádollak semmivel, ez az én választott állapotom.) És nem is kell. Nem kell mindenhol helyt állnom. Nagyon egyetértek azzal, hogy senkit nem szabad a sorsára hagyni, de az is igaz, hogy meg kell adni mindenkinek a szabad választás jogát, hogy a kardjába dőljön. Tapasztaltam magam is, hogy a jó példa, kitartóan mutatva önmagában gyógyító erejű és ez nagyon-nagyon fontos (tehát újabb respect neked és mindenki másnak). Én viszont úgy döntöttem, hogy az én energiámat erről a felületről inkább kiviszem a mindennapokba. Ez az én döntésem. Tudom, hogy mindezt megérted. :)

CoraQueen, jutka190226, Marika312 és 5 más kedveli ezt.
  8. asszony48

asszony48 Junior szaki

Egyszerűen nem múködik folyamatosan le fagy.

Ayrin67, mucus252, szellorozsa és 7 más kedveli ezt.
  9. asszony48

asszony48 Junior szaki

Minősithetetlen az egész játék.

peter1022, mucus252, szellorozsa és 5 más kedveli ezt.
  10. Dodobá13

Dodobá13 Utánpótlás-írogató

Ez egy NAGY **** az egész, nem is lehet minősíteni !!! Egy órája kínlódok, már arra a "törpe" kliensre is ráfanyalodtam! Ennek így semmi értelme!
    Nem is csodálom, hogy a játékosok egy része elhagyta a játékot és sokan gondolkodnak a befejezésen!
    A kb 8 évi játék alatt nem kínlódtam annyit, mint mióta ez az új felület van.
    Nagyon gondolkodok én is a játék befejezésén, bár sajnálom a befektetett "energiát" a hosszú évek alatt, na meg a hűséges szomszédaimat! ( 232/580 )

Trágár szavak eltávolítva.
    ChocoBounty

Ayrin67, zizzike, Neni60 és 11 más kedveli ezt.
  11. kelemeni

kelemeni Járnitanuló

Azt hittem csak én kínlódok, minden területnél frissíteni kellett. És ez tart már majdnem két órája.

Kuzdern, mingo826, peter1022 és 6 más kedveli ezt.
  12. VajdicsIstvan

VajdicsIstvan Utánpótlás-írogató

Sziasztok Nálam is úgyan az 10 kocka aratás után nem arat kilépés újbból belépés kis kockával már nagyon unom!!!!

mingo826, peter1022, szellorozsa és 2 más kedveli ezt.
  13. Bubika1949

Bubika1949 Haladó

Meddig marad így? A fejlesztőket nem érdekli hogy a játék nem működik rendesen? :(

mingo826, peter1022, fankostepsi és 4 más kedveli ezt.
  14. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Sziasztok!
    Én is ezt gondoltam, jöttem tájékozódni. Látom, hasonló cipőben bukdácsolunk. :(
    Mondanám, hogy "nem vígasztal, de jól esik", csak már fogy a humorom. :sleepy: Jááááj! Pedig már berendezkedtem az eventre némi tépelődés után, hogy csináljam-é vagy sem. :wuerg:

Kuzdern, Amira09, peter1022 és 6 más kedveli ezt.
  15. a1a4

a1a4 Haladó

Tökéletesen egyet értek veled. Én is már csak megszokásból játszom, hiszen kezdetek óta művelem, jó sok energiát és némi anyagi javakat fecceltem a játékba, de már nem okoz örömöt, hiszen egymás hegyén hátán a felröpik gyér száma miatt a teljesíthetetlen event. Nagyon foglalkoztat engem is a gondolat, hogy abba hagyom, de nekem is olyan kellemes szomszédaim (is) vannak, akikkel látatlanban barátságot kötöttünk.

Menitala, peter1022, mucus252 és 5 más kedveli ezt.
  16. .Macskusz.

.Macskusz. Fórum ismerője

Nem elég hogy nem működik, minden területváltásnál újra kell tölteni, de a trágyadombos ládáim is eltűntek mind egy szálig mindkét farmomon. Innen szoktam trágyát venni a felszaporításhoz, de most hűlt helye van.
    Na megtaláltam csak össze-vissza keverték megint. Egyszer már jól működött, most ezt is elrontották.

Menitala, peter1022, Éva0315 és 3 más kedveli ezt.
  17. Caccus

Caccus Fórum bárója

Szia. Egyet értek veletek, én úgyszintén ezt gondolom már nekem sem okoz örömet, csak mérget, két farmomon két hete abba is hagytam az eventeket csak gazok ültetek rajtuk, és a gazdaköröket legalább azokon megcsinálom. Már elég ezekből az eventekből, egyik el sem múlik, már jön a következő. Csak azt nem tudom, hogy akkor mi a f.. nek kérik tőlünk a felméréseket.

Menitala, Éva0315, peter1022 és 4 más kedveli ezt.
  18. ChocoBounty

ChocoBounty Fórum félistene

Sziasztok!
    A központnak továbbítottuk a hibajelzéseket.
    A központ válasza alapján a hiba kijavítását megkezdték.

Javasoljuk a betakarítás animációjának a kikapcsolását a játékbeállításokon belül, ez megoldást nyújthat a hibára:

Ezenfelül a játék frissítését is javasoljuk F5 segítségével.

További információval egyenlőre nem rendelkezünk.
    Köszönjük a megértéseteket és a türelmeteket!

További ilyen vonatkozású jelzést nem kérünk közzétenni, mert törlésre kerül.

19. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Begyepesedett... :music: Néha a pázsitot is meg kell szellőztetni8)

Gio, szellorozsa, Ayrin67 és 3 más kedveli ezt.
  20. ^^Ayumi^^

^^Ayumi^^ Fórum bárója

Tehát egy közel 20.000 eventnövényt kérő event, ahol a végeredmény egy olyan felhő, ami Baha TP-t ad, ami kb felesleges, mert a több száz aranybanánt nincs mire elkölteni.

Rendben, akkor megint egy event, amit ki lehet hagyni.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.