Visszajelzés Vadbanán strandklub - Eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Kazimir, témanyitás ideje: 22.6.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. swarek

  swarek Törzsjátékos

  Akkor javaslom, hogy olvasd el az összes hozzászólásomat ( tudod a másikról, de segítek: Szama néven keresd), mert írtam éppen pozitívat is, bár tény, hogy többségében reálisan viszonyulok a játékhoz, meg az eventekhez is. Egyébként mi köze annak a témához, hogy hány farmmal játszok, vagy annak, hogy jó ideje erről a névről írnok? Ezt úgy írod, mintha minimum tilos lenne több farmmal játszani, vagy másik farmhoz tartozó névvel írni. Nem az, és kb senkit nem is érdekel rajtad kívül.
  Egyébként ezt hívják ám személyeskedésnek, és próbálod azzal aláásni a mondandómat, hogy belekötsz a személyembe, vagy abba, hogy mennyi farmot viszek, vagy milyen néven. Hogy mások is képben legyenek, akik nem értenék az írásod ezen részét: Amíg csak egy farmot vittem rendszeresen, addig Szama néven írtam többségében, ma már ritkán, mert többet foglalkozok a kisebb farmommal, ami swarek néven fut, így általában azzal lépek be elsőnek a játékba reggel, és nyitom meg a fórumot is.
  Természetesen ha óhajtod, akkor ezentúl csak is Szama név alatt fogok ide írni, bár kissé hülyén nézne ki, és követhetetlen is lenne, ha egy adott vitát, amit mondjuk Swarek néven kezdtem/folytatok egyszercsak másik néven tolnám.

  Amúgy pedig csak annyit írnék, hogy te éppen azokat akartad győzködni az event teljesítésére, akik reálisan felmérték, hogy számukra ez az event kihagyható. Miért gondolod azt, hogy nem gondolták végig a dolgot? Miért feltételezed róluk ( köztük egy igen tapasztalt és kb minden eventet is teljesítő játékosról), hogy nem képesek eldönteni az infók alapján, hogy számukra megéri e, vagy sem?
  Ha nem akarja, akkor nem csinálja, és kész. Nem kell győzködni, és mivel az eventhez kapcsolódik a dolog, így minden joggal le is írhatja a csevegőbe, hogy nem csinálja, ha akarja, akkor meg is indokolhatja, hogy miért nem csinálja, miért nem éri meg neki.
  A ló egyik oldaláról a másikra pedig pont arra vonatkozott, hogy eddig folyamatosan azt kapták meg a játékosok, hogy reálisan álljanak hozzá, mérjék fel a pajtájukat, lehetőségeiket, szükségük van e az adott nyereményre, felhőre, extrákkal, vagy anélkül is tudják e teljesíteni stb. Most ezt páran megtették, ami esetükben azt jelenti, hogy nem csinálják, és ezt le merték írni. Hát döbbenet, komolyan.... Erre meg jött a szöveg, hogy hát gondolják át, mert milyen jó meg hasznos a felhő. Neked az, nekik nem! Ennyi a történet, és ezt kellene elfogadni. Próbáltam volna rávilágítani erre az egymásnak ellentmondó hozzáállásra, de látom nem sikerült. Még modi szintről is elhangzott párszor, hogy nem kötelező minden eventet megcsinálni, és most hogy ezt sokan megteszik, meg az a baj, és indul a győzködés, amit amúgy te sem akarsz, mert nem kenyered, de azért csak csinálod.
  Te elkezdted kiemelni a "pozitív" dolgokat a felhőnél, én meg leírtam hozzá a többi részét. De ahogy látom ezt nem szabad, mert csak is azt szabad leírni egy felhőről, vagy egyéb nyereményről, és csak is úgy, ami minden pillanatban a pozitív hozzáállást erősíti.
  De legyen:
  A 6 órán át tartó +1 bónusz azért jó kb 3 naponta, mert csak 3 naponta vesz el az idődből meg életedből 6 órán át rövid érés idejű egyéb kategóriájú növényeknél 2-4 percet óránként. A hosszabb idejűekkel még szerencsésebb vagy, mert azoknál csak 2-3szor kell belépned a farmodra aratni-vetni, és megszabadulhatsz néhány szupicsepptől is, ha mondjuk a korianderből, vagy a keserű gyömbérből fogytál ki, és éppen szükséged lenne belőle pár ezer darabbal tápokhoz, vagy piacra, és ezt mindenképpen a bónusz hatóideje alatt szeretnéd letermelni. És ez a bónusz azért is jó még a trópusi coladaval szemben, ami +3-at ad 18 órán keresztül, mert nem foglal rekeszt. Ehhez csak arra kell még pluszban figyelned, hogy akkor arasd le a felhőt, ha tényleg van 6 órád azzal foglalkozni, hogy időben belépj és learass+vess növényt. Grátiszba jön még a felhőről majdnem 3 naponta 2000BPTx szinted. Ez nálam a kisebbik farmos bahán 425*2000BTP, ami 850ezer BTP, naponta olyan 280ezer körül alakulna. Igaz, a szintlépéshez itt már röpke 43,9milla kell. Dekorokkal ugyan naponta többet tudok összeszedni ennél, de ez legalább nem foglal helyet, mert felhő. Szintén öröm, hogy csak 3 naponta kell 6 órára átrendezned az egész bahát ahhoz, hogy kihasználhasd a felhőt a lehető legjobban.
  Remélem, így jobb, és nem lesz több vita, hogy ki miként viszonyul ehhez az eventhez, és hogy lesz joga ahhoz is, hogy elsőre is eldöntse, hogy nem csinálja, és nem lesz arra kérve, hogy gondolja át.

  Mindenkinek sok sikert, sok felröpit és kívánom, hogy érje el a kitűzött célját az eventben. Aki meg csinálja, annak jó pihenést, pajta töltögetést, és laza játékot kívánok.
  Ui: a többire külön már nem reagálok, mert bőven leírtam a meglátásaimat a témában, és túl sok off lenne ebben a topikban.
  Sziasztok!
   
  rudcsi24, fankostepsi, csillus35 és 4 más kedveli ezt.
 2. jutka190226

  jutka190226 Fórum hercege

  Sziasztok! Eredetileg bosszankodva ültem ide a géphez, mert még soha nem tapasztaltam ezt a problémát ami most fenn áll. Nem a klienssel játszom az az első perctől kezdve nem szimpi. A gépem jó a fiaim ennél magasabb szintű gépet igénylő játékot játszanak. Nem vagyok boldog, hogy többször kell frissítenem aratás közben, de gondolom a játék készítői sem így tervezték és dolgoznak a hiba elhárításán. Felszaporítottam a gazt ma már nem kell aratnom holnapra meg nyilván jobb lesz. Senkinek nem célja, hogy gátolja a játékosokat. Próbáljuk meg pozitívan nézni a dolgokat. Szerintem a felhő igenis jó, mert sok egyéb termény kell a tápokhoz. Én sem tudok minden felhőre odafigyelni, de ami számomra fontos például a gesztenyés azt betettem a kedvencek közé és akkor aratom amikor szükséges. Ez is oda fog kerülni a többi közé. A felreppenők kivételesen jól jönnek nincs hiba a beállításokkal most 351 van ami első napra nem rossz arány. Igaz az is, hogy meg kell küzdeni érte, mert sok gaz kell, de nem lehetetlen. Csak kitartóan kell kapálni. Ha elhárítják a hibát könnyebb lesz addig türelmesnek kell lenni. Akik olvasták már a hozzászólásaimat tudják, hogy a türelem nem az erényem most mégis azt mondom ne morogjunk hagyjunk időt a javításra. Kitartást és sok sikert jó játékot kívánok. Higgadjunk le egy jó pancsival ebben a nagy hőségben.
   
  Gio, Hagymácska55, PZoli64 és 7 más kedveli ezt.
 3. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  Első szint majdnem kész.... :p
  Némi gondolkozás után rájöttem, hogy a hűtők malom termékkel nyílnakxDxDxD ja ja amúgy olvastam is;)
  szóval a következő aratással kinyitok mindent az első szinten aztán átmászok a másodikra;)
   
  jutka190226, jucus100, Csoki2020 és 4 más kedveli ezt.
 4. rozsazsuzsa

  rozsazsuzsa Fórum bárója

  Elmondanád Nekünk hogy sikerül játszanod? Többen panaszkodunk, hogy se aratni, se ólat nem lehet begyűjteni. Vetni keserves kínok között tudunk. állandó frissítés után sem működik semmi.Plusz az a nyomoronc virág pörög, csak pörög. De frissítés után is sz... a játék. Segíts valami jó tanáccsal, de kérlek ne azt javasold, hogy takarítsunk. Én két helyre is írtam, válasz semmi és most fogom tizensokév után abbahagyni. Ebben a melegben nem szeretnék egy hülye játék miatt agyvérzést kapni. Ha tudsz segíts. Köszi.:wuerg::cry::mad:>:(

  Csak annyit árulj el, mielőtt a játék élesbe megy, az alkotók és még sokan mások tesztelik. Akkor ezek a hibák nem merülnek fel? csak amikor mi megkapjuk? Na ez a nagyon dühítő.
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 23.6.21
  fankostepsi, Éva0315, 20zeno13 és 2 más kedveli ezt.
 5. kukori80

  kukori80 Fórum elő legendája

  Jóóó reggelt, bocsi hogy belekukorékolok, de jövök megvédeni Genkát. Genka egy nagyon jó játékos, nagyon érti a játékot és nagyon sokat szokott segíteni a táblázataival. Nem azoknak szólt a felhívása, akik már eleve eldöntötték hogy nem fogják csinálni, hanem azoknak, akik hezitálnak. Azoknak, akik meg tudnák csinálni, csak nem akarnak érte bontani, stb... Mondok egy példát: kaptunk sokféle bónuszt felhőkön. Akik nem csinálják meg az összes ilyen +1-es termésest, azok le fognak maradni. Igaz, hogy 3 naponta tudod aratni, de nem ez a lényeg. Az a lényeg, hogy van és bármikor tudod használni. A nincs-et nem tudod. Lehet, hogy egy gazdaköribe beraknak 100 FA-fát és olyan mennyiséget kérnek, hogy ezekkel hamarabb tudod megcsinálni. :) Viccet félretéve, ezek a felhők hasznosak, még ha nem is néz ki annak. A sok TP-s felhő, naaa az nem ér semmit csak annak, aki TP-zik, de az elég kevés játékos. Amikor kijön az ismertető, nem csak azt kell megnézni, hogy mit ad a felhő, hanem milyen hamar tudok odaérni. Lehet, hogy nem is olyan vészes mennyiség, mert itt mindenki csak a teljes eventre számolt. Utána el kell dönteni, hogy arra a felhőre mennyit áldozok, mennyit bontok, naponta hányszor tudok aratni, stb.... Onnan már ki is tudom számolni, hogy kb. mikor fogok végezni és mennyibe kerülne. Ha túl sokba, akkor hagyom. Pl. a pénteki eventeket nem csinálom végig, mert nekem nem éri meg lebontani azt, amennyit a 2 felhő adna. Sokkal többe kerülne, mint amennyit kapnék, de azért kimazsolázom belőle a nekem fontosakat. A másik játékosnak megéri végig megcsinálni. Sokféle lehetőség van, csak ahhoz, hogy élvezd a játékot, meg kell találnod a megfelelő stratégiát. Nem azt kell nézni, hogy ki mit írt, hanem hogy Te mit szeretnél abból az eventből kiszedni. Engem nem érdekel, hogy ki-mit csinál, én a saját játékomat játszom, saját magamnak mindent kiszámolok és így élvezem a játékot. Tudod hol látom a problémát? Hogy nagyon sokan csak felületesen olvassák el az ismertetőt , csak csinálják az eventet és nem tervezik meg előre. Pedig tervezéssel nagyon sok gondtól megkímélnék magukat és még élveznék is a játékot, mert nem lenne annyi kudarcuk. A fórumon jó tippeket lehet szerezni, addig , amíg a sok jó matekost nem fogják elüldözni a beszólások a fórumról, úgyhogy vigyázzunk rájuk.
  Sok sikert.
   
  maszilva, Gio, T.Annie23 és 28 más kedveli ezt.
 6. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  Szia!
  Nálam is kicsit belassult de teljesen játszható;)
  Taktikám nincs... A gépen Alsó/közép kategóriás... ma 2* kellett frissítenem:music:
   
  jutka190226, Csoki2020 és Éva0315 kedveli ezt.
 7. Ninett79

  Ninett79 Fórum elő legendája

  Jó neked. Nekem felsőkategóriás az új gépem, ccleaner is megvan mindig, de nem napi kétszer kellett frissíteni. Kb. 52-szer...
  Tudom,tudnak a hibáról, de mégis bosszantó..
   
  jucus100, Csoki2020, fankostepsi és 7 más kedveli ezt.
 8. rozsazsuzsa

  rozsazsuzsa Fórum bárója

  Minden területen aratás és vetés stb. közben frissítenem kell. Van hogy klikkelek és nem indul az aratás. A gépem az eszközeim jók, tiszták. Nem értem? És sajnos többen vagyunk így. De köszönöm.
   
 9. katigazda28

  katigazda28 Utánpótlás-írogató

  Sziasztok!

  A hozzászólásokat olvasva meg vagyok nyugodva, hogy nem az én gépemben van a hiba.
  Nem lehet aratni. Úgy látom másoknál is sok a probléma az event indulása óta.
   
  Csoki2020 és Éva0315 kedveli ezt.
 10. ChocoBounty

  ChocoBounty Fórum félistene

  Sziasztok!
  A továbbiakban az eventről és a hozzá tartozó taktikai tanácsokról szóljon a csevegő.

  A személyes ügyeket, az egyéb nem ide illő hozzászólásokat privátban vagy a megfelelő helyen beszéljétek meg!

  A továbbiakban törlésre kerülnek a nem ide illő hozzászólások!

  A játékban felmerülő hibák jelentését is kérjük mellőzni a csevegőből!
  A központ tud a hibákról, javításuk folyamatban, a közlemény itt olvasható.
   
  anci091551, szellorozsa, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
 11. bdody1944

  bdody1944 Utánpótlás-írogató

  Olvasva a sok-sok hozzászólást, no meg a hibajavításról szóló levelet, én várakozó állásponton vagyok. Az ültetvényen termelgetem a gazt, de az esőerdőt még nem taroltam le. Majd kiderül, hogy mi lesz a kompenzáció, akkor lehet, hogy beáldozom a raktárakat és az ólakat! Addig jönnek a felröpik, az sem utolsó szempont.
   
  Csoki2020, szellorozsa és Éva0315 kedveli ezt.
 12. PZoli64

  PZoli64 Fórum hercege

  Sziasztok!

  Kipróbáltam két teljes kör tenyésztést.
  Az első 156, a második 150 bárpoharat adott.
  Egy-egy kör eventnövénynél 60-70 a felröpi.

  Az első két szintet sikerült teljesen befejeznem és csak most jöttem rá, hogy a harmadik emeleten
  három kék hűtőt csak akkor tudunk feloldani, ha előtte a pultoknál beadogattuk az üdítőket.:wuerg::p
   
  Utoljára szerkesztett: 23.6.21
  jutka190226, Csoki2020, inanna11 és 5 más kedveli ezt.
 13. 20zeno13

  20zeno13 Utánpótlás-írogató

  Gratulálok, de megkérlek legalább ne bosszants bennünket, akik nem tudunk normálisan még aratni sem, nem hogy első szintet teljesíteni. Örülj a sikerednek, de ha lehetséges magadban.
   
  Castanea70, jucus100, Csoki2020 és 5 más kedveli ezt.
 14. [erika05]

  [erika05] Fórumgróf

  Katasztrófa ez a mai nap, egyszerűen nem lehet semmit csinálni. Nagy nehezen learattam és beültettem aztán be sem nézek reggelig,. Ha holnap is ilyen lesz hanyagolom egy ideig a játékot.
   
  Csoki2020, joc91, szellorozsa és 6 más kedveli ezt.
 15. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  Köszönöm a gratulációt;)
  Most elakadtam... felreppenő hiány miatt... :wuerg:
  Tudom hogy a szerelem kuckó kisegíthetne de azért annyira nem sietek;) Ráérek a 2. szintet befejezni holnap reggel;)
  Ha megnyugtat... a mostani aratásnál 3 frissítést kieszközöltem magamnak>:(... - valószínűleg azért mert túl gyorsan kattintottam a terület megnyílása után a munkás indítására>:(... - lassabb tempónál nem volt probléma8)
  Sok sikert mindenkinek!
   
  jutka190226, Csoki2020, anci091551 és 7 más kedveli ezt.
 16. nolina1965

  nolina1965 Fórum ezredese

  Én a sima fákat taroltam, 2 pavilon van kinn, azokat meghagytam - és még 2-3 nagyon új fát. Ha ezeken múlik a teljesíthetőség, megette a fene...
   
 17. JUCUS

  JUCUS Fórumfelvigyázó

  Ne haragudj, de ez mire jó????Ha bosszant mások haladása ne olvass fórumot.  Lehet, hogy csak én nem látom, valaki tudna segíteni? A 3. szinten lévő bárokat, hűtőket is 5 óránként lehet aratni? Köszönöm!
   
  Kuzdern, Éva0315, inanna11 és 4 más kedveli ezt.
 18. mandityalexandra

  mandityalexandra Fórumfelvigyázó

  Igen. Az első oldalán a csevegőnek, ahol a matek szokott menni, HéricsBáró gazdatársunk egy igen frappáns összefoglalót tett közzé erről (köszönöm!), hogy mi mit ad és mennyi idő alatt:
  https://board-hu.farmerama.com/threads/vadbanán-strandklub-eventcsevegő.21306/#post-1207109
   
 19. JUCUS

  JUCUS Fórumfelvigyázó

  Éva0315 kedveli ezt.
 20. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  Jó reggelt!

  Második szint kipipálva... :music: A harmadikra már csak eventnövény és felreppenő kell;)
  Ebben a hőségben legszívesebben a hűtőszekrényben ülnék egész nap:music:
   
  Kuzdern, jutka190226, Éva0315 és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.