Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

A piaci műveleteknél gyakran jelenik meg a napraforgó.
    Ha a piaci vásárlásnál megjelennek a napraforgók, az is lehet, hogy túl gyorsan kattintgatunk, és magunk elől vesszük meg az árut.
    Emiatt a játék összezavarodik, és jönnek a virágok.
    Lassítsunk a kattintgatással, és ne az első tételeket próbáljuk megvenni, hanem másodikat, harmadikat, stb.
    (Erre azért van szükség, mert a unity lassabb, mint a flash.)

2. soresne

soresne Fórumgróf

Köszönöm,de ez számomra nem megoldás.

Enike** kedveli ezt.
  3. icaanyus

icaanyus Junior szaki

Sziasztok! Nálam a játék már két napja annyira le van lassulva, hogy szinte képtelenség játszani. Ez csak Nálam van? Előre is köszönöm a választ.

4. mamuci44

mamuci44 Fórumlakó

Szerertném megkérdezni hogy miként találom meg hányas piacon vagyok?

5. Enike**

Szia!

Próbálj egy géptakarítást végezni, hátha az segít. Előfordul, hogy túl sok olyan tárolt adat van a gépen, ami feleslegesen terheli a számítógép kapacitását. Esetleg a játékbeállításoknál a grafikai minőséget lehet alacsonyabbra állítani. Ezeket próbáld meg kérlek.

Köszönöm.

6. Enike**

7. Bubus

Bubus Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni abban, hogy hol tudom megnézni hányas piacon vagyok?
    Köszönöm a gyors választ!

8. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni. Nem találom a rózsaszín hátteremet ,pedig meg volt véve már elég régen! Köszönöm szépen!

9. Enike**

10. Enike**

Szia!

A farmon a jobb felső sarokban tudod a játékbeállításokat megnézni.
    A csatolt képeken mutatom, hogyan mire figyelj:

játékbeállítások.png
    játékbeállítások rózsa.png

a játék beállításait változtatás esetén ne felejtsd el elmenteni, majd szükség esetén ki-belépni a játékból.
    A rózsaszín téma csak a főfarmon látszik, a további területeken nem.

suba_klara kedveli ezt.
  11. soresne

soresne Fórumgróf

A piac működését ,forgó eltűnését meddig kell még gyakorolni ?Most már nagyon nehezen lehet visszalépni.A tegnapitól most még sokkal rosszabb.

12. icaanyus

icaanyus Junior szaki

Köszönöm szépen a választ. A grafikai minőségen hogyan tudok állítanai?

13. papirocska

papirocska Törzsjátékos

30 Piacra ha tud valaki eladni kérnék szépen 115 vízibogyót, elöre is köszönöm.

14. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Tekintsd meg, Enike** moderátor 3177-es beírását, ott láthatod, a jobb oldalon a Grafikai beállítások lehetőségeit!
    Használata után ne felejts a Mentésre kattintani!

15. interlala

interlala Fórumprofi

Jó reggelt
    Előjött a természet gyógyász segéd beadós feladat, meg is csináltam a 4 dik beadásig de az ötödiket márt nem tudom , nem értem miért. tudnátok ebben segíteni. Válaszotok köszönöm. interlala

16. ChocoBounty

ChocoBounty Fórum félistene

Szia!
    A Természetgyógyász segéd küldetés 5. szintjén 65000 Csp értékben Gyümölcsök és Állatokat kell beszállítani.

További információkat itt találsz a küldetésről:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/természetgyógyászat.7139/#post-707492

Amennyiben szeretnéd hogy utánanézzünk mi a probléma, kérjük, írd meg a farmnevedet és az User ID számodat.

17. PaySkin

PaySkin Fórum mestere

Sziasztok!

Nem olyan régen kezdtem, sokat olvasgatok, hogy tanuljak és ezáltal egyszerűsítsem a dolgokat, ha lehetséges.
    Sok mindent tudtam szerezni is, ami ebben segít, de Páncél Pannit még nem sikerült, pedig sokat segíthet, mint ahogy többen is írták.
    Cserén sem sikerült hozzájutni, de több hsz-ben is írva volt, régebben lehetett nyerni, venni stb.
    Lesz még erre lehetőség valamikor a jövőben? Vagy marad a csere, reménykedve, hogy egyszer összejön.
    Köszönöm előre is a válaszokat!

Mici-farmer kedveli ezt.
  18. ChocoBounty

ChocoBounty Fórum félistene

Szia!
    Időnként szokott lenni Páncél Panni vásárlási lehetőség. Legutóbb januárban volt: https://board-hu.farmerama.com/threads/páncél-panni-vásárlási-akció-2022-január.21988/

Azt nem tudjuk előre megmondani, hogy lesz még ilyen akció vagy nem.
    Amennyiben lesz ilyen akció, a fórum központi részén, az eventek kategóriában olvashatsz róla hirdetményt: qwde0.png

https://board-hu.farmerama.com/forums/eventek.273/

PaySkin kedveli ezt.
  19. PaySkin

PaySkin Fórum mestere

Szia!
    Akkor az nem tűnt fel, pedig már játszottam, mindenesetre jobban figyelek majd :)
    Köszönöm!

ChocoBounty kedveli ezt.
  20. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Szia! Nagyon butának érzem magam, pedig ott is néztem. De megvan, nagyon köszönöm a segítségedet! További szép napot kívánok!

Enike** és smoldering kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.