Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia ismét.

Megállapítást nyert az ellenőrzés során, hogy azért nem tudod kitenni a Poliptavacskádat, mert Neked nem korábbi titokólból fejlődött ki, hanem 5-én vásároltad a Gazdaboltban.
    Ezért Neked fel kell oldanod a hozzáférést a Maja majmok szentélyében, a 14. kamrában (oldalsó nyíllal tudsz lépkedni.): https://board-hu.farmerama.com/threads/poliptenyésztés-előkészületek.25961/#post-1433911

Az Állati akció során pedig sajnos hiba történt.
    A Közleményt itt olvashatod: https://board-hu.farmerama.com/threads/hiba-a-boldog-ól-nap-akciónál.25984/

Türelmedet köszönjük. :)

kigyo51 és Dolphin kedveli ezt.
  2. CsőszMester

CsőszMester Utánpótlás-írogató

Szia!

Köszönöm a választ.

A Poliptavacskánál nem szerepelt olyan kikötés, hogy titokólból kellett beszerezni, csak ennyi:
    Azok a játékosok, akik minimum 1 db poliptavacska óllal VAGY fejlesztéssel rendelkeznek, számukra nincs teendő, mivel a szobor feloldásra kerül egy szkript segítségével, automatikusan, ingyenesen.

De akkor ezek szerint ez a feltétel lemaradt :)

3. Othep

A Polip titokállat volt, tehát csak onnan lehetett valakinek poliptavacskája az akció előtt.
    Egy bug miatt korábban került be a vásárlás lehetősége, de csak a titkosaknál írta jóvá a szkript, vagyis oldotta fel a szobrot.

kigyo51, Luminary és CsőszMester kedveli ezt.
  4. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Az 40 FA jóváírásra került a farmodon, a megvásárolt Borzlak törölve.
    További jó játékot!

Swartsch és -ágianyu33- kedveli ezt.
  5. bencerancs01

bencerancs01 Járnitanuló

rendben , köszönöm szépen a gyors választ.

Sziasztok, képzeljétek a problémámra ,amit sikerült a központban visszacsinálni
    egy játékostársam is reagált ,ma üzenetben ágianyu33 ismeretlenül felajánlott 2 borzólat, mivel a cserenap még tart át is küldte, nagyon örültem neki. ezúton is köszönöm az önzetlenségét.:)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 10.2.25
    kannap, Sylja, jófarmerlány és 3 más kedveli ezt.
  6. CsőszMester

CsőszMester Utánpótlás-írogató

Ok, köszi az infót!

Othep és Luminary kedveli ezt.
  7. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Tudom, hogy kötözködésnek tűnik, hogy már megint írok ez ügyben, de nálam nem ez a helyzet. Több kisfarmon is, ahol nem volt polipólam titkosból, vettem egy-egy ólat még az újdonság bevezetése előtt. És ezeken a polip minden további nélkül kitehető a szigeten.
    Ha találgatnom kellene, akkor a bevezetés elhalasztása lehetett inkább a ludas a dologban. Az eredeti szerda 10 órás kezdésből csütörtök 14 óra lett; ekkor került be a polip a szentélybe. A szkript viszont az eredeti, szerda 10 órás időpont előtt megszerzett ólakat vizsgálhatta. Az sem lehetetlen, hogy csak a raktárban lévő ólakat vette figyelembe, a földre kitett ólakat nem. Nem tudom. A tény az, hogy olyan farmomon is fel van oldva a szobor, ahol a kiírás után, de még az indulás előtt (konkrétan kedden) vettem ólat, és nem volt korábban titokólból kifejlődött poliptavacskám. Szerintem sokan voltak így, hiszen a kiírás konkrétan jelezte, hogy a) aki rendelkezik poliptavacskával, annál a szobrot automatikusan feloldják; és b) meg lehet előre venni a boltból, ez nem számít szabálytalanságnak.

-ágianyu33- és Othep kedveli ezt.
  8. scania7

scania7 Járnitanuló

Sziasztok!
    Gyopárral kapcsolatban hol lehet kérdést feltenni?Üdv...

9. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!
    A Gyopárvölgy csevegőjét itt találod: Gyopárvölgy
    Ha moderátori segítségre van szükséged, akkor valamelyik segítségkérő topikba írj farmnév és ID-szám megadásával: Segítség

-ágianyu33- kedveli ezt.
  10. DORI03

DORI03 Fórum-zöldfülű

Sziasztok,engem csak az érdekelne,hogy ki hogy tudja elhelyezni ezt a rengeteg ólat,fát,ez már véleményem szerint inkább frusztráló mint sem élvezetes

11. Othep

Szia.

Nem kötelező mindent elhelyezni.
    A Farmerama gazdálkodós játék, szervezz és tervezz.
    Válogass aszerint, mi tetszik, minek van jó ára a piacon és emiatt szeretnéd termelni, milyen gazdakörit szeretnél megcsinálni, mit kérnek eventek, és szezonok.
    Szerezhetsz be Raktárházakat (állatokhoz Vadaskertet), ezekben több állat ólja, vagy műhelye is elhelyezhető egyszerre. Maximum 8 férőhelyig bővíthetők.
    Ha színes ólakat használsz, azok több állatot termelnek, nem kell olyan sok ólat területen kinntartani.

Raktárházak:
    A színes ólakról az adott állatnál olvashatsz többet: Állatok, termények, ólak a játékban

Egy adott ólból bónuszokkal is termelhetünk több állatot:

Ólakra ható bónuszok
    Mire?TP és/vagy BTPTermésIdő
    Állatos ólakKATT IDEKATT IDEKATT IDE
    Egyes állatos ólakKATT IDEKATT IDEKATT IDE
    Terményes ólakKATT IDEKATT IDEKATT IDE
    Egyes terményes ólakKATT IDEKATT IDEKATT IDE

A Segítségkérő topikok nem csevegők. A többi játékost a Törzsasztalon az Oázisban kérdezd, kérlek.
    Ebben a topikban is esetleg: Fejlődési taktika

Remélem, tudtam segíteni. :)

kigyo51, Dolphin, Sylja és még 1 ember kedveli ezt.
  12. Méhecske

Méhecske Haladó

Sziasztok.
    Régen furdalja az oldalamat egy kérdés.Miért lehet havonta csak egy alkalommal(egyszer volt ugyan egy több hetes)játszani az éjszakai játékkal.Érdekes a ritka lehetőség,hiszen piaci lehetőség sem adott,igy igazán nehézkes a játék.Én a Gazdaköri feladatokat szeretem,egyébként ,mert Event is ritkán van.Példaként emlitem a"ARGH démoni tölgyek"feladatot,ahol az utolsó 6-ik feladatnál aHolló páfrány mellet (ami már megvan) 900 démoni tőlgy a szükséglet.Természetesen több fával,érésgyorsitóval,darabszám növelővel csinálom a feladatot,de igy is kétséges,hogy életem végéig megtudom csinálni,(Ezt viccnek szántam)
    Kiváncsian várom a Moderátor válaszát,amit tisztelettel megköszönök. ICUS44

13. Othep

Szia.

Amikor bevezették, emlékeim szerint még a valódi világ teliholdjának időpontjához volt igazítva a nyitvatartás.
    Hogy ma is betartják-e ezt még, azt nem figyelem.
    De mivel telihold havonta egyszer van, ezért a rémséges vagy (szóhasználatod szerint éjszakai) világ is csak havonta egyszer van nyitva általánosságban.
    Azonban ez nincs mindig így: időnként vannak eventek, amelyeket ezen a területen rendeznek.
    Illetve egész október hónapban is ki szokott nyitni a Halloween-hez kötődően.
    Ilyenkor azért van lehetőség többet dolgozni a gazdaköri feladatokon.
    Figyeld a Központ / Eventek fórumrészt, hogy ne maradj le a teliholdas eventekről. :)

kigyo51, Dolphin és -ágianyu33- kedveli ezt.
  14. flóra040492

flóra040492 Utánpótlás-írogató

Sziasztok, nekem egy kérdésem lenne. Melyik az a dekor, amelyik a tenyésztési időt nullára csökkenti? Egyszer kétszer belefutottam, hogy nulla perc volt a tenyésztés, de nem tudtam beazonosítani, hogy melyik bónusz adja. Tudtok ebben segíteni? Ködzönöm a választ

15. Othep

Szia.

Egyetlen olyan dekor nincs.
    Több bónusz hatása adódik össze.
    Itt ellenőrizheted, ezekből mivel rendelkezel.
    Tenyésztésre ható bónuszok
    Hol?TPTermésIdő
    TenyészterepKATT IDEKATT IDEKATT IDE
    A infót innen hoztam: https://board-hu.farmerama.com/threads/bónuszlexikon.2179/

Dolphin és -ágianyu33- kedveli ezt.
  16. flóra040492

flóra040492 Utánpótlás-írogató

Othep kedveli ezt.
  17. Othep

Így van. :)
    Ha a tenyésztés megkezdése előtt tudsz aktíválni annyi bónuszt, ami összesen 100%-ot csökkent az időből, akkor azonnal elkészül a tenyésztés.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  18. Anyaló

Anyaló Járnitanuló

Sziasztok! Találok valahol egy olyan összefoglalót, ahogy a tp növelő dekorokat találom egyben?
    Nagyon köszönöm! :)

19. Othep

20. Anyaló

Anyaló Járnitanuló

Othep kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.