Visszajelzés Az elveszett kirakó fosztogatói - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: -Sudden-, témanyitás ideje: 17.9.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

1. 1

228 szavazat
    51.4%
  2. 2

19 szavazat
    4.3%
  3. 3

7 szavazat
    1.6%
  4. 4

11 szavazat
    2.5%
  5. 5

20 szavazat
    4.5%
  6. 6

11 szavazat
    2.5%
  7. 7

5 szavazat
    1.1%
  8. 8

28 szavazat
    6.3%
  9. 9

12 szavazat
    2.7%
  10. 10

103 szavazat
    23.2%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Itt már kaptál választ tőlem: https://board-hu.farmerama.com/thre...ők-haladók-részleg.19471/page-11#post-1467111

A csevegő nem segítségkérő topik.
    Ha egyszer leírtad valahová a problémád, akkor kérlek, ne írd be több topikba, hanem türelmesen várj a válaszra.
    Köszönjük.

Dolphin és -ágianyu33- kedveli ezt.
  2. T76

T76 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    A "kertek felfedezője"-ben csak 1 kérdőjeles ikont lehet teljesíteni? Csak mert 3 különböző ikon van a kép mellett, az elsőt teljesítve még sem enged tovább.
    köszönöm előre is a választ

jólóbarát kedveli ezt.
  3. böbe764

böbe764 Fórumprofi

Tévedni emberi dolog,és én is csak ember vagyok,vakond helyett pockot tettem be ,de rájöttem!:D

4. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

5. paloooo

paloooo Fórumelemző

6. Sylja

Sylja Fórumgróf

7. paloooo

paloooo Fórumelemző

Sylja kedveli ezt.
  8. Judit613

Judit613 Törzsjátékos

Melyik feladatban van a elveszett kirako fosztogatoi 1. felhosor?

9. apumbiapa

apumbiapa Kivételes tehetség

Szia!

Azt a fő haladási sorban kapható és 290 db puzzle darabka után jár autómatikusan. Ha a bal felső sarokban rákattintasz az ajándékcsomagra akkor láthatod, hogy éppen hol tartasz.

Dolphin, Baby72 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  10. Csiziee

Csiziee Törekvő

Hali! Befejeztem a visszatérés aquantikába feladatot, de nem enged be az Elveszett kalap feladatokba, pedig azt írja ez a feltétele a belépésnek! Mi lehet a gond? Köszönöm, Csiziee ID16474967

11. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Szia!

Olvasd el itt.

nagymami2, Othep, Dolphin és még 1 ember kedveli ezt.
  12. Nemtudomka11

Nemtudomka11 Fórum-zöldfülű

Nagy nehezen letermeltem az event növényeket, meglettek a felröppenők, erre elvérzek a pekándiónál.
    Piacon nincs, fát venni nem lehet. Számomra végetért az event.

13. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Pekándiót csak a Tánc a veszéllyel küldetés 1. sorának gyémánt szintjén kell beadni. Ettől még simán tovább tudsz menni, ez semmit sem befolyásol a haladásodon.

14. Nemtudomka11

Nemtudomka11 Fórum-zöldfülű

Köszönöm.
    Akkor kell egy kis pénzt csinálnom, mert láma ólam sincs, de az legalább van a piacon.

GA-BI-O-Farm és -BombadilToma- kedveli ezt.
  15. helvécia46

helvécia46 Utánpótlás-írogató

Szépséges jó napot kívánok Nektek!
    Már ismét kétségbe vagyok esve, nem tudom ezt az eventet befejezni, tehát nem lesz meg egyik felhősorom sem. Iszonyatosan sok terményt termeltem már, a pajtából is rengeteg dolgot beadtam és a végén elveszik az egész. Pedig felhasználtam az összes termelést gyorsító bónuszaimat, vásároltam is pénzért, de már mindenből kifogytam. Sajnos az éves vásárlási keretem mind felhasználtam, tehát innentől még vásárolni sem tudok. Szeretném javasolni - mivel nem csak én járhattam így, hanem nagyon sok másik játékos is! - hogy az Adminok terjesszenek elő egy javaslatot a játékot kiírók felé, mégpedig azt, hogy hosszabbítsák meg az event idejét legalább 3 nappal! Ennyi idő alatt legalább az egyik felhősort meg tudnánk szerezni, hogy ne vesszen kárba a temérdek beadott termék. Még azt is megemlíteném, hogy nagyon igazságtalanul annyira lekalibrálták úgy a kerekkeréken megnyerhető bónuszokat, mint a hulló ajándékokat, hogy kénytelenek legyünk farmaranyért vagy forintért vásárolni, amit sajnos én a nyugdíjamból nem tudom megtenni. Előre is köszönöm, ha érdemben tudnak intézkedni!

16. Ecóka1

Ecóka1 Fórum ismerője

Eventecske letudva, mindenütt ott a pipa! Végre! Nappal event növény, éjszakára amaránt szupertrágyával felröppenőt is gyűjteni kell. Most hét végén indult igazán a játék, ültetés /szupertrágya+kacsa kata/ , aratás 100% termény bónusz, növény bevételi bónusz az arany rekeszben, gyémántban a csatni és 2 Jack indítása mellett. Néha a malom adott +1 növényt bónuszt 6 órára. Elég időigényes event volt, de a pulze mindent megér és a sok TP-t adó dekor. Sok sikert aki még csinálja.

17. .julia0905.

.julia0905. Járnitanuló

Eventet sikerült tegnap befejezni, köszönet BombadilTomának,PZolinak az érthető útmutatásukkal már több event sikerült:D

kutyaszálló, .barbi1., Crispello és 5 más kedveli ezt.
  18. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Event letudva ;)

19. Babolcsa

Babolcsa Fórum-zöldfülű

Üdv. A kertek felfedezője alatt nincs több játék? Az első pipa a második semmi a harmadik lakat. Semmi továbbmenő lehetőség nincs...

20. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Ha a feladat ikonján pipa van és alul 3/3-at látsz kiírva, akkor kész vagy a feladattal. Ne foglalkozz az ezüst és arany feladatsorral. Megjelenítési hiba.

upload_2025-9-30_21-37-6.png

Sok sikert!

kutyaszálló, Swartsch és -ágianyu33- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.