Visszajelzés Barlangkutatás - eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by BackOffice, Jan 27, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Már csak 390 Felreppenő kell... meg némi 4 órás gaz...
    Lassan érdemes lesz letermelni... :music:

2. borderland57

borderland57 Fórum mestere

Most már csak az éléskamrát nem találom, ahonnan a maszkot küldhetem.

ulmo12, Kuzdern and retek.katalin like this.
  3. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A pajtába bemész, és két fület találsz. A jobb oldalon van az éléskamra. Ott hosszan és unalmasan végiglapozol, a maja maszk majdnem a végén van.

4. borderland57

borderland57 Fórum mestere

Köszi Toma, rá nem jöttem volna.

5. mija

mija Járnitanuló

Szia . Köszike a segítséget , már ment is a paprika 2x2 földbe , tettem rá vizet és supertrágyát . Event növény le tudva 7 órás , most már csak fellrepenö kell , most a raktárba 483 van.

6. kelemeni

kelemeni Járnitanuló

Sziasztok!
    Látom nem csak én küszködök a röpikkel, bármit ültetek 30-50 db-nál nem ad többet. Csal 1 Pannim van. Az előző event adta orrba- szájba a többszörösét. Most mi értelme van így megszívatni a játékosokat? Menjen el a kedve annak is akinek az átállás miatti sok nehézkes játék után még maradt valami. Annyit meg az egész nem ér, hogy minden ültetésnél szupertrágyázzak.

7. PZoli64

PZoli64 Fórum bárója

Szia!
    Mindenféleképpen a pajtában nézd meg a felröppenők számát.
    Ritka alkalom, hogy a pajta és a torony egyezzen.
    Nálam ma a sisakbab először 118-at, most másodjára 136-ot adott.
    (5 Panni + 1 a Tölgyön.)
    Remélem ez a javuló tendencia mindenkinél tapasztalható lesz és a játék végéig megmarad.xD

8. takizsuzsi40

takizsuzsi40 Fórum biztosa

Én is úgy látom ez az event megint a röpiken fog elmenni. Nem elég, hogy szenvedek a klienssel, még ez is.:mad:

9. moric67

moric67 Törzsjátékos

Sziasztok!
    Végre valamiben nem tévedtem!
    elkezdeni sem akartam az eventet:
    aztán,majd meglátom alapon.
    már csak,cirka 5500 gaz
    637 felröpi a hiány!!!
    azért azt tudomásul kell venni,hogy eme ingyenes játék ???
    vásárlás nélkűl felejtős!!
    közel 11 éve csinálom-
    -tam?
    de emiatt nem adom még fel
    bízom benne,hogy havi szinten
    legalább 16 event kezdődik.
    amit nem lehet elvégezni!

:oops:

10. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Mivel jelenleg már csak a játék finomhangolása folyik, ezért aki a Klienssel sem tud viszonylag gondmentesen játszani, annak ezeket szoktuk a figyelmébe ajánlani:

Mindenképp ellenőrizd le, hogy véletlenül nem töltötted-e le több példányban a kliens-t, mert ez lassítja a játékot.
    Amennyiben többször letöltötted akár akarattal, akár véletlen rákattintással, akkor törölni kell a Letöltési mappából, a Vezérlőpult / Programoknál, ill. Alkalmazásoknál, és a Lomtárból is.
    Majd ezt követően egy új letöltéssel kezdeni a játékot.

A játékbeállításokban a grafikai minőséget vedd le a legalacsonyabbra.
    Ezen felül, kapcsold ki az animációkat.
    Ezek sok erőforrást megtakarítanak, és ezeknek a beállításával lehetséges, hogy jobban fog futni számotokra a letölthető kliens.
    Fontos, hogy a számítógépünk megfelelően legyen karbantartva, és ne legyen tele haszontalan programokkal az eszközünk, amik a háttérben csak az erőforrást igénylik, ezáltal a játéktól veszik el az erőforrást.
    Hozzáértőknek segítség a beállítások elvégzéséhez:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/ki-is-az-a-backoffice.14672/page-347#post-1130522

Érdemes szakembert felkeresni. Amennyiben túlságosan régi az eszközünk, akkor sajnos már csak új eszköz vásárlásával van lehetőségünk orvosolni a problémákat, vagy hardwer fejlesztéssel.
    Ehhez, szintén szakember segítségét kell kérnünk.

Rendkívül fontos a stabil internetkapcsolat is. Megoldást szokott hozni erre a kábelről való játék a Wifi helyett.
    A géptakarítás továbbra sem hanyagolható el, mert mind a webes, mind a klienssel való játék neten folyik és böngészős.

Olvasd el még ezt is:
    Összefoglaló a magyar moderátor csapattól
    Az utolsó hibával kapcsolatban itt olvashatsz megoldást: https://board-hu.farmerama.com/threads/hib%C3%A1k-bugok-probl%C3%A9m%C3%A1k-kezd%C5%91k-halad%C3%B3k-r%C3%A9szleg.19471/page-129#post-1169166

Bármilyen problémád kérdésed van, kérlek, valamely Segítségkérő topikban kérdezz, ne az eventcsevegőben.
    A Unityvel kapcsolatos tapasztalatok, vélemények helye a Unity csevegő:
    Unity alapú játék csevegője

11. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Köszönöm.

Nagyii58 and Othep like this.
  12. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Hozok egy kis felröpi mennyiséget. Szupitrágyáztam a földeket. ;)

13. -Holdfeny-.

Szia!
    Mennyi Pannival? vagy Panni nélkül?

Nagyii58 and szellorozsa like this.
  14. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Ezt nem mondhatom tesztnek, de hoztam egy képet a prémes kisfarmomról amit naponta aratok automatával ennyi felröpit adott az event indulása óta a fák. Érdekesség képen odatettem mellé az előző event megmaradt felröppenőinek számát is. A farmon moringa, papagájtoll, Józsué gyümölcs van amit aratok.

Érdekes és elgondolkodtató a felröppenő aránya a fáknak. Én nem bízom a fákban, ha felröppenőről van szó, ráadásul ilyen mértékben, mint amit ez az event kért tőlünk.. Panni nincs azon a farmon .

15. Lejlocska

Lejlocska Törekvő

sziasztok amíg nem jutok el a felhő kiváltásáig ,addig nem tudom a 4 órás növényt ültetni?A 7 órást letermeltem ,de még nincs meg a röpim,viszont szaporítanám a 4 órást,de nem tudom keverni a malomba..

ulmo12 likes this.
  16. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A felhőhöz le kell adnod 1080 röpit, majd a következő feladatba még 20-at. Ott kapod a bicskát a 4 óráshoz. Csak akkor tudod majd felszaporítani.

17. -Holdfeny-.

Kijózanítan kevés a mostani:( a múltkori nem rossz...
    Ez bizony beállítás kérdése...
    Itt jut eszembe egy régen alkalmazott jelzés ami az eventismertetőben volt...
    Mit tudom én növényekből nagy eséllyel fákból kisebb eséllyel... :music:
    Ezt mi utólag csak kikisérletezni tudjuk, illetve a tapasztalatunkra hagyatkozunk...
    De egy kezdőnek, kisfarmosnak hasznos infó lenne... 8)

18. Lejlocska

Lejlocska Törekvő

óóóó köszönöm ez elég szomorú,mert estig akkor fel tudtam volna szaporítani :( igy sajnos használhatom a szupitrágyám,hogy ma meglegyen a felrepi .....köszönöm a segítséget

19. Csak1

Csak1 Haladó

Sziasztok!
    Olvasgatva a hozzászólásokat, valakinek sikerült már "panni" és más hasonló cucc nélkül összeszedni z 1080 felröpit? Mert ahogy számolgatom nekem ha meg is lesz az 1080 akkora nem marad idő a feladat második részére! Valaki nagyon csúnyán elszabta ezt a felröppenő mennyiséget!

ulmo12, 301969 and mamszi5107 like this.
  20. hagnes534

hagnes534 Fórummogul

Sziasztok!
    Ezt az eventet úgy látszik csak a feléig lehet megcsinálni. Még mindig az első növénnyel küzdök, a röpinek is csak a fele van meg. Holnap talán meg lesz az első növény végig, ha lenne elég felröpi, 2 nap akkor sem elég a másik növényre.

ulmo12 and 301969 like this.
Thread Status:
Not open for further replies.