Visszajelzés Eszményi tél - panaszláda

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 17.12.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Szia! Hol vetted ezt a csomagot?

apcimama kedveli ezt.
  2. apcimama

apcimama Aktív író

Szía! Itt a farmon jelent meg rövid időre .BÚÉK

3. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Jó reggelt! Köszönöm. Ma reggel nekem is megjelent. Tegnap vagy nem jött. vagy nem vettem észre.
    Neked is és mindenkinek BUÉK!

Kuzdern kedveli ezt.
  4. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Pedig minden benne van az ismertetőben:

1. időpont
    Kezdete: 2025. december 26. (péntek) 00:01 óra
    Vége: 2025. december 28. (vasárnap) 23:59 óra

2. időpont
    Kezdete: 2026. január 2. (péntek) 00:01 óra
    Vége: 2026. január 4. (vasárnap) 23:59 óra

Sali~*.*, Éva0315 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  5. bakosagi54

bakosagi54 Fórumelemző

sajnos nem merek inditani játékot mert ha rálépek a kirakosra nem adja a játékot csak tovább enged lépni igy nem lehetett fenyőt szerezni.Láttam más is igy járt választ nem kaptunk rá. bakosagi54
    ID 18559029

gyemant1 és magika kedveli ezt.
  6. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Köszönöm! Hát ez az ünnepi forgatagban elkerülte a figyelmemet!

-BombadilToma- kedveli ezt.
  7. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ha nincs Moderátor szolgálatban, nem tud Neked senki válaszolni, hiába írsz bejegyzést több topikba.
    A Panaszládában pedig kár segítséget kérni, mert ez nem alkalmas hely rá.
    Minden egyéb válaszomat megtalálod a Segítségkérő topikban írt több bejegyzésednél, amivel csak plusz munkát okozol, válaszod nem lesz előbb.
    További jó játékot!

Sali~*.* kedveli ezt.
  8. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    mivel már a Supporttal felvetted a kapcsolatot, érdemben mi nem tudunk segíteni. Ilyen jellegű kérdésekkel nyugodtan gyere a jövőben a Fórum Segítségkérő topik -jaiba.
    Amúgy a kérdésedre a válasz pirossal kiemelten található meg az Ismertetőben (a bekezdés végén), így azt elolvasva megspórolhattál volna egy Support jegyet.
    Sok sikert a folytatáshoz.

Sali~*.* kedveli ezt.
  9. magika

magika Fórum nagymestere

segítségkérő topikot nem találtam, de választ igen, hogy többé nem fog működi a minijáték.
    "Kedves Játékosok!

A téli eszmény eventen belül, a kirakós mini-játék jobb felső sarkából eltávolításra került a bezárás gomb lehetősége.

A mini-játékot végig kell játszani.

Minden egyéb más móddal a mini-játék hibájára kell számítani, amit a jövőben nem tudunk orvosolni.

A Farmerama csapata
    "

10. Sylja

Sylja Fórum parancsnoka

Szia!
    3 db segítségkérő topik-csoport van, bármelyikben kérhetsz segítséget:
    Segítség
    A Moderátorok tudnak segíteni abban, hogy újra működjön a minijáték, ha megadod a farmnevedet és az ID-számodat.

macimami1958, -ágianyu33- és Othep kedveli ezt.
  11. Pöttyös68

Pöttyös68 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! A táblajátékok nem indulnak el. Tegnap a táblajátékot elkezdtem de újra indult a gépem. Azóta csak a csodaszarvas expresszbe enged belépni.
    Gazda: Pöttyös68 ID: 5040309

12. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Elviszem ellenőrzésre is a problémát.

De mivel nincs ellenőrzésre jogosult Kolléga szolgálatban, addig is az alábbiakat javaslom, amíg a válaszra várnunk kell:

Kapcsold ki a játék animációját, hogy csökkentsd a géped terhelését.
    A Mentés gombbal tudod a módosítást jóváhagyni.

Legalább a játék idejére kikapcsolnám a Téli témát is, Nincs témára állítva.
    A grafika minőségét is állítsd a legalacsonyabbra.

- Töröld a sütiket, a gyorsítótárat.

Ha több farmmal játszol ugyanazon a gépen, akkor a szokásosnál is gyakrabban szükség lehet erre.
    (Itt van ehhez Dolphin Kolléga segítsége, Sütik / Gyorsítótár törléséhez:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...ések-és-válaszok.10981/page-5997#post-1459676
    Előzmények törléséhez:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...ános-témák-részleg.19446/page-29#post-1469913)
    Ha ismered, akkor használj CCleaner-t.

- Ellenőrizd az internetkapcsolatodat. Az aratás idejére Wi-fi helyett térj át kábelre, ott erősebb a jel.

- Zárj be minden felesleges ablakot. (Facebook, stb.)

- Térj át másik böngészőre. A Firefox-ot ajánlom, esetleg az Operát.
    De legjobb, hogyha böngészővel játszol, akkor áttérsz kliensre. Annak kisebb az erőforrásigénye, mint a böngészőknek.
    Ha klienssel játszol. próbálj ki esetleg egy böngészőt a fentiekből.

Az ellenőrzés a hétvége és a Modik pihenőideje miatt hosszabb időt is igénybe vehet.
    Szíves türelmedet kérem. :)

Kérlek arra is, hogy legközelebb ne a Panaszládában kérj segítséget, mivel nem erre lettek kitalálva és ritka bennük a moderátori jelenlét.
    Probléma, kérdés esetén a segítségkérő topikokat kell felkeresni a Fórum főoldalának közepe táján.
    (Ezt egyébként pont a hozzászólásod felett írta egy Játékostársad is, valaki másnak.)
    Köszönjük, ha ügyelsz erre. :)

Kiegészítés 19:15-kor: az ellenőrzés megtörtént.
    Fejezd be a megkezdett játékodat, és utána mehetsz majd másik pályára.
    Ha pedig a későbbiekben problémád támad, kérlek, valamelyik Segítségkérő topikot keresd fel, ahogy javasoltam.

13. -Sipsa-

-Sipsa- Utánpótlás-írogató

Sajnos nem sikerül a végére jutnom. A kulcsok megszerzése igen nehéz, mivel az aratás nagyon kevés ünnepi sütit ad. Ráadásul olyan csomagokat nem is kellett volna felrakni, melynek a teljesítése nem kötelező, mivel ezeken sok fontos termékem ment el. Túl hosszú a kulcsok elérési ideje!!!!!

14. emancika

emancika Haladó

Nem sokkal a játék vége előtt, aki már végzett az egésszel, mondja már meg, hogy mit csináltam rosszul, hogy a felhőt nem tudom aktiválni, mert a kitehetőket nem tudom semmilyen módon megszerezni, ezt sajnos már a holdról is látszik. :-(

15. Platypus

Platypus Utánpótlás-írogató

Harmadszor fagy le a játék a minijáték alatt. Tök igazságtalan, hogy ilyenkor elvész a megnyerhető dolog, a gyorsító sütik, nem frissül,:mad: és onnan lehetne folytatni, ahol tartottunk. Nem ismétlést, módosítást reklamálok, csak a folytathatóságot a veszteség kiküszöbölésére.

16. Othep

Szia.

Ha tudtad, hogy nem kötelező egyes csomagok kiváltása, akkor kihagyhattad volna.
    Érdemes az eventcsevegőt olvasgatni a szomszédban, amikor ilyen nehéz és furfangos event van.
    A játékosok azt is megosztották, mely ajándékos mezőket lehet kihagyni nyugodtan, illetve taktikákat ahhoz, hogy hogy lehet az eventet a legkönnyebben teljesíteni.
    Az Ünnepi sütik mennyiségét is lehet növelni.

A farmod szintjének megfelelő lehető leghosszabb érésű ólakat, terményes érdemes kitenni, s azok érési idejét a lehető legrövidebbre csökkenteni, hogy minél többször lehessen aratni, s ezáltal minél több felröppenő jöjjön.
    A fákat nem adják túl jól a felröppenőt.
    Az adott eventhez passzolóan a lehető leghosszabb érésű növényt, ritkán ólat, terményes ólat érdemes használni. Ez a felröpiszerzés általános szabálya. Ilyenkor mindent de mindent tarolni kell, és mindenhová olyan dolgokat kell tenni, amik felröpit adnak. A felröppenők mennyiségére is lehet hatni.

Ajánlom figyelmedbe a felröpizéshez az eventsegédletet, mely minden eventcsevegő elején megtalálható: >> ITT <<
    A Bónuszlexikont: >> ITT <<
    Találhatsz benne bónuszokat, melyekkel Te is rendelkezel és segítenek lecsökkenteni az érésidőket, vagy növelni a felröppenők mennyiségét.
    Az eventcsevegőt, egy taktika innen pl.: https://board-hu.farmerama.com/thre...ános-témák-részleg.19446/page-67#post-1486021

A játékosok szívesen segítenek taktikai ötletekkel, ha megírod, milyen szintű farmod van, milyen erőforrásokkal rendelkezel.
    Bár az event vége felé vagyunk már, talán nem sokat segítenek most a leírtak, de talán segítenek a későbbi eventek során, hogy sikeresebb legyél.
    Sok sikert. :)

17. Othep

Szia.

Probléma, kérdés esetén a segítségkérő topikokat kell felkeresni a Fórum főoldalának közepe táján.
    Kérlek, hozz farmnevet és ID-t, pl. ide (kattints):
    Eltűnt tárgyak keresése (Ól, fa, dekor elem)

És azt is írd meg kérlek, hogy melyik játékkal van gondod pontosan. Melyiket játszottad, ami lefagyott?
    A táblajátékosról úgy tudom, hogy az frissül. A kirakóst viszont TILOS frissíteni, kilépni a játékból. Azt végig kell játszani.

És kérlek, ne várj napokat a segítségkéréssel (máskor sem), ne akadályozd a saját haladásodat.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  18. Othep

Szia.

Ez egy nagyon összetett és nehéz event volt.
    Lehet, hogy nem rontottál el semmit, csak nem ismered, vagy nem állnak rendelkezésedre megfelelő erőforrások, taktikák, idő.
    Nagyon kell ismerni, ilyenkor azt, hogy mi az ami rendelkezésünkre áll szuper dolgokból, bónuszokból. Kell ismerni a felröpiszerzés szabályait, taktikákat, bónuszokat. Tervezni kell.
    Nagyon érdemes olvasni az eventcsevegőket. A gazdák sok-sok hasznos taktikát megosztanak ilyenkor.
    Farmra szabott segítséget is adnak, ha megírjátok, milyen erőforrásokkal rendelkeztek, milyen szintű a farmotok.
    Olvasd el esetleg ezt is, amit az előbb írtam: https://board-hu.farmerama.com/threads/eszményi-tél-panaszláda.27194/page-9#post-1486636
    A Boszis csókot biztos meg tudod még szerezni.
    Az ehhez szükséges letermelendő Magyal, 12580 db, és az egész farmon ültethető.
    Kiválthatók a dekorok Tríviapontért az eventboltból is, ha eventállatból, eventfatermésből a Hegyről nem tudod kiváltani. És még mindig ott a Cserenap lehetősége.
    Biztos lesznek, akiknek több példányban is meglesznek a dekorok, és így tudsz cserélni.
    Sok sikert.

-ágianyu33-, apumbiapa és Sylja kedveli ezt.
  19. gyemant1

gyemant1 Aktív író

Szia. megkaptam a fákat, viszont az utolsó kettő csomag nem jelenik meg...
    Kellemes ünnepeket, üdv.
    gyemant1 ID 589785

Utoljára szerkesztett: 4.1.26, 19:53
  20. Gyuri819

Gyuri819 Fórum-zöldfülű

Farm.id.: Gyuri819
    Teljesítettem a feladatokat - de nem kaptam meg a felhő kitevői közül a "Fagyos bandát",és a "Boszicsókot". Azt írta nincs a raktáramban. Ezért megvettem Csak később néztem, hogy ezek oii vannak a 90 darabos feladat végén.
    Így feleslegesen adtam ki 200+120pénzt. Megnéznétek mi történt.
    Üdv Gyuri819