Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. alex0824

  alex0824 Mindentudó orákulum

  Sziasztok!
  Küzdök ezzel a 29. szinttel, mint vakond a kútgyűrűvel. Próbálok pozitív lenni, de szerintem itt az károsabb az egészségre, mint egy meteorzápor, a bibliai özönvíz és a hét csapás összegyúrva! Úgy tűnik számomra, hogy hamarabb lesz a Marson emberi kolónia mint, hogy átlépjek a 30. szintre. Régebben azt hittem, hogy a gyopárvölgy úgy fog eltűnni a játékból, olyan gyorsan, amilyen gyorsan bekerült. De ez túl él mindent! Mondhatni olyan mint az evolúció egyik csodája a csótány. Azt sem kedveli mindenki, túl hasznosnak sem mondható, de mindent túl él. Pedig odafenn, Jepetto műhelyében mindig kitalálnak valamit, mindig állítgatnak valamit, amivel rövidzárlatot tudnak okozni a játékosok agysejtjeiben. Még kb 30.000 ATP kell beszereznem, ha netán valakinek van felesleges eladó, kis vagy nagy mennyiségben, akkor az keressen meg bagolyban!
   
 2. lenoxa

  lenoxa Aktív író

  Ezer hála! Hogy ez miért nem jutott eszembe! Fel sem tűnt, hogy van ott kedvencek sor is. Mit összeszenvedtem vele eddig! Köszi még egyszer!
   
  GA-BI-O-Farm, Marika312 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
 3. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  Szia! Nekem kb ennyi kell nekem is a 38. szintig....:music:
  A tempó csiga lassú... nem történik semmi:wuerg: A cukorkám kopik... Ha elfogy itt a megelevenedett dögunalom lesz a program:oops:
   
  GA-BI-O-Farm és alex0824 kedveli ezt.
 4. zsani_apja

  zsani_apja Fórum elő legendája

  halo!

  Borostyánkő jön lassan, pedig géppel aratok. Rájöttem, hogy nem tudták összhangba hozni az eventessel.
   
  alex0824, Sali~*.*, Kuzdern és 5 más kedveli ezt.
 5. -gyöngy-581

  -gyöngy-581 Fórum elő legendája

  Szia Alex :D
  Jelentem ezt túl lehet élni, én már átestem rajta és még sokan mások is. Nekem kb ennyi hiányzik (na jó egy pár ATP-vel több: 34870 ATP) és csak a szint kb harmada van meg. A 37.-re igyekeznék, ha tudnék haladni... De nem nagyon zavar, játszom aztán akkor telik meg a csík amikor akar. Tanácsom, ne nézzed állandóan a csíkot, mert csak magadat idegesíted fel vele. A legjobb, ha összecsukod a felső információs sávot, akkor nem látod, hogy még mennyi van hátra :)... :D
  A csótányt pedig ne is emlegesd, mert a végén kitalálják, hogy az lesz a következő titokállat.
  Nálam túltermelés van belőle, már majdnem törölnöm kellett pedig bővítettem 900-ra a férőhelyet. Szóval ez megint olyan, mint az eventes felröpi, teljesen kiszámíthatatlan és irányíthatatlan, farmonként más és más.
  ****************************************

  PS: Szívesen küldenék a hiányotok (Alexnek is és Neked is) enyhítésére az én készletemből, ha lehetne, de sajnos nem lehet.
   
  vihence, alex0824, kisegércsaj és 3 más kedveli ezt.
 6. Luca_511

  Luca_511 Fórum hercege

  Jót derültem az írásodon. :)
  Egy biztos, a gyopárt nem a gyors haladása miatt lehet kedvelni. Nekem olyan "van is, meg nincs is" a jelentősége.
  Ahogy Gyöngy tanácsolja, nem érdemes követni a haladási sávot, mert még keservesebb, ha látottakhoz a gondolat is társul
  Nemrég léptem szintet, de amikor csak pár ezer volt a hiány, akkor az átalakító mindent adott, csak pontokat nem. Szóval ez a játék vagy azt közvetíti, hogy csak nyugodtan, lazán, vagy az idegbajt. Választhatunk. :)
   
  alex0824, Neni60, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
 7. rybar49

  rybar49 Fórumelemző

  sziasztok

  ma sikerült átlépnem a 37-es szintre. a 36-os szintet 25 nap alatt sikerült teljesíteni. továbbra sem vásárolok cukorkát, FA-at is csak a készletemből használok, (persze mértékkel, mert azt sem vásárolok.) a napi átlag 2058 TP volt, persze besegítettek a téren ácsingolók is, a 37-es szint érezhetően lassabb lesz, mivel ők is várakoznak. jó játékot mindenkinek.
   
  farmerSS, kigyo51, -Holdfeny-. és 4 más kedveli ezt.
 8. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  Gratulálok;) :inlove:
  Én még a következőtől odébb vagyok... A lendület kicsit alább hagyott...
  Ugyan ma még vásárolható 2 cukorkás kosárka;) Gondolkoizom rajtuk...
  A növényes rész teljesen jól működik... de a fás.... ehh az nem tetszik... mármint a működése...
   
 9. csledit

  csledit Fórum-zöldfülű

  Sziasztok!Gazda: csledit ID: 6050813 vagyok.
  Nekem az a problémám,hogy Gyopádvölgyben több napja megállt a haladáshelzö.Így nem tudok előbbre haladni,mert megtelika raktár és jelvényt sem tudok csinálni.
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 13.6.24
 10. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  Próbálj felhasználni a megtelt raktár tartalmából dolgokat, vagy törölj belőle...:music:
   
 11. baltha54

  baltha54 Járnitanuló

  Szeretnék egy kis segitséget kérni, 26 szinten vagyok Füles Karcsinál kéri 4 mükertészt, megcsináltam de sajnos nem történt semmi, lehet hogy azért mert nem OK-tam le, bár a többi beadandót beadtam, ott OK -tam, tehát minden alkalomnmal mindig kellene OK-ni mielőbb teljesiteni akarom a feladatot? Köszönöm a segitséget. ID: 1865723
   
 12. -ágianyu33-

  -ágianyu33- Fórum admirálisa

  Szia!
  Ha kérdőjel van Karcsika feje felett, akkor már nem kell újra Okézni.
  Vagy nem csináltad még meg a 4 db jelvényt, vagy nem azt csináltad meg, hanem mondjuk a 3-ast csináltad meg.
  Kérjél segítséget valamelyik Help topicban, mert csak modi tudja megnézni a beadásokat, mi játékosok nem látjuk.
   
 13. Luminary

  Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

  Szia!
  Ellenőrzésem szerint eddig 3db 3. szintű Műkertész jelvényt gyártottál, amióta elfogadtad Füles Karcsi felkérését. Még 1 darabot le kell gyártanod, hogy megkapd a szint jutalmát.
  Bővebben itt tudsz tájékozódni a Gyopáros küldetésekről:
  https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy-Általános-tudnivalók.23079/#post-1346459

  Kérlek, a jövőben az ilyen jellegű kérdésekkel valamelyik segítség kérő topikot keresd fel, mert a csevegőkben ritkább a Moderátori jelenlét, később fogsz választ kapni, ha valamit ellenőrizni kell.
  Itt találod a Help topikokat:
  https://board-hu.farmerama.com/#segitseg.275

  Megértésedet köszönöm további jó játékot kívánok:)
   
  Swartsch, vihence, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
 14. baltha54

  baltha54 Járnitanuló

  köszönöm
   
 15. Dolphin

  Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

  Szia,
  a Gyopároson a Raktár nem gumifalú, mint a farmon a Pajta. Itt amit termelünk, gyártunk, azt fel is kell használnunk, nem lehet raktározni. A Raktár kapacitását van lehetőségünk bizonyos szinteken bővíteni, de így sem lesz végtelen a kapacitásunk.
  Szóval meg kell találni az összhangot a tevékenységünk során.
  Benéztem Hozzád, s két soron vagy telített jelenleg - ezt pirossal jelöltem (egy rész pedig közelít a telítettséghez)
  upload_2024-6-13_9-15-13.png
  A Fatuskók tárolót most nem tudod bővíteni, így ebből használj fel, készíts az Átalakítóban Faanyagot például belőle. Ha a Faanyag előállításnál a csúszkát előre húzod, akkor egyszerre több Faanyagot is elő tudsz állítani, és több Fatuskót tudsz felhasználni. A bal felső sarokban látszik, hogy mennyi értékben kell beadnod, s az alsó részben látszik, hogy mennyit fogsz várhatóan kapni - az 1 db-os Faanyag gyártás lassan használja el a Fatuskókat.
  upload_2024-6-13_9-18-52.png
  A másik ami tele van az a Jelvény tárolód, ebből most nem tudsz felhasználni, mert minden fádat maxra fejlesztetted már, s a Raktárban sincs jelenleg területed. Amit tudsz tenni, hogy az Újrahasznosítóba dobsz be belőle, s azzal is tudsz ATP-t szerezni, amivel haladsz a zöld sávban.
  A learatott gyümölcsökkel és a begyűjtött felröppenőkkel szolgáld ki Fedort, meg hétvégén Irinát, ők is adnak Neked ATP-t, s így legalább az Egyéb raktáradban is kicsit fogy a készleted, ott is már megjelent a narancssárga figyelmeztető kisharang, hogy hamarosan megtelik a tárolód:
  upload_2024-6-13_9-24-40.png

  Az újrahasznosítót érdemes mindig működésben tartani, mert az esetek többségében ATP-t tudunk ott is szerezni, úgy látom ez most nem aktív Nálad, itt is a csúszkát beállítva tudod eldönteni, hogy melyiket indítod el. Ugyanúgy a bal felső sarokban látod, hogy milyen értékben kell beadnod Alpesi cuccokat, s az alsó részben látható, hogy mit kaphatsz, ha lefut az idő:
  upload_2024-6-13_9-28-44.png

  A kuka ikonnal törlést csak végső esetben javaslom használni, pl. a Virágzó ág felröppenő esetében, mert azt a Megrendelőknek tudod csak adni, máshova nem felhasználható, de úgy tűnik Fedor szeretne Tőled ilyen kérni, így adj neki :)

  Sok sikert a folytatáshoz és az optimális termelés - felhasználás kialakításához.
   
  Swartsch, vihence, farmerSS és 3 más kedveli ezt.
 16. csledit

  csledit Fórum-zöldfülű

  .Sziasztok!Gazda: csledit ID: 6050813 vagyok.
  Nekem az a problémám,hogy Gyopádvölgyben több napja megállt a haladáshelzö.Így nem tudok előbbre haladni,mert megtelika raktár és jelvényt sem tudok csinálni.​
  Próbálj felhasználni a megtelt raktár tartalmából dolgokat, vagy törölj belőle.
  Köszönöm a választ!Ezen már túl vagyok,de a haladásjelző ezek után sem mozdul el .
   
 17. -BombadilToma-

  -BombadilToma- Fórum elő legendája

  Szia!
  A Gyopárvölgyben az aratásért nem jár ATP. ATP-t csak a megrendelők adnak, illetve az Újrahasznosító. A megtermelt faterméseidet add oda a megrendelőknek, és folyamatosan használd az újrahasznosítót is; oda is beadhatsz felesleges gyümölcsöt, de a farmos javaidból készített humusszal vagy szerszámkészlettel is működtetheted.
  Mielőtt kiszolgálod a megrendelőket, vidd az egeret a zöld csíkra, és írd fel, mennyi ATP-d van. Nézd meg a megrendelők után is, és látni fogod, hogy van haladás.
   
 18. Dolphin

  Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

  Szia,
  ezeket elolvastad, amiket válaszoltam Neked? Pont a feletted lévő bejegyzésben válaszoltam a tegnapi bejegyzésedre, ma 9:31-kor:
  https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy.23080/page-779#post-1389901
  ATP-t megrendelők kiszolgálásával tudsz szerezni és az újrahasznosítóban, aratásra nem jár.
  A következő szintig 1035 ATP-re van szükséged, ma eddig 30 ATP-t kaptál Fedortól.
  upload_2024-6-13_11-6-21.png
  Sok sikert a haladásban.

  Kiegészítés: Még Alice-tól is tudsz ATP-t szerezni, itt is van egy nyitott feladat, amit tudsz teljesíteni, 6 db Minőségi humusz előállítását kéri Tőled.
  upload_2024-6-13_11-10-53.png
  Ezt is az átalakítóban tudod végrehajtani, a csuszka megfelelő beállításával, a két csillagos a minőségi humusz - ha előrehúzod a csuszkát, akkor egyszerre akár 10 db-ot is le tudsz gyártani:
  upload_2024-6-13_11-30-49.png
  Sok sikert a haladáshoz.
   
  Utoljára szerkesztett: 13.6.24
  Swartsch, vihence és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
 19. csledit

  csledit Fórum-zöldfülű

  Moderátor által utoljára szerkesztve: 13.6.24
 20. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  Szép napot!

  Cukorka vásár jön ismét;) Tehát gondoskodhatok arról, hogy ne fogyjon el:inlove:

  Viszont kíváncsian várom mi lesz a jövőben... a semmi változáson kívül;)
  Még messze van a teljesen tiszta szotyidomb... de azért haladok a következő rész felszabadítása felé... Bár még 2 szint meg egy pici hiányzik hozá8)