Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    erre sajnos nem tudom a megoldást, tippelgetni nem szeretnék.
    Esetleg érdemes az internet sebességét ellenőrizni különböző napszakokban.
    Böngészőben játszva érdemes a belépések előtt a Gyorsítótárat törölni.
    Megértésedet köszönöm!

Sali~*.* kedveli ezt.
  2. Dolphin

Szia,
    a lejátszott játékok száma azt mutatja, hány alakzattal vagy készen, azaz hány alakzatnál nyomtad meg a Beváltás gombot és vetted át az ajándékot. Ezek az alsó soron besötétednek, amikor ez megtörténik.
    Itt írtam tegnap egy kis segédletet az eventhez, ha gondolod, olvasd el, hátha segít a kérdéseket letisztázni:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...ebruár-eventcsevegő.24512/page-5#post-1371263

Benézve Hozzád az alábbiakat láthatjuk:
    - két alakzat van besötétedve, ezeket zölddel jelöltem, ez tartozik a 2 Lejátszott játékhoz
    - célirányosan meggyújtottál újabb 7 lámpást, ezzel megjelent a pipa a második alakzaton (narancs színnel jelölve)
    - ha erre rákattintasz, ahogy én is tettem, akkor a jobb oldalon megjelenik az alakzathoz tartozó ajándék, és a zöld Beváltás gomb, ha ezt lenyomod, akkor vagy kész ezzel az alakzattal, ami a harmadik lesz (megkapod az ajándékokat, kialszanak a lámpások és elsötétül lent az alakzat, mint a két jobb szomszédja)

Fontos! Ha egy adott alakzatnál plusz lámpásokat is meggyújtanál a hozzájuk kapcsolódó fix ajándékokért (pl. a felröpik leadásával), azt addig tudod megtenni, amíg a Beváltás gombot nem nyomod le, ez csak egy lehetőség, nem kötelező - de lehet hasznosabb dolgokat kapsz a felröpikért, mint az event végén a CSP/TP-re átváltás.
    Ezeket a fix ajándékokat itt tudod ellenőrizni az eventismertetőben, de ha a lámpásokra kattintasz, ott is látod, illetve az is látszik, hogy mit kell leadnod hozzá:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/szentjánosbogár-fesztivál-2024-február.24511/#post-1370677

upload_2024-2-2_7-20-35.png

Sok sikert a folytatáshoz!

Tavirózsa, aida2330 és Sali~*.* kedveli ezt.
  3. lovardatanya

lovardatanya Fórummogul

Jó reggelt.
    Még mindíg nincs Kliens, nálam böngészőből használhatatlan a farm olyan lassú. A flash csere óta nálam Kliensben semmi probléma nem volt a játékkal most elrontották. Böngészőkből sosem volt jó. Tisztítás, újratelepítés többször tegnap óta.

lovardatanya ID: 44159918

zanzibarika kedveli ezt.
  4. Dolphin

Szia,
    a gépet is újraindítottad? Volt akiknek ez segített a kliens újratelepítése után. Megpróbálod kérlek még ezt is most is, és visszajelzel utána?
    Esetleg tudsz képet hozni, meddig jutsz kliens megnyitásakor, bejelentkezéssel?
    Köszönöm!

Sali~*.* kedveli ezt.
  5. zanzibarika

zanzibarika Utánpótlás-írogató

Szia

Tegnap délután óta semmi javulás, sőt bármelyik böngészőben próbálok belépni egy idő után maga a böngésző is összeomlik. A klienset töröltem mindenhonnan, újra telepítettem, CClenereztem és továbbra is 400-as hiba

6. Dolphin

Szia,
    sajnálom, hogy nem javult meg Nálad a belépési probléma.
    Melyik böngészőben próbálkoztál? A böngésző Gyorsítótárának törlése is javasolt belépés előtt. Számítógépedet újraindítottad a kliens újratelepítése előtt vagy után?
    Kérlek, Te is indítsd most újra a gépedet, és próbáld meg újra.
    Sajnos mivel nem hoztál sem Farm nevet, sem Farm ID-t, ennél többet nem tudok segíteni.
    Ha nem sikerül, akkor kérlek, hozd az azonosító adatokat, hogy továbbítani tudjam a Központ felé a problémádat.
    Megértésedet köszönöm!

7. kigyo51

kigyo51 Törekvő

Szia SparrowC !

Nagyon szépen köszönöm a válaszodat. Erre nem gondoltam, hogy a sütik így lassíthatnak. Én Chrome-t használok, és be fogom állítani az inkognitó módot. Mivel azt tapasztaltam, hogy a Boldog születésnapot FARMERAMA event pussle képeinek kirakását csak kliensben tudtam megcsinálni. A Chrome állandóan fagyizott, 1 képnél legalább 2 szer ki kellett lépnem, ezért tértem át 4 kép után a kliensre. E mellett a Gyopáros völgy is böngészőben szinte állandóan fagyoskodik, ezért ezt is kliensben csinálom. Már arra gondoltam, hogy a tél miatt van ez a sok fagyoskodás a játékban. :)
    Mély tisztelettel: kigyo51 (Gyuri)

Dolphin kedveli ezt.
  8. lovardatanya

lovardatanya Fórummogul

Tegnap is újraindítottam többször a gépemet sőt, éjjelre ugye le is volt kapcsolva. Most lekicsinyítettem a chrom böngibe a farm ablakát 67%-ra, jobban megy a nagyaratásokat meg lehet majd csinálni a most reggel az is kínszenvedés volt.
    Egy példa milyen lassú böngészőben: klemátiszt vetettem a farm területein reggel és a vetőtábla mindenegyes ikonja sorban, egyenként ugranak (vánszorognak) elő míg a klemátiszhoz nem érek stb. nos, nem tudom miért nyúltak bele a jóba várok még pár napot ha így hagyják negyedszerre is elpályázok a farmerámából. (tudom, ez az én bajom)

400 Bad Request

Request Header Or Cookie Too Large
    nginx

9. zanzibarika

Tegnap is és ma is újraindítás is megvolt sokszor, takarítás, törlés, újratelepítés, a kliens 3 helyről törlés, és akkor is csak 400-as hiba
    Minden böngésző összeomlik a farm alatt
    Tegnap már hoztam :zanzibarika ID 55695397

10. Dolphin

Szia,
    köszönöm visszajelzéseidet, továbbítottam a Központ részére, én sajnos ennél többet nem tudok segíteni.
    Megértésedet köszönöm!

11. Dolphin

Szia,
    köszönöm, hogy hoztad az adatot. Én most reggel Chrome böngészőben probléma nélkül le tudtam aratni.
    Értem, hogy hoztad tegnap az adatot, ez nem mentesít attól, hogy új bejegyzésben ne kelljen már megadnod. Arra sajnos nincsen kapacitásunk, hogy azt keressük a bejegyzések között, hogy adott játékos adott-e meg már korábban ID-t.
    Böngészőben próbáltad már az Inkognitó módban történő megnyitást? Az sem segített?
    Jelzésedet továbbítottam a Központ felé, én ennél többet nem tudok segíteni,
    Megértésedet köszönöm!

zanzibarika kedveli ezt.
  12. Dolphin

Sziasztok!
    WiFi modem / WiFi router újraindítás is történt a gépe újraindításával?
    Köszönöm, ha erre is válaszoltok még.

13. zanzibarika

Igen! Tegnap is, és most már ma is megtörtént, továbbra is 400-as a kliens az asztali gépemnél.
    Viszont az ezer éves Lenovo laptopomra most telepítettem fel a klienst és hasít rajta.
    Vagyis a hiba nem nálam van, remélem a BP talál megoldást, mert 2 gépet nem tudok használni.

Utoljára szerkesztett: 2.2.24
  14. lovardatanya

lovardatanya Fórummogul

A Kliens problémám egyértelműen a tegnap délutáni belenyúláskor keletkezett nálam, amikoris mindenkinél leállás volt valameddig. Ezt jelezték is a Big-től, utána mindenkinél elindult a játék de azóta nálam eltűnt a Kliens. A flash-t kb 6 éve cserélték le? Azóta nálam a Klienssel csak akkor volt baj ha teljes leállás volt tehát tegnap vágták haza!

Nyolc éves asztali PC-m van ez még nem megy wifiről (smart tv és teló igen) tehát a szolgáltató kábelén jön be az oszlopról, az általa adott routerbe/modembe. Mivel régebben volt ilyen gondom - nem a farmnál - ezt a routert nem csak újraindítottam, hanem teljes áramtalanítást is végeztem a legutóbb éppen 15 perce.
    Utána ha indítom a Klienst ismét azonnal a fenti szöveggel üres ablak ugrik be. Várok, tegnap már haza mentek valószínüleg azért nem csinálták meg.
    Valaki az elmúlt hetekben írta valamelyik topikban, hogy javasoltak neki egy kis szerű, puritán böngészőt letöltötte és abban jól működik neki a farm. Sajna nem írtam fel a böngi nevét most meg nem találom de be is fejeztem, most lekapcs.:)

15. Dolphin

Szia,
    tegnap a sok játékost érintő probléma megoldásra került a központban, ahogy azt 20:00 körül jeleztem is itt a Hiba topikban. Sajnálom, hogy Nálad nem jött helyre még a dolog. Továbbítom a friss jelzésedet is, köszönöm, hogy válaszoltál.
    (engem is érintett a délutáni belépési probléma, 17 és 20 óra között én sem tudtam belépni a játékba, én Chrome-ot használok, de 20 óra utántól nem tapasztaltam fennakadást)

16. lampertzolika

lampertzolika Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Segítséget kérnék! Beadtam 3 vagy 4 alakzatba a beadandókat, de csak 1 van kipipálva, a beadandókat viszont levonta. Köszönöm a segítséget! Akkor most elvesztek a letermelt beadandóim? lampertzolika ID: 43746407

17. -Emy62-

-Emy62- Utánpótlás-írogató

Szia! Sajnos ez nem egyedi probléma, a kliens nálam is ugyanezt a hibakódot adja be. Mindegyik böngészőből simán meg tudom nyitni a farmot. Minden elképzelhető takarítást megcsináltam a laptopon, az eszköz specifikációi bőven meghaladják az előírtat. A sok hiba miatt a játék szüneteltetése, vagy a hibák további fennállása esetén végleges abbahagyása mellett döntöttem, de azért most még naponta egyszer be szeretnék lépni és azt a kliensben szeretném megtenni. Biztos vannak más játékosok is, akiket érint ez a hiba, csak várnak a jó szerencsére, amire eddig én is vártam. Kérlek nézzetek utána, mert biztos nem egyedi probléma ez.

18. zanzivál

zanzivál Junior szaki

Sziasztok.Most a kliens valahogy nem úgy működik, mint ahogy szokott, én is átmentem böngészőbe inkább, pedig mostanában a kliensen szoktam inkább lenni.

-Emy62- kedveli ezt.
  19. veronika011355

veronika011355 Junior szaki

Köszönöm a segitseget, minden rendben, csak a par elveszett hatizsak banja. De jo haladok, nem lesz problema.

Dolphin kedveli ezt.
  20. évaauth

évaauth Haladó

Köszönöm,megpróbálom.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.