Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia!
    Táp nem tud a farmról eltűnni, csak fogyni, majd elfogyni, ha nincs utánpótlás, de használod.
    Ennek oka: megeszik a
    szaporodásra kirakott ólakban az állatok az aratás utáni újra etetéskor, és ha meg még terményes ólak, és/vagy manufaktúrák is ki vannak rakva, akkor nemcsak a tápjuk fogy, hanem a fajta szerint hozzátartozó állat is, mivel azokhoz az is kell.
    Vagy, ha más is bejár a farmodra, és esetleg piacra dobja a tápodat, főként ha netán veled egy piacon van.... akkor, ha nem a te megbízásodból lép be a farmodra, pl. akár szitterkedés (művelés segítése) céljából, akkor feltörték a farmodat.
    Ez esetben haladéktalanul változtass jelszót, mielőtt nagyobb kár ér, főként hogy közeledik a cserenap.
    Azt viszont akkor sürgősen le kell ellenőriztetni moderátorral.
    A moderátori segítséghez és/vagy ellenőrzéshez farmnév és ID szám megadása szükséges.

Kiegészítést írtam.

Utoljára szerkesztett: 18.6.24
    Kuzdern, -ágianyu33-, Synodendron és 3 más kedveli ezt.
  2. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok!

Próbáljatok meg jegyzetelni és nyomonkövetni a bekevert és megetetett tápot. Ha konkrétan tudjátok, hogy melyik táppal-tápokkal van gond, akkor Farmnév és ID megadásával van lehetőség ellenőrzést kérni egy-egy időszakra.
    Ha Vadaskert 2. szint, Manufaktúra 2. szint van kihelyezve több területen is, akkor alkalmanként 1-1 épületben 8-8 táp szükséges az etetéshez. Hamar el lehet fogyasztani a letermelt mennyiséget, főleg, ha érésidő csökkentők is aktiválva vannak.
    Olvashatjátok @genka53 tanácsait az előző hozzászólásban, így nem is ragozom tovább.
    Sok sikert:)

kabai5050, Swartsch, genka53 és még 1 ember kedveli ezt.
  3. csabi9911

csabi9911 Haladó

Sziasztok, hogyan lehet rengeteg es nagy erteku szerszamot talalni hogy teljesiteni tudjam a gazdakoris kuldeteseket? :D Esetleg nehany jo tipp :D Koszonom :)

4. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Bizonyos ládák nyitásával is lehet barkácscuccokhoz jutni, illetve minél több növény - fa és ól aratásával (ha tudsz nullázni, akkor pláne). Szomszédok is tudnak küldeni, a városban a kerekkeréken is lehet nyerni, és vásárolni is lehet a piros kosárból, persze ezek tartalma előzetesen nem ismerhető. A gazdaköri feladatok is nyújtanak ebben segítséget, jutalomként szoktak barkácsládákat is adni.

Néhány növénytípus is ad kifejezetten valamely típusú barkácscuccot, érdemes a nemesítő üvegházak környékén is körülnézni.
    A raktárházak aratásakor pedig fúrógépet kaphatsz.

Ajánlom figyelmedbe még az alábbi linket, általános segítség- és információnyújtás gyanánt:

https://board-hu.farmerama.com/threads/event-segédlet-avagy-mit-hogyan.15707/

Luminary és -ágianyu33- kedveli ezt.
  5. Kata7555

Kata7555 Haladó

Köszönöm szépen a választ, Segítséget szeretnék kérni, próbáltam megváltoztatni a jelszót, de az internet cimen már rég óta teljesen megszünt . Hiába írom be az új cimet a régi nem tünik el és az újjat nem fogadja el . Hogy tudnám kitörölni ?

6. Luminary

Szia!

Vedd fel a kapcsolatot a Supporttal. Olyan e-mail címet adj meg, amit rendszeresen olvasol, mert oda fogsz választ kapni. A velük folytatott levelezésről már ne hozz semmit a Fórumra, mert levéltitoknak minősül.
    Ha, problémád adódna a biztonsági kérdéssel, akkor állíts a kijelző méretén ctrl (-) vagy ctrl és egérgörgő használatával.
    A Supportról bővebben olvashatsz itt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-support.6729/
    Sok sikert!:)

Swartsch kedveli ezt.
  7. Muci-farm

Muci-farm Junior szaki

Sziasztok, tudja valaki esetleg, hogy a Góliátbogarat honnan szerezzem be? lemaradtam volna valamiről? nem emlékszem, hogy láttam volna ilyet :(A szezon gazdakörében Lee Ba kér tőlem egyet :D

gyuszti0000 kedveli ezt.
  8. Luminary

Szia!

A vártnál hamarább került be a játékba az új állat, a hivatalos hirdetmény megjelenéséig türelmedet kérem.
    A pletyis topikban olvasgathatsz esetleg, hogy mire gondolnak a játékostársaink.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/varázslóinasok-farmos-pletykapartija.22406/page-355#post-1390440
    Megértésedet köszönöm:)

* Ha, igényled, akkor a farmnév és ID megadása után frissítjük a megrendelő kérését.

Utoljára szerkesztett: 19.6.24
    Swartsch, Muci-farm és gyuszti0000 kedveli ezt.
  9. HUNOK

HUNOK Utánpótlás-írogató

Hello mindenkinek
    Vajon miért nem tudok kivágni két Amerikai bűkköt az északi erdöben
    köszi elöre
    Gazda: HUNOK ID: 30899691

10. varga1234

varga1234 Fórum biztosa

Lesz a farmon új állat? Nállam lehet tápot keverni goliát bogárhoz

11. Luminary

Szia!
    Ellenőrzésem szerint telítve van a raktárad és a learatott fatermés már nem fér be. Az alábbi képen láthatod, hogy ahol narancs csengettyű van, ott már nagyon kevés a hely, nem tudsz többet raktározni.
    Mielőtt folytatni tudod a játékot el kell használnod a felesleget. Fatermés esetében szolgálj ki megrendelőket, készíts Arborista jelvényt vagy indítsd el az Újrahasznosítót. Most nincs lehetőséged a kapacitás bővítésére, de azt is érdemes ellenőrizni.

upload_2024-6-19_19-22-6.png

A Gyorárvölgy ismertetőjét is érdemes áttanulmányozni, sok kérdésedre választ kapsz:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy-Általános-tudnivalók.23079/

Sok sikert!:)

Swartsch kedveli ezt.
  12. Luminary

varga1234 és Swartsch kedveli ezt.
  13. HUNOK

HUNOK Utánpótlás-írogató

Köszönöm a választ
    Erre nem figyeltem

Luminary kedveli ezt.
  14. galagonya51

galagonya51 Utánpótlás-írogató

Szia! Megszeretném kérdezni hogy az átívelős eventnél ha nem tudok csak max 2 zsetont begyűjteni / még az sem biztos/ hogyan fogja befolyásolni felhö megszerezhetőségét , mert a horgony eventnél többre nem számítok! 10 gyöngyöm már van! Köszi ha válaszolsz

15. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!

Részletek

Az első felhősor a 19. buborékban rejtőzik.
    Feloldása a 14 és 15 buborék teljesítése után kattintható.

A második felhősor a 18. buborékban rejtőzik.
    Feloldása a 2., 3., 10., és a 11. buborék teljesítése után kattintható.

Itt van leírva, hogy melyik bubik feloldása kell a felhőkhöz, az event ismertetőjéből hoztam.
    A számozott térképet is megtalálod az ismertetőben.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/farmkupa-eventeken-átívelő-pecás-event.25042/#post-1389627

Utoljára szerkesztett: 19.6.24
    Dolphin és Swartsch kedveli ezt.
  16. tapsihapsi13

tapsihapsi13 Fórum-zöldfülű

Sziasztok,macskamániában nyertem piccolót,de egyik farmon sincs,hiába keresem.

17. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!
    A dekoroknál keresd, ne a ládáknál!
    Ha így sem találod, akkor hozz farmnevet és ID számot, hogy ellenőrizni tudják.

18. Kisfenyő

Kisfenyő Kivételes tehetség

Sziasztok!
    Tegnap vásároltam egy db. retro felhősort 2oo aranyért. Tegnap fel akartam tölteni, megnéztem ott volt, de elmaradt a feltöltése. Ma látom, hogy még még van 2 db retro felhősor, de nem találom a megvásárlási lehtőséget, úgy hogy ma este 10-ig megvehető a tájékoztató szerint. Viszont az egy darab már megvásárolt felhősort sem találom.
    Segítséget kérek ezekben a problémákban.
    Továbbá az alkimista csomag aktuális lehetőségét sem találom annak ellenére, hogy ma 10 órától megvásárolható lenne
    Kisfenyő ID:8339551

19. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    nézzük sorban a kérdéseket.
    - Az alkimistalabor dekorhoz 2024-06-09 22:09:04-kor megvásároltad már azt az 5 fejlesztést, ami a mai naptól ismét elérhető. Ahogy az ismertetőben írtuk, akik megvették már jún.08-11 között, azok most nem tudják megvásárolni. Csak azért hozták vissza, mert többen a megváltozott feltételek után már megvették volna, de lemaradtak róla, így most nekik van lehetőségük ezt pótolni.
    Információ itt:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...ztései-akció-megismétlése.25076/#post-1390685
    - Tegnap 2024-06-19 13:01:30-kor megvásároltad a Szülinapi móka felhősort, melyet meg is találsz a paszulyon. Mivel ez egy régi felhősor, a legkönnyebben úgy találod meg, ha elkezded beírni a nevét a keresőbe - így tettem én is Nálad az ellenőrzés során:
    upload_2024-6-20_11-43-56.png
    Másik elérési módszer, hogy leszűröd a befejezetlen felhősorokat, s ott lapozol az oldalak között - így a 4-es oldalon fogod megtalálni:
    upload_2024-6-20_11-46-5.png
    Sikeres felpakolást!
    - A másik felhősorral, ami megvásárolható lenne, már rendelkezel, ezért nem éred el már az ajánlatok között. Mindenki csak egyszer tud egy-egy felhőt megszerezni. 17 óra múlva lesz újra aratható:
    upload_2024-6-20_11-49-27.png
    A képek mind Nálad készültek az ellenőrzéskor.
    További jó játékot!

20. Mari210761

Mari210761 Junior szaki

Sziasztok!
    A góliátbogár az ismertetőben emlősként van feltüntetve. Gondolom elírás, mert szerintem rovar.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.