Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    hibaüzenetet kapsz, vagy mit tapasztalsz? Nincs esetleg vírusírtó programod, ami blokkolja a játék indítását? Próbáltad esetleg más módon is már a belépést, vmelyik böngészőben esetleg?
    Köszönöm, ha pontosítod a problémádat.

2. Dolphin

Szia,
    továbbítottuk a Te esetedet is ellenőrzésre, türelmedet kérem a javításig.
    Megértésedet köszönöm!

tercsi kedveli ezt.
  3. -emmucika-

-emmucika- Junior szaki

Köszönöm a választ de már sikerült belépni.

Dolphin kedveli ezt.
  4. tercsi

tercsi Aktív író

Szia.
    Köszönöm a gyors hibajavítást, most belépéskor újra megkaptam az ajándék játékot, de nem merem megint lejátszani azt hiszem várok holnapig.

5. Dolphin

Szia,
    köszönöm a visszajelzést, most tudtam jönni a válasszal, hogy jóváírásra került egy Malomtermék a részedre, a lefagyott Mini-játékod miatt.
    Köszönjük türelmedet!

6. sznekata0924

sznekata0924 Törekvő

Ne haragudj kérlek....
    Valamit nagyon elrontottam.....
    Töröltem - erre kitiltottak.
    Mit tettem ?
    Hogy hozzam rendbe ?
    Segítségedet előre köszönöm szépen.

7. Dolphin

Szia,
    pontosan ki tiltott ki és honnan? Ezt most nem értem annyira.
    Én sajnos a kártyás vásárlásban itt a fórumon a korábban adott információn túl nem tudok Neked segíteni. Ha egyedül nem boldogulsz, esetleg kérd családtag, ismerős segítségét, vagy a Supporthoz tudsz még fordulni.
    Megértésedet köszönöm!

8. sznekata0924

sznekata0924 Törekvő

Köszönöm, hogy válaszoltál.
    Sajnos már nincs akitől kérdezhetnék, mindenki kihalt körülöttem....
    A supportnak nem lehet írni, a biztonsági "képek bejelölését" nem fogadja el, pedig látom az eltérést...

A vásárlásnál a következő van kiírva:

"Sajnos az USER ID-d saját kívánságodra vagy egy rendelés sztornózásának
    következtében tiltólistára került. Válassz másik fizetési módot....."
    Túl idős vagyok, hogy másik módot keressek - nem is értek hozzá.
    Ezek szerint el vagyok bocsátva ?
    Vége a több mint 10 éves farmozásomnak ?
    Aratógép nélkül itt már nem lehet boldogulni...
    Köszönöm szépen.

9. Dolphin

Szia,
    ebben a kérdésben csak a Support tud Neked segíteni, kérlek, vedd fel velük a kapcsolatot. Ez miatt nem kell abbahagynod a farmozást.
    Fontos, hogy olyan e-mailcímet adj meg a bejelentéskor, amit rendszeresen olvasol, arra fogod megkapni a választ. Amennyiben problémád adódna a bejelentéskor a "Nem vagyok robot" igazolásában, akkor a képernyőméretet kell módosítanod, ezt meg tudod tenni a CTRL és - gomb, vagy a CTRL és egérgörgő segítségével (természetesen a bejelentés elküldése után visszaállíthatod majd, CTRL és + gomb, vagy CTRL és egérgörgő használatával). A Supporttal folytatott levelezésből a Fórumra már ne hozz semmit, mert levéltitoknak minősül.
    A Supportról itt olvashatsz:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-support.6729/
    Egyéb fizetési mód például a Paysafecard, amit postákon is be tudsz szerezni, több játékos használja ezt a fizetési formát, érdeklődj esetleg a tapasztalatukról a Törzsasztal alatt található csevegő topikokban.
    Itt olvashatsz erről a fizetési módról:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/paysafecard.2301/
    Megértésedet köszönöm!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  10. gréta201105

gréta201105 Fórumszaki

sziasztok az aktuális event csevegőjénél genka 53 szerint a gyapjas éremmel lehet termek növelőt venni én nem találtam ilyet

11. Dolphin

-ágianyu33- kedveli ezt.
  12. mujak12

mujak12 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Érdeklődni szeretnék, h a nyugis délután eventnél miért kerültek visszaváltásra a csillagos érmék?
    Felugró ablak értesített, ahogy beléptem ( sajnos nem fényképeztem le ) és eltűnt az eddig összegyűjtött 120 érmém. Nem vásároltam belőle semmit.
    Válaszotokat köszönöm!

Gazda: mujak12
    ID: 57656894

13. piros53

piros53 Törzsjátékos

sziasztok
    vissza váltották a csillagos érméimet ma reggel
    kérem vissza
    id.1567580 aranyhal2012
    köszönöm

14. hamuska

hamuska Fórumszaki

Hamuska ID18415499 csillagos érme 100 db visszaváltás nálam is . Kérem vissza!

15. ladislaw11

ladislaw11 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nekem is eltünt 80 csillados érmém a nyugis délután eventben reggelre. ID: 36988308

16. henna21

henna21 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nálam is ugyanez a probléma, nem vásároltam semmit és reggel 20 db csillagos érmémet visszaváltottak :-(
    ID 34222349

17. vje0315

vje0315 Fórum nagymestere

Kedves Moderátor!
    Ma reggel 100 csillagos érmét visszaváltott a rendszer, szeretném visszakapni.
    ID 38154239
    Gazda vje0315
    Előre is köszönöm a segítséget.

18. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

vazulneni8 kedveli ezt.
  19. Zsuana55

Zsuana55 Fórum hercege

Szép reggelt!

A rendszer a tegnap szerzett 60 csillagos érmémet ma reggel beváltotta. Vajon miért? ID 24442836

20. Dolphin

Szia,
    a választ itt találod (s pont feletted is ott a jelzés a hibáról):
    https://board-hu.farmerama.com/threads/nyugis-délután-téves-csillagos-érme-átváltások.25293/#post-1398261
    Érdemes bejegyzés írása előtt egy-két bejegyzést visszaolvasni (ezt a Fórum szabályzat is tartalmazza), hátha már van információ a felmerült problémáról.
    Megértésedet és türelmedet köszönöm!

*Pacsirta és gesztenyeguszti61 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.