Kérdések, amikhez nem találtál topicot (Általános témák részleg)

Kategória: 'Általános témák', témanyitó: Othep, témanyitás ideje: 20.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Az e-mail-jeid között megkerested a vásárlás visszaigazolásáról szólót?
    Abban sem szerepel?
    (Ez egyedi ajánlat lehetett, nem hivatalos, úgyhogy nem kapta meg mindenki.)

Kiegészítés, mivel egy kolléga tájékoztatott:
    FA, tenyésztős robot, szupertáp, rózsaszín zselé, bájital szokott lenni ebben a csomagban.
    A mennyiségek változók.
    A csomagért fizetett összeg az, ami a mennyiségeket meghatározza.

2. hegyivadasz71

hegyivadasz71 Törzsjátékos

Üdv...
    A Bölcs Tölgynél aktiváltam a Múzeumot.
    Hol tudom használni? Hol jelenik meg?
    hegyivadasz71

3. Othep

Szia.

Mivel a Múzeum dekortároló, ezért a Láda / Váza ikon alatt található.
    Infó:

Sali~*.*, stb_farmer és -ágianyu33- kedveli ezt.
  4. misimókus54

misimókus54 Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen!

Othep és Sali~*.* kedveli ezt.
  5. farmrobi

farmrobi Utánpótlás-írogató

Szeretném kérdezni,hogy a Gyopárvölgy játékmezőn elértem a 16-os szintet ahol Európai vörösfenyőt tudok készíteni,de a játék 2db metszőollót adott az elején azóta meg 1 db sem.Így nem igazán tudom gyártani a fát,pedig a feladatokban már kérik. Köszönöm a választ. Gazda: farmrobi ID: 13578504

6. GN12

GN12 Aktív író

Sziasztok!
    Sajnos tegnap a napi belépési bónuszt elfelejtettem begyűjteni Rackónál. Beléptem többször is, de csak telefonról, épphogy aratni tudjak. Tudom az én hibám, de nem lehetne a napi belépések számát visszaállítani? Az utolsó napi ajándékot nem kérem, csak a napok számát. Légyszi segítsetek! Nagyon szomorú vagyok, maximumon voltam és most ez teljesen elkeserít.
    ID: 52108065

GazdikNóra

7. Othep

Szia.

A Metszőolló igen ritka felröppenő.
    Türelem, kitartás, és a fák minél többszöri aratása meghozzák az ollókat

stb_farmer és Kuzdern kedveli ezt.
  8. Othep

Szia.

Nagyon sajnálom, hogy megszakadt a sorozatod. :(
    Visszaállítani sajnos nem lehet.

9. GN12

GN12 Aktív író

:cry:
    Köszönöm a választ.
    Nem lehetne külön választani? A belépést automatikusan számlálná, az ajándékot meg vagy átveszem vagy nem? Jó tudom ez az ötlet rovathoz tartozik.

10. Othep

Az egyetlen eset, amikor a megszakadt Rackó-sorozatot visszaállították, akkor történt, amikor egy központi hiba miatt rengetegen nem tudtak a játékba belépni azon a napon.
    Akkor a Központ intézkedett erről.
    Valószínűleg egy javító szkript lefuttatásával, mint általában.

Maximum, annyit tudok javasolni, hogy kérd a sorozat visszaállítását a supporton, méltányosságból.
    De nem bíztatlak azzal, hogy teljesül is a kérésed. Lehet, hogy csak egy felesleges kör lesz.
    Itt éred el őket:

Az Általános kérdések tárgyat válaszd.
    Legalább 140 karakterrel részletezd a problémádat.

A regisztrációs e-mail-címedre várd a választ, vagy olyan e-mail-címet adj meg, ahol a support válaszát majd fogadni tudod.
    Kérlek, a velük folytatott levelezésedből már semmit ne hozz a fórumra, mert levéltitoknak minősül.

A hétvége miatt hosszabb időt vehet igénybe az ügyintézés.

Türelmedet kérjük.

https://board-hu.farmerama.com/threads/a-support.6729/
    https://board-hu.farmerama.com/threads/méltányossági-kérelem-téves-vásárlás-ignorálása.10876/

Meg sem kísérlem, hogy azzal vigasztaljalak, hogy semmiféle hátrányod nem származik a megszakadásból.
    Mert ugyan valóban nem származik, de tudom, mekkora érzelmi értéke van Rackónak. :)
    Viszont tényleg ne bánkódj miatta sokáig, mert vár a való élet, és közeledik a tavasz. :)

11. kisstimi87

kisstimi87 Fórum-zöldfülű

Az edző kaméleonnak és a birka gyapjúnak mindig ez volt a neve? :D

12. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

stb_farmer kedveli ezt.
  13. kisstimi87

kisstimi87 Fórum-zöldfülű

Már látom, valamiért nem úgy emlékeztem, és azt hittem, hogy kicsit megváltoztatták őket. Köszönöm! :D

smoldering kedveli ezt.
  14. h.mate

h.mate Járnitanuló

Sziasztok !! Nincs kiváltva a holló tenyésztésem , de van beadandó szürke hollóm a madaras feladatba . Azt szeretném kérdezni , akkor tudom csinálni a madaras feladatot ? Minden hozzávalóm megvan !! Előre is köszönöm a választ !!

15. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Attól függetlenül, hogy Jack boltjában nincs kiváltva a hollótenyésztésed, várhatóan meg fogod tudni csinálni a madaras feladatot. Ugyanis a piacodon - amennyiben van eladó ajánlat rá más gazdáktól- elegendő csengőpengőért meg lehet vásárolni a szükséges állatot.

Kérlek, ellenőrizd le a piacod, esetleg adj fel hirdetést a piacszámoddal ebben a topikban:
    Visszajelzés - Piac - mit, miért érdemes venni, eladni | Farmerama HU

stb_farmer kedveli ezt.
  16. h.mate

h.mate Járnitanuló

Nagyon szépen köszönöm a választ !! Mindenem megvan hozzá !! Így akkor Én is megtudom csinálni !!

Enike** kedveli ezt.
  17. hegyivadasz71

hegyivadasz71 Törzsjátékos

Othep kedveli ezt.
  18. erzsoka79

erzsoka79 Utánpótlás-írogató

Tisztelt oldal!
    Nem tudom megérteni, ha tenyésztéses event van, akkor miért nem tudok 1 hétig akciósan
    Szupertápot venni, illetve a bébievent sem megy. Fura a gondolkodásmód!

19. vicus555

vicus555 Utánpótlás-írogató

Jó napot a tenyésztésnél csak egyenként enged nem lehet a plusz jellel többet tenyészteni Így soká lesz meg az event köszi

20. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Mi nem tudunk eventeket indítani, központilag tervezik és indítják őket. Az, hogy a játékkészítők milyen terv szerint teszik be az akciókat, teljesen független tőlünk. Érdemes figyelni a fórum híreit, ott minden akcióról és eventről / minieventről hírt adunk, amely várható a játékban.
    Általánosságban elmondható, hogy a játékkészítők azért odafigyelnek arra, hogy az egyes eseményekhez kapcsolható minieventek ha nem is folyamatosan, de az adott esemény ideje alatt akár több alkalommal is elérhetőek legyenek a játékosok számára.

stb_farmer kedveli ezt.