Kuncogó kuckó

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. nyific

nyific Fórum elő legendája

No most már ez élvezhetetlen, iszonyat... és játszhatatlan!

zorcso, greenfields, zsani_apja és 2 más kedveli ezt.
  2. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Én nem foglalkozom az eventtel, így teljesen jó a kedvem is. :D :)

Kergekacsa, Anna051955, nyific és 2 más kedveli ezt.
  3. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Általában minden játék kezdésekor hasonló a helyzet.
    Én most a gyopin az átalakítóra vagyok mérges, nagyon sokszor kacatokat ad pont helyett, így nagyon lassan haladok.

4. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Kukuccs! Mostanság nem sok időm volt a játékra. Látom nem vesztettem semmit.o_O Már megint használhatatlan az egész.-.--.-

5. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Ide is be kukk...nyitva a teliholdas :)

nyific, Kergekacsa, Sali~*.* és még 1 ember kedveli ezt.
  6. zsani_apja

Szia!
    Legalább nem ért csalódás. :D :)

Sali~*.*, nyific, Kergekacsa és 2 más kedveli ezt.
  7. holhosjánosné

holhosjánosné Haladó

A teliholdas csak szaporítja a problémát.Ott ugyanúgy meg kell szenvedni az aratással.

Kergekacsa, nyific, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  8. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!

Régen jártam errefelé. Olvasni olvasnék, ha lenne mit:( Én viszont most hozok nektek egy képet. Ma ugyanis pesztrák voltunk papával, a szülők kaptak egy kis kimenőt:) Picit elfáradtam, így 65 évhez közeledve, de Ő minden fáradtságot megér, és majd kipihenem.
    https://kephost.net/p/MTEwNzI2MA.jpg

9. Nagyii58

Nagyii58 Fórum nagymestere

Szia!
    Bocsi, hogy ismeretlenül írok, de ez a kép nagyon gyönyörű, csodálatos!:inlove::inlove:

greenfields, zsani_apja, nyific és 4 más kedveli ezt.
  10. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Szia!
    Köszönöm:inlove: Ő az egyetlen unokánk és sajnos idős korunkra érhettük meg a nagyszülői örömöt. Igyekszem sokat vele lenni, kiélvezni minden pillanatát az együttlétnek. Már 9 hónapos lesz 4.-én, (nagyon telik az idő) és én imádom őket míg picik. Később is, de ez a kor az, amikor ennivalóak, ahogyan felfedezik maguk körül a világot, ahogyan hétről-hétre fejlődnek mozgásban és értelemben is. Elolvadok attól, hogy amikor meglát, röpköd a kis kezecskéivel és fülig ér a pici szája.:inlove:

Sali~*.*, kovacstne, greenfields és 6 más kedveli ezt.
  11. Kergekacsa

Sziasztok!

Nagyon mosolygós kis tündér:inlove:
    Minden fáradtságot megér, majd kipihened magad a következő pesztrálásigxD;)

zorcso, Sali~*.*, greenfields és 6 más kedveli ezt.
  12. nyific

Sziasztok!
    Györgyikém nagyon örülök, hogy végre látlak benneteket,és örülök az örömödnek,a baba nagyon édes,gratulálok!Te is jól nézel ki,látszik az arcodon a boldogság;>

zorcso, greenfields, Kergekacsa és 3 más kedveli ezt.
  13. zsani_apja

halo!

Kasza kérdezte, hogy mit lehet kívánni egy hűtőhöz?
    Én azt kívánnám, hogy ne hagyja nyitva.

14. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Szia Gizus!
    Köszönöm szépen:inlove:
    Az arcomon leginkább a korom látszik, (bármikor ha tükörbe nézek anyukámat látom, pont úgy nézek ki mint ő ilyen idős korában, a korai ráncos száraz bőrömet tőle örököltem) de igen a boldogságom határtalan ha az unokám a közelemben van. Tegnap is mentem hozzájuk, mert Orsinak előjött a régi szédüléses nyavajája, de vittem neki az én gyógyszeremből (az övé elfogyott, de ugyanaz a hatóanyaga az enyémnek is, csak más a neve) és már dél körül jobban volt. Nem tudom mi ez, de nálam is elő szokott néha jönni, sőt a háziorvosunknak is. Szerinte ez a gyógyszer amit felír legyen a "barátunk" azaz legyen mindig velünk. Nem kell szedni állandóan, sem kúraszerűen, de legyen mindig nálunk. Általában 1-2 nap és elmúlik a szédülés. Nem fülprobléma és nem is keringési, valami agyi, ami a fáradtság, vagy jóval a stressz, vagy vírus okozta fertőzés után jön elő. Nálam már 2 éve nem jelentkezett a probléma, szerintem rajta is a szülés körüli fáradtság és stressz hozta most ki.
    Ma is megyek hozzájuk, elkísérem őket Luca 9 hónapos státuszvizsgálatára, délután meg viszik a macsekot Szegedre állatorvoshoz, én leszek a kislánnyal.:)

Bonnbonn, josie, greenfields és 4 más kedveli ezt.
  15. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Kukuccs!
    Tavirózsa az unokád egy kis cukorfalat.:inlove: Az ilyen csöppségek megfiatalítják a nagyikat.

A számos evetke mellé még hiányzott egy újabb, de legalább ajándékozhatok...;):p
    Óhajokat Hegyesfűlű várja!

Nagyii58, Bonnbonn, Kergekacsa és 4 más kedveli ezt.
  16. josie

josie Fórumlakó

Szia Katám!Milyen aranyos vagy,hogy már megint itt vagy..)Mert ugye cserenap van.jelentkezem majd a farmodon.:D;)

nyific, Nagyii58, Bonnbonn és 3 más kedveli ezt.
  17. Kergekacsa

Sziasztok!

Én is várom az óhajokat. Ami van adom szívesenxD

nyific, Nagyii58, Bonnbonn és 4 más kedveli ezt.
  18. Shiba86

Shiba86 Törzsjátékos

sziasztok!
    gondoltam bekukkantok!
    Régen jártam errefelé,remélem maradhatok!

nyific, Nagyii58, Kergekacsa és 5 más kedveli ezt.
  19. nyific

Szia! Érezd magad otthon.! Remélem ide akartál jönni... nos, mesélj merre jártál?

Event nálam kimaradt... a Gyopin várom már a 25. szintet... most 24.-en vagyok..

greenfields, zorcso, Samborg és 3 más kedveli ezt.
  20. Kergekacsa

Szia!

Gyere gyakrabban, talán akkor megint lesz élet a Kuckóban, mint régen.

Gizus rendesen száguldasz a Gyopin. Én most elég lassan haladok.
    Hiába pakolom be az átalakítót 400 ponthoz, általában csak valami kacatot kapok az elhasználódóhoz.

greenfields, Samborg, zsani_apja és 2 más kedveli ezt.