Kuncogó kuckó

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia!
    Ne légy szomorú, lehet hogy csak pihentetik a játékot...sokan vannak még itt a régiekből xD
    Nyugodjon apósom, mindig azt mondta...fel a fejjel...;)

tina07141983, kmandy, Bonnbonn és 3 más kedveli ezt.
  2. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Szerintem az inaktív szomszédokat törölték. Nálam is eltűntek azok a szomszédok akik már nem voltak fent jó ideje.

Egyetértek .... fel a fejjel... mi még itt vagyunkxD;)

kmandy, tina07141983, Samborg és 3 más kedveli ezt.
  3. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Olvastalak...Jó éjt :)

kmandy, Kergekacsa és zsani_apja kedveli ezt.
  4. Kergekacsa

Sziasztok!

Éssss sikerült. Elértem a Gyopin a 35. szintet. xD
    Hát ott csak szép lassan, komótosan lehet haladni. Ha így folytatom jövő novemberre meglesz a 40. is.;)

*misi66*, kmandy, Tavirózsa és 3 más kedveli ezt.
  5. pénzváltóné_kasszás_

pénzváltóné_kasszás_ Utánpótlás-írogató

Szia!
    Gratulálok! :)
    Én úgy képzelem magamnál, hogy 2040 novemberre lesz meg a következő szint. :D

Kuzdern és Kergekacsa kedveli ezt.
  6. Kergekacsa

Szia!

Lehet, hogy túl optimista voltam???xD

7. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Szia Judit!

Én akkor jól le vagyok maradva:D most kezdtem a 20-as szintet, de különösképp nem is érdekel. Nagyon haragszom, hogy be vannak korlátozva a lehetőségek és a tevékenységek a gyopin. Minek is fogtam bele?:wuerg:

Más: Pici unokám ma másfél éves, és ma egy hete indult el. Bölcsikés a lelkem, de sokat "táppénzes":cry: A ta...on kívül semmi más, néha kis köhögés. De minden baba ilyen a bölcsiben. És persze ilyen idős korban még nem tudnak orrot fújni, kenik minden hová, fertőzve a többit. Antibiotikumot nem írnak az orvosok, ha csak taknyos, mehet a bölcsibe, ott meg nem szívják le az orrukat, szeptembertől májusig minden gyerek ilyen, és ez mindenki szerint így van jól, mert így erősödik az immunrendszerük, amit az antibiotikum csak romba döntene.:(Nem értem én ezt és nem is értek vele egyet, de nem rám van bízva. Tehát sokat van nálunk, ha meglátja a házunkat már mutat befelé és mondja: Tata (a baba után ez volt az első szava) és szalad befelé:D Nagyon szeret nálunk lenni. Túlságosan is: szombaton vittem haza és amint kinyitottam a lakásuk ajtaját, már fordult is vissza, nem akart bemenni:D Vasárnap meg már a lakótelep sarkánál visszafordult, és mutatott az autóra, hogy üljünk vissza. Mondjuk nagyon sokat foglalkozok vele, ha itt van csak míg alszik, addig tudok valamit csinálni, rám van tapadva. Szó szerint haza kell szöknöm köszönés nélkül ha viszem haza, mert ha észreveszi, hogy jövök el tőlük, fél órás cirkuszt képes csinálni. 11 fogacskánk van. A bölcsibe állítólag mindent megeszik, itthon válogatós (bár most szombaton megette a csirkepaprikást is nálunk, a húsleves és májgombócleves a kedvence és a túrókrém). Nagyon fárasztó tud lenni egész nap lekötni a figyelmét, terelgetni ha beüt a hiszti valami miatt, mert olyan is beesik néha (ha nem értem meg hogy mit akar:D), de azért eddig még mindig megbírkóztam a feladattal. És ahogy fejlődik, nyílik az értelme ez gondolom könnyebb lesz. Bár nagyon sok mindent megért már most is, imádom az okos kis buksiját:inlove:

tina07141983, Kergekacsa, Samborg és 2 más kedveli ezt.
  8. Kergekacsa

Sziasztok!

Sajnos a Gyopin később sem lesz több a megrendelő, viszont sokkal többet kér ugyan azért a kevéske pontért.
    Így elég lassan lehet haladni. Nem baj, és ráérekxD

Örülj neki, hogy ilyen kis ragaszkodó és szeret nálatok lenni.
    Ahhoz, hogy megértsd szerintem külön szótár kell.
    Nálunk csak egy pici volt a famíliában, akkor én is kupálódtam a különféle saját maga alkotta szavakból.xD
    Néha még rá is játszanak ha látják, hogy tetszik mindenkinek.

Tavirózsa, Kuzdern és Samborg kedveli ezt.
  9. Csaba957

Csaba957 Kivételes tehetség

Két farmon csinálom a gyopárost.
    A nagyon mindent kiváltottam, területeket bővítettem.
    A másikon csak az alap területekkel játszom, nem bővítettem.
    Az eredmény a nagyon horribilis mennyiségeket kérnek a megrendelők, volt hogy
    gombából több mint 500 darabot kellett volna beadni, hát nem kapott semmit.
    A kicsin az alap területekkel, minimális növényekkel és fákkal vidáman teljesítem a megrendelők igényeit.

Samborg és Kergekacsa kedveli ezt.
  10. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Sajnos nagyon "kihalt" lett a Kuncogó kuckó, én mégis itt kívánok nagyon boldog születésnapot
    @nyific - nek!
    Isten éltessen sokáig, szeretetben, egészségben, millió ölelésem!

nyific, zsani_apja, ildiko44 és 2 más kedveli ezt.
  11. Kergekacsa

Sziasztok!

Gizusnak én is kívánok nagyon boldog születésnapot!

nyific, zsani_apja és Kuzdern kedveli ezt.
  12. nyific

nyific Fórum elő legendája

j
    Drágák vagytok, köszönöm szépen.

Kuzdern kedveli ezt.