Megrendelések, Küldetések kérdései

Kategória: 'Általános témák', témanyitó: Swallow, témanyitás ideje: 20.4.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. afranya1945

afranya1945 Fórum nagymestere

Hol lehet találni a raktárházat

2. Sylja

Sylja Fórumfelvigyázó

Swartsch, macimami1958, Dolphin és 2 más kedveli ezt.
  3. mirza13-

mirza13- Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Kettő alpesi növényes feladatot kaptam ma,de még csak a 7-es szinten vagyok,nincs alpesi kertem.
    ID: 38339726

4. zsoka1953

zsoka1953 Haladó

zsoka1953id 1947931 vásároltam keserü penge kosárt1790 ft ért le is fogta de nem jelent meg a 100 db keserü penge

5. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    attól mert több bejegyzést írsz, nem fogsz gyorsabban választ kapni, csak nekünk okozol többlet munkát.
    Ahogy azt láthattad a korábbi napokon is, amint van Moderátor szolgálatban, intézzük a beérkezett kéréseket, de nem mindig van lehetőségünk azonnal válaszolni, van amikor várni kell több órát is.
    Köszönjük, ha a jövőben picit türelmesebb vagy.

Az ellenőrzést követően új feladatokat kaptál a 2 alpesi növényes helyett, kérlek, egy frissítést követően nyisd meg a feladatlistát, s már látni fogod az újat.
    Sok sikert!

-ágianyu33- és mirza13- kedveli ezt.
  6. Dolphin

Szia,
    én nem látok Nálad a játéknaplóban ma ezen a farmon vásárlási tranzakciót. Egyeztess a bankoddal, s amennyiben ők is úgy látják, hogy sikeres tétel volt, akkor vedd fel a kapcsolatot a Supporttal, mert ebben ők fognak tudni segíteni.
    A bejelentésben olyan e-mailcímet adj meg, amit rendszeresen olvasol, mert a választ oda fogod megkapni (a rendszer által beírtat tudod módosítani, ha szükség lenne rá). A Supporttal folytatott levelezésből már ne hozz semmit a Fórumra, mert levéltitoknak minősül.
    A Supportról itt találsz bővebb információt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-support.6729/
    Ha esetleg problémába ütközöl a "Nem vagyok robot" igazolásában, akkor a képernyőméretet kell csökkenteni, ezt a CTRL és - gomb, vagy a CTRL és egérgörgő segítségével tudod megtenni. A bejelentés beküldése után visszaállíthatod a méretet (CTRL és + gomb, vagy egérgörgő segítségével).
    További jó játékot!

KyloRen3322 kedveli ezt.
  7. .marcsikamama.

.marcsikamama. Járnitanuló

A hetes szinten vagyok. most is az a feladat, hogy takaritsak be alpesi növény. a fákat nem tudom aratni ismét. a növény meg nincs mert nem értem el a 8 as szintet.

8. mirza13-

mirza13- Fórum-zöldfülű

Szia Dolphin!
    Elnézést kérek és köszönöm a segítséget.

Dolphin kedveli ezt.
  9. Dolphin

Szia,
    a Fákat vélhetően azért nem tudod aratni, mert tele a tárolód. A Gyopárvölgyben nem gumifalú a Raktár, mint a Farmon a Pajta. Itt amit termelünk, fel kell használnunk: szolgálj ki a Fatermésekkel Megrendelőket, készíts belőle jelvényt, add be az Újrahasznosítóba, vagy ha nincs rá szükséged, törölni is tudsz belőle a kis kuka ikonra kattintva.
    Ha hozol Farm nevet és Farm ID-t, akkor az Alpesi növényes feladatot le tudom cserélni.
    Megértésedet köszönöm!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  10. vidajoci

vidajoci Fórum-zöldfülű

Szia!
    Minden alkalommal használom mint a növényekre mint a mamutfákra.Valószinüleg akkor az volt a baj,hogy munkásokkal raktam fel.Esetleg ilyen hibákon nem kéne javittani,mert akkor nincs értelme csinálni.És ma reggelre el tünt az elvégzet munka sorozat lehetett elöröl kezdeni. Üdv.

11. Dolphin

Szia,
    amint a Közleményben jeleztük, vizsgálja a Központ a jelzett hibákat és javítása folyamatban van.
    Én sajnos nem tudom javítani, ami Tőlünk telik, megtettük szerintem. De ha gondolod, van felvétel a Csapatba, add be jelentkezésedet és mutasd meg, hogy lehet ezt még jobban csinálni.
    Megértésedet köszönöm!

-ágianyu33- és Sylja kedveli ezt.
  12. krokusz28

krokusz28 Törzsjátékos

Sziasztok!
    Megcsináltam a városi feladatokat. A barifejek állása 7/7, a "jelenlegi sorozat" viszont 0-n áll. Nézzétek meg kérlek, hogy a heti ajándékot (farmmunkás kupon) jóváírta-e a rendszer? Nem rémlik a felvillanó ablak. Köszönöm
    krokusz28 ID:3048967

13. Dolphin

Szia,
    2025-12-10 17:09:29-kor krült jóváírásra a Farmmunkás kupon (3 óra) jutalmad a 7-napos sorozatra. Holnap fog a számláló 1-re váltani.
    Hajrá a folytatáshoz!

Kuzdern és -ágianyu33- kedveli ezt.